Valko-Venäjä-vetoomus

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Valko-Venäjä-vetoomus.

Solidaarinen Valko-Venäjälle!
Vieras

#1 MUISTUTAN, PUUTTUMATTOMUUDESTA TOISTEN MAIDEN SISÄÖISIIN ASIIOIHI

15.01.2011 23:48

Meillä on Suomkessa paljon adressivetomus kohteita, ja niihin otan kantaa, enkä
puututa toisen, itsenäisen kansan, ja suverenisen valtion sisäisiin asioihin, joten en allekirjoita adressia.
Timo Haapanen
Vieras

#2 Niinkö?

16.01.2011 09:00

Että annetaan hakata vaan? Ihmisoikeusrikkomukset eivät ole minkään valtion "sisäisiä asioita"
En piiloudu nimimerkin taakse
Sanna Vallinen
Vieras

#3 European Union: Belarus will face very strict sanctions

16.01.2011 13:08

Solidaarinen ihmisille
Vieras

#4 Ihmisen koskemattomuus voittaa valtion koskemattomuuden

16.01.2011 23:00

Valtioiden koskemattomuus on periaate, jolla on haluttu vähentää ihmisten koskemattomuutta loukkaavia sotia.

Valtioilla ei ole itseisarvoa, ihmisillä on.

Adressissa ei silti ehdoteta sotaa vaan vain totalitaristisen johdon sanktioimista taloudellisesti, esimerkiksi sille ei enää maksettaisi EU-tukia.
repa
Vieras

#5 valkovenäläinen

18.01.2011 09:38

mielestäni valkovenäläiseen ei saa ilman lupaa laittaa laktoositonta maitoa koska se niin makeaa
Liavon (Leanid)
Vieras

#6

19.01.2011 18:42

Kiitos teille suomalasia
Kaarlo Nurmikumpu, Kemijärvi
Vieras

#7 Valko-Venäjällä ei ole esim. työtömyytä nimeksikään...

22.01.2011 18:00

NIIN - TIMO HAAPANEN, EI PIDÄ SEKAANTUA TOISEN MAAN SISÄSIIN asioihin. Niihin tosin sekaantuvat ulkopuoliset innoittamaan erilaisiin mielenosoituksiin ihmisiä, nuoria ja lapsia vedtävät rivistöön, osoittamaan mieltä vaaleista, jossa istuva presidentti sai vyörynomaisen vaalivoiton. Kuten sai Valko-Venäjällä.
MASINOITU - KIIHOTETTU MILENOSOITUS JOUKKIO RIKKOI LAKEJA VAALIEN TULOKSEN SELVITTYÄ.
iHMISOIKEUDEN KILVEN TAKANA NÄYTTÄÄ SAAVAN RIKKOA LAKEJAKIN - AINAKIN JOS ON USA:N PERÄSSÄ
HITHTÅJÄ VOIMAA, SEN RIKKOMUKSEN RANKAISEMINEN ON MUKA sitten IHMISOIKEUSRIKOS, kun se tapahtuu Valko-Venäjällä. Mitenhän Suomessa suhtaantuisivsat, jos ihmsiokeuksien nimsissä osoitettaisin mieltä, esim. huhtikuun eduskutnavaalin jälkeen kaduilla, "akka", ja minä, sekä tusina lapsai? Mieltä soitaessamme rikkoisimme lakeja, ja kun porvariyhteiskunta meitä siitä rankaisisi - kuinkahan Suomessa kerättäisiin nimiä adressiin, ja pahoteltasin rikkomuksista meidän rankaisua ihmisoikeusrikkomuksina, jota tosin maassamme harjoitetaan,
kun nälkää näkevien ihmiten joukko kasvaa, ylittää jo miljoonan rajan, missä oikeudet
ihmisillä? Työ on riistetty puolelta miljoonalta työläiseltä, missä on ihmisoikeudet? jne... Jaa, että pitää olal nimi, eikä nimerkki? Pangtakoon nimni ja viittaan osioon 1. mihin sama ni mi liittyy, sillä on omasa maasakin asioita, joista tulee kirjoitella adresseja ja vaatia ihmsioikeuskien nimissä rankaisemaan päättäjä rikollisa. Puutytumatta
tosirten sisäöisiina sioihin, jortka ovat tuahrt kjertaisesti liioteltuja - Usotteko?

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

22.01.2011 18:15


Kaarlo Nutmikumpu, Kemijärvi
Vieras

#9 Re: Valko-Venäjällä ei ole esim. työtömyytä nimeksikään...

22.01.2011 19:59

#7: Kaarlo Nurmikumpu, Kemijärvi - Valko-Venäjällä ei ole esim. työtömyytä nimeksikään... 

Vanhuksella lopuun tuli hoppu, ja hopun mukana sekosi kirjaimet, saaden sanat mutoon: "hoono soomi"... Toistan,  alkaen: "Jaa pitää ola nimi, eikä nimierkki? Pantakoon nimi, ja viittaan osioon 1. mihin sama  nimi liittyy, sillä on omassa maassakin asioita, joista tulee kirjoitella adresseja, ja vaatia ihmisoikeuksien nimissä, rankaisemaan päättäjiä rikoksista.  Puuttumatta toisten sisäisiin asioihin, jotka ovat tuhatkertaisesti liioiteltujaa". Usotko? Nyt lie paremmin tuo loppu, luettavissa?  Kaarlo.

 

vieras
Vieras

#10 Viattomia hakattiin

23.01.2011 11:47

Jotkut mielenosoittajat kai käyttivät väkivaltaa. En tiedä, olivatko solutettuja provokaattoreita vai eivät, mutta se ei oikeuta rauhanomaisten mielenosoittajien hakkaamista tajuttomiksi, se oli vain Lukashenkan veruke.

Jos meillä olisi tilaisuus, velvollisuutemme olisi osoittaa tuolla mieltä ihmisoikeuksien puolesta diktatuuria vastaan.

Kaarlo N., eihän Neuvostoliitossa, DDR:ssä ja Natsi-Saksassakaan ollut esim. työttömyyttä nimeksikään, mutta silti ne olivat hirvittäviä diktatuureja.
Kaarlo Nutmikumpu, Kemijärvi
Vieras

#11 Valko-Venäjällä, luokkataistelu sosialismista!?

24.01.2011 00:20

#10: vieras - Viattomia hakattiin 

 Dikatuuri on vallassa olevan yhteiskuntaluokan, luokkavaltaa, esimerkiksi kapitalistiluokkavalta ilmeneen porvarillisena diktatuurina. Sosialistisessa yhteiskunanssa, proeltaarisena ditkatuurina.DIKATUURI ON LATINAA, JA SUOMENnETTUNA MERKITSEE VATA(a). LUOKKAYHTEISKUNTIA ON OLLUT YLI 3000 VUOTTA. NYT ON KAPITALISTISTEN LUOKKAYHTEIKUNTIEN, JA SOSIALISTISTEN YHTEISKUNTIEN VASTAKAKINOLON AIKAA. Kummatkin ovat luokkayhteiskuntia, ja kumassakin on vallalla diktatuuri, kapitalisimissa porvarillinen ditkatuuri, ja sosialisismissa proletaarienn dirtkatuuri. NL:ssa oli proelktaarinen diktatuuri, eli oli työväen-luokan luokka-, ja valtiovallan aikaa. Kunnes Hrutshovi luopui proletariaatin ditkatuurista, helpottaen niin vastavallankumouksen toteuttamista, ja vallan siirtoa porvaristolle. Venäjälle pystyttivät porvarillisen diktatuurin, kapitalistiluokka nousi valtaan. NL:ssa tosiaan työttömyyden lopettivat jo ennen maan siirtymistä sosialismiin, eli työttmyys loppui 1930 alkuaikaan, ja sosialismiin tapahtui siirtyminen vuoden 1935 loppuun menenssä. Eli ei NL:ssa ollut tyättömyyttä enää v. 1932 jälkeen, jos taas vuodn 1991 syksyn jälkeen on työttömyyttä. Maa ei ole enää proeltatiaatin, työväenluokan valtaa, vaan porvarillista ditkatuuria, kapitalistiluokan valtaa. Yksityistetty merkittävästi koko kansan yhteiskunnallinen omistus... Ennen Hitlerin valtaan nostoa, imperialisti kapitalisti monopolit, dolareilla nostivat edustamaan imperia- listikapitalistien valtaa, Ja sitä ilmensikin raa´alla yksinvaltioudellaan, dikatorisesti. Todella raaka porvarilli-inen, fasistitinen diktatuuri, so., VALLANKÄYTTÖ. ENNEN HITLERIN KAUTTA OLI sAKSASSA TYÖTTÖMYYTTÄ, JA KÄYTTIVÄT HYVÄKSEEN HIRMUHALLINNON LUOMISEEN. Hitleri-Saksa kävi sotaa vuodesat 1936.joten ei sitä työttömyyttä sillä lailla ollut, kuin olisi ollut rauhanoloaissa. Saksan kansallissosialisimia, mikä oli porvarillista KANSALLISKIIHKOILUA JULMIMMILLAAN, USEAT VERTAAVAT PROELTAARISEEN SOSIALSIMIIN, MIKÄ AIKA OLi NEUVOSTOLIITOSSA PARHAIMMILLAAN, VUOTEEN 1953 - KUNNES HRUTSHOVILAINEN REVISIONISMI  VÄHITELLEN KAIKEN PILASI, JA NL:O KOKI Vastavallankumouksen, ja sosalistisen valtion murskasivat, se ei "romahtanut" kuten porvaristo apureineen väittää, että NL:o "romahti" - sen murskasivat!  Valko-Venäjällä on käytössä suunnitelmatalous, ja vakava pyrkimys parantaa työväestön ja kansan elinolosuhteita - vaikeissa kansainvälisissä oloissa. Valko-Venäjän tie, ei kaikkia miellytä, ja vielä vähemmän pientä VASTAVALLANKUMOUKSEN RYHMÄÄ, JA KANNATTAJIA, JOTKA RIKKOVAT LAKEJA. JA MIELENOSOITUKSIAAN JÄRJESTELEE - EDISTYKSELLISTÄ MAAN KEHITTÄMISTÄ VASTAAN, KUN  SE UHKAA HEIDÄN MAHDOLLISUUKSIA HYÖTYÄ KANSAN KUSTANNUSKELLA. Annetaan valko-venäläisten käydä oma luokkataistelunsa, kumpi voittaa? (Sosialismi, vaiko kapitalisiimiinko syöksyvät)? Olen solidaarinen valko-venäläisten nyky vallalle, jota vastassa on pieni aktivistien provosoiva ryhmittymä, ja mukaan vetävät kilveksi, lapsia.

Stalin sanonnut osuvasti: kansallissosialismissa (po Saksa), ei ole sosailisimia "atomiakaan", ja siksi kahden erilaisen diktatuurin, toisiinsa veertaaminen on juuri sitä halpamaista, proletaarisen sosialismin aliarvioimista - imperialistisen kapitalismnin hyväksi. Lopuksi: "näpit irti Valko-Venäjästä"! Siellä on KANSAN PITÄMÄ VALTIOVALTA, TOSIN ON KOURALLINEN VASTAVALLANKUMOUKSEN AJAJIA, MUTTA se ei kuulu ihmisoikeuskatregoriaan, tuo LUOKKATAISTELU: KUMPI VOITTAA VALKO-VENÄJÄLLÄ`? Ihmisoikeustaisteluun:  EU:a  vastaan!

 

 

 

Kusttaan miekka

#12 Re: MUISTUTAN, PUUTTUMATTOMUUDESTA TOISTEN MAIDEN SISÄÖISIIN ASIIOIHI

22.11.2020 21:57

#1: Solidaarinen Valko-Venäjälle! - MUISTUTAN, PUUTTUMATTOMUUDESTA TOISTEN MAIDEN SISÄÖISIIN ASIIOIHI 

Putin ja Lukashekka jo suunnitelevat vallanvaihdosta.

-Ne ku ei oo vielä päätännnet, että minne paettassiin.

Pagene sinä ittää, minä läntteen lähen.

 Ei ne ota sinua ittään.

No ei ne ota sinua läntteenkkään.