KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

merkonomi
Vieras

#126 money money money

08.12.2010 21:20

Vastaukseksi siihen, että rahojen maksulle on hyvä syy, halutaan maksaa ammattilaiselle joka hoitaa sijoituksia tässä laajuudessa.

Voin kertoa, että isommissakin yhdistyksissä, maanlaajuisesti, toimii henkilöitä, jotka tekevät ja antavat oman alansa tietotaitoa VAPAAehtoisyhdistyksessä ILMAISEKSI, koska haluavat näin panostaa ja auttaa hyväksi katsomaansa tahoa.

Olen aikas varma, että kymmenesosalla tuosta löydettäisiin joku muu hoitamaan taloutta, kyllä niitä KTMämmiä riittää tässä maassa.
Jokainen kisu on tärkeä
Vieras

#127 Valistustyötä? Missä?

08.12.2010 21:24

Olen varmaan kuurosokea, mutten ole missään vielä törmännyt KKY:n valistutyöhön.

Valistustyöhön en laske lipaskeräystä, koska siinä kerätään rahaa, eikä keskitytä valistukseen. Ellei nyt joku satu jotain asiaa kysymään. Mutta aika tylyjä kommentteja kuullut, kun on kommentoitu lahjoituksen pienyyttä lahjoittajalle.

Katti Matti lehti on jäsenille, joiden luulisi pääasiallisesti olevan kissarakkaita, joten sitäkään en laske valistukseksi. Katti-Mattia en ole reiluun vuoteen nähnyt yhdessäkään käymässäni eläinlääkärissä tai muuallakaan.

Ensikodit omalla työllään kissoille koteja valitessaan tekevät varmasti siinä samalla hieman valistustyötäkin.

Keväisillä kissanpäivillä käy pääasiassa kissarakkaat ihmiset eli ne 10-40 tyyppiä, jotka eivät valistusta varsinaisesti tule ainakaan hakemaan. Eläinlääkäri siellä välillä vastaa kysymyksiin, muttei ole siellä valsitamassa. Eikä ne kissanpäivillä olevat pari vanhaa kissakirjaakaan mitään valista, eikä niitä porukka näi kaueasti lukevankaan.

Missään en ole myöskään nähnyt mitään ilmoituksia valistustapahtumista? En myöskään ole missään nähnyt kutsuja valistustilaisuuksiin, joihin kaivattaisiin valistajia?

Ja eikös se joku neuvova puhelinkin suljettu?

JOTEN MIHIN KÄYTETÄÄN SE VALISTUSTYÖTÄ VARTEN KERÄTTY RAHA?!



Sananvapaus
Vieras

#128 Miksi KKY:n Facebook-sivu on kiinni?

08.12.2010 21:28

Miksi KKY:n Facebook-sivu on kiinni? Ettekö kestä sinne tulevaa palautetta? Säälittävää touhua!!!
tyrmistyttävää
Vieras

#129 Re: Re: yhdistyslaillisesti laiton päätös?

08.12.2010 21:29

#84: Vieras - Re: yhdistyslaillisesti laiton päätös? 

lainaus :"Olet saanut ilmeisesti tietoa juuri hallituksen jäseneltä, joka on ollut oppositiossa alusta alkaen."

vastaus: no enpä ole saanut vaan ihan tästä viestiketjusta herkesin ihmettelemään, oleppas tarkkana oletuksinesi,  kts. alla oleva lainaus kommenttini #7 edellinen #6 kommentista, tässä "tietotoimistoni" ei mikään salainen vaan ihan julkinen.

"ompelukerho
Vieras

#6 Vastuuseen päättäjät

05.12.2010 23:36


Ärhäkkänä soitin eräälle tutulle KKY:n henkilölle joka paljasti minulle, että päätöstä oli ollut tekemässä neljä KKY:n hallituksen jäsentä. Kun siihen kuuluu yhteensä kuusi ja kaksi varalla."

että ihan tällaisen tiedon perusteella esitin kysymyksen "yhdistyslaillisesti laiton päätös?"

HAH! MUTTA, paljastit tuolla lauseella, että asia taitaakin olla niin, että tuo kommentista #6 saatu tieto onkin siis totta ja ne mainitut neljä ovat päätöksen takana. Oletko kenties yksi heistä?

Kaisaliini
Vieras

#130 Re: Re: Avointa keskustelua

08.12.2010 21:32

#125: Vieras - Re: Avointa keskustelua 

Kirjoitit näin:

Kysyppä kuka on yhdistyksessä jatkuvasti uhkaillut toisia. Siis kaipaisimme enemmän avoimuutta - myös tietyiltä parjaajilta.

KYSYMPÄ NYT SITTEN:

KUKA ON JATKUVASTI UHKAILLUT TOISIA?

JA KEITÄ NÄMÄ TOISET OVAT?

OVATKO NÄMÄ TOISET VIATTOMIA, JOTKA EIVÄT ITSE OLE UHKAILUA ALOITTANEET?

OVATKO NÄMÄ TOISET OMILLA TEOLILLAAN/TEKEMÄTTÄ JÄTTÄMISILLÄÄN ANSAINNEET UHKAILUA?

Kirsti L
Vieras

#131 Valittajat painukaa ulos loukuttamaan ja ruokkimaan kissoja !

08.12.2010 21:32

Voisitteko te valittajat painua ulos loukuttamaan niitä villikissoja ja vahtikaa myöskin niitä loukkuja, ettei kukaan pääse tekemään ilkivaltaa loukussa oleville kissoille.
Päästäkää myös emokissat loukuista heti pois hoitamaan pentujaan.

Ennenkaikkea RUOKKIKAA KODITTOMIA KISSOJA ! Niin kaun kuin on elämää, niin tarvitaan ruokintaa. Nyt vain kirjoittelette nettiin neljän seinän sisällä, kun ulkona olisi teille työtä pilvin pimein. Kissat huutaa ruokaa ulkona ja te vain lämpimässä haukutte puheenjohtajaa ja hallitusta.

Helsingin eläinsuojeluyhdistyksessä, Suomen Eläinsuojeluyhdistyksessä, Suomen Luonnonsuojeluliitossa jne on useita palkallisia työntekijöitä ja heidän palkkansa on vielä suurempi kuin KKY:en taloudenhoitajan palkka vuodessa ! On hyvä, että raha-asioita hoitaa ammattilainen. Ei se ole rikos, että vapaaehtoisjärjestössä on palkallisia työntekijöitä.

Toistan vielä, että kotihoito on parempi vaihtoehto kuin ahdas häkki. Omat eläimet vain tulee olla rokotettuja, niin silloin ei ole vaaraa löytökissoista omille lemmikeille.

LAKI EI VAADI TOIMITTAMAAN LÖYTÖELÄINTÄ VIRALLISEEN LÖYTÖELÄINHOITOLAAN, mutta sinne pitää kuitenkin ilmoittaa löytöeläimistä!
Vuosien varrelta tiedän useista tapauksista, että löytöeläinhoitoloissa on ollut todellisia ongelmia, niin kissarutosta kuin koirien parvoviruksista.

Aikoinaan itse säästyin onneksi vakavilta sairauksilta, vaikka loukutin nimenomaan villikissayhdyskunnissa. Ehkä kylmät talvet täällä pohjoisessa pitivät taudit loitolla tappamalla heikot yksilöt... kuolleita raukkojahan, lähinnä pentuja, löytyi hylättyjen ja tyhjillään olevien talojen kellareista ja sisätiloista.




kissarakas
Vieras

#132 Re: Villikissat

08.12.2010 21:39

#116: Hanna - Villikissat 

 Hyvä Hanna, tässä sinulle vastaus. Niiltä hallituksen jäseneltä sitä et tule saamaan, jotka täällä puolustelevat hallituksen päätöksiä, ei heiltä saa muitakaan vastauksia, paitsi sydänystävilleen.

Kun kissa otetaan kiinni ja toimitetaan KKY:lle sieltä lähtee automaattisesti ( tai ainakin pitäisi) tieto, kissan löytöpaikan mukaa , päikalliseen  löytöeläinhoitolaan. KKY:ssä Ilmoituksen tekee ihminen, joka hoitaa kadonneet-löytyneet sivustoja.

Jos kissan ottaa kiinni yksityinen ihminen ja haluaa itse sitä hoitaa sen vaaditun 15 vrk, ilmoitetaan kiinni otetusta kissasta, sen paikkakunnan Löytöeläinhoitolaan, josta kissa kiinni saatiin.Tiedot saa ainakin kuntien sivustoilta tai puhelin luettelosta.

En myöskään ymmärrä miksi KKY ei saisi ottaa villiintyneitä kissoja. Niitähän saa ottaa jokainen joka saa luvan niiden omistajilta. Nämä koskee tietysti niitä kissalaumoja, niillä on aina omistaja. Kissalaumat eivät pysy hengissä ilman ihmisen apua. Ja jos niitä joku alkaa ruokkia, ne ovat sen ihmisen omaisuutta.

Ei tarvita mitään läänineläinlääkärin lupaa, ottaa kiinni kissalaumoja, se pitää kysyä omistajalta.   Se pitäisi olla itsestäänkin selvää jokaiselle täysjärkiselle ihmiselle.  Ainoastaan sellainen yksinkulkeva kissa joka elää vain saalistamallaan ravinnolla ,kuuluu metsästyslain piiriin. Ne on lähes aina vietävä nukutettavaksi.

Jos haluat muita vastauksia kysy vaan. kyllä vastataan.

Kissat hoidettava asiallisesti
Vieras

#133 Re: Re: Stanyalle, ja muille

08.12.2010 21:48

#109: Vieras - Re: Stanyalle, ja muille 

No sitten varmaan kerrot ne oikeat tiedot ja oikaiset väärinkäsitykset. Fiksuna olisit sen tehnyt jo samantien.

Kissojen puolesta
Vieras

#134 Haluatteko muutosta KKY:n toimintaan??!!

08.12.2010 21:51

Tulkaa maaliskuussa 2011 KKY:n vuosikokoukseen äänestämään avoimen keskustelun ja avoimen toiminnan puolesta!!

Äänestämään pääsette liittymällä tammikuusta 2011 lähtien jäseneksi tai maksamalla jäsenmaksun vuosikokouksessa. Vuosikokouksessa olo EI velvoita aktiivitoimintaan tms, mutta toki otetaan ilolla kaikki toimintaan mukaan oman aikataulun ja halun mukaan. Pienikin apu on kissoille tarpeen. Muutetaan yhdessä KKY:n ensisijainen tarkoitus takaisin kodittomien kissojen auttamiseen ja palautetaan valta jäsenille, joita hallitus palvelee.
Jooseppi
Vieras

#135 Re: Valittajat painukaa ulos loukuttamaan ja ruokkimaan kissoja !

08.12.2010 22:14

#131: Kirsti L - Valittajat painukaa ulos loukuttamaan ja ruokkimaan kissoja ! 

 Voi sinua Kirsti,nyt menee sekaisin jo sukat ja hanskatkin.  Ensin kerrotaan ettei niitä villikissoja enää oteta ja sitten sinä käsket lähteä niitä loukuttamaan. Missä johdonmukaisuus? Minne sitten pitäis laittaa ne kissat, jos niitä loukuttaa, kun KKY ei niitä ota, eikä löytöeläintalot huoli maksutta ja eläinlääkäritkin ovat aina tilattava. Loukuttajalla on oltava aina suunnitelma ja paikka valmiina, jos loukkuun meneekin kesy kissa.

  Mitään valittamisen aihetta ei edes olisi , ellei hallitus olisi tehnyt näitä järjettömiä päätöksiään.

Tottakai kotihoito on paras vaihtoehto, jos niitä koteja vain olisi riittävästi. Tämä asia on ollut monien vuosien ajan riidan aihe KKY:ssä.  Koteja ei ole tarpeeksi sesonki-aikaa, jolloin pentuja tulee paljon. Niitä kai ei ole tarkoitus lopettaa? Eikä kaikki laumat ole sairaita, niitä monesti ruokitaan aivan asianmukaisesti.

Häkki ei ole paras, mutta joskus ainoa vaihtoehto. parempi kuitenkin kun pakkanen.  Ja jos KKY olisi jo kauan sitten alkanut rokotuttaa kissat, jotka tulevat hoitoon, ei tautiepidemiaakaan olisi tullut. Ainakaan suuressa määrin.

Hesyllä on myös kissatalo ja Suomen luonnonsuojeluliitto ja eläinsuojeluliitto ovat taas aivan eri juttu. heiltä ei kulu rahaa kissojen hoitoon. Ja on muitakin syitä, miksi pystyvät maksamaan palkkoja. KKY:n rahat ovat tarkoitettu kissojen hoitoon , eikä palkkojen maksuun.

Tosiasiassa nämä "valittajat" ovat vain niitä jotka haluavat oikeutta ja avoimmuutta , sekä hoitaa kissat pois ulkoa.

Joko olet itse hoitanut "velvollisuutesi" ja käynyt ruokkimassa paikkakuntasi kodittomat?

vieras
Vieras

#136 Re: Re: Kissan elämällä arvoa??

08.12.2010 22:21

#120: Vieras - Re: Kissan elämällä arvoa?? 

"Näitä rahoja nyt himoitsee itselleen joukko henkilöitä, joista ei edes jotkut ole yhdistyksen jäseniä.

Tokkopa heidän saatuaan vallan edes hoidettaisi kissoja. Vaan rahat hupenisivat hetkessä aivan muuhun."

 

Herranjestas!! Ei tiedä itkeäkö vai nauraa.....siis teen kumpaakin vuoronperään.

Eikö KKY,n varat ja talousasiat olekaan lakisääteisten vastuullisten tilintarkastajien valvonnassa??!! 

Ja että siellä sitten voi ihan kuka tahansa käyttää vaivalla saatuja, kerättyjä ja säästettyjä varoja miten tahtoo ?!?

 

Vieras
Vieras

#137 Re: Himoitsen KKY:n rahoja!

08.12.2010 22:33

#124: Rahat käyttöön - Himoitsen KKY:n rahoja! 

".. tsunamiako tässä odotetaan?"...repesin HEHHEE!! toi kyllä huuhtoo ne lopullisesti ulapalle joten kyllä ne kannattais käyttää ennen sitä.

hei! entäs ne kissat??
Vieras

#138 Re: money money money

08.12.2010 22:50

#126: merkonomi - money money money

Tämä varainhoitajan palkka-asia, hyvä että tämäkin tuli julki. Asettuupahan hallituksen arvomaailma oikeaan valoon ja vahvistuu se kuva etteivät kissat enää todellakaan ole hallitukselle tärkeitä vaan raha, koska palkataan noin kallis asianhoitaja ja toisaalla valitetaan nitistään kissoista aiheutuvia kuluja!!

Nyt herää kysymys siitä mitkähän tausta kytkökset (sukulaisuus tms.) KKY,n varainhoitajalla on hallitukseen ja puheenjohtajaan?? Kun palkkaamista puolustellaan ja hän tuntuu olevan pj,n ja hallituksen erityisessä suojeluksessa ja maksetaan noin pöyristyttävää palkkaa silmää räpäyttämättä, vapaaehtoistoimintaan perustuvassa yhdistyksessä, jossa toisaalta kuitenkin pj,n ja hallituksen taholta (jotkut, ei kaikki)valitetaan kohonneista eläinlääkärien palkkioista.

Tämä on silkkaa farssia koko touhu.

missä?
Vieras

#139 Re: Valistustyötä? Missä?

08.12.2010 22:54

#127: Jokainen kisu on tärkeä - Valistustyötä? Missä? 

Hei! Ihan samaa olen minäkin ihmetellyt!! En todellakaan ole törmännyt missään liikkuessani KKY,n valistukseen tai edes valistus materiaaliin, en edes eläinlääkärikäynnillä.

 

and found
Vieras

#140 lost

08.12.2010 23:04

Kunnan tekemä sopimus löytöeläinhoitolan kanssa koskee KAIKKIA löytöeläimiä. Ei ole siis olemassa siis KKYn osaa eläimistä joita voitte ottaa ja hoitaa, pitää 15vrk jne....

TÄSSÄKIN on kyse kissan/eläimen edusta. Sen paikallistaminen on helpompaa kun omistaja soittaa vain yhteen paikkaan ja asiat hoituvat koordinoidusti, eikö tämä ole ihan maalaisjärjellä ajateltavissa? Siis kissan etu, omistajan etu jne...
Toki joskus löytölät ovat täynnä ja he voivat tehdä yhteistyötä eri eläinsuojelutahojen kanssa, mutta tästä täytyy sopia löytölän kanssa!!!

Joku kertoi että kadonneet/löytyneet rekisterin ylläpitäjä (sivujen mukaan Arja Salonen) ilmoittaa eläimet automaattisesti sen kunnan lyötölään.
Eli siis jos kissa on löydetty Tampereelta, Arja Salonen ilmoittaa siitä Boondocksiin Pellakselle saman tien, automaattisesti, puhelimella/meilitse?. Näinkö se menee?

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

08.12.2010 23:10


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

08.12.2010 23:40


Vieras
Vieras

#143 Re: Re: money money money

08.12.2010 23:42

#138: hei! entäs ne kissat?? - Re: money money money 

 VOI JA VOI!

KUn yhdistys on todella varoissaan(kiitos sen aiemmille toimijoille)ei voida kuvitella,että jokin "amatööripers-aukinen" hoitaa yhdistyksen omaisuutta.

Kuinka moni näistä "rettelijöistä" on saanut kartutettua yhdistyksen varallisuutta,jolla hoidetaan talteenotettujen kissojen hyvinvointi  ja tulevaisuus uusissa hyvissä kodeissa.??

Jos tämänkokoisella yhdistyksellä on taloudenhoitaja,joka osaa asiansa ja varmistaa varojen tuottavuuden myös ns.epävarmoina aikoina,hän kyllä palkkansa tienaa ihan niillä tuotoilla ja vielä ylikin jää.

Sukulais-suhteista on turha puhua--niitä kun ei onneksi ole.

Kateus on kansallinen luonne--siitä huolimatta--miten joku/jotkin tahot voivat kuvitella hoitavansa em.homman,kun talous on kiinni jostain kissanruokapurkeista?

Kiitettävää sinänsä--no-ne ruokapurkithan kyllä korvataan.

Osaakohan kukaan näistä "varojen käytöstä" huolestuneista edes laskea,mitä lopullisesti vuodessa tulee maksamaan se VAADITTU KISSATALO?

Karkeasti arvioiden:taloa pyöritetään noin 4vuotta nyt olemassa olevilla varoilla.

Kukaanhan ei näköjään ole kiinnostunut varojen lisähankinnasta.

Ymmärretävää kyllä--rellestetään niin kauan kuin voidaan--sen jälkeen voikin ristiä kädet kyynärpäitä myöten.

Pieleen meni--mutta muutahan ei ollut odotettavissakaan.

 

 

 

Rahat tai henki!
Vieras

#144 Re: Re: Re: money money money

08.12.2010 23:50

#143: Vieras - Re: Re: money money money 

Eiköhän ne siellä pankissa hoida sen rahojen sijoittamisen IHAN ILMASEKS! Sinne sitä joutuu kuitenkin aina menemään, jos rahoja haluaa sjoitella.

Vuosikokouksessa kun kysyttiin, että miksi/mitä taloudenhoitajalle maksetaan, niin hän suuttui :D Eikö se kerro jo siitä, että on poloinen itsekin häpeissään rahoistaan. Olisi polleesti vaan sanonut, että minä teen töitä palkkani eteen!

 

 

 

 


Adressin tekijä

#145 Kiitos :)

08.12.2010 23:58

Hyvä, että adressi saa aikaan keskustelua! Vihdoinkin näistä kky:n asioista aletaan puhua. Toivottavasti myös vuosikokoukseen pääsisi mahdollisimman moni kissojen ystävä.

KIITOS :)

Vieras
Vieras

#146 Re: Re: Valistustyötä? Missä?

09.12.2010 00:03

#139: missä? - Re: Valistustyötä? Missä? 

 Valistustyötä voivat tehdä KAIKKI ,jotka toimivat jollakin lailla eläinten parissa.Erityisen tärkeää valistustyö on ELÄINSUOJELUVALVOJIEN  toimesta,koska heidät on siihen koulutettu ja he ovat myös sitoutuneet  SEY:n kouluttamina toimimaan nimenomaan yhteistyössä el.suojeluviranomaisten kanssa ja myös edistämään yhteistyötä em.tahon kanssa.

Paikaallislehtiin kirjoitukset eläinten(kissojenkin) lainvastaisesta kohtelusta ja olosuhteista,ovat jokaisen kansalaisen oikeus ja myös velvollisuus. Tätäpä ei kovin usein näe tapahtuvan lehtien palstoilla,edes el.suojeluvalvojien toimesta.

Lehtikirjoittelussa onkin ongelmana ainoastaan se,että pitää esittää faktaa-ei oletusta.Oletusten saamisesta faktaksi ainoa tie onkin taas lainmuutos--niiltä osin,joissa se ei nyt vastaa arjen käygtäntöä.

Hommia siis riittää--onko kyvykkäitä,motivoituneita toimijoita???

Nähtäväksi jää?!

 

Teeko
Vieras

#147 Rahoista vielä

09.12.2010 00:06

Se, että hallitus on rahaliikennettä valvonut ja hoitanut vuosia, EI tarkoita että rahat olisivat heidän. Itseasiassa ME ihmiset ja jäsenet olemme kartuttaneet sitä rahamäärää joka vuosi jäsenmaksujen ja lipasrahojen muodossa, joten ihan turha kertoa kuka sitä rahaa on sinne kartuttanut. Ei olisi KKYtä ilman jäseniä.

Kissataloja on muillakin (ja itseasiassa saldo on monilla paljon pienempi). Kyllä ne varat karttuvat siitä ajan myötä vaikka niitä varoja käytettäisiinkin nyt kissojen hyväksi. Ei kai se rahavirta nyt siihen lopu kun talo hankitaan?

Ja HESY, SEY, Luontoliitto palkolliset tekevä kyllä palkkansa eteen hommia eläinten parissa, ei papereita pyöritellen.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

09.12.2010 00:08


jäsen
Vieras

#149 Valvoja

09.12.2010 00:09

#146:lle: Kuka on KKYssä valvoja? Siis eläinsuojeluvalvoja.

Ja jos täällä kirjottelee KKYn puheenjohtaja tai hallitus, voisivatko he esiintyä ihan nimillään, että tietäisin sen KKYn oikean kannan ja vastineen. Kiitos.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

09.12.2010 00:14