Maksikirje säilytettävä postin valikoimissa

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Maksikirje säilytettävä postin valikoimissa.


Vieras

#151

01.03.2015 07:22

Erittäin epäoikeudenmukainen ratkaisu alueille, joissa on pitkä matka postitoimipaikkaan.
Postin kuluttaja

#152 Halpa pikkupaketti - ei maksikirjeelle

02.03.2015 10:44

En ollut koskaan kotona kun maksikirje tuli, joten se piti noutaa postista ja postinkantaja teki turhaa työtä.

Tarvitaan vain nyt halpa pikkupaketti, koko ehkä jotain 6x23x33, max 700g, hinta noin 5 €.

Yritysosoitteeisiin maksikirjettä voi vielä tarjota.

l7

#153 Re: Halpa pikkupaketti - ei maksikirjeelle

16.03.2015 13:00

#152: Postin kuluttaja - Halpa pikkupaketti - ei maksikirjeelle 

Tiedoksi: Maksikirjeet eivät läheskään aina kulje postimiehen mukana. Vaan jo lajittelussa nappaavat liian isot pois ja laittavat noutokortin matkaan.


Vieras

#154

05.07.2015 20:06

Hinnoittelumalli on täysin absurdi: 245g painava, yli 3cm paksu kirje menee halvemmalla Maltalle kuin yli 3cm paksu 20g painava kirje Helsingistä Vantaalle. Way to go Posti!
OnlyInFinland

#155

02.10.2015 15:59

3cm > 2cm rajoitteista ja suomen laista yleensäkin. Kieltäkää kaikki lukemanne, ellei juttuni kiinnosta :) 

päättäjät, huom. 

 

Ostin viime vuonna yli 250 viallista matkapuhelinta. Ideana oli myydä niitä ulkomaille, koska osaan niiden kunnostuksen ja myös myynnin. Pidin taukoa postituksesta, muiden työkiireiden takia. Nyt sain 3kpl myytyä, ja tapani mukaan pistin ne rakkaudella Itella-kupla-kirjekuoreen > ja postiin. Armeijassa viestimiehen koulutuksella, sekä ohjelmistoteknikkona (työtön, koska NOKIA kuoli, RIP) osaisin hommaani.. 


Nyt sainkin tietää, etteivät valtaosa puhelimistani enää voi matkustaa ulkomaille, järkevissä hinnoissa. Suomessa näillä ei ole arvoa myydä. Mitään muutakaan en voi myydä ulkomaille, koska litum-akku kielto.

Ulkomaalaiset myyjät siis, voivat myydä toimivia puhelimia(akkujen kera), pienemmällä toimituskululla markkinoiden..lisäksi vielä ilmainsen seurantakoodin ulkomaiset saavat lisättyä pakketteihinsa, muttei Itella tätä anna. Onko tässä enää mitään mieltä kenekään "yrittää" myydä tuotettaan ulkomaille, jos pelkkä postikulutus on muita maita 10x kallempaa. 

Taidan vain pistää hanskat/puhelimet tiskiin ja alkaa elää KELAN rahoilla. JOka ikinen liikeideani surmataan Wittu..virtuaalisesti laiskan valtiomme puolesta. En jaksa enää yrittää. 

Masennus valtaa mieleni, näin viikonlopun kunniaksi. Aiemmin taion roskakortavarasta toimivia puhelimia. Myin niitä ihmiselle ja sain rahaa elämiseen. 

Aiemmat liike-ideani haudatiin päähäni, arpajaislain voimin: Sitäkään en voi laittaa Internettiin, koska suomen laki kieltää tämän,uudenlaisen Internet-kaupan perustamisen. Vrt. Kakusuu.com, joka väkivalloin kaadettiin oikeuden toimesta syyttömänä.  Ja sitten DealDash, joka on suomalaisen keksimä idea. Se EI sijatse suomessa, ja se menestyy. 

 

Vanhempieni työ ei kannata, koska Venäjän tilanne ja valmiste/perintö sekä metsän verotus.

Veroni olen maksanut aina ajallani, mutta kuinkas on itse lain säätäjät? Parin kärpäsen ja kakkakikkareen lisäksi ei teidän päässänne taida todella mitään liikkua? Taidankin lähettää kaikki, varaosani jonkun ministerin työpöydälle. ihan piruuttani. 


Koko suomen laki/posti lainsäädäntö tuntuu kuin vuotopohjaiselta tietokonepeliltä, joka on silkkaa Цittuilua.

- Kansalainen keksii jotain uutta - Valtio tekee seuraavan siiroon, jossa sie kielletään eli verotetaan/hinnoitellaan/lailla säädetään kaatumaan lepikkoon. Niin ja siitä lepikosta, joka jäi alle - ei saa maanomistajakaan ottaa tikkua omasta metästä, ennekuin on maksanut +50% valtiolle.

Suomi eli metisistään, muttei elä enää. Sekin on "Itella-hinnoiteltu" ulos ostovoimalla. 

 

En voi vain käsittää, miksi jotain kansainvälistä pitää muuttaa! 3cm postiluukun säätämisen 2cm, on jotain ,noh OnlyinFinland- juttua. Ihankuin se väliaikainen autoveromme:- Osta Lamborgini suomesta ,maksa vain 137 000 autoveroa, kun sitten maksat 130 000 lisää, saat sen autonkin maksettua :)

 

Äskettäin, olin vailla autooni uusia renkaita. Kävi ilmi, että sain kokonaisen katastetun auton renkaineen halvemmalla, ja ostin sen auton.. 

Onkohan tässä jotain mätää,ns. Postin hinnat , pelissä


Vieras

#156

04.02.2016 09:33

Koska Postin palveluja ei saisi karsia. Palvelupisteitä jo karsittu ihan tarpeeksi.
ADOLF

#157 卐 ISLAMI ON HOMO`PROPAGANDAA'' TM (PATENTOITU SOLVAUS) 卐

27.10.2019 15:43

LAKOT VÍTTUUN!