Adressi Tasa-arvoista avioliittolakia vastaan!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Adressi Tasa-arvoista avioliittolakia vastaan!.


Vieras

#176

12.12.2014 13:55

KAIKKI TÄNÄÄN JUHLIMAAN !!!

On juhlan aika. Kiitos  101-90


Kohti yhdenvertaisempaa Suomea. Tahdomme kiittää kaikkia tasa-arvoisen avioliittolain puolesta äänestäneitä kansanedustajia! Laki astuu voimaan maaliskuussa 2017. Kiitos.

ps. Tänään rakkauden rakettishow kansalaistorilla klo 18.


Vieras

#177

12.12.2014 15:35

!!! NYT KAIKKI HETI JUHLIMAAN !!!

On juhlan aika. Kiitos  101-90


Kohti yhdenvertaisempaa Suomea. Tahdomme kiittää kaikkia tasa-arvoisen avioliittolain puolesta äänestäneitä kansanedustajia! Laki astuu voimaan maaliskuussa 2017. Kiitos.

ps. Tänään rakkauden rakettishow kansalaistorilla klo 18.


Vieras

#178

12.12.2014 15:49

!!!!!! NYT KAIKKI HETI JUHLIMAAN !!!!!!

On juhlan aika. Kiitos  101-90


Kohti yhdenvertaisempaa Suomea. Tahdomme kiittää kaikkia tasa-arvoisen avioliittolain puolesta äänestäneitä kansanedustajia! Laki astuu voimaan maaliskuussa 2017. Kiitos.

ps. Tänään rakkauden rakettishow kansalaistorilla klo 18.


Vieras

#179

12.12.2014 15:55

 

 

 

Niinpäs hei onkin,  vaaditaas    SUKUPUOLIKIINTIÖT AVIOLIITTOON!
sinähän sen sanoit!   No,   se oli lentoa se!  Mutta hauska juttu sinänsä.
Sen sijaan  voisimme todella tästä lähtien ruveta aivan pokkana kaikkialla 
vaatimaan  yhd.vert.terminologiasta luopumista! 
Sitkeästi ja periksi antamatta.  Vai mitä kansa tuumaa?

 

 

 

 

Niikko: Avioliittolain muutos voidaan vielä kumota

Perussuomalaisten kansanedustaja Mika Niikko uskoo, että avioliittolain muutos voidaan vielä torpata vaalien jälkeen. Hän sanoo olevansa vakuuttunut siitä, että lakimuutosta vastustavan kansalaisaloitteen kerääminen lähtee liikkeelle ensi vuonna ja avioliittolain muutos tulee eduskunnan käsiteltäväksi uudelleen.

 

- Silloin sen eduskunnan voimasuhteet osoittavat sen, muutetaanko laki takaisin. Onhan eduskunnassa monta muutakin huonoa lakia korjattu tai tapettu tai muutettu, kuten esimerkiksi jätevesiasetus.

 

Hän viittaa esimerkiksi Ranskan ja Britannian kokemuksiin, joissa on noussut myös vastustusta sen jälkeen kun homoliitot salliva lakimuutos on tehty. Tämä on vaikuttanut myös joidenkin poliitikkojen kantoihin.

 

 

Hyvä Niikko, olet oikeassa, kansa ei aio luovuttaa!

Kyllä ihmettelen monia muita eduskuntalaisia, että onko se heille ihan samantekevää mitä äänestää, mutta Niikolla on ryhtiä.

 


Vieras

#180 Re:

12.12.2014 15:56

#178: -  

 

 

  PÄIVI  KIITOS!    Jatketaan taistelua! 

1.Kirkkautta kohti kulje
kilvoitellen uskossa.
Viettelysten portit sulje,
hylkää synti, maailma.

2.
Tie vie kaita riemuun taivaan,
portti ahdas kunniaan.
Voi, niin moni vaipuu vaivaan
synnin tietä kulkeissaan.

3.
Kilvoittele säikkymättä
pilkkaa, tuskaa, kuolemaa.
Uskon tieltä väistymättä
Herran kansa voiton saa.

4.
Taistelussa katse nosta
Herraan, uskon alkajaan.
Kiusausten ahdingosta
Jeesus nostaa armollaan.

 

p.

5.
Pysy hänen armossansa,
valvo aina rukoillen.
Kruunun voittaa Herran kansa
jälkeen ahdistuksien.

6.
Hän on auttajana tiellä,
siihen luota, voimaton.
Julman nuolet sammuu siellä,
missä Herra kilpi on.

7.
Herran voimin rohkeasti
nouse yhä uudestaan.
Luota Herraan loppuun asti,
kerran sinut kruunataan.


Vieras

#181

12.12.2014 16:12

NYT KAIKKI HETI JUHLIMAAN !!!

On juhlan aika. Kiitos  101-90


Kohti yhdenvertaisempaa Suomea. Tahdomme kiittää kaikkia tasa-arvoisen avioliittolain puolesta äänestäneitä kansanedustajia! Laki astuu voimaan maaliskuussa 2017. Kiitos.

ps. Tänään rakkauden rakettishow kansalaistorilla klo 18.


Vieras

#182 Re:

12.12.2014 17:10

#179: -  

 Mika Niikkohan taitaa olla helluntalainen. Niikon ja muutamien muiden näkemys siitä, että avioliittolain muutos ei sitoisi seuraavaa eduskuntaa, on demokratian ja eduskunnan halveksuntaa. Toisaalta en ihmettele sitä, sillä eihän Raamatussa mainita kumpaakaan. Miksi siis kunnioittaa niitä? Tällaiset henkilöt eivät ole sopivia kansanedustajiksi.

 

Kun vertaillaan niitä lukuja, joilla eduskunta hyväksyi avioliittolain muuttamisen, kansalaisaloitteen sitä ennen saamaa allekirjoitusten määrää ja täällä kerättyjen "adressien" allekirjoitusten määrää, voidaan todeta, että avioliittolain muutosta vastustavat ovat pieni, mutta sitäkin äänekkäämpi vähemmistö, jonka piipityksellä ei ole mitään merkitystä.

 

Jotkut ovat sitä mieltä, että avioliittolain muutoksen myötä homoseksuaalinen vähemmistö alkaisi vaikuttaa heteroseksuaalisen enemmistön elämään. Jos kristillisdemokraatteja ei olisi otettu hallitukseen viime eduskuntavaalien jälkeen, hallitus olisi voinut hoitaa avioliittolain muutoksen tavalliseen tapaan hallituksen esityksellä. Millä oikeudella eduskunnan ja hallituksen pienimmän puolueen puheenjohtajana toimiva eukko (vähemmistö) torpedoi tämän?


Vieras

#183 Re:

12.12.2014 17:15

#181: -  

  JA ME JUHLITAAN IHAN KOKO YÖ !!!


Vieras

#184 Re: Re:

12.12.2014 18:20

#183: - Re:  

  .NYT KAIKKI VAAN POKSAUTTELEMAAN SHAMPANJAPULLOJA.

JUHLAT OVAT ALKANEET !!!


Vieras

#185

12.12.2014 18:55

tämä on tollo eemelin lappu


Vieras

#186

13.12.2014 06:26

Tapahtukoot jumalamme tahto. Ja rukoilkaamme armahdusta ja pelastusta tulevaisuuteen. Valoa on vaikka se onkin hyvin pieni. Siunausta

TAAS HETEROT !!!

#188 TAAS HETEROT !!!

13.12.2014 09:22

Nettisaalistajat vankilaan kymmenien tyttöjen hyväksikäytöstä

 

Lauantai 13.12.2014 klo 07.17

 

  

Miesjoukko etsi uhrinsa netistä. Nuorin heistä oli 12-vuotias tyttö.

FAKTAT

Näin uhrit kokivat

Osa uhreista kertoi saaneensa seksuaalissävytteisiä nettiviestejä useilta miehiltä:

- Olen saanut vastaavanlaisia viestejä muiltakin miehiltä. Todella ikävää ja pelottavaa, tyttö 15 v.

- En ymmärtänyt keskustelun vaaroja, tyttö 12 v.

- Viestit olivat häiritseviä ja pelkäsin, että hän ottaa selvää, missä asun, tyttö 15 v.

Oikeudessa esitettyjen asiantuntijalausuntojen mukaan 11-14 vuoden ikä on lapsen kannalta erityisten haavoittuva ja riskialtis.

Yksikin nettikeskustelu voi traumatisoida. Lapsi, joka tajuaa tulleensa hyväksikäytön uhriksi, saa aina itsetuntovaurion, syyttelee itseään ja usein rankaisee itseään tavalla tai toisella itsetuhoisesti.

Helsingin hovioikeus ei hyväksynyt saalistajien selityksiä ja vetoomuksia, vaan katsoi miesten ansainneen vankeustuomionsa.

Perjantainen päätös liittyy laajaan, alaikäisiin tyttöihin kohdistuneeseen rikosvyyhtiin. Miehillä oli useita kymmeniä uhreja. Käräjäoikeus on käsitellyt asiaa aiemmin Helsingissä, Espoossa ja Tampereella.

Satoja tyttöjä

Vyyhti alkoi purkautua syksyllä 2011 yhteen tyttöön kohdistuneesta, netistä alkaneesta rikoksesta. Pian selvisi, että lapsi oli joutunut usean miehen hyväksikäyttämäksi.

Espoon-haaraan liittyneessä rikostutkinnassa poliisi löysi pääepäillyn tietokoneelta jälkiä miehen tekemistä nettihauista Kuvake.net -yhteisöpalveluun. Hakukriteereihin oli merkitty alle 16 vuotta. Poliisi sai palvelun ylläpitäjältä miehen viestit runsaan puolentoista vuoden ajalta.

North-nimimerkillä toiminut mies oli lähettänyt ainakin 1 500 viestiä usealle sadalle alaikäiselle tytölle.

25-vuotiaana sinkkuna esiintynyt mies kertoi kuulusteluissa, että hän oli koukuttunut aiheeseen niin, että lopulta kaikki vapaa-aikakin kului nettiseksin parissa. Nuorin Northin uhreista oli 12-vuotias tyttö.

Mies lähestyi uhrejaan yleensä kehumalla näiden ulkonäköä. Hyvin nopeasti nettikeskustelu eteni seksuaalissävytteiseksi. North imarteli uhrejaan ja kyseli näiltä äärimmäisen intiimejä asioita ja mieltymyksiä. Hän myös ehdotteli heille suoraa seksiä ja kehui omia taitojaan alalla.

Törkeitä tekoja

Northina esiintynyt Jan Daniel Kaulbars-Staudingerin, 29, katsottiin syyllistyneen 37 eriasteiseen hyväksikäyttöön ja käytön yritykseen. Vakavin niistä oli törkeä hyväksikäyttö, jossa mies oli 14-15 -vuotiaan uhrinsa kanssa sukupuoliyhteydessä useita eri kertoja. Oikeus tuomitsi hänet neljäksi ja puoleksi vuodeksi vankeuteen.

Mika Arto Kukkosen, 47, katsottiin syyllistyneen kaikkiaan 9 eriasteiseen hyväksikäyttöön, seksuaalipalvelun ostamiseen nuorelta sekä sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämiseen. Hänet tuomittiin vankeuteen 3 vuodeksi ja 7 kuukaudeksi. Jyrki Tapani Lammervo, 39, sai 2 vuoden ja 7 kuukauden tuomion hyväksikäytön yrityksestä, hyväksikäytöstä sekä törkeästä hyväksikäystöstä.

Neljäs, runsaan kahden vuoden tuomion saanut mies vapautui tällä viikolla vankilasta. Viides selvisi alkujaankin ehdollisella tuomiolla.

 

RISTO KUNNAS
Elämän tärkein asia!

#189 Kertokaa kaikille totuus!

13.12.2014 15:31

"Rauhaton on sydämeni, kunnes se löytää levon sinussa, Herrani" -Augustinus

Kristityllä on rauha Jumalan kanssa, koska hän tietää, että vihollinen  on jo voitettu Golgatalla. 

Vihollinen tosin vielä riehuu maailmassa ja vie ihmisiä harhaan sen kun ikinä kerkiää, sillä aikaa on vähän. Karran on kaikkien polvien notkistuttava Herramme edessä, kun hän saapuu kunniassaan takaisin maan päälle omiaan noutamaan. Siinä hetkssä ei ole enää mahdollista pyytää armahdusta. Armahduksen aika on silloin ohi.  

Sen takia, pysykäämme vahvoina loppuun asti, sillä vapautuksemme päivä on lähellä. 

Jollei Jeesusta ois, ei meillä toivoakaan ois. Mutta kun meillä nyt on Jeesus, meillä on suuuuuri toivo ja luottamus. Hän vie omansa perille. 

Hyvä sanoma homoliittojen kannattajille: "Vielä on pelastuksen päivä, Kääntykää ja tehkää parannus" Usko syntyy kuulemisesta ja kuuleminen Jumalan Sanan kautta. 

Ota siis pölyttynyt raamattusi kirjahyllystä ja lue sitä, sieltä elämä löytyy! Sieltä Jeesus löytyy!

 


Vieras

#190

13.12.2014 23:33

kirjoituksesi oli niin kaunis,  että vein sen tuolta tekstinkirj:n kautta:   (nappasin tämän fontin tuolta BMW-mainoksesta, yltä! tuomalla   yhden t-kirjaimen,    se jatkuu samana automaattisesti )

Kaikki tekstinkirj.järjestelmät eivät toimi samoin,  esim Word Pad ei tuo siellä valittua fonttia   tänne sivustolle. Mutta Open Office kylläkin.   

VÄHÄN LIIAN ISOA NYT KYLLÄKIN!    


"Rauhaton on sydämeni, kunnes se löytää levon sinussa, Herrani" -Augustinus

Kristityllä on rauha Jumalan kanssa, koska hän tietää, että vihollinen  on jo voitettu Golgatalla. 

 

Vihollinen tosin vielä riehuu maailmassa ja vie ihmisiä harhaan sen kun ikinä kerkiää, sillä aikaa on vähän. Karran on kaikkien polvien notkistuttava Herramme edessä, kun hän saapuu kunniassaan takaisin maan päälle omiaan noutamaan. Siinä hetkssä ei ole enää mahdollista pyytää armahdusta. Armahduksen aika on silloin ohi.  

Sen takia, pysykäämme vahvoina loppuun asti, sillä vapautuksemme päivä on lähellä. 

Jollei Jeesusta ois, ei meillä toivoakaan ois. Mutta kun meillä nyt on Jeesus, meillä on suuuuuri toivo ja luottamus. Hän vie omansa perille. 

 

Hyvä sanoma homoliittojen kannattajille: "Vielä on pelastuksen päivä, Kääntykää ja tehkää parannus" Usko syntyy kuulemisesta ja kuuleminen Jumalan Sanan kautta. 

Ota siis pölyttynyt raamattusi kirjahyllystä ja lue sitä, sieltä elämä löytyy! Sieltä Jeesus löytyy!t

 

 

 

 

 


Vieras

#191 Re: TAAS HETEROT !!!

13.12.2014 23:41

#188: TAAS HETEROT !!! - TAAS HETEROT !!! 

 

 

Alana Newman and Ralph Buchalter join David Blankenhorn to explore the intricate ethical and moral issues surrounding third party reproduction and the anonymous practices of an industry often hidden from public view




an industry often hidden from public view

silmiltä kätketty teollisuuus,
jonka tuloksena - Alana Newman!


I H M I N E N - Alana Newman

Is it a    Right to have be able
 ONKO IHMISOIKEUS SAADA LAPSI?
 to have children
?

 

 

Sperman,  munasolun luovutus,  tai sijais-synnytys
Niille, joilla on varaa maksaa!
 having sperm donation, egg donation and surrogacy available to those who can afford the services there is an argument forming by the Donor Conception industry that yes, it is a person's right to have children.

When that view is taken the child's wants and needs are automatically placed  
 a s     s e c o n d a r y   t o  those of the parents.  Eli kun  tähän päädytään,  että homoparilla on 
oikeus lapseen,  lapsen tarpeet ja toiveet ovat tois-sijaiset!

 MIKÄ ON LAPSEN IHMISARVO?

 



 

 

 


Vieras

#192 Re: Re:

14.12.2014 01:11

#182: - Re:  

 

 

 

 

 

Kyllä onkin niin mahtava eukko!  Pieni ja sitkee nainen,  puolustamassa aina kaikkia täysin mitättömiä ihmisiä,  alussaan ja lopussaan,  sikiöinä ja vanhoina sairaina,  elämänliekkiä kummaltakin ryhmältä varjellut. 
Päivi myös ajoi aikoinaan hedelmöitysahoitoihin lapselle poikeutta saada tietää isän henkilöllisyys.  Mutta ei ollut muille tärkeä asia.

Ihmisarvosta on todellakin mitä suuremmassa mielessä kysymys!  Kun puhutaan lapsen oikeudesta elämään!

When that view is taken the child's wants and needs are   a u t o m a t i c a l l y   placed as   s e c o n d a r y   to those of the parents.

Eli kun  tähän päädytään siihen, että homo/lesbo-parilla on oikeus lapseen, - lapsen tarpeet ja toiveet ovat automaattisesti tois-sijaiset!

 

 MIKÄ ON LAPSEN IHMISARVO?

 




Vieras

#193 EI KIITOS HOMUTUKSELLE KOULUISSA JA PÄIVÄKERHOISSA!

14.12.2014 07:29

SUKUPUOLINEUTRAALIN AVIOLIITTOLAIN SEURAUKSIA OPETUKSEEN KOULUISSA...

TÄLLAISIA KIRJOJA ON TULOSSA LAPSILLE, MIKÄLI LAKI MENEE LÄPI..kirjan kuvissa 2 isää ja yksi lapsi tai kaksi äitiä ja 1 lapsi..

Ihmiset pakotetaan hyväksymään seksuaalivähemmistöt, tällaista pakkosyöttöä ja aivopesua on tulossa kouluihin lapsille:

 

Ei kiitos homotukselle päiväkerhoissa, ala-ja yläkouluissa!

NYKYINEN AVIOLIITTOLAKI TULEE SÄILYTTÄÄ ENNALLAAN!


Vieras

#194

14.12.2014 10:05

Nyt jo 40% papeista vihkii homopareja !!!

Papeista 40 prosenttia olisi valmiita vihkimään samaa sukupuolta olevia pareja, selviää 12 maakuntalehden Lännen Median kyselystä.

Papiston mielipide vaihtelee suuresti eri alueiden ja myös sukupuolten välillä. Helsingissä 60 prosenttia papeista kannattaa samaa sukupuolta olevien vihkimistä mutta Lapissa vain 17 prosenttia.

Naispapeista 65 prosenttia on valmis vihkimään homoparin, kun miespapeista taas 73 prosenttia on homoparien vihkimistä vastaan.

Lännen Median kyselyyn vastasi lähes 400 pappia eri puolilta Suomea.

Lännen Median osakkaita ovat Aamulehti, Turun Sanomat, Kaleva, Ilkka, Pohjalainen, Keskipohjanmaa, Satakunnan Kansa, Lapin Kansa, Kainuun Sanomat, Pohjolan Sanomat, Hämeen Sanomat ja Forssan Lehti.


Vieras

#195 Re:

14.12.2014 13:24

#24: -  

 Eipä tällä tee mitään. Ihan höpö.


Vieras

#196

14.12.2014 17:05

 

           Katolisella kirkolla on todella pätevä etiketti nettimaailmassa, 
           Hän on Emil Anton,  jonka kynästä saattaa olla myös jälkiä  seuraavassa tiivistelmässä.

           Sivujen nimeä en heti muista,  mutta ovat ekumeenisen apologiset,  tai 
apologisen ekumeeniset,  kuinka vaan.  Apologiahan on lähtöisin jo kirkkoisiltä, nimitys 
tarkoittaa uskon puolustamista.

    



Katolinen kirkko katsoo, että demokraattisen
päätöksentekojärjestelmän on luonnollisesti edistettävä
oikeudenmukaisuutta ja tasa-arvoa  s i l l o i n,   kun näitä arvoja
uhataan. 

On kuitenkin lyhytnäköistä yhdistää toisiinsa
ja
samanarvoistaa sellaisia asioita,
joilla näennäisistä
yhtäläisyyksistä huolimatta on perusteellisia
olemukseen asti ulottuvia eroavaisuuksia,
kuten nyt avioliittolain
tapauksessa.





Helsingissä 1.12.2014

+ Teemu Sippo SCJ
Helsingin piispa

 




Vieras

#197 Re: EI KIITOS HOMUTUKSELLE KOULUISSA JA PÄIVÄKERHOISSA!

14.12.2014 17:08

#193: - EI KIITOS HOMUTUKSELLE KOULUISSA JA PÄIVÄKERHOISSA! 

 

 

Kakkonen se täällä ahkeroitsee,  tässä täytyy nyt kuule kysästä,  että jotta mihinkäs kuva ensin talletettiinkaaan.  

Ja sitten se otettiin kirjastosta,  vai?  
MUtta se tässä eniten ihmetyttää,  että kuinka olet onnistunut saamaan videosta kopion,  en ole koskaan saanut.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

15.12.2014 11:48



Vieras

#199 HYVÄ HETERO VANHEMPI

15.12.2014 12:34

HYVÄ HETERO ÄITI:

KUVA: LASTEN KASVATTAJA HETERO


Vieras

#200 Re: Re: Re: EI KIITOS HOMUTUKSELLE KOULUISSA JA PÄIVÄKERHOISSA!

15.12.2014 13:07

#198: - Re: Re: EI KIITOS HOMUTUKSELLE KOULUISSA JA PÄIVÄKERHOISSA! 

 

Kehtaan näyttää,  että olen vajavainen ihminen.( Enpä kyllä täydellisiä ole oinnistunut tavoittamaankaan)
jolla kuitenkin suurista suurin arvo,  rakkauden tähden.