Ahlmanin maitobaaria uhkaa sulkeminen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Ahlmanin maitobaaria uhkaa sulkeminen.

Antti Niemi
Vieras

#101 Valio on tuhonnut vatsamme

08.03.2011 01:00

nyt on korkea aika lähteä barrikadeille !
suoramyynti kuntoon
Vieras

#102 Hienoa kuluttajat

08.03.2011 01:10

Olen itse lampuri ja huomannut tämän elintarvike ketjun sekavuuden.Myös lihapuolella on sama ongelma, suoraan tilalta ostohalukkuuta olisi valtavasti.Lainsäädäntö vain estää kuluttajaa tekemästä mieleisiään ostopäätöksiä.Olen ilolla pannut merkille tämän maidon souramyynnin halukkuuden kuluttajien keskuudessa.Olkaa todella aktiivisia ja osoittakaa päättäjille se tosiasia,että teilläkin on hygieenia asiat hallussa ja pystytte arvioimaan mistä ruokanne ostatte.Kun näin olette valmiit ottamaan vastuuta yhdessä viljelijöiden kanssa,niin nostetaan tämä asia vaaliasiaksi ja vaaditaan jokaiselta ehdokkaalta mielipide koko suomessa,mitä mieltä he ovat kuluttajan ja tuottajan välisestä kahden keskisestä kaupankäynnistä.Virkamiehetkin on saatavaa ymmärtämään asian vakavuus.Pitää myös muistaa,että mikään laki ei ole kiveen isketty,niitä pitää voida tarvittaessa muuttaa ja muutoksen aika on nyt. Kuluttajat olkaa kovana ja pankaa iso remmi päälle ja näyttäkää voimenne päättäjille, me viljelijät olemme taatusti mukana yhteisessä veneessä,jota molemmat haluamme eteenpäin soutaa.Näin soutaen saamme kunnollisen yhteistyön ja yhteenkuuluvuuden tunteen kaupunkien ja maaseutujen välille.
Mottoni on,virkamiehet eivät yksinään päätä,vaan yhdessä meidän kanssa toistemme näkemyksiä arvostaen ja pidetään siitä kiinni.
Todella huolestunut
Vieras

#103 Voimaton virkamiehen edessä!?

08.03.2011 11:05

Miten saadaan virkamiehen mielivalta loppumaan? Virkamies tuntuu olevan diktaattorin asemassa yksityiseen kansalaiseeen verrattuna! Jos joku keksii miten murretaan virkamiesten ylivalta niin annan ääneni hänelle tulevissa vaaleissa. Virkamiehet ovat mielestäni vieraantuneet arjesta tyystin ja elävät vain omaa suojattua elämäänsä suojatyöpaikoissa. Virkamiehelle tekisi hyvää kokeilla työelämänsä siipiä myös yksityisellä sektorilla.
Ollaan ylpeitä omastamme!
Vieras

#104

08.03.2011 14:23

Se on kyllä jännä juttu että vain Suomessa voi törmätä tämmöiseen pässiin toimintaan! Esim. Ranskassa, Italiassa, Espanjassa, Britanniassa voi ostaa maitoa suoraan tilalta, siellä tehdään pienissä pajoissa juustoja joita voi ostaa suoraan tuottajalta. Ja varsinkin Ranska on erittäin ylpeä yli 400 juustolajistaan eivätkä taatusti implementoi mitään lakeja jotka saattaisivat vaikuttaa negatiivisesti heidän omaan ruokakulttuuriinsa. Miksi Suomessa pitää kaikki oma tuotanto tappaa? Ei mitään järkeä. Mekin saadaan olla ylpeitä omasta tuotannostamme, niinkuin muutkin maat on. Vai ovatko meidän päättäjämme niin lujasti lääkefirmojen talutusnuorassa ettei ole mitään muuta vaihtoehtoa?
Kaapo
Vieras

#105 Tuleville kansanedustajille ois töitä

08.03.2011 14:59

Eiköhän tulevaan eduskuntaan pidä valita kansalaisten etua ajavat yksilöt, että saadaan nämä järjettömyydet loppumaan.
Sinikka Kolehmainen
Vieras

#106 Hyvää maitoa!

08.03.2011 15:35

Kyllä on kummaettä nyt ei sitten saisi ostaa enää kunnon maitoa. Kun muuten mennään luomuun, haetaan viljelijöiltä suoraan. Ihmetyttää!!!
Vieras
Vieras

#107 Re: Tämä ei johdu EU:sta

08.03.2011 17:51

#73: margit grade - Re: Tämä ei johdu EU:sta

Kyllä, Maagrit, olet oikeassa. Raakamaito on melkein  myrkky.  Kaikki edelliset sukupolvet ovat jo kuolleet.

Se on maidon syy.

Pentti Järvinen
Vieras

#108 Luomumaidon saatavuus taattava

08.03.2011 20:49

Suomessa on paljon ihmisiä, joille ei käsitelty maito sovi terveydellisestä syystä.
Suomessa kyllä puhutaan luomutuotannon puolesta, mutta aina löytyy tahoja jotka haluavat lyödä kapuloita rattaisiin (liekkö Valion hommaa).
Oulun seudulla on harvassa luomumaitotilat. Onneksi meillä Haukiputaalla on Oravan luomutila, josta saa oikeaa maitoa ja terniä sekä tarvittaessa lihaakin. Näin sen pitäisi toimia eikä turhilla rajoitteilla ja sitämyöten investoinneilla.
KIITOS KAIKILLE LUOMUTUOTTAJILLE JA TAHOILLE JOTKA NIITÄ MEILLE KULUTTAJILLE TOIMITTAA!

Puttaalainen
Vieras

#109 JO ON AIKOIHIN ELETTY, EIKÖ ENÄÄN MUUTA KEKSITTY

08.03.2011 20:52

Luomutuottajat nouskaa parrikaadeille
maitoinen
Vieras

#110 Ahlmanin maitobaari

09.03.2011 17:13

maidon puolesta väärää byrokratiaa vastaa
Alpo Laakkonen
Vieras

#111 Lähiruoka

09.03.2011 23:35

On vuosikausia puhuttu ja pidetty tärkeänä lähiruokaa. Käsittääkseni kuluttajat ja tuottajat tulisivat hyvin toimeen keskenään.SE lisäis huomattavasti maaseudun elinvoimaa. Käsittääkseni mikään laki ei estäisi järkevää lähikauppaa. Todellinen este näyttää olevan määrätyn tahon viranhaltiat!!!
Eini Kosonen
Vieras

#112 Tsemppiä taisteluun lähiruuan puolesta!

10.03.2011 14:11

Haluaisin jatkossa mahdollisuuden ostaa tällaista maitoa myös kotikylästä, jospa sitä vielä saisi luomuna, niin olisi hienoa!
Päivikki Telenius
Vieras

#113 Oman puhan tuotteet jakoon!

11.03.2011 14:47

Olen antanut kertoa itselleni, että oman pihan tuotteita ei saa myydä ja lahjoittamisessakin on rajoitteita: esim. koulut ja päiväkodit eivät voi ottaa niitä vastaan. Itse olen ruinannut naapureilta omenoita syksyisin ja lahjoitellut raparpereja halukkaille kesäkuussa. Toreiltakin näyttävät pikkumyyjät hävinneen - onko siihenkin tullut rajoituksia? Lapsena muistan osteneeni koulumme lähitorilta hyviä oman kylän omppuja välituntisin tietenkin poistuen luvatta koulun alueelta...
Tässäkin pitäisi päästä järkevään käytäntöön - käsittääkesni myös kauppojen on vaikea ostaa ja myydä pihaviljelmien tuotteita...
Ahlmanin maitoa lapsille
Vieras

#114 Ihmiset toimikaa

11.03.2011 22:59

Ihmisten on aika herätä viranomaisrikollisuuteen. THL :n käskystä syötetään lapsille ja vanhuksille margariinia ja aspartaamia. Maito on vaihdettu pakolla rasvattomaan kurriin. Pakurikäävän kielsi Evira ja luotaishoitojen kimpussa on oltu hallituksen puolelta. On aika puolustaa lähiruokaa ja maalaisjärkeä, jota ei päättäjille ole annettu.
Törkeintä on kun THL:stä sanotaan vastuu lastenne rokottamisesta on teillä. Ja Pekka Puska painosti ottamaan rokote mömmöjä jatkuvasti mediassa.
jabbe666
Vieras

#115 Mitä helvettiä?!

12.03.2011 09:27

Lakatkaa holhoamasta! Kuinka moni on Ahlmanin maitoon kuollut tai edes sairastunut? Saman tien voi kieltää myös käsitellyn maidon myynnin, eipä tule vaivoja laktoosista!!!
Markku Vasara
Vieras

#116 Missä logiikka?

12.03.2011 09:35

Jos suoraan lehmäntissistä juotu maito olisi ollut vaarallista, kyllä suurin osa ihmiskunnasta olisi kuollut jo tuhansiavuosia sitten.
Jouko Vainioranta
Vieras

#117 Valio myrkyttää koko kansan

12.03.2011 11:24

Siksi on tärkeää, että oikeata maitoa on saatavilla ja sen saatavuutta tulee lisätä merkittävästi. Kaikille.
On todella outoa ja suorastaan rikollista, että yksi toimiala pohjolassa mukaanlukien Valio, vahvana toimijana suomessa, saa myrkyttää ihmiset maidoksi ja maitotuotteiksi kutsumilla tuotteillaan.Käsitellyt maitoperäiset tuotteet tuottavat merkittävän määrän erilaisia sairauksia sen käsittelystä johtuen. Tuottavat tuskaa mm.lapsiperheissä erilaisina allergioina. Suomessa ei taida syntyä enää terveitä lapsia, joita jo äidille tarjotut maitotuotteet eivät olisi pilanneet jo raskausaikana ja jo ennen sitä. Maidon käsittely, lisätty sokeri, lisätyt "vitamiinit" ja muut "terveysvaikutteiset" lisäaineet tekevät maitotuotteista selviä myrkkyjä.
Miksi? Miksi "käsitellyn" maidon myyntiä ei kielletä lailla, vaikka tiedetään sen aiheuttavan mittavan määrän erilaisia sairauksia?
Tupakkaan on jo reakoitu nyt on aika reakoida "käsiteltyihin" maitotuotteisiin ja kieltää niiden "terveysvaikutteinen" käsittely laeilla. Maito on terveystuote ennekuin se menee Valion ovesta sisään, ulostullessan se on muuttunut ihmiselle selväksi myrkyksi joka pitäisi kieltää ihmisravinnoksi. Herätkää ihmiset ajattelemaan omilla aivoillanne! Tietoa kyllä löytyy.
Raimo Alha
Vieras

#118 Lähiruoan toimintatapoja yhtenäistetään ja tehostetaan...

12.03.2011 11:26

Byrokratia on palomuurittaja pienyrittäjyyden okassa ja kun se on menettämässä internetin myötä tehoaan ? alkaa tulla eumaisia direktiivejä ja asetuksia, joilla dominoidaan vain suuryritysten (ruokaketjut) ja valtaapitävien omat lobbausedut.
Järki voittakoon
Vieras

#119 Ahlmanilta "oikeaa" maitoa.

12.03.2011 11:52

Päättäjillä pallo hukassa! Vatsavaivat ja allergiat lisääntyvät.
Tutkimukset todistavat useilla johtuvan sen meijereiden käsitellyistä maidoista, nyt on paikka josta moni saa käsittelemättömästä
maidosta apua. Pistää miettimään, onko tässäkin monopoliasemassa olevalla painostustoimia päättäjiin päin.Tuskin Ahlmanni uhkaa mitään yritystä.Päin vastoin ihmisten hyvinvointi on koko terveydenhoidon etu. Järjettömiä lakeja on tehty viimeisen neljän vuoden aikana jo ihan tarpeeksi, ei tarvita yhtään lisää,kiitos vaan.
Maitokannun omistaja ja käyttäjä
Vieras

#120 Hölmöilyä a´la valtiuoneuvosto

12.03.2011 12:01

Mielestäni raja pienen myynnin kohdalla pitäisi olla suurempi kuin 2500 kg/vuosi.Asetusta pitää muuttaa siten, että esim. Ahlmanin maitobaari saisi jatkaa ilman kalliita muutostöitä.Ahlmanin maitobaarissa kyllä tiukatkin hygieniamääräykset toteutuvat ihan nykyiselläänkin.
Innovaara
Vieras

#121 Ahlmanin maitobaaria uhkaa sulkeminen

12.03.2011 12:09

Maitobaaria ei saa sulkea! Aitoa käsittelemätöntä maitoa voivat käyttää ihmiset joilla on ruuansulatuksen kanssa ongelmia, esim laktoosi-häiriöistä kärsivät...
rete
Vieras

#122 Herää epäilys rehottavasta lahjonnasta

12.03.2011 12:31

"Oman pesän likaajia" ei virkamiehissä tarvittaisi.
Lasse Syrjä
Vieras

#123 Alas säädökset

12.03.2011 12:38

Olen sitä mieltä, että tuottajan on saatava myydä kaikkia tuotteitaan vapaasti. Ostaja päättää mitä ostaa ja mitä riskejä valitsee.
ihmettelen vaan
Vieras

#124 Idioottimainen päätös!

12.03.2011 12:44

ÄLY HOI,ÄLÄ JÄTÄ!!!!!
Helena Mäkelä
Vieras

#125 on se niin väärin

12.03.2011 12:55

eikö maitoo saa muualta kun kaupasta
kun kaupanmaito ei kaikille sovi
hävytön pyrökratia missä on järki

Kommentoi adressia