Terveysneuvontaa ei saa lopettaa

Terveysneuvontaa ei saa lopettaa / Tiedotteet / Terveysneuvonta-adressi luovutettiin Vantaalle 16.12. / Kommentit


Vieras

#1

16.01.2015 06:15

Toivottavasti tähän vielä saataisiin muutos :( Kovin on sekava systeemi. Pienten lasten kanssa on sitten vähintään 3 eri numeroa, joitten kanssa pelata. Hienoimpia puolia puolustamassamme palvelussa oli se, että se oli matalakynnyksinen. Nyt varoitellaan Peijaksen päivystysnumeron kohdalla soittamasta muuten kuin "kiireellisillä" asioilla.
Numero oli helppo muistaa ulkoa, ei tarvinnut muistaa mitään soittoaikoja tai ihmetellä pyhäpäiviä, ja niitä tosiaan oli vain YKSI numero.

Vieras

#2

16.01.2015 14:30

Helsingissä ilmeisesti yksi numero, mutta nytpä sinne ei pääse läpi. Viimeksi yritin soittaa 30 min jonka jälkeen luovutin. Ystävä kertoi samanlaisista odotusajoista. Sitten tulee tiedotteet kaikilla kielillä ja kamalaa särisevää odotusmusiikkia. Miksi pilataan hyvät asiat näin. Eikö ymmärretä että tällä säästetään rahaa suoraan, ja myös ehkä ihmishenkiä ja huolta. On myös kauhean raskasta kun hätääntynyt ihminen odottaa pitkään ja sitten pääsee läpi, niin johan siinä on molemmat osapuolet väsyneitä ja kiihtyneitä. Selvittäkää odotusaikoja ja osaamista. Kiitos.

Kommentoi adressia