Vaadin Älä alistu! -kampanjan lopettamista

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Vaadin Älä alistu! -kampanjan lopettamista.

Juha Miettinen
Adressin tekijä

#26

25.03.2011 20:48


Aivan. Mutta onko se väheksyttävä huoli Teidän mielestänne että esimerkiksi Yhdysvalloissa monet homonuoret ovat tehneet itsemurhan erilaisten kampanjoiden takia jotka ovat väheksyneet homoja? Mielestäni on huolestuttava vastaus tuollainen että "on monia kuollut". Sen voi lukea niin että hyväksytte tällaiset lauselmat tai kampanjat jotka voivat johtaa ihmishenkien turhiin menetyksiin eikä niitä edes saisikaan millään tavalla yrittää estää, sekö on sitten suotavaa toimintaa?Haluatteko siis samanlaisia ilmiöitä Eurooppaan tai Pohjoismaihin, joita esimerkiksi Yhdysvalloissa on homonuorten keskuudessa sattunut?

Minä en ainakaan.


Anonyymi

#27 Re:

25.03.2011 22:58

#26: Juha Miettinen -  Mielestäni on huolestuttava vastaus tuollainen että "on monia kuollut".

 Ainakin itse ymmärrän tuon niin, että monia on kuollut, kun tuossa kampanjassa ei ollut aineksia, jotka vaarantaisivat kenenkään henkeä. Kampanjan tai tämän adressin voi tuomita, mutta sananvapauden kannalta ei ole kirkon tai kenenkään muun viranomaisen asia vastustaa tai sulkea sitä kampanjaa tai lopettaa tätä adressia. Meillä yksilöinä on oikeus mielipiteisiimme. 

Eihän Yhdysvalloissa suojella kuin kahden puolueen ajatusten mukaisesti toimivia. Sananvapaus, kuten monet muut ihmisoikeudet puuttuvat, josta hyvä esimerkki on Assangen vastaiset hyökkäykset ja turvatoimet etnisen alkuperän mukaan. En halua sellaista toimintaa tänne. Siellä jossain abortintekijötäkin pidetään murhaajina. En osaa rinnastaa yhteiskuntaamme sikäläiseen. Sikäläistä kaksinaismoralistista totalitarismia ei tarvita. Mielipiteen ja sen ilmaisun rajoittaminen on kuitenkin yhdenlaista totalitarismia, en kaipaa sitäkään.

Juha Miettinen
Adressin tekijä

#28 Re: Re:

26.03.2011 01:36

#27: - Re:  

Suomessa kyllä on koko ajan kaksinaismoralismia vallalla tällä hetkellä eikä tarvitse puhua tästä kampanjasta siinä yhteydessä välttämättä. Nythän ovat vaalit ja luvataan kuut ja tähdet taivaalta. Tämä kampanja ajoittui oivallisesti juuri vaalien alle. Sitten kun vaalit ovat ohi ei mitään kuitenkaan taaskaan tapahdu eikä yksikään noista lupauksista toteudu. Eikö se ole kaksinaismoralismia? Saarnataan, paasataan ja vouhotetaan monen puolueen taholta kunnes asiat sitten taas laantuvat ja lakaistaan maton alle parissa kuukaudessa.

Elina
Vieras

#29 ..

26.03.2011 08:06

lähes yhtä naurettava tämä älä alistu -kampanja kuin erään afrikan maan yritys käännyttää lesboja raiskaamalla heidät. miksi ihmiset ovat niin ahdasmielisiä?

Anonyymi

#30 Re: Re: Re:

26.03.2011 09:50

#28: Juha Miettinen - Re: Re:   Tämä kampanja ajoittui oivallisesti juuri vaalien alle. Sitten kun vaalit ovat ohi ei mitään kuitenkaan taaskaan tapahdu eikä yksikään noista lupauksista toteudu. Eikö se ole kaksinaismoralismia?

 Tuota kutsutaan demokratiaksi. Jos yksittäiset asiat eivät saa riittävää kannatusta vaikuttamaan päätöksentekijöiden valintaan, ne eivät menesty. Sananvapaus on osa sitä demokratiaa ja yhteiskunnallisella keskustelulla selviää ehdokkaiden kantoja, joiden pohjalta äänestetään. Jos avioliittolakiin halutaan muutos ja sitä pidetään esillä, mutta laajempi yhteiskunta valitsee ehdokkaita, jotka eivät halua sitä, demokratia toteutuu.

Juha Miettinen
Adressin tekijä

#31

26.03.2011 13:44


Sananvapaus on osa demokratiaa ja myös minun oikeuteni. Jos minä ja lähes 4000 muuta jotka olemme allekirjoittaneet tämän adressin olemme sitä mieltä että tässä kampanjassa on jotain mätää niin demokratia ja sananvapaus silloin meidän kohdaltamme toteutuu vastapuolen aseman omaavina eli emme hyväksy tällaista kampanjaa emmekä toivo että sellaisia enää tulevaisuudessa tulee Suomeen. Ei voi olla niinkään että emme saisi tätä mieltämme ilmaista tästä kampanjasta (jolloin pelkästään kampanjan lanseeranneilla olisi oikeus toimia eikä heitä saisi millään tavoin kritisoida). Siinä mielessä olen hieman samaa mieltä kuin ylläoleva Elina että tämä kampanja on naurettava.

Onhan se tietysti niin että näin aina tapahtuu vaalien alla. Äänestäjien tulee tietysti tietää ehdokkaiden kannat, mutta näiden ehdokkaiden (jotka pääsevät eduskuntaan) tulisi sitten myös vaalien jälkeen muistaa ne lupauksensa ja yrittää täyttää ne niin hyvin kuin mahdollista. On turhaa mielestäni heidän taholtaan luvata sellaisia lupauksia, joita ei voida täyttää/pitää ja jotka ennestään kaikki tietävät että ne eivät tule toteutumaan uuden eduskunnan aikana. Tällaisiksi katson esimerkiksi luvatut 100000-200000 uutta työpaikkaa. Tällaiset lupaukset saavat suuret naurut aika monessa paikkaa. Jos ne puolueet jotka väittävät että heillä on keinot näiden työpaikkojen saamiseen, täytyisi heidän palata ajassa taaksepäin ja katsoa mitä he ovat edellisten vaalien alla luvanneet ja katsoa sekin ovatko ne lupaukset nyt täyttyneet viimeisten neljän vuoden aikana (kuinka paljon niitä uusia työpaikkoja on todellisuudessa syntynyt) ja luvata sitten sellaisia asioita joissa on jotain mahdollisuutta toteutua tai vaikka pienempiä määriä uusia typaikkoja jolloin lupaus olisi realistisempi.


Vieras

#32 nii just joo

26.03.2011 22:46

eikö se oo jo v.i.t.t.u selvää et homous on sairaus
Juha Miettinen
Adressin tekijä

#33

26.03.2011 22:59

Ylläolevasta kommentista loistavasti näkee sen miten erilaisuuteen (minkä ei sinänsä pitäisi tavallaan olla erilaisuutta) suhtaudutaan tämän päivän Suomessa. Kiitos kommentista jonka olet nimettömänä allekirjoittanut:)!
Juha Miettinen
Adressin tekijä

#34

26.03.2011 23:17


Kun ei se nyt oikein ole:). Siihen ei myydä apteekeissa lääkkeitä, lääkärit eivät kirjoita siihen reseptejä, siihen ei saa sairauslomaa eikä siitä voi parantua. Tässä muutama fakta.
pointing out the obvious
Vieras

#35 Jos ette vieläkään älyä, niin:

27.03.2011 20:10

Homous ei ole sairaus vaan seksuaalinen suuntautuminen, piste.
Sari Kivijärvi
Vieras

#36 Masennus ja itsemurha kampanja

29.03.2011 13:54

En voi ymmärtää kuinka sokeita jotkut vielä olevat! Tämä on sairas kampanja!

Tämä varmasti pistää joittenkin ei-heteroitten nuorien päät aivan sekaisin ja varmasti tuo ainaki pari itsemurhaa lisää ja varsinkin masennuksia! Nuo luvut ovat nimittäin muutenkin korkeita! Onko sitten kivaa kun lapsenne tekevät itsemurhia!

Homoseksuaalista käyttäytymistä on kuvattu ainakin 1500 eläinlajilla, onko ihminen sitten niin erilainen? Ja jos joku täällä ei pidä ihmistä eläimenä eikä näin usko evoluutioon vaan mielummin raamatun kertomukseen, niin sanonpahan vaan, että te ootte jääny sinne 400eaa.
jane
Vieras

#37

29.03.2011 17:35

epäkristillistä vihan lietsontaa
Lisa Muwqawa
Vieras

#38 Vastakampanja

31.03.2011 08:12

Kysyn, onko Älä alistu -kampanjan äärimmäisen vihapitoiset, valheelliset (myös kirkon äänen kautta) ja totaalitaarishenkiset vastahyökkäykset aiheuttaneet vähemmän ahdistusta ja masennusta kuin itse kampanja? Tuskin! Tavallinen kirkkokansa itkee, kun kovaääniset taistelevat median kautta epäreiluin asein milloin kirkon, milloin Raamatun nimissä. Jos meillä olisi vakavasti otettava arkkipiispa, hän puhuisi rauhan, suvaitsevaisuuden ja rakkauden puolesta eikä yrittäisi pelastaa kirkon mainetta ja taloutta hyökkäämällä kirkon ydinporukkaa vastaan ja levittämällä heistä valheita.

Vieras

#39 Homoilla ei ole mitään tekemistä kirkon eliminoinnin kanssa

03.04.2011 22:09

Minä kerron tässä miten asiat ymmärrän.

Lääketeollisuus halua eliminoida kirkon, koska uskonnolla on parantavat voimat.

Katso jos et usko ->
http://www.naturalnews.com/021792_freedom_of_religion_religious_freedoms.html

Mutta lääketeollisuus ohjaa myöskin EU:ta, katso -> http://www.adressit.com/eusta

Moni on kärsinyt Suomessa eivätkä poliitikot kertoneet että pohjalla ovat EU:n direktiivejä, linjauksia.

Kirkkoa halutaan erota valtiosta, lopettaa kirkon elättämistä.

On käynnistynyt erilaisia kirkko vastaisia propagandoja, joiden

TARKOITUS ON ELIMINOIDA USKONTOJA!!!

Kirkko luulee että taustalla ovat homot, koska se joutuu vihittämään niitä ja kääntyy homoja vastaan.

Homoilla paroilla ei ole mitään tekemistä asian kanssa.

SUOMI PITÄÄ PALAUTTAA SUOMALAISILLE ja erota EU:sta!!!!

Vieras

#40 ...

04.04.2011 21:17

Jos ei ymmärrä uskonnosta mitään, miksi siihen sekaantuu. Jos raamatussa sanotaan että homous on syntiä, mitä te ateistit, vihreät siitä välitätte?
Antakaan uskovaisten tehdä mitä haluavat, niinhän terkin teette, eihän hekään ole teitä päin sylkenyt, niinkuin te teette uskoville?

-Vai ettekö TE olekaan suvaitsevaisia vaikka sellaisiksi itseänne väitätte!!!?
Juha Miettinen
Adressin tekijä

#41 Re: ...

05.04.2011 23:28

#40: - ... 

 Lienee taas paikallaan selventää muutama asia. Asia yksi: EN koe itseäni paraksi koska olen homo. Asia kaksi: en myöskään ole ateisti, vaikka kannatan vihreitä ja olen homo. Ja tuskinpa kaikki vihreätkään ovat ateisteja. Herran jestas sentään. Miksi uskovaiset eivät sitten anna meidän "elää omaa elämäämme" ilman näitä kampanjoita joissa sekoitetaan asiat. Vaikka uskonkin, en tuppaannu toisten elämään. Tuppaannun tähän kampanjaan koska se ärsyttää minua uskovana. Mutta en siitä suivaannu nyt sen enempää. Kyllähän minä uskovaiset hyväksyn, tämä kampanja ihmetyttää että mihin tätä oikeastaan tarvittiin?

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

06.04.2011 23:02


Terminator
Vieras

#43 Re: Masennus ja itsemurha kampanja

06.04.2011 23:20

#36: Sari Kivijärvi - Masennus ja itsemurha kampanja 

 Älä nyt valehdele. Millä 1500 lajilla muka homoutta? Tietääkseni vain apinoilla eikä niistä kaikilla. Oletko nähnyt kissan tai koiran tai härän panemassa toista kollia, urosta tai härkää??? Tai konien harrastavan "rakkautta" keskenään??!!

 Ihmisillä on paljon erilaisia sairaita fantasioita josta pitää parantua. Toiset sekaantuvat eläimiin, toiset lapsiin ja jotkut ruumiisiin. Onko se kaikki rakkautta? Pitäisikö kaikki seksuaaliset poikkeamat oikeasti hyväksyä?

Kaapissa nähdään

#44 Re: Sanan vapaus

06.04.2011 23:44

#33: Juha Miettinen -  

 Vakavissaan te olette jo hyökänneet ihan tarpeeksi. Nyt on meidän vuoro!! Sanan vapauden ja uskontovapauden nimessä meillä kaikilla "luonnollisen homofobian" mentaalitetin omaavilla on oikeus olla sitä mieltä mitä olemme homoudesta. Jos persut voittavat toivottavasti vaalit niin saatte nähdä mitä avioliittolaelle käy. Ja riittää jo teikäläisen propaganda olemme jo täynnä sitä. Meidän lapsia pitää suojata tältä vaaralliselta trendilta. Jos joku tekee itsemurha se on sen oma henk.koht. valinta ja viestii vain psyykisestä epästabiilisuudesta. Heterot tekevät myös itsemurhia, so se on homojen syytä!!

Eikö lääkettä löydy? Käy Saudi Arabiassa. Sieltä löytyy tehokas, halpa, varma ja pysyvä lääke toki vähän kivulias. Muslimi veljet osaavat hoitaa tekäläisiä.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

07.04.2011 01:53


Juha Miettinen
Adressin tekijä

#46

07.04.2011 01:58


Muilla tarkoitan tietysti tässä yhteydessä homoja, joita jälleen vainotaan. Myös meillä on oikeus olla mitä tahansa mieltä mistä tahansa asiasta, myös tästä. Piste. Ja Amen. Nimimerkillä on tietysti helppo kirjoittaa minkälaisia törkyviestejä kun välttämättä ei saa jäljitettyä viestin lähettäjää.
Juha Miettinen
Adressin tekijä

#47 Re: Re: Sanan vapaus

07.04.2011 02:04

 

No niin. Ensimmäinen uhkaava viesti. Nimimerkillä...:) Sitä paitsi olen käynyt Saudi-Arabiassa (kirjoitetaan väliviivalla)  ja elossa olen.


Vieras

#48 Re: Re: Masennus ja itsemurha kampanja

09.04.2011 19:13

#43: Terminator - Re: Masennus ja itsemurha kampanja

Idiootti.

 

"Homoseksuaalisuus on melko yleistä eläinkunnassa, etenkin poronhoidon eläimiä. Monet eläimet konfliktien ratkaisemiseksi harjoittamalla samaa sukupuolta sukupuolta.

From lokakuun puoliväliin asti ensi kesänä Norja Natural History Museum of Oslon yliopiston isännöi ensimmäistä näyttely, joka keskittyy homoseksuaalisuudesta eläinkunnassa.

"Yksi perusedellytys sosiaalisen keskusteluissa on ollut, että homoseksuaalisuus on luonnotonta. Tämä oletus on väärä. Homoseksuaalisuus on yleinen ja erittäin tärkeää elämässä joukko lajeja, kertoo Petter Boeckman, joka on akateeminen neuvonantajana" Against Nature's Tilaa? " näyttely.

Tunnetuin homoseksuaalinen eläin on kääpiö simpanssin, yksi ihmiskunnan sulkeutuu sukulaisia. Koko laji on biseksuaali. Sex pelaa näkyvästi rooli kaikessa toiminnassaan ja vie huomion pois väkivallan, joka on tyypillisin tapa ratkaista ristiriitoja keskuudessa kädelliset ja monet muut eläimet.

"Sex keskuudessa kääpiö simpansseilla on itse asiassa liiketoiminnan koko perheelle ja söpö pienokaiset usein ojentaa auttava käsi, kun ne harjoittavat suuseksiä keskenään."

Lionit ovat myös homoseksuaaleja. Mies leijonia usein yhtyeen yhdessä veljiensä johtaa ylpeyttä. Varmistamaan uskollisuuden, ne vahvistavat joukkovelkakirjat usein seksiä keskenään.

Homoseksuaalisuus on myös melko yleistä delfiinejä ja miekkavalaat. Liitettiin miehillä ja naisilla on ohikiitävä, kun miehillä, pari voi pysyä yhdessä vuosia. Homoseksuaaliset sukupuoli eri laji ei ole epätavallista joko. Kokoukset eri delfiini lajit voivat olla melko väkivaltainen, mutta jännitys on usein rikkoo "sex orgioihin".

Homoseksuaalisuus on sosiaalinen ilmiö ja yleisin eläinten keskuudessa on monitahoinen karjan elämään.

Yksi apina on naisia, jotka luovat jatkuvuutta ryhmän sisällä. Sosiaalinen verkosto säilyy paitsi jakamalla ruokaa ja lasten kasvatuksessa, vaan myös seksiä. Monien Naisen apina sukupuolielimet turpoavat. Joten he hieroa niiden abdomens toisiaan vastaan, kertoo Petter Bockman ja huomauttaa, että eläimet harrastavat seksiä, koska he ovat halu, aivan kuten me ihmiset.

Homoseksuaalista käyttäytymistä on havaittu 1500 eläinlajeilla.

"Me puhumme kaikkea nisäkkäitä rapuja ja matoja. Todellinen määrä on tietenkin paljon suurempi. Niistä jotkut eläimet homoseksuaalista käyttäytymistä on harvinaista, jotkut seksiä saman sukupuolen vain osa heidän elämäänsä, kun taas muut eläimet, kuten kuten kääpiö simpanssin, homoseksuaalisuus on harjoitellut koko elämänsä. "

Eläimiä, jotka elävät täysin homoseksuaalinen elämä löytyy myös. Tämä tapahtuu Etenkin lintuja, jotka parin yhden kumppanin kanssa elämään, mikä on tilanne hanhia ja ankkoja. Neljä-viisi prosenttia parit ovat homoseksuaaleja. Yhden naaraiden munia homoseksuaalinen pari's Nest. On observced että homoseksuaalinen pari usein paremmin nostamaan nuoria kuin heteroseksuaaliset parit.

Kun näet siirtomaa musta-otsikoiden lokkeja, voit olla varma, että lähes joka kymmenes pari on lesbo. Naisilla ei ole mitään ongelmia on kyllästetty, vaikka mukaan Petter Boeckman niitä ei voida määritellä biseksuaali.

"Jos nainen on seksiä mies kerran, mutta tuhansia kertoja toinen nainen, hän on biseksuaali tai homoseksuaali? Tämä on samalla tavalla lapsia ei tunneta homoseksuaaleja."

Itse asiassa on eläinten lukumäärä, joissa homoseksuaalista käyttäytymistä ei ole koskaan havaittu, kuten monet hyönteiset, varpuslintujen ja pieniä nisäkkäitä." -http://www.news-medical.net/news/2006/10/23/47/Finnish.aspx

 


Vieras

#49 Re: Re: Re: Masennus ja itsemurha kampanja

10.04.2011 23:17

#48: - Re: Re:  From lokakuun puoliväliin asti ensi kesänä 

Aiheella ei sinällään mitään väliä, mutta kun aiheen biologinen kunkku haetaan jostain kaukaa, olettaisin, että keskustelun sisällön ymmärtäminen on luokkaa hyvää päivää - kirvesvartta.

Mistä päin kirjoittelet? Google translator on hyvä työkalu, mutta sillä on hankala ymmärtää nyansseja. Jos sillä luit kirjoitukset, tuskin ymmärsit puoliakaan. Ilman nyanssien ymmärrystä en nimittäisi toista idiootiksi, en tosin ole varma, olitko tarkoittanut sitä omaksi nimimerkiksesi, jonka kääntäjä oli osannut kääntää täsmällisesti, mutta osaksi tekstiäsi.

PS. Biologiasta jätit kertomatta mihin "homoseksuaalisuutta" käytetään etenkin laumaeläimillä. Lisäksi lesbonaaraista puhuessasi on hyvä tuoda esille miten sitä homoseksuaalisuutta esiintyy, kaikki eläimet eivät koe mielihyvää, vaan seksi on hormonien pakottama reaktio.


Vieras

#50

11.04.2011 14:56

^Pointti siinä kuitenkin tuli ilmi, homoseksuaalisuutta on kuvattu erittäin monessa eläinlajissa. Lisätietoja löytyy netistä.