Uutisointi Johanna Tukiaisesta lopetettava

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Uutisointi Johanna Tukiaisesta lopetettava.

abortti.blogspot.com
Vieras

#1 Viihdemedia ja raskaudet, abortit, keskenmenot, jne

25.11.2010 17:02

Olen kirjoittanut asiasta blogiini, osoite: abortti.blogspot.com.

Tervetuloa lukemaan mietteitäni sieltä, en saa tekstiä siirrettyä tänne.
abortti.blogspot.com
Vieras

#2 Viihdemedia ja vakavilla asioilla mässäily

25.11.2010 17:20

Mitä mieltä olette siitä, että viihdemedia käyttää hyväkseen - rahanhankkimistarkoituksessa tietenkin - ihmisten raskauksia / raskautumisia ja abortteja / aborttiharkintoja, keskenmenoja jne?

Mielestäni on ihan ok, jos on kyseessä ok-raskaus ja raskautuminen. Mutta jos ongelmia ilmenee, niin asia ei kuulu viihdemedian riepoteltavaksi.

Jos on kyseessä aborttiharkinta, niin se on niin vakava juttu, että se ei viihdemediaan kuulu. Tällöin ihminen (mies ja nainen) elävät vaikeassa ihmissuhteessa ja elämäntilanteessa ja sen lisäksi on rankka aikaprässi: abortti on tehtävä aikarajan sisällä.

Mutta sepä olisikin hienoa, jos viihdemedia alkaisi käsitellä aborttiasiaa asiallisesti infoten. Toiveajatteluako? Viihdemaailman kulisseissa tehtaillaan varmasti runsaasti abortteja, vaikka niistä ei puhuta.

Hymy-lehti toi julkisuuteen vaikean tilanteen kun se käsitteli asiaa: Viihdelady: "Harkitsen aborttia." Mutta tällainen asia saattaa saada lehden umpikujaan, varsinkin jos mitään raskautta ei kyseisellä henkilöllä edes ollut. Miten siis viihdemediassa käsitellään niin vakava asia kuin "Harkitsen aborttia"?

Niin, sitä siis mässäillään vakavilla, ihmisiä koskettavilla aiheilla. Oliko se nyt joku Hymylehden juttu vai mikä, TAAS, jossa viihdelady sitten sanoo: "Sain keskenmenon". Sekin on vaikea ja henkisesti rasittava kokemus. Ja onhan lapsella isäkin. Miten tällainen riepottelu vaikuttaa häneen, miltä hänestä tuntuu?

Viimeksi löytämieni artikkeleiden perusteella voidaan nyt sanoa, että viihdelady tuo esille aiheet 1) harkitsen aborttia 2) keskenmeno 3) lääkitykseen liittyvä psykoosi 4) lievä(?) masennus 5) painon nousu ja mediassa kysytään vielä 6) ruhjeista kasvoissa jne. jne.

Olisiko tämä viihdemedian tapa tuoda esille vakavia asioita - jonkun todellisen riepoteltavan räsynyken kautta, joka on vapaaehtoisesti - rahaa vastaan - ryhtynyt kylähulluksi? Jonkinlainen suoja ihmisille täytyy antaa. Näin ei voi edes viihdemedia menetellä.

Saammeko pian nähdä ja kuulla asiallista infoa näistä vakavista asioista viihdemediassa vai tuleeko viihdemedialle umpikuja vastaan vai miten asia päättyy?

Kiitos tämän adressin aloittajalle. Kukapas olisi keksinyt näin fiksun lopun tälle asialle. Sääliksi alkaa käydä Johanna Tukiaista. Ja jos ei hänellä jo ole mielenterveyden ongelmia, niin pian tällaisesta rieputtelusta sellaisia saa.

Blogissani olen kirjoittanut enemmän.

Jorma Hirventappaja
Vieras

#3 Kröh.

25.11.2010 17:43

Mielestäni kyseistä henkilöä ei tarvitse sääliä, saahan hän kaikesta itseaiheutetusta julkisuudestaan kohtalaiset tulot. Mediahuoraaminen sinänsä ei ole synti, kunhan vain pysytellään jonkinlaisten moraalisten sääntöjen puitteissa. Esimerkiksi näin Itsenäisyyspäivän lähestyessä, odotetaan jossain Jäpikkäkosken liipaisintehtaan kahvilassa jo kovastikin ns. Linnan juhlia. Kyseinen tapahtuma on hyvä esimerkki sellaisesta mediahuoraamisesta, jossa noudatetaan - ainakin pääsääntöisesti - suhteellisen tiukkaa etikettiä. Tokihan siellä aina joku humalassa toikkaroi, mutta se on normaalia. Sen sijaan "Tuksun" jatkuvassa julkisuushakuisuudessa unohdetaan täysin normaalin elämään kuuluvat pelisäännöt, joista tärkein on se, että mikäli valehdellaan, pyritään tekemään se kanssaihmisiä loukkaamatta. Esimerkki viattomasta valkoisesta valheesta: "Me olemme vain ystäviä." Sen sijaan tämä naisihminen, kaikessa tragikoomisuudessaan, vaikuttaa aina vain psykedeelisemmältä, eikä pelkästään humoristisessa mielessä. Tiedän toki, ettei narsismia lasketa sinänsä mielenterveysongelmaksi, mutta näinkin vakavan persoonallisuushäiriön tapauksessa, voitaisiin todeta: "Ei siellä vintillä ihan kaikki valot taida palaa."
laura
Vieras

#4

25.11.2010 18:55

johanna tukijainen.. HYI!!!
Lukenut Kotka
Vieras

#5 Kammottava valas

25.11.2010 19:39

Retroaktiivinen abortti sopisi tälle kammotukselle hyvin...
leskiäiti
Vieras

#6 Hyi!

25.11.2010 21:10

Törkeätä Johanna Tukiaisen pelleillä moisella asialla kuin keskenmeno.
En kuuna päivänä usko hänen edes olleen raskaana.
Monet koittavat kaikin keinoin saada lasta aikaiseksi ja jos raskaus päättyy sitten keskenmenoon se on todella surullista. Ja sitten joku julkisuustyrkky pelleilee em.asialla. Hävetköön jos osaa.Tuskin.

Toivon todella ettei Johanna koskaan saa lapsia tuon pelleilyn jälkeen eikä tuohon sekametelisoppaan edes voi ajatella lasta!
Äiti
Vieras

#7 Kolmen lapsen äiti

25.11.2010 22:17

Olen menettänyt aikoinaan lapseni raskausviikolla 16.Siitä on jo kauan ja tuon menetetyn pikkuisen jälkeen sain vielä kaksi lasta.
Aina etenkin keskenmenon vuosipäivänä ajattelen häntä ,joka ei saanut elää ja mietin millainen hän olisi nyt.
Mielessäni ajattelen itseäni neljän lapsen äitinä,yksi heistä on vaan enkelinä taivaassa.
En voi käsittää kuinka kukaan voi tokaista tuosta vaan:En ole surullinen.
Täysin tunteettoman ihmisen kommentti,tosiaan.
Tosin Tukiainen ei varmaankaan ollut edes raskaana.
Onneksi.
Tukiaseen joskus verrattu.....Hoidolla tervehtynyt :)
Vieras

#8 Vihdoin joku tekee jotakin

26.11.2010 07:41

Myönnän itsekin sortuneeni lukemaan sairaan ihmisen tempauksista ja mokailuista, pääsäänöisesti tunteakseni sääliä sekä paremmuutta -tietäen että toimin moraalisesti väärin. Tuo ihmisparka ei voi hyvin, ja tarvitsisi varmasti kunnollista psykiatrista hoitoa eikä lehdissä retostelua.
Eija Hynninen
Vieras

#9

26.11.2010 12:29

Eihän näitä kukaan enää jaksa lukea esim. olemattomia raskauksia ja keskenmenoja!Voi minkä palveluksen Ilkka Kanerva meille teki,kun tekstaili Tuksun kaa ja saatiin turha julkkis maahamme!Jonka me haluamme häipyvän otsikoista!
Irolnake
Vieras

#10 Suodatin..Anyone

26.11.2010 14:06

Alkaa olemaan jo pikkasen huono vitsi..joku suodatin pitäisi olla..
znd
Vieras

#11 jepjep

26.11.2010 14:43

Älkää lukeko uutisia tukiaisesta niin kirjoittelukin loppuu kun seinään.
Ville Sulin
Vieras

#12

26.11.2010 14:52

Mistä lyödään vetoa että tästäkin tehdään uutinen?
Minna -66
Vieras

#13 Toivon todella että tämän löydät edestäsi

26.11.2010 15:05

Itse keskenmenon (ja sen jälkeen lapsettomuuden) kokeneena en voi muuta kuin halveksia kaltaistasi loista, neiti Tukiainen! Kasva aikuiseksi ja opi elättämään itsesi muulla kuin loruimella, en tiedä Suomen hoitokuvioista mutta täällä Norjassa sinut olisi korjattu aikoja sitten hullujenhuoneelle!
?????
Vieras

#14 Adressi

26.11.2010 15:11

Onko tämä tyyppi itse mukana tässä koska siellä on kaksi allekirjoitusta tyypin nimellä.
kari raumala
Vieras

#15 turahista turhin

26.11.2010 15:15

Ei mitään uutis arvoa.
ei niin yllättynyt!!!!!!!!
Vieras

#16 ONPAS

26.11.2010 15:17

yllättävää että tää adressi on jo hymyn sivuilla jo isolla!!!!!!

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

26.11.2010 16:12


abortti.blogspot.com
Vieras

#18 Johanna Tukiaisia on monta. Ainakin Facebookista löytyy.

26.11.2010 16:13

Jotain hankaluutta samannimisyydestä on saattanut johtua.
abortti.blogspot.com
Vieras

#19 Valinta: internet näyttää nimen tai ei

26.11.2010 22:48

Tuntuu siltä kuin yhä useampi tässä adressissa valitsi, että internet saa näyttää nimen, vaikka toisinkin voisi valita.

Jos näin on niin se on mielestäni todella mielenkiintoista!

Ja mistä näitä nimiä tulee? Eiköhän tämä ole jo hyvä alku adressille!
nainen
Vieras

#20 Hmm aika paljon miehiäkin adressin kirjoittajissa

26.11.2010 23:46

vaikka tunkin mukaan hän on niin miesten mieleen,että :) Ei taidakaan olla sitten. Tottakai tunkin piti itsekin laittaa nimensä tänne ja vieläpä pariin kertaan ( eka kerralla oli selvinpäin ja tokakerralla pienessä pätkässä - kirjotusvirheestä päätellen ), mutta älkäämme vaan kommentoiko siihen mitään ettei tuo narsisti saa taas uutta potkua alleen. Facebookissa taas lapsekkaaseen tapaansa kommentoi adressia jollekin ja koirastaan huolissaan olevillekin laittelee typeryyksiä.
Valas
Vieras

#21 Media suosittelee valehtelua

27.11.2010 09:48

Tukiaisjuttujen julkaiseminenhan on sitä, että media suosittelee, jopa yllyttelee valehtelemaan. Ihmisen naurettavuudella rahastetaan. Mihin maailma on menossa, jos tällainen peli on oikein? En tilaa juorulehtiä.
abortti.blogspot.com
Vieras

#22 Ajetaanko miesten yli aborttiasiassa? Haluavat enemmän vastuuta!

27.11.2010 09:58

Näyttää siltä, että miehet haluavat enemmän vastuuta aborttiasiassa - varsinkin nuoret miehet ovat kiinnostuneita. Ajetaanko aborttiasiassa siis miesten yli jollakin tavoin? Isyys aborttiasioissa koskettaa miehiä enemmän kuin ehkä ajattelemme.

Kun viihdelehti teki jutun: "Harkitsen aborttia", niin miesnäkökulmasta ei ollut tietoakaan. Media huhuili, että kuka on isä, isä on liian paska kelvatakseen lapseni isäksi. Niin, tämäpä onkin juttu: Meidänkin maa on niin täynnä mielestään niin tasokkaita (kauniita ja hyvinkoulutettuja) naisia, että heidän lapsilleen ei tarpeeksi hyvää/tasokasta isää löydy. Liian tasoton isä näyttää todellakin olevan yksi syy siihen, että naiset valitsevat abortin. Tätähän viihdeladykin syötti yleisölle! Ja julkiset spekuloinnit siitä kuka on isä, saattavat myös loukata mukana olleita/olevia miehiä.

Miesnäkökulmaa peräänkuulutetaan kaikkeen asiaan liittyvässä.
Vieras
Vieras

#23 Re: Kröh.

27.11.2010 12:46

#3: Jorma Hirventappaja - Kröh. 

 Täyttä asiaa ja olen vakaasti sitä mieltä, että nämä roskalehdet saattasivat jopa saada lukijoita, mikäli EDES lehti ymmärtäisi käyttää ns moraalirajoja.

Tuksut eivät tajua, missä menee raja ja mitä saa valehdella ja yleensäkään julkisuuteen tuoda, mutta oletan, että lehtien toimittajat kuitenkin ovat täyspäisiä ihmisiä ja silloin heidän tehtävänsä olisi vetää raja johonkin.On niin monia ylilyöntejä, mutta tämä raskaus-keskemenojuttu on asia, josta EI kenekään, minkäänlaiden median tulisi uutisoida yhtään mitään. On kyse äärivakavasta asiasta monelle tuhannelle pariskunnalle Suomessa, jotka eivät millään onnistu lasta saamaan ja samanaikasesti mediaksi itseään kutsuva p**karyhmä rellestelee asialla, jonka jokainen hiukanmkin järkeä omaava ihminen tajusi alusta asti olevan pelkkää vedätystä ja halua päästä lööppeihin keinolla millä hyvänsä.

Kyllähän Suomestakin löytyy jonoon asti ihmisiä, jotka olisvat valmiit myymään vaikka itsensä/vanhempiensa tai jos on oma lapsi, niin näidenkin kuolemauutisen vain siksi, että taas kerran saisi nähdä pläsinsä lööpeissä. Ja lisää näitä bimboja tulee BB-talojen ym kautta.

Joku vastuu medialla ja myös p***'kalehdillä rulisi kuitenkin olla silloin kun narsistiset ihmiset eivät itse tajua lopettaa.

Mitä tulee tähän naisihmiseen, niin nyt voisi joku lehti tehdä hyvän työn hänen eteensä myös ja UUTISOIDA sitä tappiin asti; Toimittaa hänet katkaisuun ja sitten vaikka joka päivä saisi kirjoittaa päiväkirjaa katkaisussa olosta.

Siitä saattasi jopa joku muukin hyötyä ja ennen kaikkea se olisi ainut teko, jolla tämä daami vielä vuodenkin kuluttua on höpöjuttujaan antamassa p****kalehdille. Ilman mitään hoitotoimenpiteitä saattaa olla niin, ettei kauaa kunto enää kestä!

 

Vieras
Vieras

#24 Re: Toivon todella että tämän löydät edestäsi

27.11.2010 12:51

#13: Minna -66 - Toivon todella että tämän löydät edestäsi 

 Voimia Sinulle ja läheisillesi! Moinusta on käsuttämätöntä, että mikään lehti leikki tälläisllä asioilla! Ja nyt on pakko sanoa, että lähes toivon, että jonain päivänä joku huomaisi, että minkä taakseen jättää, sen edestään löytää!

abortti.blogspot.com
Vieras

#25 Yhtään viihdelehteä en muista elämässäni ostaneeni! Uutissaastetta kantautuu silti!

27.11.2010 13:29

Niin, yhtään viihdelehteä en muista elämässäni ostaneeni. Ja kuitenkin on nyt niin, että kun olen netissä pyörinyt näissä aborttiasioissa, niin KAIKKI uutiset tästä n k Tuksusta tässä asiassa ovat kantautuneet korviini. Näin tämä Internetin satumaa on siis saastetta täynnä, jota on vaikea välttää.

Ja kuinka paljon rahaa tällaiset tuksut oikein näillä jutuillaan oikeasti tienaavat? Luulisi muiden ihmisten, esim. työttömien, jotka rahanpuuteahdingossaan harkitsevat aborttejakin, ärsyyntyvän kun tällaiset kaikenlaiset tuksut, escortdaamit ja eroottiset tanssijattaret, tekevät helppoa rahaa silloin kun muut raatavat niska limassa töissä saadakseen palkan, joka ei välttämättä edes kunnolla riitä elämiseen.