Stop eläinsuojeluterrorismille.

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Stop eläinsuojeluterrorismille..

suurkapitalisti
Vieras

#1 "vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. "

14.01.2011 18:35

"vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. "


Vaadin MEIDÄN verovaroilla tuottevan maanviljelyn lopettamista. Ruokaa saa ostettua edullisesti Euroopasta, meidän veronmaksajien ei tarvitse maksaa teidän "harrastustanne". Mielummin ostan puhdasta ruotsalaista tms. ruokaa, kuin saastaista suomalaista.

Vieras

#2

14.01.2011 18:42

Maajussit maksavat TEIDÄN hyvinvoinniksi 1.5 miljardia myös veroja elinkeinotoiminnastaan ja puolet tuesta tulee eu:lta suoraan jota sinne jäsenmaksuna on pakko maksaa!
Lorem ipsum
Vieras

#3 Suurkapitalistille

14.01.2011 19:30

En tiedä millainen älykääpiö voi ajatella noin.

Itsekin suhtaudun kriittisesti kaupunkilaisena maaseudun tukiin, niissä on paljon kriittisen ajattelun sijaa. Arvostan kuitenkin maatalouttamme: sekä koko kasvumme ja hyvinvointimme rakentamisen perustana että omavaraisen valtiollisen hyvinvointimme turvaanaja. Sen lisäksi oikeasti alkuperäinen pilalle jalostamaton suomalainen ruoka on hyvää ja terveellistä.

On se kummallista, kun tännekin ensimmäisenä kommentoi tuollainen nettiääliö, joka ei osaa eikä halua perustella mielipidettään millään tavalla.
Aune Mänttäri
Vieras

#4 Kylläpä oli pakkasella piisamiturkki tarpeen

14.01.2011 20:00

Vanha ystävältä saatu piisamiturkki lämmitti mukavasti kovilla pakkasilla se suojaa hyvin myöskin kostealta viimalta.

Olen puutarhuri ja olen kasvatan syötäväksi eläviä kasveja ja vihanneksia,
ajatelkaa eläviä kasveja ihmisten ravinnoksi elämisen tarpeisiin.
Kun on syönyt elollisen kiertokulkuu kuuluvia tuotteita ei ole syytä paleltua kuoliaaksi pakkasesta vaan pukeutua toisen luojanluoman turkin suojaan.
Hengissä säilymisen ketju on ihmeellinen!

Kuulun niihin ajattelijoihin joille luomakunnan kunnioitus on elämän ylläpitämiseksi selvääkin selvempi.

Onnea vaan elävien eläinten hoitajille vastaamme yrityksestämme 24 tuntia vuoden jokaisena päivänä.
Se on kova juttu jota "joutessaan olijat" voivat monintavoin häiritä!
ehdolla rauhan nobel palkinnolle
Vieras

#5 Paljon puhutuista maaseudun tukiaisista ei liene epäselvyyttä.

15.01.2011 00:57

Kaikki turvautuvat tavalla tai toisella erilaisiin tukiaisiin.On suuria palkkoja.Palkkatyöläiselle työantaja maksaa säännöllistä työajan palkkaa.Usein helpolla ansaittua.Koneella kaikki työ nykyisin tehdään ja ne ovat kalliita.
Palkkatyöläinen saa paljon erilaisia etuisuuksiakin.On sairasajan- palkka,isyyslomaa,äitiyslomaa,vuosilomaa jne.
Useimmat saavat asumistukea,myös erillään asuvat puolisot.Kodinhoito avustajat.
Eläke-edut.Eläkkeet ovat suuria.Kaikki on todella pienellä vaivalla saavutettua,että jää aikaa sitten kaikelle turhalle juoruilulle.
Tässä maassa maaseudun elämä,toimeentulo ja hyvinvointi siellä on jo pääsääntöisesti-,kaikella keinottelulla, veroilla,kukapaties milläkeinoin tuhottu.
Ahne talouden hoito on vienyt koko valtakunnan talouden rappiolle.Jokainen pyrkii syyttelemään toisiaa.Herrat käärineet aina ja aina kymmeniä miljoonia jakainen vuosi liiveihinsä.Putsanneen yritysten kassat ja ajaneet yritykset taloudellisiin vaikeuksiin.Tätä kaikkea on vauhdidettu suurilla yrityskaupoilla.Omistaja vaihtuu ja myyjä rikastuu sadoilla miljoonilla euroilla puhdasta rahaa.Aloitetaan aina alusta kerätä rahaa yritykselle ja maksaa uuden omistajan velkoja.Jos ei jakseta maksaa se kaatuu sitten pankkien syliin.Tarvitaan vakauttamis rahastoja,kansallista tukea ja kukapaties mitä kaikkea.
Ratkaisuna ongelmiin on tietysti korottaa veroja,mutta tyhjästä on paha nyhjästä.
Vihainen kansa.Miten se sitten suhtautuu asioihin; no mellakathan siitä seuraa ja sodat,niinkuin olemme saaneet kokea.On perustettava riisinhallinta joukkoja,lähetettävä miinalaiva Pohjanmaa, ja mentävä Natoon.
maatalon tytär ja maanviljelijän äiti
Vieras

#6 Stop eläinsuojeluterrorismille.

15.01.2011 17:58

Nämä terroristit eivät ole oppineet, että toisen omaisuuteen ei pidä koskea eikä tuhota sitä!!
suurkapitalisti
Vieras

#7 jokaisen liiketoiminnan on oltava itsessään kannattavaa

16.01.2011 04:26

Onpas erikoista, että kun täällä vaaditaan, että maanviljelyn on oltava itsessään kannattavaa, nimitellään älykääpiöksi. Minua ei ainakaan kiinnosta maksaa maanviljelijöille miljoonatukiaisia, jotka kierrätetään EU:n ja valtion verotuksen kautta. Ei ole mitään järkeä pitää joka pikkukylää ja maatilaa asuttuna, kun se nielee valtavat määrät rahaa. Jos kaikki tuo raha sijoitettaisiin pääkaupunkiin, sen joukkoliikenteeseen, ja yleiseen kehittämiseen, se raha poikisi tuottoja Suomeen. Mutta kun raha sijoitetaan peräkylien kuoleviin maatiloihin, se ei tuota yhtään mitään. Ei ihme, että Suomi on maailman kallein maa asua, kun täällä väkisin pumpataan rahaa liiketoimintaan, joka ei itsessään tuota mitään.

Yleensä tällainen tuottamattoman liiketoiminnan harjoittaja, tukiaisten varassa elelevä, nimittelee järkevästi ajattelevia kaupunkilaisia älykääpiöiksi.
sikafarmari
Vieras

#8 julkisuus

16.01.2011 11:27

pitäsisi saada parempaa julkisuutta maatiloille eli nyt kaikki hyvät tuottajat lehtiin ja televisioon niin kyllä ihmisten mieli muuttuu ku ne näkee että tuottajat pitää eläimistä hyvää huolta joka päivä!! tähän asti julkisuuteen päässyt vain huonot uutiset!!
seppo sarvikas
Vieras

#9 kotikasvatus

16.01.2011 13:15

Kersat ei tiärä enää mitä saa teherä ja mitä ei!
Maalta kotoosin
Vieras

#10 Ruotsalainen ruoka

16.01.2011 15:34

Aika hyvä idea joo turvautua ruotsalaiseen ruokaan aloittaja. Ruotsalaiset päättäjäthän ovat sitä mieltä että siellä voitas maatalous ajaa alas ja tuoda ulkomailta ruokaa. Että oltaisiin sitten ruotsi ja suomi eurooppalaisen tuonnin varassa, josta ei oo takeita että eläimiä on kohdeltu hyvin. Meinataanko sitten suomesta lähteä ulkomaille tekemään niitä iskuja??
Roikkanen
Vieras

#11 Hei

16.01.2011 15:44

Olen valmis tarvittaessa käyttämään fataalia väkivaltaa eläinaktivisteja kohtaan, jotka uhkaavat minun tai ystävieni elämää. Tervetuloa terrorisoimaan, se nimittäin voi olla viimeinen kerta kun moista harrastaa.

Vieras

#12

16.01.2011 17:03

Www.sikamafia.fi
Vieras
Vieras

#13 Re: Stop eläinsuojeluterrorismille.

16.01.2011 17:35


Vieras

#14 Stop eläinsuojeluterrorismille.

16.01.2011 19:01

tosi hyvä sivu toi Www.sikamafia.fi
niitä lisää!!
harmi vaan kun ei ne silti ymmärrä kaupunkilaiset mitään maatilan elämästä...
mutta olisin kyllä valmis näyttämään jokaiselle eläin aktivistille joka tänne tulee niin haulikkoa tai sit vaikka kauhavalaasen puukon terävyyttä jos eivät muuten tajua lopettaa
Vieras
Vieras

#15 Re: "vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. "

17.01.2011 13:27

#1: suurkapitalisti - "vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. " 

Kaikkia EU-maiden viljelijöitä tuetaan, eu:n varoin ja kansallisesti oman maan verovaroin. Ja tukea maksetaan koska kuluttaja haluaa halpaa ruokaa kaupasta. Valitettavasti vaan tuottajan saama hinta ei kata kaikkia kuluja joten kansa maksaa tämän erotuksen sitten veroina.

Jos tuottajahinta olisi korkeampi niin tukia ei tarvitsisi ollenkaan. Mutta loppusi se halpa ruokakin kaupasta.

suurkapitalisti
Vieras

#16 Mitenkäs ne sikojen pallien repimiset?

17.01.2011 17:54

Luulen, että teistä jotka on sikafarmareita, ei yksikään suorita sikojen pallien poistamista muulla keinolla, kuin omin käsin repimällä ja teippiä päälle? Näin ainakin eräs teistä rekisteröityneistä minulle kertoi, ja sanoi vielä, että kaikki hänen tuntemat eteläpohjalaiset farmarit tekee ihan samalla tavalla.

Kirjoittaja nro 15:sta. Et voi perustella mitenkään, että Suomessa olisi halpaa ruokaa. Ruoka Ruotsissa, Hollannissa ja Ranskassa on huomattavasti halvempaa kuin Suomessa. Jos Suomessa maanviljelijöiden harrastus kutistettaisiin muutamaan ammattilaiseen, Suomessa voisi ruoka halventua. Mutta nykyisellään kun jokainen peräpelto ja suomaa pidetään viljeltynä, ei ihme, että Suomessa syödään maailman kalleinta ruokaa, ja ollaan suhteellisesti suurin nettomaksaja EU:lle. Jos Suomen maanviljelyä järkevöitettäisiin, me voisimme saada suuret alennukset EU-maksuihin.

Sen jälkeen voisimme antaa maaseudun autioitua, ja ohjata ihmiset asumaan kaupunkeihin, niin säästyisi miljardeja rahaa.

Vieras

#17 suurkapitalisti

17.01.2011 18:33

suurkapitalisti älä sinä valita kun et ymmärrä asiasta kuitenkaan mitään! ja sopii alkaa viljeliäksi jos se kerran on niin kannattavaa!

Vieras

#18 Suurkapitalistille

17.01.2011 20:01

Onpas taas hieno idea ajaa maatalous alas meiltä suomesta! mitäs me keksittäis sit näille sadoilletuhansille työttömille? Eiköhän työttömiä ole jo tarpeeksi tässä maassa?
sika
Vieras

#19 lama

17.01.2011 21:36

tuottajien pitääs antaa ny julkisuuten sitä parempaa kuvaa eläinten kohtelusta ei se ihmisten mieli muuten muutu, ps olen huolestunu kasvis syöjien lisääntymisestä!!
Alkutuottaja
Vieras

#20 Suurkapitalistille

17.01.2011 22:30

Mitäs näille sinun "sielunveljille" tehdään sen jälkeen kun maatalous on suomesta lopetettu? Maatalous tuotantosuunnasta riippumatta työllistää hyvin hyvin monia "aateveljiäsi". Kurjaa olisi kun nyt esimerkiksi liha,muna,maito jalostajat laittaisivat ovet kiinni ja työntekijät kilometritehtaalle. Entäs maatalouskoneiden valmistajat ja siellä työskentelevät suunittelijat,hitsarit, johto yms yms? Mitäs heille, jos suomesta poistettaisiin vaikka nyt aluksi 85% maatiloista, tuotantosuunnasta riippumatta. Kyllä kärry,äes,kylvinkone,kasvinsuojeluruiskut,,, yms yms markkinat tippuisi ja taas työntekijöitä kilometritehtaalle. Viennistä ei tässä asiassa ole pelastajaksi, koska esimerkiksi keski euroopassa kalusto on huomattavasti järeämpää ja kehittyneempää, eli ei "härmäläisillä" lähdetä sinne valloittelemaan yhtään mitään.
Tässä sinulle pohdittavaa. Uskon, että ammattisikin koskettaa jollain tavoin maataloutta. Ei näitä töitä kukaan halua "kaupunkilaisten" kiusaksi tehdä.
Sitäpäitsi "eu-tukiaiset maanviljelijöille" nimike antaa väärän kuvan tuista. Se pitäisi olla kuluttajalle kohdistuva elintarvike tuki, jolla pystytään pitämään sinulle ja sinun perheellesi suomalainen puhdas ruoka edullisena ja lähellä tuotettuna. Eikös vaan ollutkin joulupöydässä mukava ruokailla kun oli mitä lautaselle laittoi, toivottavasti arvostit sitä, se ei sinne kaupan hyllyllekkään tule automaattisesti tilaamalla, vaikka kuinka olisi kuljetustukia ja laivaustukia hyödynnetty. Hyvää alkanutta työviikkoa.
Terveisin: Alkutuottaja.
suurkapitalisti
Vieras

#21 suurkapitalisti

18.01.2011 06:59

Nrolle 18, maatalous ei työllistä Suomessa satoja tuhansia ihmisiä vuonna 2011.
Lainaus:
Maatalous työllistää maassamme suoraan noin 90 000 henkeä, joista noin 80 000 on yrittäjiä tai heidän perheenjäseniään, palkollisia on noin 10 000 (v. 2009). http://www.ammattinetti.fi/web/guest/alat?p_p_id=akysearchammattiala_INSTANCE_6tRI&p_p_action=1&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-2&p_p_col_count=1&_akysearchammattiala_INSTANCE_6tRI_command=detailView&_akysearchammattiala_INSTANCE_6tRI_alaId=8&_akysearchammattiala_INSTANCE_6tRI_subAlaId=8.2

Tuon määrän voisi tiputtaa esimerkiksi 20 000 - 30 000 henkilöön. Säästyisi paljon rahaa. Epäsuora työllistys on 300 000 henkilöä, johon on laskettu kaikki kaupankassoista lähtien, siitä menettäisi työnsä myös osa, mutta säästyneillä rahoilla, erityisesti aluetukien lopettamisella, olisi niin suuri merkitys, että tämä määrä työttömiä toisi silkkaa säästöä suomalaisille.

Nro 17 on ymmärtänyt asian täysin: Maanviljelys ei kannata, ja siksi juuri olisin sitä ajamassa alas. Vain ne suurimmat ja parhaimmat voisivat jäädä markkinoille. Ihan kuten me suurkapitalistit olemme jääneetkin, mutta vain toisilla toimialoilla. En ole missään sanonut, että maanviljelys kannattaisi pientilallisille, suomalaisille, tai kenellekkään. Se on rahaa vievä harrastus.

En muuten saanut yhtäkään kommenttia näiltä "pallinrepijöiltä"? Luulisi täällä nyt yhden olevan, joka hoitaa senkin homman lakien ja asetusten mukaan, eikä mene siitä mistä aita on matalin (halvimmalla)? Pitäisikö kirjoittaa ko. pallinrepijäfarmarin nimi tänne?
ex tankkaaja
Vieras

#22 Suurkapitalisti

18.01.2011 09:39

Onkos suurkapitalistilla vähentynyt polttoaineen myynti kun noin pitää uhota?

Vieras

#23

18.01.2011 13:46

Minä olen myös lopen kyllästynty yöllisiin pahantekijöihin tässä meidänkin tilan pihapiirissä, olisi mukavaa joskus nukkua huolettomasti.

Eikö olisi kaikkien kannalta reilua, niin eläinaktivistien kuin viljelijöidenkin, että jos aktivistit tahtovat tulla syynäämään paikkoja niin viljelijät antaisivat tulla, tietyin ehdoin toki! Eläinaktivistit voisivat tehdä näitä "tarkkailu- ja kuvauskäyntejään" päiväsaikaan ( tai ainakin inhimillisempään aikaan kuin keskellä yötä) ja ilmoittaa tilanväelle vaikkapa vain 15 min etukäteen tulostaan. Nimittäin jos tilala on jokin asia epäasiallisesti, niin 15 min tai edes tunnissa ei niitä asioita saa korjatuksi. JA tämä ilmoitus olisi hyödyllinen myös tilanväelle, kun eihän meistä kukaan vieraita eläintilihin päineen halua päästää. Näin ratkeaisi se asia ettei tarvitsisi salassa mennä tutkimaan. Toki sehän on selvää, että jos joku haluaa eläimiä vahingoittaa (kuten tuo pakkaseen päästäminen) niin eihän se sitä valvotusti tee.

Ólen aika huono tuomaan asiani kirjallisesti esille, mutta toivottavasti joku ymmärsi kantani. Minä en hyväksy aktivismia, enkä eläinten kaltoin kohtelua, mutta se vaan on fakta, että hyvinvoiva eläin tuottaa, sairas ei. Minä olisin henkilökohtaisesti valmis avaamaan navettamme ovet utelijoille katseille, mutta ehtona on asiallinen käyttäyminen, etukäteen ilmoittaminen (jotta voin olla paikalla) ja että materiaali jonka vierailijat saavat niin se esitetään myös suuremmalle yleisölle alkuperäisessä muodossaan mitenkään sitä mustamaalatta. Minä en puhu kaikkien maidontuottajien suulla, mutta oma mielipiteeni on tämä.
Vieras
Vieras

#24 Re: jokaisen liiketoiminnan on oltava itsessään kannattavaa

18.01.2011 13:53

#7: suurkapitalisti - jokaisen liiketoiminnan on oltava itsessään kannattavaa 

Maanviljelys on tosiaan aika hankalaa näillä leveyspiireillä, joten lopetetan se ja ostetaan ruokaa mistä halvimmalla saadaan!

Tosin myös työ on täällä kallista ja työajat lyhyitä, joten lopetetaan koko teollinen tuotanto! Ostetaan mistä halvimmalla saadaan!

Ai niin, millä me ostetaan? Rahalla tietenkin, sitä saa pankkiautomaateista!


Vieras

#25 suurkapitalisti

18.01.2011 18:31

et sinä näköjään suurkapitalisti tajunnu tätä asiaa nyt ollenkaan.
"nytkin varmaan mietit mitä tuo tarkoittaa"