Homoavioliitto lailliseksi maistraatissa

Kommentoitu viesti


Vieras

#1

05.02.2013 00:36

Kannustan :)

Vastaukset

NaPe1234

#34 Homot pois ihmisten keskuudesta!

2013-02-09 10:33:38

#1: -

Homot ovat tämän maan ja koko maailman syöpä ne ällöttää ja ihmetyttää. Eli homot emot ja muut ylimääräistä vihatut ja kiusatut pois.

vieras

#158 Homoille on uusi nimi annettu, HOMOAVIOLIITTO

2013-03-26 11:01:35

#1: -

Homoilla on nyt uusi nimi, homoavioliitto. Homot kannatta tätä nimeä. Voisihan se olla Homoliitto lyhyesti tai Lespoliitto.

Avioliittohan on yhden miehen ja naisen välinen julkinen liitto.

 

sirius

#166 Re: Vastustan

2013-03-26 20:44:52

#1: -

Vastusta homoliittoja


Vieras

#203 Re:

2013-06-30 16:41:28

#1: -

no todellakin kannatan!!

Suomen sairas kehitys

#213 Re:

2014-03-24 01:29:26

Todella järjetöntä ja luonnonvastaista koko tämä vouhotus. Homoilkoot homot ihan niinkuin ennenkin mutta avioliitto ei kuulu kahdelle miehelle eikä kahdelle naiselle, pitäähän joku järjen hiven vielä yrittää pitää tässä sairaassa nykymaailmassa jäljellä päänupissaan ettei menisi noiden Setojen ja muiden idioottimaistrn luonnottomuuksien ja perversioiden aivopestyyn porukaan mukaan. Suurin osa varsinkin vanhemmista ja keski-ikäisistä tajuaa nämä aggressiiviset homouden väkisin tuputtamiset propagandaksi, nuori polvi opetetaan jo pienestä pitäen tarhoissa ja esikouluissa pitämään näitä sairaita luonnottomia seksitapoja normaaleina ja rakkautena. Hyvin on onnistuneet nämä kaiken sairaan perversion kanattajat ja väkisin eteenpäin ajavat tahot vaikuttamaan mitä lapsille ja nuorille saa koulussa opettaa. Evoluutiosatuja ja homostelun luonnollisuutta kun toitotetaan näille nuorille niin ei ole ihme että aivopesu vaikuttaa ja yhteiskunta mätänee tällaisen saasteen yleistyessä. Iljettävää väkisin tuputusta viattomille lapsille joilta viedään normaalit terveet arvot pois ja niitä pilkataan. Ei ole ihme jos maassamme tulee olemaan kohta kovat ajat kun kaikki terve ja luonnollinen kasvatus ja pyhät arvomme poljetaan ja tehdään naurunalaisiksi. Viime sodassa presidentti kehotti kansa rukoilemaan Jumalaa nyt lisätään tätä kaikkea perinteisiä pyhiä ja terveitä arvoja vastaan taistelemista ja pilkkaamista. Ei ole ihme jos kansa nauraa kaikille Jumalan antamille ohjeille ja kristillisille perusarvoille jos tulee kovat ajat! Jos lukee raamatun historiaa niin aina kun Israel luopui kaikista Jumalan ohjeista niin rankaisija tuli jonkun vihollisvaltion taholta. Mielenkiintoista katsoa mitä tapahtuu kun tämä sairas perverssi kehitys jatkuu. Itärajan takana on sopiva ruoska valmiina tätä tyhmänylpeää kansaamme kohtaan joka räkii kaikkivaltiaan Jumalan naamalle teoillaan ja laeillaan. Odottelen mielenkiinnolla todella kovia aikoja. En niitä halua mutta itsehän kansamme kaivaa verta nenustaan kaiken saastan sallimisella ja ylistämisellä ja luonnollisten ja hyvien arvojen pilkkaamisella. Raamatusta lainaan vielä tämän lauseen: "vanhurskaus kansan korottaa mutta synti on kansakunnan häpeä".

 

arg

#216 Re:

2014-11-28 08:05:42

 

 Vastustan. Miksi maistraatti ei riitä ja omat partyt perään? Luovuutta kehiin. Ei kirkolta voi vaatia jotain sellasta, mikä on ollut eettisesti väärin satoja vuosia ja loukkaa monen ihmisen henkisyyttä ja USKOA (minkä pitäisi olla suomessa jokaisella vapaa). Miksi ette osaa rakastaa ilman lakipykäliä ja selkään taputtelua? Mitä väliä jos kaikki ei hyväksy, kaikkia ei voi miellyttää. Olkaa mitä olette ja ylpeitä siitä, mutta älkää sen vuoksi aiheuta murhetta muille ja turhaa draamaa. 
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko poikalapsille ei-lääkieteellisestä syystä tehtävät ympärileikkaukset sallia?