Kirjolohen istutuksia lisää Seinäjokeen!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kirjolohen istutuksia lisää Seinäjokeen!.

Mikko Ojala
Adressin tekijä

#1

17.08.2014 22:51

Hyvällä asialla!

Vieras

#2

18.08.2014 06:26

Japanilaiset sanoivat aikoinaan,mikäli he asuisivat Suomessa,he tuottaisivat kalaa koko maailman tarpeen.

Seinäjoen vapaa-ajan Koskikalastajat

#3 Oikealla asialla todellakin ollaan

18.08.2014 19:06

Ehdottomasti nimi tähän! Kasvavan kaupungin läpi kulkee näinkin kaunis joki, joka saa koko ajan huomiota enemmän. Kun aikaa kuluu "kauan" tästä eteen päin on saatu toivon mukaan jo paljon aikaan. Kuten jo ennemmin mainittu; hiljaa hyvä tuloo! Asiat ovat kuitenkin menneet eteen päin melko mukavastikkin. Kun ääni kuuluu niin myös päätöspaineet kasvavat. Tänä päivänä ei enään hävitä vaan yhteisvoimin voi saada paljonkin aikaan.

Seinäjoki on kaunis ja turvallinen paikka aloittaa kalastusharrastus. Vanhempien on helppo käydä mm. Törnävällä perheen junioriporukan kanssa kokeilemassa kalastusta. Lähijoki on kotijoki, joka tarvitsee todellakin huomiota ja haluamme kaikki näyttää sen minkälaiset todelliset mahdollisuudet joessamme on.

Vaikka asustamme kaupungissa tai sen lähistöllä on kalastusmahdollisuudet oivat. Uusi sukupolvi tulee ja monikaan ei ole edes päässyt kokeilemaan mato-ongintaa. Alkaako virkistyskalastus olemaan kadonnutta lajia Seinäjoen kaupunkialueella? Vastaus on: EI. Yhdessä voimme vaikuttaa ja antaa tukemme. Opastakaamme ja nauttikaa yhteisista hetkistä. Aika kuluu ja me vanhenemme... ketkä pitävät meidän jälkeen ääntä kalastuksesta? Uusi sukupolvi.

Kirjolohen menestys joessa on taattua jos olosuhteet pysyvät siinä missä nyt on. Kala viihtyy ja on hyvin elinvoimaisena. Peukku pystyyn!

Pekka

#4 100 rikki

22.10.2014 20:39

Hienosti on 100 allekirjoitusta ja vähän yli. (Jihuu)
Tätä saa varmasti jakaa ystäville ja tuttaville.

Seinäjoen vapaa-ajan Koskikalastajat

#5 Ystävät lisää nimiä tarvitaan

07.01.2015 19:01

Nimiä on jo listalla hienosti. :-) Kerrothan ystävällesi myös, jos hän voisi allekirjoittaa myös tämän adressin. Hienoa nähdä, että näinkin monella on halu "kehittää" Seinäjokea kalastuksen merkeissä. 

Taimenmies

#6 Taimen

15.06.2015 18:58

Eikö olisi paljon järkevämpää kunnostaa jokea niin että siellä pääsisi esim. taimen kutemaan. Tuntuu tyhmältä tunkea noita pullalohia (kirjolohi) joka jokeen.

jokimies

#7 Re: Taimen

15.03.2017 00:08

#6: Taimenmies - Taimen 

 Se on justihin näin, elintilaa vie alkuperäiseltä lajistolta. Ihme kun kirreä saa yleensä laittaa luonnonvesiin ilman sakkoa.

Kommentoi adressia