Freeride alue moottorikelkkailuun Etelä-Kajaanin tai Etelä-Sotkamon alueelle.

Me allekirjoittaneet Kajaanin, Sotkamon ja Iisalmen moottorikelkkaharrastajat esitämme, että Metsähallitus yhdessä kuntien kanssa järjestää freeride alueen eteläisen Kajaanin tai eteläisen Sotkamon alueelle olevien moottorikelkkareittien läheisyyteen.

Freeride ajamisen harrastajamäärät ovat nousussa ja tällä uudella alueella saataisiin nämä kolmen kunnan freeridekelkkailijat yhteen paikkaan ajamaan luvan kanssa kuten muuallakin Suomessa. Tämä vähentäisi varmasti luvatonta ajoa merkittävästi ja keskittäisi maaston rasituksen ja meluhaitan yhteen paikkaan. Suomussalmen, Puolangan ja Kuhmon alueet ovat kovin kaukana siirtyä autolla saati kelkalla ajopaikalle.

Moottorikelkkareittejä ja snowcross ajopaikkoja on harrastajille mutta tällainen alue tämän freeride lajin harrastajilta puuttuu.

Tarkoitus on lähettää adressi Metsähallitukselle ja kuntiin, kun siihen saadaan hyvä määrä sähköpostilla vahvistettuja allekirjoituksia.IMG-20220314-WA0009.jpg

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Jasu Honkila voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…