Arkkipiispa Kari Mäkisen erottaminen virastaan

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Arkkipiispa Kari Mäkisen erottaminen virastaan.


Vieras

#1

25.11.2014 19:29

käärmeen houkuttelemanako hänkin lieneen

Uudestisyntynyt kristty

#2 Sokea

26.11.2014 12:22

Kun sokea sokeaa taluttaa molemmat eksyvät.  Miten se joka ei valoa näe voi toisille kertoa mistä Valo löytyy = Jumalan Sanasta!  Ilman Jumalan Hengen ohjausta ihminen on sokea.

 

Raamattu kehoittaa "hankkimaan" silmävoidetta jotta näkisit.  Tätä on pakko suositella myös Mäkiselle!


Vieras

#3

26.11.2014 21:06

Ihmiset Suomessa ovat vieraantuneet Jumalasta eivätkä tiedä mitä raamatussa lukee.
Siksi kirkossa olevat leipäpapit eivät erotu uskovien joukosta syövät samaa ruokaa vieläpä silavalla höystettynä jos kommunisti on työntänyt vartavasten lahjuksena leivänväliin.

Mäkinen vetää siitä liturgiat sieraimiinsa, kun ei muista ketä piti peesata hömöjä vai homoja. Kirkosta pitäisi heittää kaikki raamattua rienaavat ulos temppuja tekemästä niin julkilesbo Korhonen kuin "sisäinen sankari "Sarasvuo. Niin raamattu kehottaa tekemään. Penkkiin saavat istua kuuntelemaan ei muuta.
Valossa
Vieras

#4 Lopettakaa jo tuo pahansuopuuden levittely

27.11.2014 13:56

Jaksatte adressista toiseen vääntää tätä samaa epätoivoista yritystä. Aivan sama mitä äänestyksessä tapahtuu olette jo hävinneet henkisen sodan. Nyt voitte rauhassa piireissänne miettiä sitä antikristuksen tulemista.

Jotkut eivät uskalla tulla näkyväksi adresseissa vaan pitää piilotella. Näin niitä tekaistuja adresseja sitten muotoutuu.

 

Valkka

#5 Joo

27.11.2014 19:48

En oikein ymmärrä tätä Luterilaisen kirkon matelua. Muutama homppeli eroaa kirkosta, niin Mäkinen ja muut liperihipit muuttuvat SETAn lobbareiksi. Sukupuolineutraali avioliitto ei ole mikään ongelma Rooman kirkolle, ortodokseille ei juutalaisille eikä muslimeille. Heidän kantansa on ehdottoman kielteinen. Miksiköhän heitä ei arvostella ? Eihän uskovainen voi soveltaa raamattua tilanteen mukaan. Jostain syystä homot yrittävät tunkeutua EvLut-kirkkoon. Miksi heitä ei nähdä jonomuodostelmassa esim Uspenskin katedraalin ovella.

 

Vanhurskaus kansan korottaa, mutta synti on kansan häpeä

#6 Kansaa ei saa johtaa harhaan

27.11.2014 23:25

Jumalan Sanan vastaisiin tekoihin ei tule johtaa seurakuntavirassa.


Vieras

#7

28.11.2014 05:45

ei tämä maailma ni toimi että homot ja lesbot hilluu mite tahtoo. En ole luonnossa nähnyt yhtään homo tai lesbo eläintä, loppuis riista metsistä hyvin pian
Minä tiedän asiat

#8 Homoudessa ei mitään puolustettavaa

28.11.2014 09:44

Kukaan ei ole niin tiukkapipoinen ja joustamaton kuin kieroutuneita lihallisia halujaa totetuttava lesbo tai homo. Mikään muu ei käy kuin se, että kaikki epänormaali pitää sallia, kaikki pitää olla ihan JEES. Ongelmallisinta on se, että tämä julkkishomoporukka räyhää ja vaatii jatkuvasti kaikkea uudistettavaksi heidän sairaiden halujensa mukaan. Homot, joilla oikeasti on ongelma sen takia, että tuntevat vetoa samaan sukupuoleen, eivät ole huutamassa oikeuksiaan eduskuntatalon edessä. He selvittävät ongelmaansa itsekseen hiljaisuudessa. Tämä ei tietenkään ole mikään puolustettava fakta, jonka perusteella voitaisiin muuttaa raamatun sääntöjä. Ei luonto salli homoja, ne ovat sielläkin sairaiden yksilöiden piirteitä, jotka esiintyvät vahingossa. Herra loi ihmiselle aivot, joilla voi ajatella. Ovatkohän nämä syöpyneet homokansalta?


Vieras

#9 Re:

28.11.2014 17:28

#7: -  

 Tainnut jäädä biologian tunnit väliin!

Voi kiesus

#10 Re: Homoudessa ei mitään puolustettavaa

28.11.2014 17:34

#8: Minä tiedän asiat - Homoudessa ei mitään puolustettavaa 

 Onpa hassu kommentti. Syytetään ensin muita ja sen jälkeen itseään. Siis Jumala loi ihmiselle aivot joilla voi ajatella. Kuinkas on nyt sitten oma laitasi kun viittailet sääntöihin. Onko luotu ajattelemman vai ei?


Vieras

#11

28.11.2014 18:12

Kari Mäkinen, olisi aika erota virasta jota et voi hoitaa Jumalan antaman Raamatun sanan mukaan.

Vieras

#12

30.11.2014 10:40

Rakkautta on se että varoittaa synnin vaaroista. Mäkinen toimii päinvastoin ja raamatussa sanotaan että jos ei ole rakkautta, ei ole mitään. Mäkisen on erottava lausuntojensa takia. Samoin irja askolan.
hämäläinen veli

#13 Kirjeitä ja sähköpostia suoraan Mäkiselle

30.11.2014 18:22

Hei!

Me uskovat olemme usein niin kilttejä ja saamattomia, etenkin minä tunnistan tämän. Mutta nyt on tosi kyseessä! Suomi on siirtymässä uus-pakanuuden aikaan.

Tämä koko juttu perustuu valheesen. Ensiksi varastetaan Jumalan asettamus "avioliitto". Se raiskataan sisällyttämällä siihen synnillinen elämäntapa. Sitten sitä kuorrutetaan kauneudella ja kaikella hyvällä (esim. tärkeintä on lapselle kaksi rakastavaa aikuista jne.). Se mikä vielä sitten tulee koettavaksi on lait ja vankila! Kukaan ei saa kohta toisella tavalla ajatella tai puhua. Alkaa kova päiväkotien ja koulujen kampanja lasten aivopesemiseksi. Vanhemmat jotka eivät tätä hyväksy ovat jotain kansanvihollisia ja joutavat vankilaan.

Nyt siis tarvitaan suoraa postitusta: lähetä Mäkiselle oma sähköpostiviestisi tai kirje mitä ajattalet. Kun hän niitä saa tuhatmäärin ei se voi ketään tunteettomaksi jättää!!!

Jos et itse saa viestiä aikaiseksi, laita minulle sähköpostia niin laitan omani pohjaksi sinulle!

hi.boss@safsystems.fi

Valvokaa!

#14 Re:

01.12.2014 00:00

#3: -  

Totta puhut! Nyt uskon puhdistus käyntiin kirkossa, joka on alunperin syntynyt uskon puhdistuksesta. Kaikille leipäpapeille ja eksyttäjille heti kenkää! Ylimmästä kaartista aloitetaan, Kari Mäkisen mukana pois Irja Askola, Ville Riekkinen ja muut ulkokultaiset, jotka mädättävät koko kirkon Raamatun vastaisilla opeillaan.

Eikä haittaa jos puhdistuksen seurauksena eroaisi vaikka 50% kirkon jäsenistä. Jäljelle jäisi kristityt, joille kirkolla on oikeaisti edes merkitystä. Parempi olla puoli määrä Jumalaa pelkääviä, kuin täysi määrä keskenään kinastelevia, joista puolet ei kestä kuulla sanaa synti!


Vieras

#15

01.12.2014 09:35

Kieroilulla ja propagandalla aikaansaatu voitto tässä väärin nimetyssä muka tasa-arvoisessa avioliittolaissa on vastoin kansalaisten tahtoa, joka on tätä lakia vastaan päinvastoin kuin homomyönteinen media valehtelee. Kirkon päämies on täysin sopimaton johtamaan kirkon linjaa täysin raamatun vastaisilla opeillaan. Homo propaganda alkaa olla sitä luokkaa että jos kannattaa perinteisiä luonnollisia arvoja julkisesti alkaa saada vastustusta ja leimataan epänormaaliksi. Kirkon pitää opettaa Jumalan sanaa eikä homopropagandaa
Naiset kirkkoherroina!!!

#16 Re: Kansaa ei saa johtaa harhaan

01.12.2014 11:24

#6: Vanhurskaus kansan korottaa, mutta synti on kansan häpeä - Kansaa ei saa johtaa harhaan  

 Nähty on muutkin ketunvitkaleet lammastarhaa hätyyttämässä, kauheaa jälkeä on tullut. Naiset kirkkoherroina jo joka kylässä ja kuppilassa- kestämätöntä sekin. Miten sokea ja vailla Raamatun tuntemusta kansa on, huutavat kurkkusuorana- meille jo vihdoin naispappi. Mikään ei ole muuttunut, kansa huusi meille kuningas, meille kuningas, saivat Saulin, vaikkei ollut Jumalan tahdon mukaista, jokainen vähänkin sanaa tunteva tietää  miten kävi. Kohta maksetaan kovaa hintaa myös vuoden 1986 päätöksetä avata pappeus naiselle Jumalan sanan vastaisesti.


Vieras

#17

01.12.2014 11:33

Olen samaa mieltä adressin kirjoittaneiden kanssa! Kari Mäkisen kommentit eivät ole yhteneväiset Raamatun Sanan kanssa ja minulle se on elämän ylin auktoriteetti eikä hyvien elämän ohjeiden kirja , jota se ilmeisesti Kari Mäkiselle on. Kari voisi ostaa uudet silmälasit , tai oikeastaan silmävoidetta ( Ilm.3:18) , Jeesukselta , ja sitten lukea Pyhää Sanaa , voisi mielipiteet muuttua ??

Vieras

#18

01.12.2014 11:45

Tähän on tultu. Kansankirkko ja oikeat todelliset uskovat eivät voi enää elää saman katon alla , muuten se tarkoittaisi että Jumalan lapset suostuvat samaan syntiin kuin Kirkon johto (kuten nyt on käynyt) . Jumala on osoittanut tahtonsa Raamatussa. Raamatun Sana on ikuinen , iankaikkinen , muuttumaton , todellinen , voimallinen , elävä Sana. Onko se Kirkon ylin auktoriteetti vai ei???!!! Siihen kysymykseen haluaisin saada vastauksen???
Aktivoitukaa!

#19 Tasa-arvoisen avioliittolain seuraamukset

01.12.2014 14:10

KATSOKAA VIDEO MITÄ MASSACHUTESISSA KÄVI HOMOLAIN JÄLKEEN: 

Siinä on suomenkieliset tekstit:

 

https://www.youtube.com/watch?v=bSXFb6ULsCg

 

Tällainen on Massachutessin uljas uusi maailma homoliitiijen aikana, jossa normaaleja perhearvoja arvostavia kohdellaan kuin  kakkosluokan kansalaisia!! 

Ihan järkyttävää, ja tätä Suomen hallitus haluaa, ja Mäkinen on  hyvillään, ja nämä ovat seuraamukset!! 

Kun laki tulee voimaan politiikot sulkee peloissaan suunsa, ja on liian myöhäistä! 

Lain myötä muutkin seksuaalisen käyttäytymisen raja-aidat alkavat kaatua. Terveyslaitokset ja koulut alkavat jakaa lapsille homoseksaalista aineistoa , seksitaudit lisääntyy..homoja suositaan adoptoinnissa jne..

Puhetta riittää kansalaisoikeuksista ja tasa-arvosta, mutta samaan aikaan monet todelliset kansalaisoikeudet alkavat kadota ja perinteisten arvojen kannattajista tulee kakkosluokan kansalaisia.

Homoliittojen ajamisessa on tosiasiassa kyse siitä, että sillä haetaan homoseksuaaleille julkista hyväksyntää kaikilla tasoilla ja kansalaiset pakotetaan hyväksynään se vastoin tahtoaan, samoin kuin koko sosiaalinen ja poliittinen järjestelmämme ja liike-elämämme.

Niille, joiden kohdalla homoliittojen toteutuminen on vasta uhkakuva, neuvo on tämä: Älkää jääkö odottamaan!

Tätäkö me halutaan Suomelle? On aivan välttämätöntä, että otatte yhteyttä valitsemiinne edustajiin/poliitikkohin ja raivostukaa! Heidän on saatava tuntea suuttumuksenne, ennen kuin on liian myöhäistä!

Tätä ei pidä hyväksyä, seuraamukset on karmeat yhteiskuntaan ja lapsiin!

 

Hempukka

#20 Linkki

01.12.2014 21:07

Kannattaa katsoa, olisi Mäkisellekin terveellistä kasottavaa

Valvokaa!

#21 Yhdistäkää adressit

02.12.2014 00:10

Toinen adressi samalla teemalla: http://www.adressit.com/kari_makisen_erottava

 


Vieras

#22 Re:

02.12.2014 21:38

näitä adresseja Kari Mäkisen erottamisen puolesta on useita. Eikö niitä voisi yhdistää? Vai laitanko kaikkiin nimeni?

HOX! Muistakaa hyvät ihmiset, että Hyvä Taivaallinen Isämme rakastaa myös homoja ja lesboja, kaikkia ihmisiä, vaikka homouden harjoittamisen tuomitseekin. Joten kunnioitusta kommentointiin, eiks jeh


Vieras

#23

02.12.2014 21:44

yhdistäkää ihmeessä adressiT, niin voin laittaa linkkiä eteenpäin. Nyt hämää kun samasta aiheesta on niin monta adressia.

Kristukseen uskova

#24 Re: Joo

03.12.2014 10:09

#5: Valkka - Joo 

 No jos se kanta on Roomalaiskatolisessa kirkossa ehdottoman kielteinen niin miksi siellä se homo synti ja pedofilia rehottaa katolisten pappien keskuudessa. Onhan niillä Vatikaanissa oma bordellikin lähellä pappien asuntolaa, että sellainen kirkko. Lähde kansainvälinen media.

Eikä katolinen kirkko muutenkaan ole mikään Kristuksen seurakunta.

Pelkkä pakanallinen noitakirkko. Josta itse Kristus varoittaa Ilmestyskirjan luvussa 17.

Rooman kirkko on tuo portto joka istuu seitsemällä kukkulalla.

 

Aamen

#25 Re: Re: Joo

03.12.2014 13:59

#24: Kristukseen uskova - Re: Joo 

 Ilmestyskirjan suuri portto nostaa päätään! Raamatun tuntevat voi nähdä missä mennään.