Vaasan Rockwerstaan studio aiotaan purkaa

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Vaasan Rockwerstaan studio aiotaan purkaa.

Sari Haapala
Vieras

#1 Haisee

24.03.2011 11:39

siltä että jonkun päättäjän kakara taas tarvii oman treenikämpän - niinhän se Suvilahden juttukin oli! Että te kehtaatte! Vaasa on todella KulttuuriKaupunki!
Musiikin ystävä
Vieras

#2 Säilyttäkää studio!!!

24.03.2011 12:29

Miksi ihmeessä hyvä paikka pitäisi purkaa!!!
Eikö Vaasan nuorisolla saa olla mahdollisuuksia tehdä äänitteitä edulliseen hintaan? Olen itse saanut seurata vierestä, kun oma nuorisoni aikanaan aloitti musiikin parissa Vaasassa, miten hyvin he kehittyivät musiikin suhteen.
Vaasassa kyllä on paikkoja bändikämpille, joten tuo studio pitää säilyttää. Nuorilla pitää olla mahdollisuus tehdä omia äänitteitä, ja kun tekevät ensimmäisiä, niin on hyvä että ne saa edullisesti.

Ei ajeta nuorisoa kadulle.
Sippe
Vieras

#3

24.03.2011 18:31

Mielestäni niille nuorille,jotka haluavat harrastaa,täytyy olla tilat,mihin mennä.Omaa kokemusta on jälkikasvun "rokkivuosilta" Pietarsaaresta.
Jouni
Vieras

#4 Ei saa purata studiota!

24.03.2011 18:34

Yksi bändikämppä ei palvele ihmisiä samoin kuin studio... Mikä palvelee monia ihmisiä... Ja jossa bändit voivat käydä äänittämässä omaa tuotantoa, ja saada eteenpäin hyvälaatuista äänitettä. Josta joku saattaa kiinnostua. Ihan maalais järjellä ajateltuna, kumpiko palvelee paremmmin ihmisiä. Yksi bändikämppä jollekin, vai studio sielä, missä voi käydä monet bändit äänittämässä. Ei tarvitse olla hirveän älykäs ymmärtääkseen, kumpiko palvelee laajemmin ihmisiä.


Vieras

#5 EI !

24.03.2011 20:26

Pienikin itsensä "bändin" ulosjulkaisu tuo touhuun itsevarmuutta ja "me henkeä", jota tarvitaan jatkossa. Typerää purkaa toimiva konsepti, joka olennaisesti liittyy verstaan toimintaan.
Sippe
Vieras

#6 Rockverstas

24.03.2011 21:01

Ei saa purkaa..nuorisolle mahdollisuuksia harrastaa täytyy olla!

Vieras

#7 Re: Rockverstas

24.03.2011 21:01

J-P
Vieras

#8

24.03.2011 22:08

Miksi studio pitäisi purkaa?! Eikös se ole osa bändin kehityskaarta, että on mahdollisuus päästä studioon jossa pääsee näkemään mitä se maailma on. Monet varmasti luulee, että nykyään on digiraiturit ja softat jokaisen kuluttajan saatavilla. Ei muuta kuin rec-nappula päälle ja se on siinä. Mutta eipä se niin helppoa olekkaan...Äänittäminen on taitolaji, pitää tietää mitä tekee! Mitäs sitten jos käykin niin hyvä säkä, että saa levytys-sopparin ja pitää mennä studioon äänittämään? Jos ei ole yhtään hajuakaan miten siellä toimitaan, voi tulla äitiä ikävä hyvinkin nopeasti. Itse olen bändini kanssa työstämässä ensimmäistä pitkäsoittoa ja olen ollut kiitollinen, että on bändin kanssa tehty demoja aina sutdiolla. Nyt kun on mittavempi projekti käynissä, niin tietää miten studiossa pitää työskennellä. Älkää missään nimessä tehkö bändeille karhunpalvelusta, että puratte studion pois.
ANTTI RAILIO
Vieras

#9 Tässä taas yksi malli esimerkki miten Vaasa (KULTTUURIKLAUPUNKI) Tukee kulttuuria!

24.03.2011 23:06

Ei voi olla totta!!!

Itse jo aikoinaan Ihmettelin vaasan toimintaa musiikin tukemisen puutteesta.
Ja nyt sitten tämä?

Kuka näistä asioista vaasassa päättää? Päättäjänä pitäisi olla ihminen joka tajuaa jotain musiikista ja sen kehittämisestä ja sen kehitys kaaresta!

SÄÄLITTÄVÄÄ VAASA!!!!!!!
Aki Hahto
Vieras

#10 Re: Tässä taas yksi malli esimerkki miten Vaasa (KULTTUURIKLAUPUNKI) Tukee kulttuuria!

25.03.2011 14:04

#9: ANTTI RAILIO - Tässä taas yksi malli esimerkki miten Vaasa (KULTTUURIKLAUPUNKI) Tukee kulttuuria!

Näin on Antti. Itse ihmettelen kaupungin kykyä viedä kaikki musiikkiin liittyvä tuki pois, varsinkin nuorilta. Onkohan kaupungin päättäjistä KUKAAN käynyt tutustumassa esimerkiksi siihen miten paljon Koiviston Sami on äänittänyt  ja tukenut Vaasalaista musiikkia. Ei taida löytyä kiinnostusta, kuten ei löydy kaupungilta myöskään kiinnostusta vastata minun sähköposteihin kun penään heiltä selvitystä miksi Vaasan musiikki kulttuuri on näin päin peetä.

Koskahan nämä Vaasan kaupunginhallituksen vellihousut ymmärtäisi sellaisenkin seikan että ainakin omalla kohdallani tuli tehtyä huomattavan VÄHÄN sitä ilkivaltaa ja pirin tykitystä suoneen kun sai istua jäbien kanssa treeniksellä harjoittelemassa ja sai haaveilla STUDIOSTA ja siitä että joskus tästäkin leipätyö irtoaisi.

Suunnitelkaas joku sellanen klapi mitä pamauttamalla saisi nämä seniilit urpot heräämään todellisuuteen.

Yellow Snow
Vieras

#11 Re: Re: Tässä taas yksi malli esimerkki miten Vaasa (KULTTUURIKLAUPUNKI) Tukee kulttuuria!

25.03.2011 16:27

#10: Aki Hahto - Re: Tässä taas yksi malli esimerkki miten Vaasa (KULTTUURIKLAUPUNKI) Tukee kulttuuria!

Vai kaikki musiikkiin liittyvä tuki pois? Älkää unohtako, että Vaasan kaupunki käytti juuri puoli miljoonaa euroa Werstaan remonttiin.

henkka
Vieras

#12 Re: Re: Re: Tässä taas yksi malli esimerkki miten Vaasa (KULTTUURIKLAUPUNKI) Tukee kulttuuria!

25.03.2011 16:47

Vai kaikki musiikkiin liittyvä tuki pois? Älkää unohtako, että Vaasan kaupunki käytti juuri puoli miljoonaa euroa Werstaan remonttiin.

Kai kaupungin nyt jotain hyvää täytyi tehdä säilyttääkseen kasvonsa sen jälkeen kun Club25 otettiin pois nuorten käytöstä.

 

jepjep
Vieras

#13 kaupunki?

26.03.2011 01:41

älkää nyt vain pelkkää kaupunkia syyttäkö. nuorisotoimi tuon päätöksen takana on. ei koko kaupunki tai kaikki päättäjät. niistä hyvin harvalla on edes mitään tekemistä asian kanssa.
nyt taitaa myös monelta unohtua että juuri nuo tahot joita syytätte on laittanut aika tavalla rahaa werstaan remppaamiseen. yhteensä varmaan lähentelee jo 1 miljoonaa euroa... että ei ne mitään tee...

tuo studio on tärkeä. ja rikas historia sillä. hanurista moinen päätös ja toivottavasti peruuntuu. ainahan siellä on ollut studio ja hyvä niin. toivottavasti jatkossaki on. kuinka moni nyt teistä jotka huutaa että hanurista tää homma aikoo tehdä asialle jotain muuta kuin laittaa nimen adressiin ja painua kaljalle...auttakaa hansua mielummin muutenki kuin laittamalla vain nimi netti adressiin

ottaa päähän vaan toi turha huutaminen että kaupunki on hanurista...mitä hemmettiä? eihän tää aina häävi ole mutta ei se pahinkaan paikka ole

toivottavasti päätös peruuntuu ja studio saa siellä pysyä

ps. ärsyttävä kirosanojen suodatin tässä
Aki Hahto
Vieras

#14 Re: Re: Re: Tässä taas yksi malli esimerkki miten Vaasa (KULTTUURIKLAUPUNKI) Tukee kulttuuria!

26.03.2011 11:40

#11: Yellow Snow - Re: Re: Tässä taas yksi malli esimerkki miten Vaasa (KULTTUURIKLAUPUNKI) Tukee kulttuuria!

Niin juuri, komeat puoli miljoonaa euroa. Tässä 18 vuotta sammakkoperspektiivistä musiikkia tehdessä ja sivusta seuranneena kaupungin "tukiaiset" musiikin tekijöille on ollut lähestulkoon minimaalinen. Huvittavinta tässä taitaa olla se suuri ja mahtava musiikkitalo hanke johon upotetaankin sitten 100000 miljardia että hienohelmat pääsevät kuuntelemaan fancy-ass konserttoja, arvata saattaa kuinkahan monta "rock bändiä" tahi metallihenkistä orkesteria tulee soittamaan hienohelmojen tiloissa? Veikkaan että none. Itseni mukaanlukien.


Vieras

#15 haha

26.03.2011 14:16

sehän on pää asia että voi reenanta.. :DDDDDDDDDD eihän sitä kannata koskaa mitää äänitteitä tehdä :D huomaa et tänki asian takana taitaa olla nainen.. jonka musiikkialan tietämys on täysi nolla :D
Gari
Vieras

#16

26.03.2011 18:02

Bänditalo ilman studiota? nuorisotoimenjohtaja Ahonpää
ilman järkeä? Tässä haisee taustalla jokin raato- ettei vaan ensiksi studio pois ja jos se onnistuu- niin bänditkin ulos!!

Vieras

#17

27.03.2011 16:13

joo

Vieras

#18 B

12.11.2011 18:17

Tuula ja Mervi......

Kommentoi adressia
Facebook
Pitäisikö taksi- ja apteekkilupien määrän rajoittamisesta luopua?