KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

ka
Vieras

#351 ¤350

13.12.2010 23:45

Niin, on ottanut. Löytökissoja jotka kuuluvat löytölöille ja joille on jo huolehtijansa.Eri asia on sitten 15 vrk:n jälkeen.
Sanna
Vieras

#352 Re: Re: Re: Rahankäyttö

14.12.2010 09:11

#350: Vieras - Re: Re: Rahankäyttö 

 Arvoisa Vieras

Mitä luulet tapahtuvan kun tämä parjaava joukko pääsee rahoihin "käsiksi"?

Cati
Vieras

#353 Sannalle

14.12.2010 09:58

Jos joukko pääsee käsiksi rahoihin, olen aikas varma että niitä käytetään, kissoihin.

Ihan kamalaa, hirveetä :(
tietäväinen
Vieras

#354 Re: Saldo tuli jo selväksi

14.12.2010 11:29

#349: tase - Saldo tuli jo selväksi 

 Totta on, että kissojen kulut ovat korkeat, koska kissaa saattaa joutuu usein kuljettamaan lääkärillä jos sen kunto on heikko. Selvästi sairaat ovat kuitenkin viety piikille.

Pennuilla puhkee lähes aina joku infektio tressin seurauksena, kun ne siirretään sisätiloihin ja uuteen paikkaan.  Ne saa silti melko varmasti hoidettua ensikodissakin, jos on kokemusta.

Kissat kantavat myös kaikenlaisia viruksia ja bacteereita, jotka ovat tarttuvia. Kuten Kissarutto, kissaflunssa, FiP, Fiv, Felv, sekä erilaiset corona ja calici virukset. Uusiakin tauteja tulee esiin aina välillä, joista ei eläinlääkärilläkään ole oikein tietoa.

Näiden hoitoon tarvitaan antibioottia ja ja ripuleihin minenlaisia ruokavalioita. Kaikki maksaa.

Kissa on hoitopaikassa keskimäärin kaksi kuukautta, pennut vähemmän, jos ovat luonteeltaan rauhallisia. Sinä aikana kissan ruoka ja hiekkalaskut kasvavat yli sen rahan ,mitä yhdistys saa kissasta luovutettaessa.

Kissojen hoito on siis tappiollista.

Mutta sen tähden KKY saa lahjoituksia ja avustuksia. Ne riittävät kuluihin, jos ei mitään isompaa tautiepidemiaa ole.  Näitä kuitenkin on vuosittain muutamia.

Tämä on ehkä syy, miksi KKY:n hallitus on tehnyt näin epätoivoisen ratkaisun. Olla ottamatta puolivillejä kissoja.  Siitä huolimatta ,ratkaisu on väärä. Kissat eivät ole syyllisiä siihen , että joutuvat asumaan ulkona kesät talvet. Ihminen siihen on syyllinen.

Miksi siiis KKY:n hallitus taas lyö niitä viattomia ja jättää ne oman onnensa nojaan?

Puheenjohtaja väitti, että KKY ottaa edelleen puolivillejä, mutta hän on jo vuosikaudet yrittänyt estää niiden talteenoton. Nyt vasta sai tahtonsa perille. Näin hän toimii.

secrret
Vieras

#355 en kulut

14.12.2010 11:55

Tiedossa on ettei mikään eläinsuojelujärjestö jää voitolle kuluissa, menot ovat isommt kuin tulot. Mutta jälleen kerran, paljonko kuluja KKYllä oli vuonna 2009 kissoista?

Onko tämä tieto jotenkin salaista?

Kirsi
Vieras

#356 Re: Nostaisin syytteen kunnianloukkauksesta Kirsiä jne vastaan

14.12.2010 19:16

#23: Kirsti L - Nostaisin syytteen kunnianloukkauksesta Kirsiä jne vastaan 

Oli jäänyt tämä kommentti lukematta. Puheenjohtaja sekä kaikki muutkin voivat kyllä nostaa rikossyytteitä minua vastaan, jos kokevat siihen olevan tarvetta. Poliisi päättää sitten, että alkaako edes tutkia juttua. Tässä tapauksessa ei, koska eipä ole mitään laillista syytä minua kunnianloukkauksesta.

Minulla oli keväällä 2010 riittävät perusteet nostaa syytteet puheenjohtajaa sekä taloudenhoitajaa vastaan ja jatkumattomaton kiusauksen jälkeen meninkin poliisille. En halunnut asiasta oikeuteen asti mennä, vaan lopettaa kiusaamisen, joten poliisi oli puhelimitse yhteydessä puheenjohtaja Terttu Kanervoon sekä taloudenhoitaja Marko Kariin. Kiusaus onneksi loppui tuohon poliisin soittoon.

Että Kirsti ja muut voisivat tutustua ensin Suomen Lakiin ja sitten vasta uhkailla, jos jotain aihetta olisi. Aikaa teiltä säästääkseni voin todeta, ettei mitään laillista syytä ole.

Olen todella onnellinen, että lopultakin puheenjohtajan ja taloudenhoitajan käytös ja muu toiminta ollaan saatu jäsenien tietoon. Yhdessä voimme muuttaa asian vuosikokouksessa maaliskuussa 2011!!! Tulkaa porukalla äänestämään kissojen puolesta!!!

Kirsi
Vieras

#357 Re: Re: Re: Re: Rahankäyttö

14.12.2010 19:30

#352: Sanna - Re: Re: Re: Rahankäyttö 

Opposition kanta rahaan. Meistä "parjaavista" tietääkseni kukaan ei halua hassata rahaa tai millään muullakaan tavalla niitä itselleen ahnehdi. Rahoja tietysti halutaan käyttää, mutta nimenomaan kissoihin. Minulle taloudenhoitaja antoi kky:n pankkitunnukset käyttöön keväällä 2009. Joten JOS olisin rahoja havitellut, niin rahat ja minä olisimme jo ollet melkein 2 vuotta Bahamalla.

Miksi ANTI-oppositio haluaa pitää rahoista pakolla kiinni? Oletteko te niitä rahanahneita? Enkä nyt tarkoita, että haluatte itsellenne rahat, vaan että haluatte pantata kky:n rahoja nyt jopa kissoilta. Ei rahaa kukaan ole lahjoittanut pankkitileille korkoa kasvamaan, vaan käytettäväksi kissojen hyväksi.

Lisäksi pitää edes yrittää ymmärtää, että rahaa on pakko käyttää saadakseen enemmän rahaa. Tässä esimerkki: Kissojen omaan postimerkkiin piti käyttää rahaa noin 160€, jotta saatiin jokaisesta postimerkistä katetta eli tuottoa kky:lle 0,70€. Eli sadasta postimerkistä ylimääräistä rahaa kky:lle tuli 70€. ILMAISEKSI kky jokaisesta postimerkistä vielä sai itselleen mainostusta, kun merkkiä käytettiin.

vain jäsen
Vieras

#358 en kulut

14.12.2010 21:55

#355: secrret - en kulut 

 Sitä tietoa ei ole näin tavallisen jäsenen helpolla  saatavissa, mutta vuosikokouksen toimintasuunnitelmissa oli kissojen kuluja seuraavasti;

Eläinlääkärit n. 13 000, Hiekat ja ruoat n.8000, Lääkkeet 4 500.  Nämä jäi muistiin. Todelliset kulut saa jäsen kysymällä rahastonhoitajalta, luulisin.

 

smoke
Vieras

#359 eläinlääkäri

14.12.2010 22:17

Jos eläinlääkärikulut ovat olleet vuonna 2009 n. 13 000€m ja kissoja on vastaanotettu n. 500, se tekee 26€ per kissa.
26€lla KKY siis rokottaa ja leikkaa kissat? Hmm, mitä eläinlääkäriä käyttävät, onpa edullinen.
.......
Vieras

#360 vain jäsenelle

14.12.2010 22:20

Onhan nuo kulut oltava tilinpäätöksessä, joka vahvistetaan vuosikokuksessa.
Kyllä ne siellä täytyy lukea.
oppinut eläimistä paljon
Vieras

#361 Re: Kissojen puolesta

15.12.2010 00:47

 

 Eläimistä pitävänä kahden kissan omistajana olen sitä mieltä,että nyt on aika ottaa valta pois näiltä vuosikymmenestä toiseen hallitsevalta yhdistyshallitukselta.Järjestäytykäämme ja olkaamme yhtä tässä asiassa.Ihminen kun saa valtaa ja kun sitä on niin varsinkin eläimiin on hyvä kohdistaa vallan käyttöä ja näin viattomat eläimet joutuu kärsimään.

Jäsen maksujen kautta rahaa on jatkamiseen täysillä,mutta kun ei ole enää kykyjä eikä haluja niin tässä on lopputulos.

ymmällään ja kummissaan
Vieras

#362 Vielä päätöksistä

15.12.2010 12:24

Tämän hetkisen hallituksen päätökset ovat käsittämättömiä.

Ensikotien listalle tulleessa ohjeessa, kerrotaan että ensikotien sähköpostitus-sivuja saa käyttää ainoastaan kissojen hoitoon ja neuvontaan liittyvissä asioissa. Jos niitä käytetään muihin asioihin,kyseinen henkilö poistetaan välittömästi postituslistalta.

Tätä ei kuitenkaan noudateta puheenjohtajan kanssa samaa mieltä olevien ensikotien kohdalla ! ! !

Sijoittajille kerrotaan että heidän tulee noudattaa yhdistyksen SÄÄNTÖJÄ ja KÄYTÄNTÖJÄ.
SÄÄNNÖISSÄ sanotaan, että yhdistys pyrkii ottamaan toimiaueellaan oleskelevat KODITTOMAT kissat talteen.
Toimintakertomuksissa sanotaan myös, että vain villit ja sairaat lopetetaan.! ! !
Joka vuosi on kissoja otettu talteen laumoista ja puolivilleinä.

Eikö se sitten jo ole KÄYTÄNTÖ. ? ? ?
Kirsi
Vieras

#363 Haluatteko muutosta KKY:n toimintaan??!!

15.12.2010 16:27

Tässä helpoin ratkaisu: TULE MAALISKUUSSA 2011 KKY:N VUOSIKOKOUKSEEN!!!!

Siellä EI ole pakko tehdä mitään vasten tahtoaan, eikä tarvitse edes mielipidettään ääneen sanoa, vaan voi äänestää suljetusti lapulla hallituksen jäsenistä. Toki saa kaikkeen ottaa kantaa halutessaan. Tärkeintä on saada porukkaa vuosikokoukseen, jotta saadaa toiminta muutettua avoimeksi ja suunnattua yhdistys taas keskittymään kissojen hyvinvointiin eikä ihmisten haukkumiseen. Ainoa pakko on olla jäsen päästäkseen vuosikokoukseen. Liittyä voi tammikuun alusta lähtien kky:n kotisivujen kautta tai käteisellä (tasarahalla) maksaa jäsenmaksun kokouksen alussa.

Vuosikokous kestää noin 2 tuntia ja siellä käydään läpi raha-asiat, toimintasuunnitelma (mitä kaikkea tehdään 2011), valitaan hallitus ja puheenjohtaja ja mitä muita asioita asialistalla on. pukeutuminenkin on rentoa. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita.

Vuosikokoukseen tulo ei millään lailla velvoita liittymään aktiivitoimintaan, vaikka toki näitä aktiiveja tarvitaankin. Kaikki voivat itselleen parhaiten sopivalla tavalla auttaa kissoja, kaikki apu tulee tarpeeseen. Auttamistapoja ovat mm. tapahtumiin leipominen ja vaikka villasukkien kutominen, tapahtumiin tavaroiden roudaaminen, tapahtumissa tavaroitten myynti, uusien tuotteiden ideointi ja suunnittelu, ensikotitoiminta, rahankeräys, lahjoittaminen, nettipuolen asioiden toteutus.... Myös omaa ammattitaitoaan voi hyödyntää ja työpaikallaan valistaa ja mainostaa tapahtumia. Auttamistavoissa on vain oma mielikuvitus rajana.

Toimintaan mukaan tuleminen ei velvoita osallistumaan jokaiseen tapahtumaan. Ensikotina oleminen on toki koko ajan jatkuvaa toimintaa. Tietysti mitä aktiivisempi sen parempi, mutta pienikin apu on tervetullutta. Auttaa saa oman halun ja aikataulun mukaan.

TULE MAALISKUUSSA 2011 MUUTTAMAAN KKY TAKAISIN KISSOJEN KATASTROFIYHDISTYKSEKSI, JOTTA "Kiusataan Kannanottajia Yhdessä-yhdistys" lopettaa toimintansa KKY:n sisällä.


entinen ensikotilainen
Vieras

#364 Re: Haluatteko muutosta KKY:n toimintaan??!!

15.12.2010 21:05

#363: Kirsi - Haluatteko muutosta KKY:n toimintaan??!! 

Tuon sinun vetoomuksesi luettuani alan jo hiukan lämmetä ja innostua taas aktiiviseksi toimijaksi kissojen hyväksi mutten ehkä ensikotina, mutta noissa muissa toimissa kylläkin mahdollilsuuksieni mukaan. Kunhan vaan ilmapiiri muuttuisi "torpedo" vapaaksi ja toivotaankin, että vuosikokouksessa suunta muuttuu parempaan.

 

"TULE MAALISKUUSSA 2011 MUUTTAMAAN KKY TAKAISIN KISSOJEN KATASTROFIYHDISTYKSEKSI, JOTTA "Kiusataan Kannanottajia Yhdessä-yhdistys" lopettaa toimintansa KKY:n sisällä. "

miten onkaan osuva

ihmettelyä
Vieras

#365 Aamulehti

16.12.2010 11:43

tämän päivän ALssä on kirjoitus villikissoista, sinä ei sanallakaan mainita että KKY olisi tälläisen toiminnan lopettamassa.
Lukija
Vieras

#366 Re: Aamulehti

16.12.2010 12:45

#365: ihmettelyä - Aamulehti 

Luepa tarkemiin lukijapalstaa.

eräs entinen jäsen
Vieras

#367 Ihan kissojen takia

16.12.2010 14:05

On erittäin harmillista, että KKY on jälleen siinä jamassa, että ihmiset eivät jaksa tehdä yhdistyksessä arvokasta työtä kissojen hyväksi.

Kuten täältä palstaltakin on saanut lukea, niin jo menneinä vuosina on ollut vastaava tilanne.
Asiat yhdistyksen sisällä ei muutu, koska niitten ei anneta muuttua.
Yhdistys vetoaa lähes kaikessa rahaan tai rahanpuutteeseen ja siihen, että yhdistyksen varoja ollaan vaan kyttäämässä. Joidenkin mukaan omaan tarkoitukseen ja joidenkin mukaan kissojen hyvinvoinnin edistämiseen, mihin varat on lahjoitettukin…
Nyt vielä on epäselvyyttä siitä, millaisia kissoja KKY sitten pelastaa, jollei kodittomia…
Pelkäänpä pahoin, että toimintaa ollaan ajamassa joltakin taholta ihan tarkoituksella alas.

Yhdistys tarvitsisi määrätietoisen puheenjohtajan sekä hallituksen, keiden hallussa pysyisi sekä kissojen hyvinvoinnin edistäminen sekä ”rahavirtojen” oikeanlainen suuntaaminen.

Kissoja ei pelasteta sillä, että pidetään varoja tileillä ja pelätään niitten katoavan sieltä. **puff**
Mitä tulee varojen keräämiseen, niin -varsinkin nyt jo poistetuissa viesteissä ja toisessa adressissa, mikä myös on poistettu- on ollut syyttelyä mm. ”hienohelmoista”, jotka eivät voi ulkona kerätä rahaa kissojen hyväksi.

Ensimmäisenä mieleeni tuleekin, miksi ihmeessä varoja pitää kerjätä kylmässä väristen. Se ei auta yhtäkään kissaa se, että teemme oman olomme kurjaksi.
Tänäpäivänä tehokas varojenkeruu on mm. tuotemyyntiä.
Myös oikeanlaisella valistuksella ja toiminnan avoimella tiedottamisella saadaan ihmisille tietoon, miksi varoja kerätään. Näin voi myös olettaa lahjoituksia tulevan, kun tiedetään rahan todelliset tarkoitusperät

Toiseksi tulee mieleeni se, että yhdistyksen johtoportaan toiminta ja kohtelu omia aktiivijäseniään kohtaan näyttää olevan todella ikävää ja epäreilua. Siinä ei paljoa kissoja lämmitä sekään, kun luetellaan, kuka on mitkäkin pullat maksanut. Joskus sana ”Kiitos” johtoportaalta auttaisi paremmin jaksamaan, kun se kiitollisuuden velkataakka, jota kaikki saisimme kantaa menneistä vuosikymmenistä kissojen hyväksi.

Kolmantena olen jokaisen kylmässä värjöttelevän kissan puolesta pahoillani siitä, että tehokkaat ja asiantuntevat ihmiset, joilla olisi halu auttaa, ajetaan pois toiminnasta.
Useassa viestissä on ollut kehotuksia vaihtaa toiseen yhdistykseen toimimaan, kun ei KKY kelpaa tällaisenaan. Ketä varten yhdistys oikein on, kun toimintaa ei voi päivittää tämän päivän maailmaa vastaavaksi?

Olen tässä miettinyt, joskos kuitenkin liittyisin uudelleen jäseneksi ja tulisin äänestämään puheenjohtajan ja hallituksen valintaa.

Ihan kissojen takia.
Näin luki toisessa adressissa.
Vieras

#368 kopio

16.12.2010 17:46

Koska sain jo v. 2006 kuulla,mitä KKY:ssä oli tapahtunut, kyselin vähän.
Silloiset aktiivitoimijat olivat lähettäneet Kanervon Tertulle vuosikokoukseen eräitä kysymyksiä. Ne ovat ihmeellisesti samanlaisia kun tämän hetken ongelmat. Tässä niistä muutamia;

-Miten nykyinen puheenjohtaja aikoo turvata KKY:n toiminnan,kun ydintehtäviä hoitaneettoimijat lopettivat toimintansa KKY:ssä hänen puheenjohtajuutensa vuoksi.

-Miten yhdistys valmistautuu kissatalon hankintaan ja koska oma toimitila hankitaan?Toimintakertomuksen mukaan on"aktiivisesti etsitty sopivaa kiinteistöä".

-Miksi KKy ei tee yhteistyötä löytöeläintalo Boondock´sin kanssa tai paikallisten eläinsuojeluyhdistyksien kanssa?

-Miten ensikodeille tarjotaan tukea ja tietoa?

-Miksi puheenjohtaja neuvoi toukokuun lopussa löytökissojen talteenottajaa laittamaan lehteen ilmoituksen kissoista ja etsimään niille uudet itse uudet kodit,eikä tarjonnut KKY:n apua asiassa?Eikö KKY:lle lahjoitetut rahat ole tarkoitettu juuri siihen ,että KKY auttaa löytökissoja?

-Miksi puheenjohtaja parin viikon päästä kissansijoituksen hoitaakseen otettuaan sanoi mm.ettei hänellä ole tietoa KKY:n hoitopaikoista; miksi hän ei ottanut yhteyttä ensikoteihin ja ottanut asioista selvää?

-Miksi puheenjohtaja ei ole hankkinut toiminnasta poisjääneiltä asiallisesti KKY:N toimintaan liityviä tietoja ja materiaaleja, vaan lähettänyt käskeviä viestejä ja jopa uhannut seuraamuksilla jos hänen käskyjään ei noudateta?

-Miksi puheenjohtaja syyttää muita toimitsijoita asioista, eikä ole tunnustanut itse tehneensä mitään virhettä siinä että KKY:N hallituksessa on syntynyt nykyinen tilanne-eikö puheenjohtajan toiminnassa olisi ollut mitään korjattavaa?

-Miksi Terttu kanervo perustelee sen, että yhdistykselle olisi tärkeämpää, että juuri hän on puheenjohtajana, kuin se että lukuisat KKY:n toiminnot,olisivat säilyttäneet tekijänsä?Kuinka KKY:llä on varaa ajaa pois niin monta aktiivitoimijaa, joiden toiminnasta jäsenillä ja yhteistyökumppaneilla on ollut pääasiassa positiivista sanottavaa ja joiden saavutuksista puheenjohtaja on korjannut kunnian.

-Miksi Terttu Kanervo järjesti toisia yhdistyksen toimijoita mustamaalaavan kampanjan, miksi levitettiin paikkaansapitämättömiä tietoja ja harhaanjohtavia väitteitä?

-Miksi puheenjohtaja ei keskustellut puheenjohtajanvaihdokseen liittyvistä asioista vuosikokouksessa valitun puheenjohtajan kanssa, vaan on valittanut muille siitä, eteei asiasta puhuttu.?

-Kuinka tärkeää on nykyisen puheenjohtajan toiminnassa kissojen etu????
Ja miten hän on ottanut huomioon kissojen edun viime kuukausina????

-Miten Terttu Kanervo selittää sen että hänen puheenjohtajan ollessaan työt kasaantuu tiettyjen toimijoiden harteilla ja kun he ovat pyytäneet apua työmäärän hoitoon, puheenjohtaja on vain todennut ettei muitakaan tekijöitä ole.

-Miksi puheenjohtaja painottaa niin paljon menneisyyttä tulevaisuuden sijaan ja suhtautuu negatiivisesti muiden toimijoiden pyrkimyksiin kehittää toimintaa. Ovatko yhdistyksen alkuaikoina mukana oleet jäsenet toiminnalle tärkeämpiä kun viime vuosina käytännön toimintaa hoitaneet aktiiviset jäsenet?

-Miksi KKY:n ylimääräisen kokoukseen kutsuva kirje väittää, että "osa hallituksen jäsenistä erosi,koska eivät kokeneet nauttivansa jäsenistön luottamusta."
Kun puheenjohtajalla ja sihteerillä oli tiedossa että eroamisen syy oli Terttu Kanervon puheenjohtajuus.

Huom. Allekirjoitaneita oli silloin 10 nimeä.
Tässä oli vain pieni osa kirjelmästä

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

16.12.2010 19:55


sukankutoja
Vieras

#370 Re: Ihan kissojen takia

16.12.2010 21:54

#367: eräs entinen jäsen - Ihan kissojen takia 

 Liity ihmeessä uudestaan ja tule mukaan ensi vuoden vuosikokoukseen. Äänestetään vanha hallitus ulos! Kyllä tähän joku roti pitää saada ja yhteisvoimin toimien saamme oikeutta jäsenille että kissoille!!:)

Kerttu
Vieras

#371 periksi ei anneta?

16.12.2010 22:10

Mutta heti annoitte periksi, vain siksi että hallitus kiusaa jäseniään jos uskaltautuvat olemaan eri mieltä.

Missä sadussa täällä eletään?
jo on aikoihin eletty
Vieras

#372 jäsenet

17.12.2010 00:32

Kai joku hoitaa KKY n jäsenille tiedoteen yhdistyksen tilanteesta ja ilmoittaa heille vuosikokouksen ajankohdan!!!

Saadaanko tätä jäsenrekisteriä käyttöön kissojen parhaaksi...ovatko tiedot salaisia?
Mitä laki sanoo tästä?
Näillä mennään
Vieras

#373 Re: periksi ei anneta?

17.12.2010 09:14

#371: Kerttu - periksi ei anneta? 

Eihän tämä nyt tähän loppunut, herra paratkoon. Kaikkihan on vasta alussa.

 

Hyviä neuvoja otetaan vastaan. Annahan tulla!

Jäsen ,joka ei eroa, vielä
Vieras

#374 Re: jäsenet

17.12.2010 10:47

#372: jo on aikoihin eletty - jäsenet 

Vuosikokouskutsu on tullut jo jäsenille viimeisessä Katti-Matissa.

Kokous pidetään 27.03.2011 Kalevassa,Tampereen uintikeskuksessa, joukahaisenkatu  7 Huone 53 klo 14.00

Jäsenrekisteriä ei saa käyttöön, kun rekisterin pitäjä ja mahd. puheenjohtaja.

laki sanoo että jäsenet voivat sen nähdä, mutta ei kopioida.

kimpaantunut todella
Vieras

#375 Re: periksi ei anneta?

17.12.2010 10:57

#371: Kerttu - periksi ei anneta? 

 Hei Sinä Kerttu rohkea. Hyvä, että uskallat olla eri mieltä arkajalkojen kanssa.

Valitettavasti monet ihmiset ovat niitä arkajalkoja, eivätkä uskalla sanoa omaa mielipidettään, vaan tyytyvät samaan, kun joku vahvaluontoinen diktaattori ehdottaa.

Näinhän käyttäytyi myös Hitleri. Ei kaikki olleet samaa mieltä, mutta lähes koko kansa totteli.

Mikä on se voima, millä tällainen ihminen saa toiset mukaansa, vaikka asia olisi kuinka väärin.?

 

Olkaamme kaikki ROHKEITA ja mennään vuosikokoukseen ja kaadetaan tämä "hitleri" alas. Parempia kissaihmisiä on suomessa paljon, ei anneta näiden omahyväisten ikäihmisten pelotella.