Suomen Kennelliitto: sano EI Maailmannäyttelylle Kiinassa 2019


Vieras

Kiinan toiminta sairasta ! Kyseessä sen luokan asia, että ei vaan voi hyväksyä

Vieras

Ei v.2016 maailmassa voi olla tällaista julmuutta!!?? En voi sanoin kuvata mitä tekisin henkilölle, jonka näkisin tätä raakuutta tekevän!!

Vieras

Tällainen järkyttävä toiminta pitää saada loppumaan ja yksi keino on boikotoida tapahtumia ao. maissa ja levittää tietoa mahdollisimman paljon.
Kuvottavaa touhua!
Aksa80

#704 Re:


#6: -  

Syöminen ja kiduttaminen on täysin eri asia!!!!!!! Ei täälläkäön prkl porsaita keitetä elävältä, joten v*tun urpo koita se s*atana tunkea päähäsi!!!!!!


Vieras

Koska haluan koettaa estää tuollaisen maan järjestävän yhtään MITÄÄN. Ei eläimiä saa kohdella noin. Kiina on paha julma maa.

Vieras

Koska en hyväksy Kiinan epäinhimillistä koirien kohtelua!

Vieras

Ei missään tapauksessa koiranäyttelyä tuonne! Koirien pitäminen pitäisi kieltää kaikissa Aasian maissa, joissa syödään koiria. Jos niitä on pakko syödä, eikö niitä voi ensin tappaa?

Vieras

Eläinten kohtelu on niin järkyttävää, tuskaa tuottavaa, ettei sitä tule sallia. Epäkohtaan pitäisi puuttua myös kansainvälisen lainsäädännön keinoin.

Vieras

Sairasta touhua!

Vieras

Koska kuinka sairasta rääkkäystä tää on. Laitetaan ne Kiinalaiset tohon.

Vieras

tarviiko etes kysyä

Vieras

Kiinan järkyttävän epäeettinen ja epäinhimillinen kohtelu koiria ja muitakin isoja nisäkkäitä kohtaan on loputtava ennenkuin maalle osoitetaan minkäänlaista kunnioitusta ja annetaan maailmannäyttelyn järjestämisen kaltainen etuoikeus ja kunnia.

Vieras

No hei eihän tuota voinut olla allekirjoittamatta.

Vieras

Helvetillistä toimintaa eläviä olentoja kohtaan. On paljon muutakin syötävää ja nopeita tappamistapoja.

Vieras

Kiinaan ei ptäs antaa mitään kisoja eikä myönnytyksiä ennen ku siellä on ihmisoikeudet ja eläinten oikeudet sivistyneen maan tasolla ja Tiibet on vapautettu kiinalaisen terrorismin alta.

Vieras

Tarviiko tätä enää perustella!

Vieras

Kiinalaiset ja muutkin kaikki v ...n  eläinrääkkääjät julkisesti nyljettäviksi,  keitettäviksi,  poltettaviksi ym. mitä sairasta tekevätkään eläimille,  sama kohtelu näille piruille!  Nämä ihmispirut pitää hävittää maapallolta kokonaan! 


Vieras

Kiinan toiminta on sairasta,sadistista ja epäinhimillistä ... sekä täysin turhaa ... Syövät koiria ... jos,miksi koiria kidutetaan kammottavasti ... (teuraseläimet lopetetaan asiallisesti) Naurettavaa ja irvokasta että maailman johtava koirienkiduttajamaa pitää moiset kisat .... !!!!!!!!!!!!!!

Vieras

Koiria ei saa tappaa :(

Vieras

Kornia pitää koirien maailmannäyttely maassa, jossa niitä valtion hyväksymänä kaltataan, nyljetään ja keitetään elävältä.
Ikävää, että Kiinalle olisi tällainen huomionosoitus menossa. Kiinassa ei kunnioiteta eläintenoikeuksia - eikä ihmisoikeuksiakaan.

Vieras

Kirjoitin adressin sen takia, koska ketään ei saa kohdella noin julmasti ja muutenkin koiran syönti on minun miellestä väärin todella väärin !

Vieras

Julmuus Kiinassa eläimiä (-KIN) kohtaan ei ole sivistyneiden ihmisten käytöstä. KIINA EI OLE ANSAINNUT V.2019 KOIRANÄYTTELYÄ.
Oksettavaa!

#723 Re: Re:Vieras

Koira on lemmikki eikä lounas.

Vieras

Koska kukaan ei ansaitse kärsiä noin, varsinkaan eläimet!

Kommentoi adressia
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…