Sutta ei suojella tappamalla

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Sutta ei suojella tappamalla.

kaupungissa asuva

#1 Sudet vapaaksi riistaksi

23.02.2015 15:13

Olen seurannut tätä susikeskustelua ja olen 100% sillä kannalla että suden saaminen takaisin ihmisaraksi vaatii että ylisuureksi paisunutta susikantaa(hybridit mukaanlukien) verotetaan ankarimman mukaan Ei ole oikein jotta ihmisen elinkeino, toimeentulo ja harrastukset kärsivät susien takia ! susia ei luonto enää nykymuodossaan kaipaa hävittää ne täytyy pois vahinkoa ja kiusaa aiheuttamasta !

Ma

#2 Re: Sudet vapaaksi riistaksi

23.02.2015 15:19


Vieras

#3 Re: Sudet vapaaksi riistaksi

23.02.2015 15:31

#1: kaupungissa asuva - Sudet vapaaksi riistaksi  

 Että kannatat exterminaatiopolitiikkaa. Onko kyseessä tiedon puute vai silkka murhanhimo ?

Ihmistä nykymuodossaan luonto kaipaa kaikkein vähiten.

Akti Visti

#4

23.02.2015 15:58

Susihan ei suojelua tarvitse, jos vain pihasudet ja häiriköt poistetaan niitä jää silti aivan tarpeeksi. Ja venäjällä on vielä paljon lisää.


Vieras

#5

23.02.2015 16:21

Törkeä temppu!

Vieras

#6 Re:

23.02.2015 17:01

#4: Akti Visti -  

 Jos niitä venäjällä on, se ei meidän susia auta. 

Tiedät varmaan, että susi täällä on geneettisesti köyhtynyt, jos sieltä Venäjältä tänne uutta verta tulisi niin paljon kun te väitätte, sitä köyhtymistä ei tapahtuisi.

Lisäksi, metsästämällä ja tuhoamalla alfat laumoista juurikin tehdään näitä ns. pihasusia, lisäksi houkuttelemalla ne haaskoilla asutuksen lähelle.

Mikä on tarpeeksi, meillä on ehkä noin 150 sutta, jos hyvä tuuri on, nyt niistä tapetaan 24 sen lisäksi, mitä vahinko-ja poliisiluvilla on tapettu. Lisäksi tämä järjetön tappojuhla pannaan toimeen suden lisääntymisaikana, joka myös takaa sen, että keväälle ei pentuja tule.

Että revipä siitä.

 

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

23.02.2015 17:08



Vieras

#8 Pilkkuvirhe

23.02.2015 17:10

On se kumma kun suojelioiden ja metsästäjien välillä on pilkku virhe susia on muka 150 vai onko sittenkin 1500 siinäpä kysymys ainakin sen perusteella, mitä susia on autojen ja muiden ajoneuvojen alle jäänyt suhteutettuna vaikkapa hirvikantaan näyttäisi siltä että tuo 1500 on lähempänä oikeaa lukumäärää.


Vieras

#9 Re: Pilkkuvirhe

23.02.2015 17:18

#8: - Pilkkuvirhe 

 Eihän se ole mikään ihme. metsästäjät haluavat joka suden hengiltä keinolla millä hyvänsä, että voisivat hirvet tappaa omiin pakastimiinsa, salametsästäjistä puhumattakaan. Susi ei ole kaniini, joka sikiää kuten jotkut tuntuvat luulevan.

Siksi metsästäjät valehtelevat susien määrän niin ylös kun suinkin vain ilkeävät, kuten sinunkin jutuista näkee.

Lumijälkilaskentojen tuloksia ei ole tullut, pannoittajien piti kolmekymmentä pannoittaa, pantoja on asennettu neljä, joista yksi lakkasi lähettämästä kaksi päivää sen laiton jälkeen. Jos niitä hukkia noin pilvin pimein olisi, eiköhän kaikki pannat olisi jo käytössä.

Taitaa olla niin, että susia ei ole laskettavaksi eikä pannoitettavaksi.

 


Vieras

#10 Re:

23.02.2015 17:20

#7: -  

 Metsästäjienkö ne kaikki pitäisi saada tappaa..?

Marjamummona itsekin olen vielä ihmeesti hengissä eikä sudet ole minua häirinneet, metsästäjät kyllä.

 

Masa

#11 justiinsa juu

23.02.2015 17:34

Mihin tämmöisiä adresseja tarvitaan. Meillähän on jo Suomen Susi,tuo suojeluryhmien ehdoton ykkönen. Liittymmällä siihen pelastuu kaikki maailman sudet,pysähtyy ilmaston lämpeneminen ja jopa Putinin valta alkaa horjumaan

Leijona79

#12 Re: Sudet vapaaksi riistaksi

23.02.2015 18:07

#1: kaupungissa asuva - Sudet vapaaksi riistaksi  

 Susi kuuluu Suomen luontoon! Et voi arvatakaan kuinka tärkeä laji susi ja kuinka tärkeitä myös muut pedot ovat luonnon hyvinvoinnille ja siten myös ihmiselle. Oletko nähnyt mitä tapahtui Yellowstonessa kun susi hävitettiin vs. palautettiin takaisin? Kannattaisi tutustua. Tuollainen silmitön vihaaminen ei johda mihinkään.


Vieras

#13 Re: justiinsa juu

23.02.2015 18:20

#11: Masa - justiinsa juu 

 Tainnut Masalta alkaa kans usko horjumaan kun ihmettelee miksi tällainen adressi tarvitaan

Vastaus :Siksi, että tän maailman matit ja jussit saavat kauhistella, kun ihmisille ei voi enää syöttää kaikenmaailman kauhupropagandaa, useimmat ajattelevat, jos tiedät, mikä sellainen prosessi on, omilla aivoillaan ja jäljet johtavat sylttytehtaalle.

Erakko

#14 Haitallinen susi

23.02.2015 18:36

Kun on syntynyt sotavuosien aikaan niin muistaa hyvin nämä sudet kun veivät taloista milloin ainoan lehmän, hevosen lampaita .. Te ette kaupunkilaisnuoret ja muutkin susia ihannoivat taida oikein käsittää ettekä ymmärtää millainen peto susi tosi asiassa on . Hävetkää susien suojelijat ! Susi vappaaksi metsästettäväksi riistaeläimeksi kuten muutkin haitalliset pienpedot ..näädät, supit, ketut . Ei pedot eikä vahinkoeläimet tästä maasta kuulkaas susien suojelijat lopu . ja toiseekseen susi ei tuota eikä hyödynnä eikä palvele ketään , päinvastoin suurta haittaa ja ongelmia ainoastaan aiheuttaa ja mittavia valtion eli veronmaksajien rahoilla maksettavia korvauksia, eroon niistä on päästävä ja metsästämällä susia voi vielä jonkin verran saada tilannetta korjattua

??!!

#15

23.02.2015 18:52

Kyllä tämä maa nimeltä Suomi on täynnä säälittävää porukkaa susivihoineen ja -pelkoineen!!?? Aikuiset ihmiset ja täysin aiheetta tuollainen ylihysteria luontoon kuuluvaa eläintä kohtaan - eläintä, jolla on oikeus olemassaoloon. Euroopassa pystyvät ihmiset elämään täysin ilman pelkoa ja vauhkoamista ja ilman ongelmia vaikka noissa maissa susitiheys on huomattavasti suurempi kuin täällä. Suomalaisilla on vika korvien välissä, jossa lymyilee täysin aiheeton susifobia.

Liiton jäsen nyt ja jatkossakin.

#16 Petoeläimet luonnonsuojelulakiin

23.02.2015 18:53

Petoeläimet eivät ole riistaa. Niitä ei metsästetä syötäväksi. Siksi kaikki pedot pitäisi rauhoittaa luonnonsuojelulailla, joka kyllä sallii merkittävää haittaa aiheuttavien yksilöiden tappamisen, jos muuta tyydyttävää ratkaisua ei ole. Luonnonsuojeluliiton hajottaminen tai Sulkavan erottaminen ei tässä auta. Meidän on toimittava isolla joukolla yhdessä petojen puolesta. Sulkavaa lienee kyllä tarpeen hieman puhutella, ja ellei se auta, annetaan vaikka herralle lumipesut jossain susimailla tavatessa.

?!?

#17

23.02.2015 19:00

Joku täällä väittää, että sudet aiheuttavat haittaa ja menoja valtiolle. Kyllä ne suurimmat menot valtiolle aiheutuu aivottomista ihmisistä......


Vieras

#18 Re: Haitallinen susi

23.02.2015 19:09

#14: Erakko - Haitallinen susi 

 Vai sillä lailla. vai muistaa. Minun isovanhempani olivat 1880-luvulla syntyineitä eivätkä sutta pelänneet, kironneet tai halunneet tappaa, karjalaisia maajusseja. Ja siellä niitä siihen aikaan jokunen hukka juoksi, jopa vesikauhuisia.

Eipä nuo heille haittaa tehneet, eivät heidän kaheksaa mukulaa syöneet jotka 1900-luvun alkuvuosina karjaa metsissä paimensivat, eivätkä nämä sanotut mukulat, joista yksi oli minun isäni, mitään vihaa sutta tai muuta petoa kohtaan kantaneet. Enemmänkin meillä inhottiin metsärakkeja jotka useampaankin kertaan meidän kanat listivät tai lampaan repivät.

Ja isovanhempieni tahdosta meidän mailla oli metsästyskielto aivan viime vuosiin asti, kunnes tila meni vieraalle. Joten nämä jutut ovat yhtä tyhjän kanssa. Suden ei tarvitse mitään tuottaakaan, se on luontokappale jolla on tasan samanlainen oikeus olla olemassa kun sinulla, susi ja sinä eroatte siinä, että susi ei lietso vihaa paikkansa pitämättömillä puheilla vaan väistää ihmistä.

 

 

Akti Visti

#19 Re: Re:

23.02.2015 19:57

#6: - Re:  

Koska niitä on venäjällä ja muualla kymmeniä tuhansia niin susi ei ole ollenkaan uhanalainen. Eipä niitä geneettinen köyhyys silloinkaan haitannut kun niitä oli täällä alle 50. Alfat johtavat laumansa metsästystä, eli kun alfat oppivat ja uskaltavat tulla pihoihin tulee koko lauma. Ja tapa jatkuu kun alfa poistuu tai vaihtuu. Susikanta kestää aivan hyvin poistaa vaikka sata sutta, aina tulee uusia.


Vieras

#20 Re: Re: Re:

23.02.2015 20:15

#19: Akti Visti - Re: Re:  

 Vai niin. Juuri tuollaisten uskomusten takia susikanta voi huonosti ja nyt vielä huonommin.

Sinä et ilmeisesti ymmärrä, että tappamalla sudet, te varastatte tulevaisuudelta, lapsilta ja nuorilta erittäin merkittävän osan luonnon monimuotoisuutta typerän ahneutenne vuoksi.

Ja kerran vielä, vaikka koko maailma olisi susia pullollaan, se ei auta meidän suttamme geneettiseltä köyhtymiseltä ja kannan sukupuuttoon ampuminen vielä vähemmän. Te metsästäjät ahneuksisanne ja kuvitelmissanne ihmisen ylivallasta ja oikeuksista varastatte yhteistä omaisuuttamme ja tuhoatte sitä aivan surutta.

Sudella on kiistaton olemassaolon oikeus, sitä et voi kyseenalaistaa kyseenalaistamatta samalla omaasi. Kysymys vielä, kumpikohan on saanut enemmän tuhoa aikaan maapallolla, susi vai ihminen ?

Kumpi murhaa surutta omaa lajiaan tälläkin hetkellä ympäri maailman ? 

 


Vieras

#21 Ihme adressi

23.02.2015 20:32

Onko tämä taas joku Taajamasuden uusin tempaus?


Vieras

#22 Re: Ihme adressi

23.02.2015 20:58

#21: - Ihme adressi 

 Taajamasuden..no ei varmasti ole. 

Lue, otsikko taitaa kertoa jo aivan tarpeeksi, eli nurin noi hemmetin metsästäjäliiton sylikoirat ja suden todellista suojelua, eikä "kannanhoitosuunnitelmia" jotka ovat vain sanahelinään piilotettuja tappolupia, tarkoituksena suden joukkotuhonta.

Entinen Suomen Susi ry jäsen

#23 Entinen susiensuojelija

23.02.2015 22:10

Olin ennen innokas susiensuojelija kunnes tajusin kuinka tyhmää se oli. En ollut nähnyt ikinä susia enkä niiden jälkiä, olin vain kuullut niistä. Liityin sitten yhteen suojeluryhmään ja olin itsekin aktiivisesti puolustamassa susia. Nyt tajuan kuinka tyhmää se on.

Tajutkaa tekin ettei susi kuulu suomen luontoon. Ne on tapettava kaikki, ihan viimeiseen yksilöön saakka. Olin myös Suomen Susi ry:n jäsen, en ole enää. Huomasin kuinka mieleltään sairaita siinä yhdistyksessä on ja erosin. Nyt aion suorittaa metsästyskortin, ehkä vielä joku kaunis päivä pääsen ampumaan suden. Toivottavasti pääsen, se on unelmani.


Vieras

#24 Re: Entinen susiensuojelija

23.02.2015 22:33

#23: Entinen Suomen Susi ry jäsen - Entinen susiensuojelija 

 Suosittelen sinulle pikaista mt-apua. asetta et toivottavasti koskaan saa kouraasi.

Ja eiköhän ne nykyisin karsi vaarallisimmat yksilöt testein pois. Että sikäli saat odotella unelmiesi täyttymystä hamaan hautaan asti.

Oletko lukenut tutkimuksen siitä, kuinka sarjamurhaajat syntyvät ?

pohjoisen asukas

#25 hyvä teko

24.02.2015 08:24

Aivan mahtava homma jotta sutta alkoivat metsästämään ja susikantaa pitäisikin vähentää ainakin puoleen koska susi on peto jota luonto ei kaipaa . ja näille ilmanaikuisille valittajille ja ruikuttajille sanoisin että hommatkaa itsellenne elämä taikka kasvakaa aikuisiksi on merkillistä jotta Helsingissä asuvat alle kaks kymmppiset pikkutytöt soittelevat mm, oulun hallinto-oikeuteen pyytäen kaatolupien kumoamista .. Naurettavaa touhua !!! nämä anarkistien alut täytyisi saattaa joko hoitoon taikka kasvatuslaitoksiin koska se mitä tämä maa vähiten kaipaa ovat sudet ja anarkistiryhmittymät !