Nykyinen asevelvollisuus pois, tilalle palkka-armeija ja uusi vero

Jani Koskinen
Vantaa

#1

18.08.2010 15:50

Ai tällainen verotus ei sitten sinusta olisi syrjintää armeijaa käymättömiä kohtaan? Tällainen malli olisi aivan yhtä älytön ja ihmisoikeuksia loukkaava kuin nykyinenkin. (Tai ehkä vielä pahempi kuin nykyinen.) Sen sijaan voitaisiin siirtyä valikoivaan asevelvollisuuteen niin että armeijan suorittaisi huomattavasti pienempi määrä kansalaisista ja kenenkään, joka sinne ei haluaisi, ei tarvitsisi pakolla mennä sinne eikä mihinkään korvaavaankaan sivariin. Tarkoitan nyt siis sellaista järjestelmää, jollainen Ruotsissa on ollut käytössä viime aikoihin asti. (Nythän Ruotsissa ollaan siirtymässä palkka-armeijaan.)

armeijan käynyt
Vieras

#2

28.09.2010 23:39

Hiljaa ja painutte sinne armeijaan oppimaan jotain. ihme muijia itkemässä ettei tahdo mennä inttiin.


Vieras

#3

01.11.2010 19:14

"Hiljaa ja painutte sinne armeijaan oppimaan jotain. ihme muijia itkemässä ettei tahdo mennä inttiin."

jaaha mitä se ketään sattuu jos ei toiset halua armeijaan..? kyllä sen pitäisi kaikkien omassa valinnassa olla haluaako armeijaan vai ei.. ja mitä "jotain" siellä' armeijassa muka oppii?
Ärsyttää ku aina vaa jankutetaa
Vieras

#4

16.02.2011 17:28

Armeijassa pojista kasvaa miehiä, joten älkää urputtako!!! itse olisin armeijaan halunnut mutta ei tuo polvi kestä...
--

#5

13.09.2011 00:34

"Armeijassa pojista kasvaa miehiä" jos et kerran käynyt sitä armeijaa niin ei kai sinusta sitten tuota "miestä" tullut?
Sissi

#6 Haha

14.10.2011 23:06

Nyky armeijassa ei pojista tule miehiä päinvastoin armeija opettaa poikia siivoamaan päivästä toiseen eli valtion tukema emäntä koulu :D ite olen käynyt armeija onttolan Rajajääkäri komppaniassa joka sentään on vielä hieman sellainen paikka jota armeijaksi voi kutsua.
S.K.

#7 hirvittävää epätasa-arvoa miesten kannalta asiaa tarkasteltuna!

20.05.2014 10:48

Passiivinen vastarinta tehoaisi tässäkin asiassa! Jos vaikkapa tuhat ase- ja siviilipalveluksesta kieltäytyvää nuorta miestä aloittaisi samanaikaisesti syömälakon kotiarestia vastaan, sellainen antaisi vahvan signaalin poliitikkojen suuntaan. On todella järkyttävää, että totaalikieltäytyjälle määrätään puolen vuoden kotiaresti, jalkapannoitettuna kuin jokin suurrikollinen tai tarkailtava villieläin! Ja erittäin kammottavaa ja miesten epätasa-arvoista asemaa korostavaa on se, että usein noita kotiaresteja määräävät NAIStuomarit, jotka itse varmasti eivät ole suorittaneet mitään kansalaispalvelua! Kaiken lisäksi monet totaalikieltäytyjien kotiarestien vahtijoista ovat NAISIA joilla itsellään ei ole ollut mitään kansalaispalveluvelvollisuutta! Tilannehan on suorastaan absurdin ja uskomattoman epätasa-arvoinen miesten kannalta!

Suomessa on aika siirtyä vapaaehtoiseen ase- yms. palvelukseen! Nykyinen systeemi on ERITTÄIN epätasa-arvoinen miesten kannalta asiaa tarkasteltuna!

Kommentoi adressia
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko nuuskan myynti sallia Suomessa?