Ei Moskeijaa Mellunmäkeen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Ei Moskeijaa Mellunmäkeen.

Vieras
Vieras

#76 Re: Mitä tämähän on hyvä juttu

01.01.2011 16:31

#75: p - Mitä tämähän on hyvä juttu 

 Ei täällä kukaan yritä niitä "Hävittää". Mutta rajottaa niiden moskeijoiden leviämistä asumislähiöihin kai kuitenkin.

 

Vieras
Vieras

#77 Re: Turvallisuuden takia ei moskeijaa rakennetaaan.

01.01.2011 16:41

Ranu
Vieras

#78 Mitä turhuuksia >:O

01.01.2011 17:03

En todellakaan allekirjota ennen ku adressin listätään vaatimus ettei myöskään kirkkoja saa rankentaa eikä kristinuskon leviämistä tukea millään tavalla. Kristinuskolla on vähintään yhtä paha vaikutus ihmisiin kuin islamillakin; lukekaa hieman historiaa ja lopettakaa tuo tyhjänpäiväisestä p*skasta vaahtoaminen. Sittehän ne muslimiterroristit vasta kilahtaaki jos ne kuulee et suomessa sorretaan muslimeja kieltämällä niiltä samat oikeudet kuin kristityiltä. Hevonkuuseen vaa kaikki uskonnot; nykyään ne ainoastaan aiheuttavat konflikteja ja hidastavat hidastavat ihmisten henkistä kehitystä, kuten tätä keskustelulankaa lukemalla voi huomata.
Vieras
Vieras

#79 Re: Mitä turhuuksia >:O

01.01.2011 17:09

#78: Ranu - Mitä turhuuksia >:O 

 Sulta taitaa mennä vähä puurot ja vellit sekasin.Ei kai tässä adressissa mitään uskontoa olla kieltämässä tms:).

Moskeija mellunmäen lähiössä kuulostaa kyllä aika oudolta.Mun mielestä kaikenmaailman temppeleiden,moskeijoiden taikka kirkkojen rakentaminen lähiöihin ei oikein sovi.Ei ainakaan ennen kuin alueen asukkaita on kuultu ja kuunneltu.

tuhat ja yksi pommia
Vieras

#80 Islamisaatio

01.01.2011 17:17

Islam on rauhan uskonto, näin väitetään ja he ovat oikeassa, koska rauha todellakin vallitsee sitten, kun kaikki toisinajattelijat ovat alistetut tai tapetut. Näin on tapahtunut kaikissa niissä maissa, joissa islam valtiouskonto.
Ranu
Vieras

#81 Re: Re: Mitä turhuuksia >:O

01.01.2011 17:17

#79: Vieras - Re: Mitä turhuuksia >:O 

Jos minulla ei ole silmissä vikaa niin minusta tuossa adressissa lukee "Sen lisäksi, että me allekirjoittaneet vastustamme islamilaisen uskon leviämistä maassamme yleiselläkin tasolla,..."

 

Vieras
Vieras

#82 Re: Mitä turhuuksia >:O

01.01.2011 17:18

#78: Ranu - Mitä turhuuksia >:O 

 Eiks ookkin kivaa kun saa olla ihan vapaasti sitä mieltä mitä haluaa? Ei kukaan pakota allekirjottamaan. Kyllä allekirjoittajia riittää ilman sinuakin.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

01.01.2011 18:23



Vieras

#84 Ulkomaalaisia ei saa suosia rakennusmääräyksiäkään rikkomalla.

01.01.2011 19:36

Suomessa on aina noudatettu hyvin suunniteltua arkkitehtuuria eikä alueille ole sallittu muusta rakentamistyylistä poikkeavaa rakentamista. Uskonnonharjoittamiseen tarkoitetut rakennelmat eivät saa tehdä poikkeusta asemakaavaan merkitystä rakennustyylistä. Tänä päivänä jokaisella kunnalla on osoittaa jokin tyhjäksi jäänyt rakennus uskonnollisen toiminnan harjoittamiseen. Usko ei ole kiinni ulkoisista asioista joten rukous löytää perille vaatimattomistakin paikoista.

Jos me suomalaiset olisimme jättäneet rakennusluvan moskeijan tyyppisestä rakennuksesta niin lupa olisi meiltä evätty.

Vieras

#85 ei tässä mitään olla rakentamassa :)

01.01.2011 20:37

kyseessä on kiinteistö, joka on toiminut ravintolana. Mitään ei siis rakenneta, sisältä korjataan/remontoidaan. Ja jos ulkoapäin maalataan punaisen päälle valkoista, niin luulisi ettei kenenkään rakennusteknisiä oikeuksia loukata. Rauhoittukaa nyt hyvät ihmiset :)

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

01.01.2011 23:36


Vieras
Vieras

#87 Re: ei tässä mitään olla rakentamassa :)

01.01.2011 23:37

#85: - ei tässä mitään olla rakentamassa :) 

 Moskeija/islamilainen kulttuurikeskus ei sovi tuolle kyseiselle paikalle... 

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

02.01.2011 12:23


vieras

#89 Ehdottomasti ei Moskeijaa

02.01.2011 13:34

Tämä on muslimien suurta suunnitelmaa saada koko eurooppa ja nyt myös suomi heidän oman uskonsa valtaan. Ottakaa hyvät ihmiset selvää,mikä on heidän todellinen tarkoitus. He antavat hyvän ja suvaitsevaisen kuvan maamme päättäjille, mutta totuus on,että he jujuttavat porukkaansa kaikkiin päätäviin elimiin pikkuhiljaa ja kohta voi olla että suomessa ei sen oma kansa saa ääntään kuuluviin Kristittyinä. Heidän tarkoitus on ainoastaan tuhota muut"väärät"uskonnot. Vallata Eurooppa esim: synnyttämällä lapsia enemmän kuin suomalaiset. Heille muut uskonnot on kaikki vääriä ja etenkin juutalaiset, joita he vihaavat. Se on vihan uskonto, joka ei tunne samaa Rakkautta, jota Jeesus opetti. On vain yksi Jumala, joka opetti Rakastamaan. Heidän jumala ei ole opettanut samaa..Sama Jumala ei voi opettaa vihaamaan juutalaisia ja "vääräuskoisia". JUMALA ON YKSI JA ON RAKKAUS!
Meillä ei ole oikeutta mennä esin. iraniin,egyptiin,irakiin,marokkoon ym..moniin muslimi maihin,emme voi vapaasti olla Kristittyjä vaan joudumme vainotuiksi ja monesti tapetuiksi. Kuin myös jos muslimi kääntyy Kristinuskoon hänkin joutuu omiensa vainotuksi ja monesti tapetuksi. Ja joutuu hyljätyksi ja pakenemaan.
Tutustukaa ihmiset tähän asiaan paremmin.
Uskon,että muslimeissa on osa hyvin lämminhenkisiä, eikä halua mitään sotaa"vääräuskoisia"kohtaan, mutta todellinen islam on sitä, koska heille opetetaan se jo pienestä pitäen koraanikouluissa.
Itse olen vastaan mitään moskeijoiden rakentamista. SUOMI ON KRISTITTY MAA JA MEIDÄN USKONTOA EI PIDÄ ANTAA MUSERTAA HEIDÄN PYRKIMYSTENSÄ ALLE!
Kristinusko on kantanut Suomenkansaa vuosien saatossa. Meillä on RAKKAUDEN USKONTO!
Hannu Torkkeli
Adressin tekijä

#90

02.01.2011 13:35

Viesti #88 poistettiin ja se on luettavissa modifoituna #89.
Hannu Torkkeli
Adressin tekijä

#91

02.01.2011 20:06

Rakkaat suomalaiset.
Allekirjoituksia pitäisi saada huomattavasti enemmän, mikäli halutaan painoarvoa adressille. Nyt kaikki asiaa kannattavat ottakaa yhteys kavereihin.
Kiitos.
Go away
Vieras

#92 Ei moskeijaa

02.01.2011 20:39

Jos olisimme tienneet muutama kuukausi sitten tästä hankkeesta, emme missään nimessä olisi hankkinut arvoasuntoa Mellunmäentieltä. Muutimme aiemmasta asunnosta juuri siksi tänne, että pääsemme hieman kauemmaksi näistä muualta tulleista, joiden elantomme ja asumisen suurimmaksi osaksi maksamme työtä tekemällä. Nyt vielä muuttavat aian yllättäen= kenen päätöksellä melkein oman asuntomme ikkunan alle.
Jotain rajaa tähän suvaitsevaisuuteen.

Pikaisesti adressi eteenpäin ja hanke on keskeytettävä.
Kenelle adressi toimitetaan ja onko hänellä vaikutusvaltaa hankkeen keskeyttämiselle.
Ehdotan rakennuksen siirtoa vaikkapa Kirkkonummelle, jolloin jokainen saisimme tutustua näiden ihmisten tapoihin ja tottumuksiin.
Karmea tapa aloittaa uusi vuosi, josta toivoin enemmän suomalaista.
Ei moskeijaa Mellunmäkeen
Vieras

#93 Adressista olisi hyvä olla myös paperiversio

02.01.2011 22:08

Ehdotan, että esim. läheiseen Valintataloon toimitettaisiin paperiversio adressista, jotta myös sellaiset henkilöt, joilla ei ole tietokonetta / internettiä käytössään, voisivat laittaa nimensä adressiin. Näin saisimme lisää nimiä kerättyä.
e.toikonniemi
Vieras

#94 MIKSI IHMEESSÄ!!!???

02.01.2011 22:42

ei ole oikeen antaa rakentaa tänne suomeen kamaralle tollasta moskejaa tai mikä lie pömpeli se nyt sit onkin! nämä maat jotka käyttävät tälläsiä torneja ovat ihan ykkös maita missä pahoin pidellään , kidutetaan , tai tehdään muuta henkistä väkivaltaa kristtittyjä kohtaan! ps--> EIKÖS SUOMI OLE KRISTITTY MAA! herätkää suomalaiset mukavasta unesta ja katsokaa mitä meidän ympärillä tapahtuu ja iha törkeesti meidän nenän alla!
Ei Islamille
Vieras

#95 Ei moskeijaa Mellunmäkeen eikä muuallekkaan Suomeen!

03.01.2011 11:51

Hei kansalaiset

Nyt pitäisi herätä ihmisten valveille Islaminkin suhteen, joka on leviämässä vaarallisesti. Islamilaisilla on visio että maailma on 2040 mennessä islamilainen.
Uskontona se ei ole missääntapauksessa ylivertainen, päinvastoin kavahtakaa sitä.
Jos tutkistelemme sen hedelmiä niin se on väkivaltainan, funtalisistinen oppi joka alistaa naisia, halveksii toisen uskonnon edustajia, kasvattaa terroristeja ja tekee ihmisten elämän muutenkin ahdistavaksi.
Suomalaisten pitäisi nyt herätä ja alkaa puolustamaan maataan tätäkin valloitusyritystä vastaan.
Meitä on yli 6 miljoonaa joten meidän tulisi tehdä maamme kannalta kaikkemme ettei meille ei käy kuin Ruotsille jossa omat kansalaiset alkavat olla kakkosasemmassa muslimeihin verrattuna.
Islam leviää syntyvyyden ja maahanmuuton kautta.
Tulevissa eduskunta vaaleissa meidän tulisi äänestää sellaisia ehdokkaita jotka ymmärtävät Islamin tuoman vaaran maallemme.
Suomen esirukoilijat myös herätkää ja ryhtykää toimeen.
Islamille esim. inhimillisyys on vääränlainen arvo.
Aloitetaan vaikka siitä että emme syö emmekä salli Halal teurastettua lihaa kaupoissamme emmekä ruokapaikoissamme.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.01.2011 11:55


Hannu Torkkeli
Adressin tekijä

#97 Re: Adressista olisi hyvä olla myös paperiversio

03.01.2011 12:27

#93: Ei moskeijaa Mellunmäkeen - Adressista olisi hyvä olla myös paperiversio 

 Ihan hyvä ajatus, mutta tämän adressin kanssa se toisi minulle ylimeneviä vaikeuksia hallinnoida adressia. Juuri siksi valitsinkin nettiadresin. Mutta jos sinä itse laatisit paperiadressin ja allekirjoitat sen omalla nimelläsi, niin se olisi todella tervetullut yhteisen päämäärän saavuttamiseksi.

 

Eija Niemeläinen
Vieras

#98 Ei moskeijaa......

03.01.2011 12:43

Saavatko kristityt muslimimaissa vapaasti
ilman vainoja elää kristittynä ja rakentaa
kirkkoja?Ruotsi on varoittava esimerkki
meille.On sanonta:"maassa maan tavalla",se
tulisi muistaa,myös maahan muuttajien.Tämä
kaikella rakkaudella sanottuna.
Hannu Torkkeli
Adressin tekijä

#99 Re: Ei moskeijaa Mellunmäkeen eikä muuallekkaan Suomeen!

03.01.2011 12:56

#95: Ei Islamille - Ei moskeijaa Mellunmäkeen eikä muuallekkaan Suomeen! 

 Islam on kiistatta potentiaalinen uhka suomalaiselle elämänmenolle. Kuten olen jo aiemmin kirjoittanut, niin typeryys on aina typeryyttä eikä se muuksi muutu, vaikka se käärittäisiin edistyksellisyyden tai suvaitsevaisuuden vaippaan. Meillä on länsinaapurina maa, joka on yksi Euroopan suurimmista "koelaboratorioista" sen suhteen, miten hyvin muslimit sopeutuvat länsimaiseen demokratiaan ja tulokset puhuvat omaa karua kieltään.

On käsittämätöntä että Suomessa ei osata poliittisten- ja kunnallisten päättäjien toimesta nähdä sitä, mitä Ruotsissa, Saksassa, Ranskannsa, Britanniassa, jne.. on tapahtunut juuri senjälkeen, kun maat ovat olleet liian sallivia muslimien suhteen. Itse olen ehdottomasti sitä mieltä, että Suomen ei tule avata oviaan muslimeille eikä suostua niihin vaatimuksiin, joita he tulevat takuuvarmasti esittämään eri tahoille. Näitä ovat muuaalla Euroopassa olleet vaatimukset huivien ja kasvohuivien (burkha) sallimisesta yhteiskunnassa, emämaan omien kristillisten tapojen muuttaminen heidän vuokseen, uskonnonvapautta hyväksikäyttäen. Moskeijoiden rakentamisen salliminen ja myös erittäin tärkeää heille on minareettien rakentamisen salliminen, jotta he voivat huutaa rukouksiaan niistä. Ym, Ym, Ym, Ym.

Toinen selkeästi nähtävissä oleva trendi Euroopassa on ollut muslimien poliittinen aktiivisuus. Kun heitä on tarpeeksi maassa, he pääsevät toistensa äänillä kaupunkien valtuustoihin päättämään asioista. Tässä vaiheessa heitä ei enää voi pysäyttää tai se on äärimmäisen vaikeaa. Olen itse elänyt todeksi kaiken tämän, asuessani Ruotsissa. Kun 2000-luvun puolivälissä muutin takaisin Suomeen, oletin että saisin täällä olla rauhassa muslimeilta, mutta mitä vielä! Meno on täällä juuri sellaista kun Ruotsissa 1990-luvun alussa. Ihan samanlaisia keskusteluja käytiin sielläkin ja siellä sosiaalidemokraatit avasivat ovia entistä enemmän juuri muslimeille, seurauksin, jotka ovat kaikkien tiedossa. Jospa me voisimme täällä Suomessa saada poliittiset päättäjät ja "suvaitsevaisuuden enkelit" ymmärtämään, että muslimien mukana tulee aina islam, jonka yhtenä suurena tehtävänä on alistaa kaikki valtaansa...myöskin täällä Suomessa. Minä sanon nyt ja aina EI pakkoislamille Suomessa.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.01.2011 15:39