Anton & Anton Ullanlinnaan

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Anton & Anton Ullanlinnaan.

Gustav Söderström
Vieras

#1 djur slakt

27.02.2011 08:10

när och hur skall vi börja påverka slakten av djur så att det sker på ett sett som är så "humant" som möijligt och inte i stora slakterier som närmast påminner om holokaust.
Christian Forsberg
Vieras

#2 Awesome!

27.02.2011 09:43

Det här låter precis som något som kvarteren i Ulrikasborg behöver. Siwa som slutade var mera en butikskiosk med standardvaror som finns överallt men en kvartersbutik som tänker på kundens bästa är mer än välkommen! Också ambassadpersonalen i närheten uppskattar säkert affärsidén.

Vieras

#3

27.02.2011 10:27

Hei! Toivotan onnea kilpailuunne, Anton&Anton!
Asun Tehtaankadun toisessa päässä, Perämiehenkadun kulmassa. Toisella puolella katua on Punavuori, toisella vanha Eira + sen takana kasvava uuden Eiran asuntoalue. Kaiken kaikkiaan alue, mikä on jäänyt huonolle tolalle niin kauppojen (vain Alepa) kuin julkisten kulkuyhteyksien puolesta. Kerrostalon alakerrassa, missä asun, on jo ainakin 2 vuotta ollut tyhjänä Ramirentin jättämä loistava alakerran tila, sisäpihalla. Kuulostaa tietysti itsekkäältä, mutta pyydän huomioimaan, että aivan nyt suunnitelemanne tilan lähellä on hyvin palvellut ja menestyvä Kapteeninpuiston kalakauppa. Myös Kauppahalliin ja torille on kohtuumatka ainakin julkisin kulkuvälinein. Erittäin kehnot yhteydet ja palvelujen puuttuminen rasittaa Tehtaankadun toistapäätä, Vanhaa Eiraa, Punavuorta ja ennenkaikkea uuden Eiran aluetta. Täällä on myös lähetystöjä aivan vieressä (Italia, Irlanti, Norja esim.) TV4 ja lukuisia mainos-ym toimistoja vastapäätä, Michelin-ravintola Mange Sud vieressä jne Tämä vain huomioonne. - Tärkeintä, että saisitte uuden toimitilan etelä-Helsingissä ja laajempi asiakaskunta pääsisi nauttimaan loistavasta tarjonnastanne.
Mira Kallio-Tavin
Vieras

#4

27.02.2011 11:07

Anton&Anton Ullanlinnaan, ehdottomasti!
Vieras
Vieras

#5 Erittäin hyvä huomio!

27.02.2011 11:19

Tällä alueella on asukkaiden lisäksi  valtava määrä lähitoimistojen työntekijöitä, jotka paluumatkalla kotiin hoitaisivat kätevästi myös ennen kuin hyppäävät ratikkaan.

krunalainen
Vieras

#6 krunaan

27.02.2011 12:03

Anton & Anton Krunaan, kiitos!
Täällä olisi varmasti paljon potentiaalisia asiakkaita koska tällä hetkellä vain siwa, alepa ym kauppoja. Ja varmasti myös liiketiloja löytyisi!!!!

Vieras
Vieras

#7 Re: djur slakt

27.02.2011 17:12

#1: Gustav Söderström - djur slakt

En möjlighet är ju att vi som avskyr den brutala slaktformen med långa transporter samlar in 50.000 namn till nästa mars månad och för ett medborgarinitiativ till riksdagen. Den vägen får vi också mera ekogårdar.

Kristin Olsoni

Rosa
Vieras

#8

27.02.2011 19:05

Aton&Anton-konsepti sopisi erinomaisesti Ullanlinnaan!!!!
Marianne E
Vieras

#9 Re: Re: djur slakt

27.02.2011 21:12

#7: Vieras - Re: djur slakt

Ett av problemen är väl Evira som sitter på loven för gårdsslakterier, kan inte förstå hur andra länder i Europa har en betydligt humanare djurhantering, liberalare tolkning och hygienkrav på restauranger, butiker och caféer. I Finland lider man av något slags hygienhybris som inte egentligen gagnar någon.

Maj Lindgren
Vieras

#10 Anton myös muualle Helsinkiin!

27.02.2011 21:49

Jotta muidenkin kuin hyväosaisten helsinkiläisten olisi mahdollista syödä terveellisesti, toivoisin Antonia myös lähemmäs köyhempää kansanosaa... vaikkapa Roihuvuoreeen tai Herttoniemeen! :)
Marjakukka
Vieras

#11 Krunikaa kannatetaan

28.02.2011 11:09

Kruununhaan suunnalla olisi tosiaan myös tilaa hyvälle ruokakaupalle - harkitkaa ihmeessä sitäkin!
gourmet keskustaan
Vieras

#12 Keskustaan

28.02.2011 12:11

Liikkeenne olisi menestys keskustassa.
"Oman pihan omenoista" tehty mehu 8 € litra.
Vieras

#13 "Luomu" on hyvä business

28.02.2011 15:42

Eipä asiaa olisi paremmin voinut ilmaista.
"Kun viljelijä älyää pakata spelttinsä ruskeaan paperipussiin ja kirjoittaa siihen maalaiskaunolla "speltti", kyytönsyöjä maksaa kilosta 6,90 € ja rallattelee iloisena ratikkamatkallaan Eiraan."

Fabiola
Vieras

#14 Siwoja ja Valintataloja on jo riittämiin!

28.02.2011 20:04

Onhan Ullanlinnassa aiemminkin yritetty mm. Kapteeninkadulla moneen otteeseen. Nyt olisi taas toivoa saada hyvä kauppa kortteleihin!

Peter
Vieras

#15 Voip olla vaikeeta

28.02.2011 22:03

Niin se vaan on että huutelijoita kyllä riittää mutta sitten kun ostoksille pitäisi mennä niin yks kaks luomu onkin kallista ja kaiken lisäksi kalliimpaa siinä lähellä. Pääsääntöisesti kaupassa kuin kaupassa luomu tuotteet menee roskiin.
Se että olisi lähikauppa josta saa laadukkaita tuoretuotteita palvelu tiskistä muutakin kuin ensimmäisen avausviikon jälkeen olisi suorituksen arvoinen juttu. Ja vielä niin että se olisi omistajille kannattavaa jatkumon kannalta.
Olisi upeeta.
Onnea yritykselle ja tarkoitus ei ole dissata, mutta pakko muutamia reaaliteetteja kirjuutella.
Vieras
Vieras

#16 Ei se niin vaikeeta ole

01.03.2011 09:56

Viitaten edelliseen kirjoitukseen, jos Anton & Anton on menestynyt Porvoossa ja Töölössä, niin miksi se olisi niin kovin vaikeaa saada menestymään Ullanlinnassa, jonka lähistöllä ymmärtääkseni potentiaalisia luomutietoisia asiakkaita olisi riittämiin? Enempää arvostelematta kirjoittajan mielipidettä, edellinen kirjoitus kuulostaa kuitenkin siltä kuin se olisi kirjoitettu noin 5.v sitten. Kyllä täällä meillä Suomessakin asenteet ovat alkaneet kovaa vauhtia muuttumaan. Muualla Euroopassa luomu on tavallisten ihmisten arkipäivää, eikä vain rikkaiden ylellisyyttä. Miksi meillä asian tiedostaminen ja eteenpäin vieminen tuntuu olevan niin kovin vaikeaa. Sillähän se luomu kalliina pysyy täällä meillä, että sille ei (aikaisemmin) ole ollut tarpeeksi kysyntää. Kun kysyntä kasvaa, hävikki pienenee ja hinnat putoavat. Kun ihmiset alkavat pikkuhiljaa tiedostamaan oikean, terveellisen ruoan merkityksen, tulee meilläkin luomusta osa arkipäivää. Kyse on vain asenteista ja riittävästä tiedosta oman hyvinvointimme edistämiseksi.
Vieras
Vieras

#17 Re: Ei se niin vaikeeta ole

02.03.2011 04:40

Käyn itse usein Museokadun liikkeessä, ostan lihaa, kalaa ja juustoja. Luomu ei ole minulle ensisijainen valintakriteeri. Ostamiani tuotteita ei saa Alepasta tai Siwasta. Lisäaineeton take-away on myös jees, ei oikein saa muualta.

Kilöpailu
Vieras

#18 Anton & Anton

02.03.2011 15:06

Ullanlinnasa on tietenkin tunnettu kalakauppa joka myy osiltaan luomu tuotteita sekä Kauppa Juuri, Korkeavuorenkadulla joka myös keskittyy luomu tuotteisiin.
Vieras
Vieras

#19 Re: Re: djur slakt

02.03.2011 20:21

#7: Vieras - Re: djur slakt

det låter bra hur skall vi gå till vega jag är med genast kan vi göra en adress på FB

Kipa
Vieras

#20

03.03.2011 21:38

Ihanaa
Vanha stadilainen / Gammal stadibo
Vieras

#21 R-kioskeja on riittämiin

04.03.2011 10:50

Tehtaankadun Asuntoyhtiön hallitus on kuulemma neuvotellut R-kioski ketjun kanssa kyseisen myymälätilan vuokraamisesta uudeksi R-kioskiksi. Niitä on kuitenkin riittämiin: Kapteeninkadulla, Vuorimiehenkadulla ja Korkeavuorenkadulla. Sen sijaan uusi Anton&Anton täydentäisi mainiosti palveluruokakauppojen tarjonnan eteläisissä kaupunginosissa. Lisää yksityistä aloitteellisuutta! Vähemmän ketjuuntumista!
Töölöstä ei viedä
Vieras

#22 meiltä loppu Nyberg - Anton pysyköön

06.03.2011 17:37

http://juurenpuoti.fi on jo teillä eikä pitkä matka Wanhaan kauppahalliin ja torille
ja ihana http://www.kaivopuistonkala.fi/
http://omakaupunki.hs.fi/ullanlinna/palvelut/haku/kauppa
HeleenaS
Vieras

#23 Re: meiltä loppu Nyberg - Anton pysyköön

06.03.2011 18:38

#22: Töölöstä ei viedä - meiltä loppu Nyberg - Anton pysyköön 

 Johanneksenkirkkoa vastapäätä on oma kotikauppani. Pieni ja monipuolinen peruskauppa, tarjoaa myös runsaasti pienten kotimaisten tuottajien tavaroita. EteläHelsinkiin mahtuu varmasti enemmänkin kivijalkakauppoja jos vain muistaisimme asioida niissä enemmän.

https://www.facebook.com/kaartinkotikauppa?ref=ts

Ulla Katajarinne
Vieras

#24 Ullanlinna seuraavaksi kohteejksenne!

06.03.2011 20:31

Tyytyväisenä ex tempore-asiakkaana niin tuotteisiin kuin iloiseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluun sekä Porvoossa että Hesan Töölössä toivon tapaavani teidät "kotikulmillani".Erityisterveiset sinulle Niina, Japani-matkakumppani viime vuoden keväältä! Ulla
öö
Vieras

#25 adressia...

08.03.2011 15:52

Mielenkiintoisinta että on oikein vaivaiduttu tekemään adressi (joka on mielestäni erittäin lapsellinen, ottaen huomioon että jo jonkilainen esisopimus toisen osapuolen kanssa on olemassa, miksi antonin pitäisi olla se joka tilan nyt saisi. Molemmathan siis huom. ovat normaaleja yrityksiä..) ja saatu kovalla markkinoinnilla se vielä yleiseen tietoisuuteen. Ihmettelen vain että kun tosiaan noita pienempiä putiikkeja löytyy jo näiltä kulmilta niin mitä anton nyt tarjoaa sateentekijänä jota ei esim. kapteeninkadulta, korkeavuorenkadulta löydy? Minusta on mahtavaa että me suomalaiset olemme alkaneet miettiä ruoka-asioita enemmän mutta käsi sydämellä kuinka moni teistä käyttää nykyisiä pikkuliikkeitä ? Ja miten niin antonissa on jotenkin edullisemmat hinnat verrattuna nykyisiin liikkeisiin. pikkaisen ihmetyttää...