Seinäjoen musiikkiluokkien lakkauttamista vastaan

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Seinäjoen musiikkiluokkien lakkauttamista vastaan.


Vieras

#1

07.10.2014 12:02

Miksi säästöjä otetaan koulutuksesta ja terveydenhuollosta? Niitä voitaisiin ottaa jostain muualta, laittaisivat kansanedustajat ne pienet, harmaat aivosolut liikkeelle vaikka siinä, että ne tukipaketit jotka lähtetettiin Kreikkaan ja muualle... Niillä rahoilla oltaisiin voitu kattaa paljon. Mutta ei, Suomen pitää olla aina auttamassa muita vaikka itsellä on pää pinnan alla.

Vieras

#2

07.10.2014 14:16

Entisenä Seinäjoen musiikkiluokkalaisena olen pöyristyny kaupungin suunnitelmasta lakkauttaa hieno ja tärkeä, kaikille lapsille mahdollinen musiikkiluokka. Kaupunki pyrkii esittäytymään kulttuuria ja taiteita ylistävänä keskuksena, mutta tällaiset suunnitelmat romuttavat tuon kuvan täydellisesti. Musiikkiluokilla on pitkät riemuisat perinteet Seinäjoella, toivottavasti ne jatkuvat tulevaisuudessakin!

Vieras

#3

08.10.2014 04:57

Lapsilta ei saa vähentää mahdollisuuksia, mieluummin jostain muusta!

Vieras

#4

11.10.2014 15:43

Musiikkiluokat kunniaan!!! Ovat tärkeä osa lasten- ja nuorten kasvamista aikuseksi. Ei "normi" luokka anna moisia mahdollisuuksia kasvaa luontevaan esinntymiseen toisten ihmisten edessä. Joku on "tasa-arvon" nimissä vaatimassa ko. luokkien alasajoa. Jokaisella on mahdollisuus hakeutua ko. luokille. Ihan samalla tavalla kuin liikuntaluokille ja englanninkieliselle luokalle. Yhtä lailla em. luokat eriarvoistavat oppilaita, jos niin ajatellaan. Kaikki eivät ns. erikoisluokille pääse, se on fakta. Osa ei halua edes niihin mennä, vaikka pääsisivät. Oli miten oli, LASTEN JA NUORTEN KOULUTUS EI SAA OLLA SÄÄSTÖTOIMENPITEIDEN KOHTEENA. Näin jos olisi, olisi se todella lyhytnäköistä ajattelua!!!

Kulttuuri yleisenä ilmiönä ja tarkennettuna musiikillisena sellaisena ovat tärkä osa Suomalaista yhteiskuntaa. Olen itse saanut olla osallisena musiikkiluokkien näytöksissä ja nauttinut täysin joka minuutista. Elämän ja elämisen elämyksiä...

Vieras

#5

16.10.2014 15:38

Musiikkiluokkia tarvittaisiin lisää - niiden vaikutus koulurauhaan, keskittymiskykyyn ja oppimistuloksiin on täysin kiistaton! Olemassa olevien luokkien lakkautus olisi hirveä karhunpalvelus!

Tuulikki Närhinsalo
musiikkipedagogi, intendentti

Vieras

#6

20.10.2014 20:00

Erikoisluokat tuovat säästöjä kunnalle eikä suinkaan menoja!! Lisäksi musiikkiluokkien on todettu toimivan niin henkisen kuin musiikillisen kehityksen edistäjänä!!

Vieras

#7

21.10.2014 05:42

Ei lakkauteta

Vieras

#8

21.10.2014 11:48

Aivan järjetön ajatuskin lakkauttaa musiikkiluokat! Musikaalisuus on ihmisen lahja ja sitä tulee kaikin tavoin tukea! Varmasti Seinäjoen Kaupungilla on huomattavasti parempia säästökohteita kuin juuri musiikkiluokat? Miten olis jos karsitaan näin aluksi turhia virkamiehiä ja älyttömiä kokouspalkkioita yms yms ja miten olisi jos alettais ihan reilusti laskemaan aivan kohtuuttomia palkkoja eräiltä Kaupungin virkamiehiltä...eiköhän ne jo riittäisi ihan pitämään musiikkiluokat voimissaan? Kuten sanoin asia on aivan ennenkuulumattoman järjetön!

Vieras

#9

22.10.2014 10:21

Jos erikoisluokkia on aivan pakko säästöjen nimissä lakkauttaa, vaadin musiikkiluokkien ohella lakkautettavaksi myös englanti- ja liikuntaluokat sekä Nurmon matematiikka- ja luonnontiedepainotukset. Pelkästään musiikkiluokkien lakkauttaminen on pikkusieluista kateutta, ei mitään muuta.


Vieras

#10

23.10.2014 03:02

Ei uusi uutinen, mutta tärkeä tutkimustulos: Musiikkiluokat lisäävät kouluviihtyvyyttä

FUTISTA

#11

03.12.2014 22:05

RAKENNETAAN VISSIIN FUTISSTADIONI JA LAULETAAN SIELLÄ EPÄVIREESSÄ OOOOLEEE OLE OLE OLEEEEEEE.... SE ON KORKEAKULTTUURIA