Stop eläinsuojeluterrorismille.

Anarkia ei tarvitse toiminta-avustuksia.

Niin sanotut eläinsuojelujärjestöt tiedottavat opetus- ja kulttuuriministeriön tukemana kouluissa, että suomalainen tuotantoeläin voi huonosti. Maatiloilla eletään terroripelossa.

Vajaa viikko sitten oli Ylistarossa ajettu lehmiä ulos pakkaseen. Yksi ryhmä oli liikkunut Isokyrössä, Jalasjärvellä on samanlainen epäily.

Kaikki se ilkivalta, mitä aktivistit harjoittavat, on laitonta. Me maaseudun ihmiset olemme turvattomia ja alistettuja vailla oikeusturvaa.

Meidän on aika puolustautua. Meillä on oikeus tuottaa hyvää suomalaista ruokaa ja harjoittaa laillista elinkeinoamme ilman pelkoa. Kerätään 20 000 nimeä addressiin ja vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin.

Liity ja pannaan asia kulovalkeana liikkeelle - heti.

Hannu Koivisto

hannu(at)hannukoivisto.fi

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Hannu Koivisto voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko avioliittolain olla sukupuolineutraali?