Heijastimen käyttö pakolliseksi 1.10.-31.3.

Heijastimen käyttö tulee saattaa pakolliseksi 1.10. - 31.3. väliseksi ajaksi, jalankulkijoille ja pyöräilijöille. 

 

Suomen talvet ovat pimeät jo päivällä, mutta etenkin illalla jalankulkijat jäävät hämärän peittoon. Muun muassa vesisade, mieltymyksemme pukeutua tummiin väreihin, omissa ajatuksissa liikkuminen, katuvalojen vähäisyys ja heikko valaisuteho aiheuttaa valitettavia vaaratilanteita. 

 

Autoilijoilta vaaditaan tarkkaavaisuutta liikenteessä monessa asiassa, myös jalankulkijoiden pitäisi omalla toiminnallaan helpottaa yhdessä elämistä liikenteessä. Heijastimen käyttö on toimenpide joilla tulemme paremmin huomatuksi ja nähdyksi. 

Valistustyötä ja tiedottamista heijastin asiasta on ollut vuosikymmeniä, tästä huolimatta onnettomuuksia ja läheltäpiti tilanteita sattuu liian usein. 

 

Meillä on halu elää, mutta puuttuu halu tulla nähdyksi ja huomatuksi, siksi heijastimen käyttö tulisi muuttaa pakolliseksi.  

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Näy elä voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko turpeen energiakäyttöä vähentää ilmaston lämpenemisen hillitsemiseksi?