Susien kaatolupien saamiseksi ja koirien muistolle!!!


Vieras

#1 suuatana

07.10.2014 16:21

aessuuaatanaa

yhdyssana on yhdyssana

#2

07.10.2014 16:43

Olisi edes oikoluettu tuo teksti ennen julkaisua! Nolo..

:/

#3 Re:

07.10.2014 16:49

#2: yhdyssana on yhdyssana -  

 Ja olisi kannattanut jättää kommentoimatta! Eiköhän tässä ajeta kumminkin hyvää asiaa. 


Vieras

#4

07.10.2014 16:58

Hyvä asia, toivon, että tehoaa, tämä on mennyt, jo liian pitkälle. jos tässä saa sanoa, en ymmärrä koirasusien kasvatusta. Sudet saa olla metsässä, mutta ei kotipihoissa. Ei voi sanoa, että niiden elintilojen vähenemisestä ei ole kyse, vaan tämä on jotenkin muuta. Tämä on sitä, että susien määrä, on täytynyt lisääntyä, niinkuin karhujen. Äitini ei elinaikanaan nähnyt yhtään sutta, ei edes jälkeä, minä olen nähnyt, jälkijä ja susia.

Vieras

#5

07.10.2014 18:48

Jospa tästä olisi jotakin hyötyä.

Vieras

#6

07.10.2014 19:27

Asiallinen adressi. Sudet ovat käyneet liian röyhkeiksi ja niitä on liikaa. Itse Nurmeksessa asuvana voin vain seurata ällistyneenä, kuinka joku etelään eksynyt karhu päätyy päivän pääuutisiin ja se ammutaan häirikkönä heti, mutta meidän pitäisi täällä Pohjois-Karjalassa elää susien ja karhujen kanssa vieri vieressä city-vihreiden käskystä ja syöttää pedoille ilomielin vielä koiramme ja karjammekin! Nyt on tullut mitta täyteen!

Vieras

#7

07.10.2014 19:37

Kyllä nyt saa riittää kun joka päivä saa lukea uutisen että susi on vienyt koiran työstään.Täällä Kainuussa tämä alkaa olla jo joka päiväistä ja hyviä koiria menehtyy :( Alkavat vielä olla kaiken lisäksi niin röyhkeitä että tulevat pihoille ja eivät välitä ennää ihmisistä. Jos asialle ei tehdä jotain niin milloin saamme lukea uutisen että susi on hyökännyt koululaisen kimppuun??!! Toivottavasti tälläisiä uutisia ei tarvitse lukea ja asialle tehdään jotain!!

...

#8

07.10.2014 19:57

nytten vaan ihmiset asiaa eteen päin ja jakamaan tätä kaikille mahdollisille ihmisille!

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

07.10.2014 22:42


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

08.10.2014 01:30


Nimimerkki

#11

08.10.2014 04:07

Pitäisi tunnistautua näihin addresseihin, loppuisi tuo turha räkyttäminen nimimerkillä.


Vieras

#12

08.10.2014 04:18

Aihe on oikea tämä pitää viedä voimalla läpi mutta se ei onnistu ilman asiaan panostamista.

nimi on merkki

#13 Re:

08.10.2014 04:18

#11: Nimimerkki -  

 Terveisin "nimimerkki". :D


Vieras

#14 Pohjanmaan miehelle

08.10.2014 04:26

Silloin kun ei ymmärrä jotain asiaa voi niistä tottakai kysyä,mutta tällainen paikka ei ole se oikea.

Kannattaa myös itse tutkia asiaa vaikka netistä eikä tulla tänne kirjoittamaan jo oman mielipiteen asiaan muodostaneena vaikka ei tiedä siitä juurikaan mitään.

Annan kuitenkin vinkin..mitä tapahtuu villieläimen käytökselle kun sillä ei ole vihollisia?

Marko Lind

#15 Vinkki adressin tekijälle:

08.10.2014 04:29

Adressi on hyvä ja allekirjoitimme sen koko perheen voimin. On selvää, että tähän adressin keskustelu-osioon hakeutuu hyvää asiaa pilaamaan mieleltään sairaat sekä kieroutuneet, natsismin jalanjäljissä kulkevat ymmärtämättömät sudenhalaajat, jotka yrittävät kaikin keinoin estää tämän hyvän sekä asiallisen adressin eteenpäin menemistä. Ehdotukseni on, että adressin tekijä/ylläpitäjä poistaa jokaisen jalostukseen kelpaamattoman ja mieleltään sairaan sudensuojelijan kommentit välittömästi. 

 

Itse olen tullut siihen johtopäätökseen ettei susifanaatikkojen kanssa kannata vaihtaa minkäänlaisia ajatuksia koska heitä ei kiinnosta sudensuojelun aiheuttamat ongelmat tippaakaan. Äärihurmokselliset äärivihreät tahtovat sudensuojelun nimissä ajaa metsästyskoiraharrastuksen alas eikä heillä ole mitään empatiaa koiransa menettäneille ihmisille. He hokevat mielivaltaisesti samoja mantrojaan vuodesta toiseen tahtomatta laisinkaan ymmärtää susialueilla asuvien ihmisten kärsimyksiä jota järjetön sudensuojelu aiheuttaa. Tästä syystä mielipiteenvaihto heidän kanssaan on hedelmätöntä.

 

Poistakaa siis välittömästi jokainen sudensuojelijan kirjoitus - heidän tarkoituksensa on vain häiritä tämän hyvän adressin eteenpäin menemistä.

 

Ajokoiramaisin terveisin Kaakkois-Suomesta:

Voittaja Kennel, Suden kahdet kasvot kirjan kirjoittaja, SjL Puheenjohtaja

- Marko Lind, Gsm 046 6590565

Veren himoinen metsästäjä

#16 Tasapaino

08.10.2014 05:08

Susi herättää mielipiteet puolesta tai vastaan . Miksi kultasta keskitietä ei löydy ,hirven metsästys puoltaa suurpetojen tekemiin tuhoihin nälkäänsä ne tappavat .Verrataan asiaa Ruotsiin heidän hirvikanta on kolminkertainen susi määrä puolet .Vertaus kohde on väärä . Karjalantasavalta sillä susia on 5000 kpl metsästetään tapporahan kanustamana . Susi voi hyvin  kun niillä luontaiset olosuhteet hyvät .Suomeen on ajateltu 2000 sutta yhtälö on väärä niillä ei elintila riitä puhumattakaan ravinto ympäri vuoden .Meillä pidetäisiin semoinen kanta 100-150 suden kanta ne voisivat hienosti kaikki olsivat susien puolella  riistaa pitäs jättää pedoillekin. Valitetavasti hirvet pyritään tappamaan minimiin . Henkilökohtasesti ajatelen suden taposta asia on väärin .Meillä lainsäädäntö ei anna poistaa pihoissa pyöriviä suur petoja ja onkelmia aieutavia yksilöitä .Vaan tappo lupa kun saadaan mennään korpeen ammutaan monesti väärä yksilö .Siitä nämä eripuraisuudet johtuu .Lupa pitäs kohdistaa onkelman aihetajaan haskalta valikoiden .Monesti ne ovat koiran ja suden risteytyksiä .Mikä susikannalle haitalisita .Meitä asiassa puhutelee oma hyöty niin tutkijoiten kun metsästäjien kannalta.Itse teen riistanhoitotyötä ,valokuvaan harjoitan metsäsykoiria metsässä itse ampuminen on metsästäjällä varmaan viimesenä harastuksessa .Kyllä luonossa liikkuminen  ja seuraaminen on pääasia  riistan kunioitaminen  ja  myös ravinokisi laitto .Meillä ei ole koskaan ajateltu hirven ampumista suurpedoille haaskaksi joulukuussa säilys kevääseen saisi siitä vielä karhukin jos olisi vielä jotain jäljellä.Minusta hirviporukat pitäs velvoittaa jakamaan saalis ,Elikkä metsästys tulisi rauhoitaa muutaman vuoden omaan tarkoitukseen.Jätetään ajatelu kaksi viidesadanlitran pakastinta täyteen metsästetään vain yksi pakastin täyteem toinen jääköön suurpedoille .Ei nälkään kuolla jos vaikka vähän jaetasiin saalista .Metsästys on pakoilista sorkka elän kantojen kannalta mutta harkiten kokonaisuus huomioiden .

piupau pelistä pois

#17 pohjanmaan mies

08.10.2014 05:23

Ei susi syö koiria nälkään.. luuleksää s..tana että tuolla metsässä ei ole ruokaa tarpeeksi . Pien pedot ei lopu ikinä  susi alkaa ottaa reviiriä ni sillon koira on kohteena ku tulee toisen reviirille.. mutta toivotaan että lupia tulee..

 

Ei karhuista ole haittaa koirille molemmat mahtuu metsään sovussa mutta nuo valtion rakit on ku putin...

muhamad Amaza

#18 Tämä juuri nykyaikaa.

08.10.2014 05:39

Toisin oli nnen,kajautettiin aina heti tavattaessa.

Annetaan homma hoitaa suomalaisille ismanisteille ja ISIS-järjestön.

lupia odotellaan

#19 herrat on pelkureita

08.10.2014 06:05

Kyllä se olis niin hyvä juttu kun kataisen koiria olis helsingissä ni kyllä kääntyis saappaat toisinpäin. Saihan se yks onneton kapinen kettukin sellasen mellakan aikaan ja varsinki nää city puput eihän nekään kuulu helsinkiin ni mutta muualle kuuluu kaikki on se ihme juttu aivan sama mitä muualla on /tapahtuu kuhan ei vaan ole kehä3 sisäpuolella..no loppuu nää herra jahditkin kun ei uskalla päästää koiria enään metsään ...eihän se hintti hesasta mikä on bb tuvas tienny et suomessa on susia... 


Vieras

#20

08.10.2014 06:49

Mihin me tarvitaa susia ??!! Ei tämä luonnon tasa paino järkkyi vaikkam tuolla ei vaeltelisi yhtään sutta. Kun ne ei ole enää niin kuin ennen vaan ne on suurin osa niin kesyttyneitä että kylillä ja pihoissa pyörivät, niin kuin monet muutkin eläimet ja linnut nykyään. Mutta ne muut ei ole vaaraksi kotieläimille ,ihmisille ja koirille

tunnistettu

#21 Re: Yritän ymmärtää huonolla menestyksellä

08.10.2014 07:04

Eiköhän Mies Pohjanmaalta löydy suden suojelu ryhmistä. Olet metsästystä koirilla kritisoinut pitkään. Sinun keppihevosesi on ollut koirien auton alle jääminen aina kun susi on raadellut koiran ja siitä on keskusteltu. Onko mahdotonta olla joskus hiljaa ja pysyä poissa. 

Pelkäätkö niin kovin että kaatolupia saadaan ja poliittiset päättäjämme heräävät huomaamaan miten paha tilanne on. 

Adressin laatijalle esittäisin että estä kommentointi tässä adressissa.

Soile Rainio

#22 Re:

08.10.2014 07:26

#11: Nimimerkki -  

 Nimimerkin taakse on niin mahdottoman helppo kätkeytyä ja sieltä huudella typeryyksiä. Sellaiset kommentit kannattaa jättää omaan arvoonsa. Jos ei ole "munaa" omana itsenään mielipiteitään tuoda julki, ei sellaisilla mielipiteillä ole myöskään mitään arvoa. Mukavaa syksyä vaan kaikille. Tämä on hyvä adressi :)


Vieras

#23

08.10.2014 07:43

Jos suden liha olis syötävää, niin takuulla niitä mesästettäisiin, kten jäniksiä ja muita kasvissyöjiä.

Vieras

#24

08.10.2014 07:53

Hyvällä asialla....pitää koirien lisäksi myös muistaa tuhot kotieläimissä ja talouseläimissä...ihan turhia korvauksia valtiolle...niissäki säästettäs ku sais kantaa rajottaa ja opettaa susi sellaiseksi mikä sen kuuluu olla,eli salojen kulkiaksi joka välttää ihmistä.
KooKoo

#25

08.10.2014 08:12

Susi politiikka muuttuu vasta, kun susi käy häiritsemässä lastenvaunuja jossa pienokainen on päiväunilla pihalla. Ja tämän vierailun seurauksista en todellakaan halua lukea.