KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Kirsi
Vieras

#1601 Kiihkoilua KISSOJEN puolesta huumoria unohtamatta

25.03.2011 00:08

#1598: - Re: Re: Kiihkoilua KISSOJEN puolesta

Yläikärajaa KKY:ssä kivalle meiningille ei ole, eikä muutenkaan rajata porukkaa.

Saa tulla mukaan autolla, bussilla, pyörällä, kävellen, pyörätuolilla tai vaikka mopoautolla. =) Pääasia että on mukana!

KISSOJEN eteen tehdään porukalla hommia ja kaikki saa auttaa itselleen sopivimmalla tavalla. Tässä pitäisi olla lupa nauttiakkin tekemisistään, eikös vaan?

Tai tälläiseksi opposition haluaa kehittää KKY:tä. Kissojen pelastus on välillä rankkaa ja kovaa puuhaa, mutta kiva meiniki auttaa jaksamaan ja pysymään mukana porukassa. Kaikkia kohtaan pitää olla reilu ja kunnioittaa jokaisen mielipidettä iästä tai naamasta riippumatta. Käytöstavat pitäisi jokaisen aikuisen ihmisen omata, niillä pärjää pitkälle.


Äänestetään ensi sunnuntaina 27.3 klo 14 Tampereen Uintikeskuksella eli Kalevan Uimahallilla KKY:N vuosikokouksessa KKY:n johtoon sellainen porukka, joka tälläiseksi KKY:n haluaa kehittää!

PIRJO PELTONIEMI on opposition positiivinen, reilu, rehti ja avoin puheenjohtajaehdokas.


mukana ollut
Vieras

#1602 Re: Re: Re: Re: Taloudenhoitajasta

25.03.2011 01:05

#1579: Sanna Kaski - Re: Re: Re: Taloudenhoitajasta

Ei ollut, vaan taloudenhoitajana toimi usean vuoden ajan henklö, jolla oli kaksi pientä lasta. Eikä oma aika riittänyt vapaaehtoistyöhön. Kun on työssä päivät, hoitaa perheensä, vielä hoiti yhdistyksen taloudenhoidon siinä sivussa ymmärtää hyvin miksi hän jäi pois.Siksi Lehto tuli tilalle.

Kissatalon hankinta ei ollut siinä syynä.

Ollaampa rehellisiä
Vieras

#1603 Re: Re: Kissa Vieköön -keskustelutilaisuus keräsi hyvin väkeä

25.03.2011 01:08

#1584: Paikalla ollut - Re: Kissa Vieköön -keskustelutilaisuus keräsi hyvin väkeä

Pitää paikkansa. Olipa siellä entinen poliisikin paikalla. Hänellä ainakin luusisi olevan rehellinen tieto paljonko siellä paikallaolijoita todella oli?

Mietippä hiukan
Vieras

#1604 Re: Re: Kiihkoilua

25.03.2011 01:13

#1588: Sanna Kaski - Re: Kiihkoilua

Peltoniemien kirjoittelua on tullut seurattua enemmänkin.

Siihen perustuen sanoisin;  kannattaisi enemmänkin katsoa mitä he nyt ovat saaneet aikaan. Muutakin kuin KKY:n parjausta, sekä alasajoa.

Hullu omaa pesäänsä likaa.

ei voi kun ihmetellä!!!
Vieras

#1605 Re: Re: Re: Kiihkoilua

25.03.2011 09:14

#1604: Mietippä hiukan - Re: Re: Kiihkoilua 

 Jaa, että totuutta ei saa paljastaa vaan pitää peitellä?!?!? Totuuden puhuminen parjaamista?! Pyrkimys vääryyksien oikaisemiseen on parjaamista?! Itsensä puolustaminen valehtelua vastaan ja valheiden oikaisu parjaamista?!?

Yhdistyksen maton alla alkaa olla jo liikaa "möykkyjä" eikä sinne enää enempää mahdu, niin ettei siinä pysy enää kukaan pystyssä, se maton alus on vihdoin siivottava.

Vai että Peltoniemi on ajanut alas yhdistystä?!??!

MILLÄ TAVALLA? Oleppas rehellinen nyt siitä KUKA ON AJAMASSA YHDISTYSTÄ ALAS?!?!?

KUKA/KETKÄ ON TEHNYT TOIMINNASSA SUPISTUKSIA?!?

KUKA/KETKÄ ON LAKKAUTTANUT YHDISTYKSESSÄ TOIMINTOJA?!?!?

KUKA/KETKÄ ON EROTTANUT AKTIIVITOIMIJOITA??

NIIN KUKA/KETKÄ OVAT TEHNEET NÄITÄ LAKKAUTTAMISPÄÄTÖKSIÄ??!?!?

NÄITÄ SUPISTUs- JA LAKKAUTTAMIS PÄÄTÖKSIÄ EI KUMPIKAAN PELTONIEMI OLE PYSTYNYT TEKEMÄÄN, EI ole MITENKÄÄN MAHDOLLISTA, EIKÄ SITEN MYÖSKÄÄN AJAMAAN YHDISTYSTÄ ALAS!!!

Eipä voi kun ihmetellä miten perin "kummallinen" on käsityskyky joillakin oikeudenmukaisuudesta?!?!?

Siivous on alkanut.

 

kirjanpitäjä/ tilitstoyrittäjä
Vieras

#1606 Re: Taloudenhoitajasta

25.03.2011 09:55

#1576: Merja Lehto - Taloudenhoitajasta 

 Tuohon kirjoitukseen verraten, asiasta toki sen enempiä faktoja tietämättä, ihmettelen vielä suuremmin taloudenhoitajan palkkiota. Epäsuhde kuitenkin tilitoimiston palkkion, joka oletuksena sisältää varsinaisen kirjanpidon, tilinpäätöksen ym. normaalit toimet, ja taloudenhoitajan palkkion välillä on erittäin suuri.

Käsittääkseni kyseinen yhdistys perustuu vapaaehtoisvoimin tuotettavaksi toiminnaksi, mutta tälläisen palkkion maksaminen on vapaaehtois- ja lahjoitusvaroista aika suhteeton. Olettaen myöskin, että niin suurta määrää ei taloudenhoitajalle työtä ole joka tämän perustelisi, ja olettamus taas perustuu tuohon kirjanpidon veloitukseen. Kyseinen veloitus tilitoimistolla kun on hyvin pienen yrityksen vuosi veloitus. Korostan HYVIN pienen..

Kehoittaisinkin nyt jäsenistöä hivenen tarkastelemaan yhdistyksen kirjanpitoa, ihan tosite kohtaisesti. Ja lähinnä sellaista jäsenistön henkilöä, joka kyseisestä asiasta omaisi vähintään kirjanpitäjän koulutuksen ja kokemuksen, eikä fanaattisesti kuulu kumpaankaan ryhmään - siis puolesta tai vastaan.

Yhä edelleenkään, minulla ei ole KKY.n kanssa mitään tekemistä, mutta olen ketjua lukenut ja lähinnä vain tämän taloudenhoidon tiimoilta - jotkut asiat vaikuttavat hyvin kummilta, vaikka ne suhteuttaisi siihen, että tieto täällä ei ole tarkastettua, vaan jonkun ihmisen mielipide.

 

Sanna Kaski
Vieras

#1607 Re: Re: Re: Kiihkoilua

25.03.2011 11:20

#1604: Mietippä hiukan - Re: Re: Kiihkoilua 

 Hullu omaa pesäänsä likaa. Eli kaikkien esim työpaikkakiusattujen tulisi tämän perusteella pitää suunsa kiinni. Samoin kaikkien naisten joita heidän oma aviomiehensä hakkaa (tai toisinpäin). Entäpä yhdistyksen jäsen joka huomaa hallituksen toteuttavan päätöksiä jotka pitäisi hyväksyttää vuosikokouksessa tai pitävän laittomia kokouksia.Esimerkkejä voisi jatkaa vaikka kuinka pitkälle. Näinkö sinä toivot asioiden menevän?

Moraalintajusi on melkoisen vääristynyt.

Timo P.

#1608 Re: Re: Re: Kissa Vieköön -keskustelutilaisuus keräsi hyvin väkeä

25.03.2011 11:47

#1603: Ollaampa rehellisiä - Re: Re: Kissa Vieköön -keskustelutilaisuus keräsi hyvin väkeä

"Olipa siellä entinen poliisikin paikalla. Hänellä ainakin luusisi olevan rehellinen tieto paljonko siellä paikallaolijoita todella oli?"

Kyllä, Närväsen Paavokin oli paikalla. Olemme Paavon kanssa ennestään  tuttuja monien vuosien ajalta kauan sitten. Oli mukava tavata hänet. Olemme aina tulleet juttuun hienosti keskenämme. Olen tuntenut, että hän on aina arvostanut minua. Se tuntuu hyvältä.

Paavo tuli vain  sellaiseen aikaan eikä viipynyt paikalla kovin pitkään, että hän ei voinut millään olla selvillä kokonaiskävijämäärästä.

Pidin itse kirjaa "Kissa vieköön" tapahtumassa kävijöiden  lukumäärästä. Heitä oli 39. Suunnittelutehtäviä leipätyökseni tekevänä koneinsinöörinä olen tottunut viimeisen päälle tarkkaan toimintaan; väitän, että ilmoittamani lukeman virhetoleranssi on +-1 henkilöä. Kansankielellä se tarkoittaa 38-40 henkilöä.

Ehkäpä se henkilö, joka ensimmäisenä tällä palstalla vähätteli kävijämäärää, olikin juuri se, joka poistui paikalta paljon ennen seuraavaa lähtijää. Häneltä jäi näkemättä se vaihe, kun osanottajille kaivettiin lisätuoleja.

 

 

mukana ollut

#1609 Re: Re: Re: Re: Kissa Vieköön -keskustelutilaisuus keräsi hyvin väkeä

25.03.2011 15:21

#1608: Timo Peltoniemi - Re: Re: Re: Kissa Vieköön -keskustelutilaisuus keräsi hyvin väkeä 

Niin, ja sitäpaitsi ei siihen tilaan enempää ihmisiä olis mahtunutkaan :D

"Ehkäpä se henkilö, joka ensimmäisenä tällä palstalla vähätteli kävijämäärää, olikin juuri se, joka poistui paikalta paljon ennen seuraavaa lähtijää. Häneltä jäi näkemättä se vaihe, kun osanottajille kaivettiin lisätuoleja."

Kateelliset vähätteelee :)

Kirsi
Vieras

#1610 Re: Re: Re: Kissa Vieköön -keskustelutilaisuus keräsi hyvin väkeä

25.03.2011 17:38

#1603: Ollaampa rehellisiä - Re: Re: Kissa Vieköön -keskustelutilaisuus keräsi hyvin väkeä 

 Mihin vertaatte väkimäärää?

Jos Kissa Vieköön-keskustelutilaisuuden väkimäärää vertaa viime vuotisiin KKY:n Keväisiin Kissanpäiviin, niin väkimäärä oli suunnilleen samaa luokkaa.

Keväisillä kissanpäivillä väkeä on perinteisesti käynyt 5-20 henkeä, viime vuonna muistaakseni noin 30-40 henkeä. Tuota määrää hehkutetaan KKY:n kotisivuilla näin "Kävijöitä tapahtumassa oli mukavasti". Poikkeus on vuosi 2009, jolloin keväisillä Kissanpäivillä kävi yli 100 henkeä....

Miksi kukaan opposition puolelta lähtesi valehtelemaan väkimäärästä? Kaikillehan se oli avoin tilaisuus.

Pääasia on se, että asioista pystyttiin keskustelemaan suht fiksusti.

Kirsi
Vieras

#1611 Re: Re: Taloudenhoitajasta

25.03.2011 17:47

#1606: kirjanpitäjä/ tilitstoyrittäjä - Re: Taloudenhoitajasta 

 Taloudenhoitajalle maksetaan noin 16.000€ sekä puhelinetu vuosittain.

Tätä EI ole mitenkään kiistänyt puheenjohtaja, eikä kukaan muukaan. Vaikka monta muuta asiaa onkin kovan kiistelyn alla. Joten siitä voi jokainen vetää johtopäätökset.  


Vieras

#1612 Re: Re: Kissa Vieköön -keskustelutilaisuus keräsi hyvin väkeä

25.03.2011 18:52

#1584: Paikalla ollut - Re: Kissa Vieköön -keskustelutilaisuus keräsi hyvin väkeä

Voi hyvä sylvi ja kaks muuta naista!! Eikö sulla oo muuta sanottavaa ko. tilaisuudesta?!?!? Sinä tuskin olit siellä kissojen asialla kun tilaisuudessa ollut kävijämäärä kiinnostaa enemmän ja on irvailujesi kohde.

Kovin on heikot on paukut millä olet liikkeellä, mutta paukuttaa pitää!! Taas menee NIIIIIN asian vierestä kun vaan voi!

Mutta tämähän se linja on ollutkin koko ajan opposition vastustajilla; paukutetaan asian vierestä KUN EI VOIDA TOSIASIOITA KIISTÄÄ, EIKÄ TODISTAA TOISIKSI!

Asioista myös tietävä
Vieras

#1613 Re: Vastaus Tikrulle ja vähän muillekin

26.03.2011 10:22

#21: vielä jäsen - Vastaus Tikrulle ja vähän muillekin

Mitä virkaa kuntien-sekä kaupunkien löytöeläinpaikkojen tehtävä on, jos kuvittelet kaiken työn kuuluvan KKY:n vapaaehtoistoiminnassa mukana oleville? Tarkoitatko RAHAT MEILLE - TYÖT TEILLE?

Tiettyjen tahojen kuuluu ottaa nämä omillaan jo pitkään olleet kissalaumat talteen.

Nythän on tilanne se, ettei edes KKY voi ottaa ensikoteihin kaikkia kesyjä kissoja. Vaan niitä menee piikille juuri tämän muutamien villiintyneiden Oppositiossa oleien takia.

Minkään ensikodin seinät eivät leviä määräänsä enempää. Tarkoituksena on hakea kissoille koti, ei vain kasvattaa kotonaan eämääräistä kissalaumaa.


Vieras

#1614 Re: Re: Vastaus Tikrulle ja vähän muillekin

26.03.2011 10:38

#1613: Asioista myös tietävä - Re: Vastaus Tikrulle ja vähän muillekin 

Kyllähän se todellakin niin on, että tällaiset palstat ja niiden sisältö jäävät kauaksi kokonaistodellisuudesta - tai vähintääkin kulkevat jokseenkin eri raiteella. Mielipiteenmuokkauksestahan lähinnä voidaan puhua täällä.

Hyvät teot ja tähän astinen eläinsuojelun historia puhuvat puolestaan. Ne jotka työtä tekevät, meuhkaavat vähiten.

Suuret tavoitteet muuttuvat helposti suuruudenhulluudeksi, kun kivet lähtevät vierimään ja ottavat vauhtia toisiltaan.

Järkevää toimintaa puolustaen

#1615 Re: Re: Re: Re: asiallinen vastine aamulehdessä

26.03.2011 10:42

#1596: Timo Peltoniemi - Re: Re: Re: asiallinen vastine aamulehdessä

Mikä estää kissojen hoitamisen nyt? Ei kai nykyinen hallitus ole esteenä?

Ilman varoje KKY aloitti vuosia takaperin. Omasta pussista maksoivat, niin kissojen leikkaukset, hoidon, ymm. muut kulut.

Tehkää nyt samoin.

Toiminnassa on vielä mukana näitä jotka ovat saaneet yhdistyksen talouden nykyiselle tasolle.

Mitä taas Peltoniemiin tulee, voisivat nyt edes vastata huutoihinsa. Maksakaa nyt itse kissojen loukutukset, hoidot. Ja voitte tehdä yhteistyötä niiden kanssa yhteistyössä, joiden tulette toimeen.

Jokainen voi auttaa eläimiä kykyjensä mukaan.

 

Vieras
Vieras

#1616 Re: Kissa Vieköön -keskustelutilaisuus keräsi hyvin väkeä

26.03.2011 10:50

#1572: KKY Oppositio - Kissa Vieköön -keskustelutilaisuus keräsi hyvin väkeä

Onko KKY:n kokous avoin kaikille?

Olen aina luullut kokousten olevan esim. ko. yhdistykseen kuuluvat vain saisivat osallistua tilaisuuksiin.


Vieras

#1617 Re: Re: Vastaus Tikrulle ja vähän muillekin

26.03.2011 10:57

#1613: Asioista myös tietävä - Re: Vastaus Tikrulle ja vähän muillekin 

 MIKSI KKY ON PERUSTETTU JA MIKSI JATKANUT TOIMINTAANSA NÄIHIN PÄIVIIN ASTI, PERIAATTEELLA, ETTÄ KAIKKI KISSAT KKY.LLE. Näin neuvottiin sijoittajia vielä vuosi sitten.

Kunnalliset ovat toimineet jo useamman vuoden. Silloin heti alkuunsa, olisi pitänyt toimintatapoja tarkastaa, JOS SE YLEENSÄ ON OLLUT MAHDOLLISTAKAAN.

Tässä vaiheessa käytäntö on jo vakiintunut ja ihmiset ottavat yhteyttä KKY:hyn koska ovat sen omaksi kanavakseen ottaneet. On vaikeaa saada koko Pirkanmaan ja vähän ulkopuolistenkin ihmisten mieltä käännytetyksi  kovin nopeasti.

MITÄ TEKEVÄT NE, JOILLA EI OLE TIETOA KUNNALLISTEN LÖYTÖELÄINPAIKKOJEN TAVOISTA ?( Lopetetaanko kissat siellä 15 vrk kuluttua vai ei?)

He ottavat tietenkin yhteyttä Kissojen katastrofiyhdistykseen , koska nimessä jo kerrotaan olevan apua katastrofin sattuessa. On kova pettymys monille, jos apua ei löydykään.

Ne TIETYT TAHOT EIVÄT OLE VASTUUSSA IHMISTEN PIHOISSA ELÄVISTÄ KOTIKISSOJEN JÄLKELÄISISTÄ !!!!!!!!!!!!

KKY:n hallussa olevia kesykissoja EI OLE VIETY piikille sen vuoksi, ettei tilaa olisi ollut, vaan yksi määrätty taho ei ole edes asiaa tiedustellut , vaikka useasti on siihen kehoitettu. Hän on vain itsekkäästi vienyt kissoja piikille, vaikka tyhjiä paikkoja olisi ollut. Helppo valittaa sitten jälkeenpäin, kun on jo tehnyt tekosensa. Jääräpäisyys tekee ihmisestä hankalan.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

26.03.2011 11:05



Anonyymi

#1619 Re: Re: Re: Re: Re: asiallinen vastine aamulehdessä

26.03.2011 11:13

#1615: Järkevää toimintaa puolustaen - Re: Re: Re: Re: asiallinen vastine aamulehdessä 

 MIKSI KKY ON JO 30 VUOTTA KERÄNNYT VAROJA JÄSENMAKSUILLA JA LAHJOITUKSILLA?

ONKO TARKOITUS OLLUT KERÄTÄ NIITÄ VAIN TERTTU KANERVON TASKUUN ?

Jokainen jäsenekis liittynyt on tullut mukaan siksi ettei ole voinut perustaa omaa yhdistystä ja heidät on ilomielin otettu mukaan AIKAISEMMIN.

MIKSI PITÄISI KEHITYKSEN TAANTUA ? JA KAIKKIEN ALKAA AINA ALUSTA?

MIKSI KKY.STÄ ON TEHTY SUPPEAN PIIRIN DIKTATUURI?

Oikeat ja HYVÄT YHDISTYKSET eivät kehoita jäseniä poistumaan ja perustamaan omaa.

Ottakaa nyt hyvät ja pahat ihmiset järkeä kirjoituksiinne. kateus ja pahansuopuus näkyy lävitse.

Sanna Kaski
Vieras

#1620 Re: Re: Kissa Vieköön -keskustelutilaisuus keräsi hyvin väkeä

26.03.2011 11:38

#1616: Vieras - Re: Kissa Vieköön -keskustelutilaisuus keräsi hyvin väkeä 

 Ei ole avoin, vain jäsenet saavat osallistua. Tai asiamiehet joilla on valtakirja jäseneltä.


Anonyymi

#1621 Re: Re: Re: Re: Re: asiallinen vastine aamulehdessä

26.03.2011 12:28

#1615: Järkevää toimintaa puolustaen - Re: Re: Re: Re: asiallinen vastine aamulehdessä

Ketä/mitä varten yhdistys on kerännyt varoja?!?!

"Toiminnassa on vielä mukana näitä jotka ovat saaneet yhdistyksen talouden nykyiselle tasolle."

"Ilman varoje KKY aloitti vuosia takaperin. Omasta pussista maksoivat, niin kissojen leikkaukset, hoidon, ymm. muut kulut.

Tehkää nyt samoin."

Tästä saa sen käsityksen, ettei yhdistyksen kerätty/saatu nykyinen varallisuus olekaan kissoja varten, varat eivät olekaan kerätty kissoja varten vaan mitä varten??!?!?

Kun seuravaksi tulee tällainen heitto:

"Mitä taas Peltoniemiin tulee, voisivat nyt edes vastata huutoihinsa. Maksakaa nyt itse kissojen loukutukset, hoidot. Ja voitte tehdä yhteistyötä niiden kanssa yhteistyössä, joiden tulette toimeen."

Yhdistys ei enää tarvitsekaan toimijoita kun on sitä rahaa MUTTEI KISSOJA VARTEN?!?

 

SIIS JOKAINEN JOKA HALUAA AUTTAA KISSOJA SAA TEHDÄ SEN OMALLA KUSTANNUKSELLAAN SILLÄ KKY KÄÄNTÄÄ SELKÄNSÄ KISSOILLE JA NIIDEN AUTTAJILLE. YHDISTYS EI OLE ENÄÄ KISSOJA AUTTAVA YHDISTYS?!?!?

SELVÄSTI SANOTTU!!!

YHDISTYKSEN NIMI EI ENÄÄ VASTAA TOIMINNAN SISÄLTÖÄ KAIKILTA OSIN. TÄTEN HARHAUTTAA LAHJOITTAJIA.


Anonyymi

#1622 Re: Re: Re: Re: Re: asiallinen vastine aamulehdessä

26.03.2011 12:45

#1615: Järkevää toimintaa puolustaen - Re: Re: Re: Re: asiallinen vastine aamulehdessä

Tästä kommentista on kyllä hyväntekeväisyyden henki kaukana. Aika rohkeaa ja ylimelistä jos kommentaattori on näitä vanhoja yhdistysläisiä. Erittäin huonoa mainosta hyväntekeväisyysyhdistykselle!!

Kyllä ihmiset muistavat tällaiset kommentit!!

Näyttää siltä, että se hyväntekeminen on taidettu hukata jo kauan sitten (30v.?) sinne yhdistyksen setelikasojen alle. Näyttää myös siltä, että yhdistyksen rahat ja varallisuus on se toiminnan keskipiste nyt ja varallisuuden lisääntyessä on samassa suhteessa lisääntynyt pahansuopuus ja kummallinen "omistus-suhde" näihin varoihin JOTKA ON KERÄTTY KISSOILLE VETOAMALLA KISSOIHIN JA NIIDEN AUTTAMISEEN!!

VAAN MIHIN NE NYT SITTEN ONKAAN TARKOITETTU JA MENEEKÄÄN KUN JOKAISEN PITÄÄKIN AUTTAA KISSOJA OMAKUSTANTEISESTI?!?!?

MIKSI KKY ON OLEMASSA? MIKSI OLETTE KERÄNNEET VAROJA? MILLÄ OIKEUTATTE VARAINKERUUN KUN ASENNE ON TÄMÄ?

TÄMÄ KOMMENTTI 1615 ANTAA SELVITYKSEN SIITÄ ETTEI VAROJA HALUTA KÄYTTÄÄ KISSOIHIN VAAN JOKAISEN ON MAKSETTAVA OMASTA PUSSISTAAN.

kissaparat
Vieras

#1623 surku

26.03.2011 12:59

Todella ikävää, että tällainen vanha perinteikäs ja vakiintunut yhdistys on rampautunut lähes toimimattomaksi muutaman jääräpäisen ja näköalattoman, sekä ikuisuuksia yhdistyksen vallankahvassa roikkuneiden paikalleen jämähtäneiden henkilöiden vuoksi.

kirjanpitäjä/ tilitstoyrittäjä
Vieras

#1624 Taloudesta

26.03.2011 17:43

Jäsenistöllä on oikeus pyytää ylimääräinen tilintarkastus tehtäväksi, ja olen sitö mieltä, että sen suorittaminen voisi olla kaikkien kannalta hyväksi. Lahjoittajien ennenkaikkea.
Se kustannuseränä tokkonpa olisi kohtuuton, poistaisi ehkä epäilyt, joita herännyt. Ja tietenkin esim. kaupungilla joka on lahjoittanut yhdistykselle varoja on se oikeus asettaa edellytykseksi uusien lahjoitusten saamiseksi. Kuitenkin näiden lahjoitusvarasotkujen summa on nykyisin aika suuri
Tähän tehtävään suosittelen valitsemaan jonkun tunnetun tilintarkastusyhteisön, esim. KPMG tai vastaava. En siis suosittele pieniä paikallisia tarkastajia, sillä kaikkien etu lienee se, että tarkastus suoritetaan täysin ulkopuolisessa, riippumattomalla tekijällä ja siihen uskon vain ison talon pystyvän.
Sanna Kaski
Vieras

#1625

26.03.2011 20:42

Itse taloushallinnon ammattilaisena en usko mitään vilunkia tapahtuneen. Eikä mikään aiemmissa näkemissäni tilinpäätöksissä aiheuta epäilystä ainakaan mihinkään suuren luokan vilppiin. Kyllä se on ihan muut asiat kuin taloudenhoito mitkä tässä yhdistyksessä mättää.