Arkkipiispa Kari Mäkisen erottaminen virastaan

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Arkkipiispa Kari Mäkisen erottaminen virastaan.


Vieras

#101

29.03.2016 17:56

Kari Mäkinen ei sovellu tehtävään. Epäpätevä ja moraaliton isänmaanpetturi.

Vieras

#102

29.03.2016 19:38

Tää elintasopakolaisten paapominen saa luvan loppua. Ja jos tämä luterilainen kirkko käyttäytyy näin, se ei eroa noista muslimeista, pomminkantajista, kaulankatkojista mitenkään. Tulkoon tuokin "instituutio" toimeen omillaan. Ei mitään tukea mistään. Sama puolueille. Jos joku haluaa vähistä tuloistaan tukea, se on yksityinen asia.

Vieras

#103

29.03.2016 19:58

Homojen avioliito ei ole kristinuskon mukaista. Kelteinen paatos valtiolta on lopullinen ja auttajat sortuvat lain rikkomiseen.Vieraan terrorismi uskonnon kannatus on uskon vastainen. Islam on tuhon tie./ Naiset eiv't kuulu kristinuskoon ja se levitt'miseen seurakunnan edess'a


Vieras

#104

29.03.2016 20:10

Vapaamuurari Mäkinen on susi lampaan vaatteissa.

Vieras

#105

30.03.2016 04:53

Uutta testamenntia,joka on kirjoitettu kauan Jeesuksen kuoleman jälkeen,voi lukea ja tulkata kukin omalla tavallaan.Ei siinä arkkipiispaa tarvita ..

Vieras

#106

30.03.2016 05:30

Arkkipiispa Mäkisen kannanotot ovat juuri Jeesuksen Kristuksen sanojen mukaisia. Kannattaa persujenkin lukea Uutta testamenttia. Jeesus oli mm. itse pakolaisena vanhempiensa kanssa Egyptissä, joten Hän tunsi myös pakolaisuuden omakohtaisesti.

Kiitos arkkipiispalle hyvistä sanoista!

 


Vieras

#107

30.03.2016 16:43

Ihmisiä mielistelevä, henkilöön katsova opetus johtaa pois Herran tieltä ja "saattaa monia kompastumaan". Yleensäkkin arkkipiispalla on suurempi vastuu kuin tavallisella tallaajalla, koska arkkipiispan tulisi olla muille sopivana esimerkkinä. Mitä isot edellä, sitä pienet perässä. Arkkipiispa mielistelee homoja ja hänen ajatuksensa ovat vain hänen yksityisajattelua. Arkkipiispan tulisi olla k o k o ev.lut. kirkon arkkipiispa, mutta nyt hän käyttää arkkipiispan arvovaltaa pääsääntöisesti vain omien mieltymyksiensä mukaisten asioiden edistämiseen ja samassa "politikoi". Näin ei pitäisi tehdä. Hänen pitäisi siirtyä vaikka Setan johtajaksi tai eduskuntaan kuten eräs entinen piispa teki. Arkkipiispaksi kun on hakeutunut hänen tulisi sitä virkaa hoitaa. Siiitä on seurauksia koko Suomen kansalle, jos hän hoitaa arkkipiispan virkaa kuinka sattuu. 

Tilanne on hullunkurinen, koska arkkipiispa käyttäytymisellään ohjaa ihmisiä tietylle uralle harhaan ja sitten sen jälkeen hän on perustellut, että kun nämä jotkut nyt ovat sitten tätä ja tätä mieltä. Totta kai ovat, koska hänhän on ensin itse heidät sille polulle ohjannut!

Raamatun vääristäminen ja/tai hylkääminen arkkipiispan arvovallalla ovat majesteettirikoksia. 

Kyllä välillä arkkipiispa osaa sanoa jotain kaunista ja hyvää Jeesuksen pakolaisuudesta, mutta Raamattua tulisi kyetä katsomaan kokonaisvaltaisemminkin. 

 


Vieras

#108 Re:

30.03.2016 16:58

#106: -  

 En nyt mitenkään riitaa halua haastaa mutta et tainnut ymmärtää mitä tulit juuri kirjoittaneeksi arkkipiispan kannanottojen olevan juuri Jeesuksen Kristuksen sanojen mukaisia. Yleensä ne ovat olleet aivan jotain muuta.


Vieras

#109

30.03.2016 17:02

Täysin sopimaton tehtäväänsä. Jumalaton.

Vieras

#110

30.03.2016 17:11

Eikö kyseisen herran vahingon teot jo riitä.

Vieras

#111

31.03.2016 08:07

Kari Mäkinen on ikävämpiä esimerkkejä vallan väärinkäytöstä evlut kirkossa ja koko yhteiskunnassa. Nyt on Suomi suossa.

 

 


Vieras

#112

31.03.2016 08:59

Mäkinen ei tehtäväänsä sovellu. Seurakunnan kaitsija vaihtoon. 


Vieras

#113

31.03.2016 12:35

Arkkipiispa Mäkinen ei puhu eikä toimi mielestäni Suomen etua noudatten,Kaikki käy periaatteella karkotetaan seurakunnista porukka ,joka ei ajattele samalla tavaoin.
Mäkiseen on mennyt luottamus täysin.

Vieras

#114

31.03.2016 15:05

Kari Mäkinen on tehnyt myyräntyötä Jumalan sanalle ja myös kirkon jäsenmäärälle. 

 

 


Vieras

#115

31.03.2016 21:00

Yksinkertaisesti kirkko ei päätä muukalaisten asioista eikä oikeuta verorahoilla , kuunpalvojia, murhaajia ja valittajia maahamme, emme myöskään tahdo kasvattaa musliminuskoa maahamme, siitä tulis sota, koska meidän Herramme elää ja on kanssamme , me saamme usein kokea elävästi Pyhän Hengen läsnäolon. Kaikki armolahjat toimii, rukouksiin tulee vastauksia. eiköhän tässä ole tarpeeksi, miten Kun kirkkoa pidetään Jumalan huoneena, vaikka Jumala ei asu käsin tehdyissä rakennuksissa. Sitten Allahia ei ole koskaan ollut olemassa, alla on yhtä kuin ilmaa.

Vieras

#116 Re:

31.03.2016 22:09


Vieras

#117

01.04.2016 04:17

Olisin halunnut tehdä tämän jo paljon aiemmin.

Vieras

#118

01.04.2016 06:09

En ole koskaan pitänyt Kari Mäkisestä ja siksi että hän on vapaamuurari ja siksi että hän hyväksyy homot ja lesbot ja on kuitenkin kirkon palvelija. Jumalan sana sanoo kuinka homous on iljetys Jumalan silmissä.

Vieras

#119

01.04.2016 08:12

Kari Mäkinen on pahimpia kirkon alasajajia. Tukee täysin avoimesti islamin leviämistä Suomeen ja puhuu halventavaan sävyyn isänmaallisuudesta.

Vieras

#120

01.04.2016 18:16

Nyt se Suomi on sieltä suosta nostettava ja siinä voimme kaikki halukkaat olla mukana, omalta osaltamme.

Keinot ovat samat vanhat tutut: Talvisodan ja jatkosodan aikaan suomalaiset uskovat luottivat kolmiyhteisen Jumalan suojelukseen ja varjelukseen. Silloin ei mennyt kristinusko ja islam arkkipiispaltakaan sekaisin.  


Vieras

#121

01.04.2016 18:17

 Rukous Suomen puolesta

Taivaallinen Isämme, katso armossasi kansamme puoleen. Sinä olet luonut sen ja rakastat sitä. Sinä näet, että se on mitä suurimmassa vaarassa. Siksi rukoilemme Sinua: Herra, auta meitä hädässämme äläkä anna meidän hukkua. Lahjoita kääntymys synnin ja laittomuuden teiltä, jotka johtavat kansamme tuhoon. Herra, armahda meitä.

Herra Jeesus Kristus, ilman sinua olemme voimattomia hävittäviä voimia vastaan, jotka tulvivat kansamme yli ja myrkyttävät sen. Siksi me kerskaamme Sinun voitostasi pahuuden henkivaltoja vastaan, joiden vaikutukset ovat joka päivä sanoin ja kuvin julkisuudessa nähtävissä. Herra, sinä olet Golgatan ristillä voittanut pimeyden vallat. Niiden täytyy väistyä myös tänään, koska ylistämme Sinun nimeäsi niiden ylitse. Tähän me uskomme, sillä Sinä voit myös meidän aikanamme varjella ihmiset sa/tanalliselta eksytykseltä. Herra, armahda meitä.

Auta meitä Pyhän Henkesi kautta ryhtymään omassa elämässämme taisteluun syntiä vastaan ja olemaan kestäviä loppuun asti. Tee meidät kansamme keskellä merkiksi Sinun vapahtavasta armostasi. Täytä meidät niin Sinun rakkaudellasi, että me tulemme kuuliaisiksi Sinun käskyillesi. Rakkautesi olkoon meissä se voima, joka voittaa pimeyden vallat kansassamme.

Herra Jeesus Kristus, kaiken voimme Sinun kauttasi, siihen me uskomme. Armahda meitä. Amen.


Vieras

#122

01.04.2016 18:39

Kirkon tunnustuskirjoissa ja uskontunnustuksessa ei Allahista mainita mitään. Jeesus siellä kyllä mainitaan.

 

Miten Suomen arkkipiispa voi nämä keskenään sotkea? Onhan hän kai lausunut jonkun pappislupauksen? Ei kai sentään islamille? Yleinen syyttäjä vai kuka hoitaa asian tutkimuksen? Kertokaa. On paljon avoimia kysymyksiä. 

Ihmettelen suuresti.

abcdef

Kertokaa mielipiteenne vaikka laittamalla nimenne adressiin tai kertomalla se täällä.   

 

 

 

 

 

 


Vieras

#123

01.04.2016 19:37

Täydennän tähän, koska ei voi enää muokata.

Kertokaa mielipiteenne vaikka laittamalla nimenne adressiin tai kertomalla se MIELIPIDE täällä.   TARKOITIN TIETYSTI ETTÄ KAIKKI IHMISET! LAITTAKAA NIMENNE ADRESSIIN, OLITTEPA SITTEN ATEISTEJA, AGNOSTIKKOJA, USKOVIA TAI IHAN MITÄ TAHANSA!

 


Vieras

#124

02.04.2016 14:27

K. Mäkinen pois arkkipiispan paikalta, koska hän on sekoittanut moskeijan ja kirkon, Allahin ja Jumalan. Kristinuskon mukaan Jeesus kuoli ristillä ja nousi ylös taivaaseen ja islamissa taasen ei, eikä islamin mukaan Jeesus noussut ylös taivaaseen. Nämä ovat kaksi eri uskontoa. Kaikkein pahin töppäys on nämä mennä yhdistämään.

Suomessakin on jo vahva islam-yhteisö,  onneksi suurelta osin maltillista. Mutta mitä enemmän leviää islam, leviää myös samalla ääri-islam. Joten myös maahanmuuttokriittisyyttä tulee harrastaa. Se ei ole sama asia kuin rasismi. 

J. Sakari Hankamäki kirjoittaa hyvin (22.3.2016): 

"Nyt onkin sitten taas mukava askarrella solidaarisia Facebook-taustakuvia ja valitella rasismin kärjistymistä sekä tällä tavoin valmistautua kristilliseen pääsiäisjuhlaan. Muslimiterrorismin keskeinen tehtävä on saattaa Eurooppa alistumaan islamin mahdin edessä, käyttää Euroopassa jo olevaa muslimiväestöä oman vallan warranttina sekä tätä kautta viestittää, että eurooppalaiset ovat hävinneet oman turvallisuutensa, elämäntapansa ja kulttuurinsa, ja siksi meillä ei ole muuta mahdollisuutta kuin myönnytellä, liennytellä, laannutella ja hyssytellä sekä sipsutella varpaisillaan, kuin allamme olisi räjähtävä miinakenttä, jonka mikä tahansa sensuurin ohittava todenperäinen kannanotto saattaa laukaista.

Muslimiterrorismi ja jihad eivät ole islamista irrallisia tai erillisiä osia vaan islamin laajenemisen keskeisiä välineitä, joita arvostelemalla myös ”rauhanuskonnoksi” julistautuva islam haluaa peittää liikkuvansa ketunhäntä kainalossaan. ”Rasismiksi” väitetyt kantaväestön tahdonilmaukset, joilla halutaan tukkia pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden tulviminen maahamme, eivät puolestaan ole rotusortoon verrattavia toimia vaan kansakuntien itsemäärämisoikeuteen perustuvaa kansallisen edun valvontaa, joka nojaa loogiseen ja rationaaliseen analyysiin sekä yleispoliittiseen arvioon siitä, mikä on kansakunnillemme ja valtioillemme hyväksi."

Itse jatkan toisesta aiheesta, ettei polttopullon heittäminen pakolaiskeskukseen ole tietenkään oikea tapa toimia. 

 


Vieras

#125 Re:

02.04.2016 15:01