Kokoomuspuolue lakkautettava

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kokoomuspuolue lakkautettava.


Vieras

#1

22.08.2014 17:48

Täyttä asiaa! Tuo globaalin suurpääoman juoksupoikana räveltävä lauma tuhoaa Suomen.
kupek

#2 Onneksi meillä on demokratia

22.08.2014 17:51

Tähänhän ei pitäisi tarvita tällaista addressia. Jos kokoomus on täysin turha ja haitaksi Suomelle, kukaan tuskin äänestää heitä jatkossa, jolloin puolue lakkaa olemasta kun sen jäsenet saavat yhteensä 0 ääntä tulevissa vaaleissa. Demokratia suojelee meitä pahalta.

fredinjuha

#3 Re: Onneksi meillä on demokratia

22.08.2014 18:04

#2: kupek - Onneksi meillä on demokratia 

 Ei suojaa nukkuvien puolueelta, eikä siltä et ihmiset on olevinaan niin omistavaaluokkaa ja äänestää tyhmyyksissään melko ironisesti

plop

#4 Re: Onneksi meillä on demokratia

22.08.2014 18:07

#2: kupek - Onneksi meillä on demokratia 

 Demokratia ei toimi, koska ihmiset ovat liian tyhmiä.

Pankkiiri ei ole puolellasi

#5 Re: Onneksi meillä on demokratia

22.08.2014 18:13

#2: kupek - Onneksi meillä on demokratia 

 Median omistaa pääoma, jonka etu on levittää kokoomus/ek propagandaa. Tämän vuoksi asioita vain pinnallisesti seuraavat menevät halpaan ja äänestävät noita pörssipelureiden marionetteina heiluvia kokoomuslaisia.


Vieras

#6 Laillisuus..

22.08.2014 18:45

Onhan tämä adressi iha naurettava. Suomessa on demokratia ja puolueita saa perustaa. Yhdistys kerää 5000 kannattajakorttia kasaan nii voi puolueen perustaa. Eikä näitä olemassa olevia voi kieltää. Nimeni laitoin listaan iha vaan sen takia että nuo nykyset kokoomus johtajat nostaa niskakarvat pystyyn...

Mieti ihminen

#7 Re: Laillisuus..

22.08.2014 18:51

#6: - Laillisuus.. 

No katsos kun osasta ihan laillisesti perustetuista ryhmistä katsotaan olevan maalle enemmän haittaa kuin hyötyä. Esim. Belgian pedofiilipuolue, jonka kaltaisen kieltämisen nyt jokainen täysipäinen ymmärtäisi, vaikka miten olisi laillisilla kannattajakorteilla perustettu.

Flashox

#8 Re: Re: Laillisuus..

22.08.2014 18:54

#7: Mieti ihminen - Re: Laillisuus.. 

 Ei pidä unohtaa myöskään sitä, että tämä lööpeissä oleva Laura Räty oli myös siunaamassa Kevan Merja Ailuksen suurta erorahaa.

 

Hjena

#9 Anonyymiys

22.08.2014 20:30

Hassua miten suurin osa addressiin nimensä laittaneista ei ole halunnut laittaa nimeänsä julki.


Vieras

#10

22.08.2014 21:29

"Kun lapsilisä ja lapsilisäleikkaus kohdentuvat kaikkiin lapsellisiin, niin täysi verovähennys kohdentuu vain alle 2 100 euroa kuussa tienaaviin, joita on kuitenkin hyvin pieni osa suomalaisista vanhemmista"!!! Näin puhuu Suomen Sosiaali- ja terveysministeri Laura Räty

Ei jumalauta!!! Ampuis ittensä!

Vieras

#11

22.08.2014 22:40

Aivan järjetöntä politiikkaa ajavat.Pitäisi kunnioittaa omaa maata sen verran että ei tarvitsisi maailmalla hävetä.
totuus on kivulias

#12

23.08.2014 00:55

demokratia on utopia.

ei äänestäminen mitään auta.

rahalla maailmaa pyöritetään...riippumatta siitä kuka on "vallassa" poliittisesti.

 

Power, greed, lies and money

#13 Demokratia on kusetusta....

23.08.2014 01:06

Demokratia on suurinta ja toimivinta ihmisten kusetusta mitä rikkaat pukupellet on koskaan keksinyt. Jos te oikeesti luulette et äänestäminen jotain vaikuttaa ni ootte ihan pihalla. Lopettakaa valtamedian seuraaminen ja ottakaa asioista itse selvää ni näätte kuinka sairas tää maailma todellisuudessa on. Sen jälkeen on helpompi elää kun tietää olevensa kusessa kuitenki.... Rauhaa ja rakkautta kaikille....


Vieras

#14

23.08.2014 02:28

Edesmennyt Urho Kaleva Kekkonen sanoi aikanaan että kokoomusta ei saa koskaan päästää hallitukseen. Tässä on tulos.
Olen PerusSuomalainen!

#15 Ehdotus

23.08.2014 02:44

Kuka tekee aloitteen: Vain PerusSuomalaiset sallituksi puolueeksi.


Vieras

#16

23.08.2014 06:38

Kyllä.nyt on hyvä adressi.tämän ministerin on EROTTAVA HETI!!!

Vieras

#17

23.08.2014 07:25

Ainoa asia joka on pedofilian kanssa rinnastettavissa vakavuudeltaan, on kokoomuksen kannattaminen!!

Sinisilmäisiä riittää

#18 Re: Onneksi meillä on demokratia

23.08.2014 08:57

#2: kupek - Onneksi meillä on demokratia 

Entiset duunarit lukuisista tehtaista ym duunarien töistä ovat siirtyneet yrittäjiksi kun tehtaita on vedetty kylmiksi. Samalla duunarit ovat muuttaneet puoluekantaansa demareista / vassareista yrittäjien kokoomukseen. Siellä pakettiautossa istuessa tuntuu kuin olisi itsekin käynyt aamulla triathlonin vetämässä ja jo nyt iltapäivällä antamassa TV:hen lausontoja puku päällä, kuin Stubbi.

Ainoa ero on se, että pakettiautoileva kansa ei tajua itse kuuluvansa siihen tuloluokkaan, joka keskimäärin ansaitsee yrittäjänä alimmillaan 1000-2000 euroa kuukaudessa, ei voi sairastaa eikä ole ansainnut vuosilomaa. Mutta, tunne siitä riittää että on parempi kuin muut siellä pakettiauton ratissa, kun kannattaa kokoomusta.

Kaikki kokoomuksen kannattajat eivät ole hyvätuloisia, mutta eivät sitä itse ymmärrä tai myönnä että puolueensa johdon päätöksillä menettävät itse eniten.


Vieras

#19

23.08.2014 09:13

pew pew, kokoomuslaiset, pew pew.

Vieras

#20

23.08.2014 09:47

Miten hölmöjä jotku ihmiset ovatkaan. Olis varmaan aika avata silmät. Ahneus, raha ja kokoomus.
idän tietäjä

#21 Re: Re: Onneksi meillä on demokratia

23.08.2014 10:27

Kansallismielinen populisti

#22 Re: Onneksi meillä on demokratia

23.08.2014 11:42

#2: kupek - Onneksi meillä on demokratia 

 Ei muuten suojannut Hitleriltäkään joka muuten äänestettiin ihan demokraattisilla vaaleilla.

Tulee mieleen Einsteinin murjasu ihmiskunnasta "on vain kaksi ääretöntä ihmisten typeryys ja avaruus ja jälkinmäisestä en ole aivan varma"

Ja johan Kekkonenkin kielsi kokoomuksen pääsyn hallituksiin Suomelle vaarallisena puolueena.

Mistä saisimme toisen yhtä viisaan presidentin joka pistäisi lopun tuolle Suomen syövälle ja samalla lakkauttaisi vihreiden itupuolueen?

Kokoomuslainen

#23 Maanpetturit voisivat muuttaa Venäjälle

23.08.2014 12:17

Suomi on demokraattinen maa, kuten myös USA, Ruotsi, Saksa ja monet muut maat, joihin voisin muuttaa. Teidän ajatusmaailma on lähempänä Kiinan, Pohjois-Korean ja Venäjän politiikkaa. Jos Suomi koskaan muuttuu takaisin tuollaiseksi henkilökultteja ihannoivaksi sosialistiseksi maaksi, jota se oli, kun Kekkonen oli Suomen diktaattorina, niin olen kyllä valmis muuttamaan ulkomaille.

 

Katson kuuluvani pienituloisiin ja silti äänestän kokoomusta. Ansaitsen 2800 euroa/kk ja minulla on ylempi korkeakoulututkinto. Vaimo on työtön nyt tämän kuukauden alusta, kun työpaikka meni konkurssiin. Meillä on kaksi alle 3 v lasta.

 

Eihän tässä voi koko ajan velaksi elää. Kyllä minun on hieman mietittävä sitä, minkälaisen velan lapsilleni annan eteenpäin. Muistan hyvin ajan, kun elettiin Kekkoslandiassa. Kyllä Suomi oli silloin paljon köyhempi, kun se on nykyään. Myös meillä pienituloisilla ovat asiat paljon paremmin - nyt on oikeastaan aika hyvin.

 

Tietenkään en kannata lapsilisien leikkausia, mutta en myöskään kannata verojen korotuksiakaan. Minusta valtion ja kuntien organisaatiot olisi saatava mahdollisimman kevyiksi ja koko verotusmalli mahdollisimman yksinkertaiseksi. Erityisesti kannatan painopisteen siirtymistä energiaveroihin. Tällöin asuminen kallistuu (lämmityskustannukset) mutta toisaalta toisia veroja olisi mahdollista vastaavasti alentaa.

 

Minua ei haittaa, että toiset rypevät rahassa. Minua ei myöskään haittaa se, että olen pienituloinen, niin kauan aikaa, kun näillä tuloilla kykenen hoitamaan perheeni taloutta. Näen asian siten, että kun joku tienaa hurjasti, niin silloin hän tekee jotain sellaista, mikä hyödyttää myös minua. Kapitalismissa jokainen voi ansaita kykyjensä mukaan ja demokratiassa hyvinvointi jakaantuu suurelle osalle kansaa.

 

Itse syytän tätä talouden kurjimusta siitä riistopolitiikasta, jota Suomi on muiden länsimaiden tavoin harrastanut pitkään ja luonut sellaisen valtion ja sosiaalitukien viidakon, joka on pitkällä tähtäimellä kestämätön. Kaikkihan perustuu siihen, että eri maanosissa asuvilla on hyvin erilaiset elinolosuhteet ja Suomessa työ on kallista. Demokraattisessa maailmassa, jossa ei ole keinotekoisia tullirajoja intialainen vaatetehtaan työntekijä ansaitsee saman verran kuin suomalainen, mutta tuloerot ovat myös hurjia. Kapitalismi on eräs demokratian keskeinen osa-alue. Markkinavoimat eli kuluttavat ihmiset määräävät hyvin pitkälti sen, kuka rikastuu ja kuka ei.

 

No miksi sitten äänestän kokomusta? Mielestäni kokoomuslaiset politiikot ovat ainoita, jotka näkevät, mihin suuntaan ollaan menossa. Useimmat vasemmistolaiset ovat jo kauan sitten lakanneet ihailemasta totalitäärisiä yhteiskuntia. Vihreät ovat muuten hyvällä asialla, mutta heillä on liian jyrkkiä kantoja mm. ydinvoima ja NATO-asioissa. He takertuvat liiaksi nähin teeseihin ja tekevät sen vuoksi tyhmiä päätöksiä. Lisäksi vihreiden painolastina ovat entiset stalinistit, jotka edelleen tuntevat liikaa sympatioita näitä "entisiä" ihannevaltioitaan kohtaan ja ovat valmiit katsomaan vaalenpunaisten silmälasien läpi näiden valtioiden tekemiä ihmisoikeusrikkomuksia kohtaan. Ja näkeehän sen noista vasemmistolaisistakin. Heti kun ollaan isommalla postilla (esim. valtionvarainministerinä), niin on pakko nähdä, miten asiat menevät. Tällöin omat alkavat syyttämään oikeistolaisesta politiikasta (=Urpilainen) ja vaihtavat tilalle jonkun joka taatusti on työlaisten asialla, kun on kerta ay-liikkeen kasvatti. Lopulta hänenkin oli vaan huomattava reaaliteetit ja toteutettava täsmälleen samanlaista politiikkaa kuin edeltäjänsä.

Kokoomusta syytetään usein, että se on työntajien asialla. Mitä sitten? Jos työnatajilla menee huonosti, niin meillä ei ole lainkaan työpaikkoja. Se on kuitenkin elämän kylmä totuus. Jos pyrit parantamaan työnatajan mahdollisuuksia toimia tässä yhteiskunnassa, niin väkisinkin syntyy työpaikkoja. Jos taasen pyrit ajamaan työnantajien kustannuksella työntekijöiden etua, niin aika varmasti niitä työpaikkoja katoaa. Räikeimpänä esimerkkinä tämän tyyppisestä toiminnasta lienee Finnairin taisto. Työntekijöiden ahdinko on varmaan suuri, kun palkkoja kiristetään ja työolohin tulee heikennyksiä, mutta loppujen lopuksi vastapuolella on kuitenkin se, että kohta laitetaan lappu koko firman luukulle. Silloin ahdinko on vielä suurempi.

Kyllä niin kauan aikaa, kun kokoomuksella on ollut mahdollisuus vaikuttaa siihen suuntaan, mihin Suomi on menossa (Kekkosen jälkeen), niin Suomen kehitys on mennyt eteenpäin. Aina joskus kuulee sanottavan, että EU:n myötä menetimme mahdollisuuden itse päättää asioista. Kekkosen aikaan päätöksemme saneli itänaapuri ja paljon tiukemmin kuin nyt. Parempi kuitenkin näin.

Järki käteen jätkä.

#24 Kokoomuslainen. Are you stupid or liar?

23.08.2014 13:12

 

-Henkilöpalvonta. Sitähän juuri on Kokoomuksen keulakuvana ja kiiltokuvapoikana hääräävän poliittisen broilerin palvonta. Twiittaa ja vouhottaa ympäriinsä mutta missä pääministerille kuuluvien asioiden osaaminen?

 

-Velaksi ei voi jatkuvasti elää kuten sanoitkin. Joten siksi valtion olisikin huolehdittava ettei tuottavaa omaisuutta jatkuvasti hävitetä pilkkahinnalla ulkomaisten sijoittajien rahasammoiksi. Mieti vaikkapa Digitaa? Ja palvelujen puolella taas katso mikä rahareikä valtionkassasta veroparatiiseihin on mm. yksityinen terveydenhuolto.

 

-Se että suurituloisten ansiot ovat viime vuosikymmeninä jopa monisatakertaistuneet, ei hyödytä maatamme. Suurituloisia suosiva ja pienituloisia sortava kehitys vie ostovoimaa juurikin niiltä, joiden ostovoima taas kaikkein parhaiten hyödyttäisi mm. palvelualoja, sekä loisi oikeita, kysyntään perustuvia työpaikkoja. Miljonäärin lisäraha ei lähde samalla tavalla kiertoon. Ns. valumaefekti, alunperin tihkumisefekti, todistettiin höpöjutuksi jo 1800-luvulla Amerikassa, jolloin rikkaat yrittivät sillä huijata kansaa.

 

-Työn hinnastakin sinun kannattaisi etsiä hieman muuta tietoa kuin kokoomuslaisessa/EK propagandassa levitettävä "työntekijän ahneus" hokema. Oletko vaikkapa miettinyt miksi saksalainen autotehdas Mercedes teettää autojaan myös Suomessa? Vaikka olemme Kiinaa kalliinpi, niin olemme huomattavasti mm. Ruotsia ja Saksaa halvempi maa työn hinnassa. Muutoinkin EU:n kilpailukykyisimpiä, vaikka meille koitettiin kokkareiden taholta muuta valehdella.

 

Kokoomusta ihailevassa kirjoituksessasi oli niin monta virhettä ja valhetta että niiden kaikkien korjaamiseen ei nyt aika riitä. Mutta oikastaan nyt vielä esim. se väitteesi että kokkareet olisivat työnantajan puolella. Eivät ole. Globaalin suurpäoman ja pörssipelureiden puolella ovat. Siinä ei paljon suomalaisen yrittäjän tai kotimarkkinoiden etu paina kun kokkare räveltää Brysselissä menemään.


Vieras

#25

23.08.2014 14:07

me perus suomalaiset haluame suomeen yksi puolue järjestelmäm ja halla ahon johtajaksi!!!!!!!!111