Adressi maahanmuuton hillitsemisen puolesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Adressi maahanmuuton hillitsemisen puolesta.


Vieras

#576

30.11.2015 14:35

Maassa maan tavalla ja omien hyvinvointi ensiksi.

Vieras

#577

30.11.2015 15:10

Yhtenä Suomesta huolissaan olevana laitoin nimeni enkä kadu! T. KV

Vieras

#578

30.11.2015 17:05

Meidän täytyy ensin saada kotimaassamme asiat kuntoon jotta voimme auttaa muita täysipainoisesti. Meillä omassa maassa on leikattu terveydenhuollon palveluista, sosiaalihuolollisista toimista, erilaisista tuista jne... Kotimaassamme on kodittomia, vähävaraisille, sellaisia kansalaisia jotka tarvitsevat hyvää hoitoa ja palveluita. Autetaan ensin oma maa jaloilleen niin jaksamme silloin kantaa vahvoina muita tuessamme.

Vieras

#579

30.11.2015 19:16

Mitä ihmettä he täällä tekevät.. Tappavat ihmisiä ympäri eurooppaa ja raiskaavat naisia ja lapsia... eikö niille apinoille opeta kuinka länsimaissa eletään ennenkuin he tänne tulevat

Vieras

#580

01.12.2015 15:41

Ei tarvita tässä maassa elintaso ym.pakolaisia raiskaa suomalaisia tyttöjä ym

Vieras

#581

01.12.2015 21:18

Maahan muuton hillitsemiseksi.

Vieras

#582

03.12.2015 10:27

Jos maahanmuuttoa ei saada hallintaan, se on 50 vuoden sisällä suomalaisen kulttuurin ja hyvinvointivaltion loppu.

Lisäksi Suomen taloustilanne ei mahdollista järkevää kotouttamista, jolloin kaikki tänne saapuvat ovat yhteiskunnan kontolla. Työpaikoista leikataan julkisella puolella, mutta varaa onkin sitten mahdollista nakata miljardikaupalla näihin hommiin. Ihan järjetöntä touhua.


Vieras

#583

04.12.2015 02:43

Jotain rajaa persaukisella valtiolla ei ole tähän varaa kun ei ole varaa hoitaa omia vanhuksia sivistyneesti tai huolehtia köyhistä. Hävettää.

Vieras

#584

08.12.2015 19:39

Mutiaisten tekemät raiskaukset ja muut törkeät rikokset loppuvat vain poistamalla mutiaiset kiireellä tästä maasta. Sipilä täytyisi tuomita maanpetoksesta kun laskee tuollaisia eläimiä tänne. Oksettavaa.

Vieras

#585

13.12.2015 16:19

Kaikki on jo mennyt yli Suomen kantokyvyn, mennyt turvallisuus, terroristeja ties kuinka paljon, tullut miljardien kustannukset, eikä sellainen kulttuuri tule sopeutumaan koskaan Suomeen. Suomi kuuluu suomalaisille, ja se olisi pitänyt päättäjien ottaa huomioon, kun kansakin on huutanut sitä koko syksyn. Kaiken lisäksi salailu ja valehtelu inhottavaa hallituksen ja median taholta. Adressikäytännön pitäisi saada enemmän julkisuutta, tällä olisi varmasti kannatusta.
VESA SUOMALAINEN

#586

11.01.2016 20:46

Isovanhempani ja sukulaiseni on antanut SUOMEN ITSENÄISYYDEN PUOLESTA henkensä,ja tehneet sotakorvauksia.Äitini on Tasavallan panttivanki;Hyrsylän mutka;Hautavaaran kylä....fyysisesti ja henkisesti haavoittunut...nähnyt nälkää,jonka minä myös olen kokenut...Hän ei ole saanut mitään apua näihin traumoihin ja nyt hallitus puuttuu hänen 1000 eur. eläkkeeseen jne...annetaan vain näille Sotalapsille ns. 17-vuotiaille sotilaille,joilla on todistetusti tullessaan tilillä jopa 100 000 eur.Pitäähän maahantunkeutujille antaa sosiaaliturva.Odotetaan kun minun TÄYTYY pyytää sos. apua;"myy talot ja autot ja kaikki...(joita olen vuosikymmenet työlläni tehnyt),nyt työttömänä,ja haluaisin töihin niinkuin muutkin SUOMALAISET TYÖTTÖMÄT..en jaksa enää...


Vieras

#587

11.01.2016 21:07

Miksi nämä kymmenettuhannet matut ovat tulleet Eurooppaan? Vain vallatakseen Euroopan Islamin "uskolle"...ja mitä siitä seuraa....kuvitekoon jokainen mielessään!
Suomalainen nainen, äiti, vaimo, työntekijä

#588 Re:

12.01.2016 06:32

#1: -  

 Monikohan noista matuista on edes lapsia/naisia? Ennen en luokitellut itseäni "rasistiksi", en ehkä vieläkään, mutta raja alkaa näkyä.... Nyt kyllä mättää niin pahasti meidän maan ns. päättäjillä!!! Jos ku kiintiö on niin otetaan sitten siihen kiintiöön mieluummin perheensä menettäneitä lapsia ja naisia! EI niitä "nuoria" miehiä, jotka pa.... välittää SPR:n ym vaateavuista -> nehän menee kaatopaikalle, EI niitä miehiä, jotka raiskaa ja pahoinpitelee Suomen lapset ja naiset! EI niitä miehiä, jotka somessa hehkuttaa vaatteillaan ja kuvillaan! EI niitä miehiä, jotka joille kaurapuuro ei kelpaa aamupalaksi! EI niitä miehiä, jotka nauravat omaistemme haudoilla! EI niitä miehiä, joiden vuoksi oma kansamme joutuu kärsimään taloudellisista leikkauksista, että he saavat rahaa ja työtä!!! Listaa voisi jatkaa vaikka paljon....

Mistä varoitimme ennen lapsiamme? Mistä varoitamme nyt heitä vanhempina, isovanhempina, läheisinä, opettajina?

Omaisemme tulee jäämään ilman apuja, sillä varat ei riitä. Matuille budjetoidaan ja muut saa kärsiä!

Suomalainen nainen on arvokas perheenjäsen omaisilleen, kodin sydän!!! Suomalainen mies on luonut uhrautumisellaan sodissa turvallisen ja hyvän olon elää maassamme!!!

Nyt tämän maan hallitus seurauksia ajattelematta vetää maton meidän jalkojen alta! Mistä löytyy se lakipykälä, jolla henkilöt saadaan hallituksesta pois, jotka tuhoaa meidän veteraanien uhrautumisen turvallisesta isänmaasta?!

Jos Kekkonen olisi olemassa, hän varmaan löisi nyrkin pöytään, että tämä pelleily loppui tähän! Mitäköhän tekisi Mannerheim?Mitä kaikkea pahaa ehtii tapahtumaan, ennenkuin Niinistö tekee jotakin ratkaisevaa? Kumarrus Niinistölle, että hän välittää Suomen nuorista es. mm nuorten kiekossa, mutta asioiden edetessä, ei kukaan uskalla olla vastaavissa tapahtumissa ilman ajatusta, että räjähtääkö terroristipommi! Luotan/ toivon, että Niinistöltä löytyy nyt "munaa olla kova jätkä" ja tehdä ratkaisuja! Nyt olisi se hetki! Kohta se voi olla menetetty, viimeistään silloin kun yksikin terroristi-isku meidän maassamme tapahtuu! 

Katupartiot ym asiat ovat uutta, mutta niin tervetullutta turvaamaan lasten ja naisten elämää maassamme, tähän siis jo menty! Tämä kotimaa, isänmaa ei ole enää minulle laulunsa arvoinen.... se on tuonut p....n tuoksun niin tunnerakkaaseen olotilaan, joka laulusta on ennen tullut. Kuinka moni laulaa vielä käsi sydämellä: Oi kaunis kotimaa, Suomi sulo pohjola, ei löydy maata sen....... matutko?

Hävettää veteraaniemme ja lottiemme puolesta, että heidän isänmaallisuuden eteentekemät asiat alkaa romuttumaan! Linnanjuhlat ei tuonut enää samaa tunnetta, isänmaallisuutta ja maamme itsenäisyyden tunnetta... Mitä se on tunne on seuraavalla kerralla? Toivottavasti yksikään matu ei linnanjuhliin saa kutsua ennenkuin jokainen Suomalainen on siellä käynyt! Itsenäisyydenpäivänjuhla! 

Sydämeen sattuu ajatella mitä niiden veteraanien ja lottien mielessä liikkuu tästä matu-asiasta! 

Suomalaisissa on sisua! Isänmaallisuuden tunne on VIELÄ olemassa monella vanhempien ja isovanhempien kertomien asioiden vuoksi! Vaikka meidän usea teini "kapinoi", he eivät tiedä/ymmärrä mitä vanhempien mielessä liikkuu heidän elämänsä turvaamisen vuoksi! Suomalaiset suojelee omiaan, jos hallitus ei siihen pysty.... Mikä on tulevaisuuden hallitus?

Toivon, että lapseni, lapsenlapseni, läheiseni, työyhteisöni saa elää turvallisesti, eikä koskaan tarvitsisi kuulua niiden joukkoon, joiden lähellä on vastoinkäymisiä matujen vuoksi.... Mutta ei, niin on jo käynyt läheiselle, vaikkakin "pieni asia", mutta silti sillä on suuri merkitys omalle vapaudentunteelle ja uskaltamisella liikkua täällä oman maan kamaralla!

Veikkaan, ettei Suomalaiset miehet ja naiset kovin kauan enää katsele ja kuuntele mitä matut aiheuttaa. Ei varmasti ainakaan silloin, kun jotakin pahaa sattuu läheisille. Kiitos etukäteteen välittäville Suomalaisille miehille ja naisille, jotka turvaavat meidän isänmaan kansalaisia!


Vieras

#589

16.01.2016 16:39

On väärin, että mm. Suomen vanhuksien ja eläkeläisten etuja leikataan ja kiristetään jotka ovat rakentaneet ja uhranneet elämänsä eläen vaatimattomissa oloissa ja kovasti työtä tehden. Tänne otetaan aivan kohtuuttomasti pakolaisia ja kun omatkin kansalaisemme ovat työttöminä, niin kuinka koko ajan kehdataan puhua ja olla huolissaan vaan pakolaisten työnsaannista ja järjestämässä pakolaisille työtä ja menevät asuntojonossa ohi kantasuomalaisten.

Vieras

#590

18.01.2016 19:04

Uskomatonta kuinka nopeasti SSS-hallintomme ja EU on saatu yhteiskuntarauhan osalta tuhottua. Lapsellista kuinka kansa tappelee keskenään jostain katupartioinnista, joko on seurausta väkivallan pelosta. Mediamme on lisäksi täysin puolueellinen, onneksi on edes netissä vapaita medioita, joista näkee koko kauheuden.
Huolestunut kansalainen

#591 Muutama faktoja ja mielipiteitä:

21.01.2016 13:24

 

Muutama faktoja ja mielipiteitä:

Ingrid Carlqvist & Conrad - Sweden, Get Ready for the Collapse.

http://www.youtube.com/watch?v=s_tnv6CGKcc

 

Juha Lindroos - The Environmental Impact of Mass Migration

http://www.youtube.com/watch?v=HSg_mVAX57Q

 

Hungary Shocking videos on Phones left by Migrants

http://www.youtube.com/watch?v=AFuFqke9AME


Vieras

#592

22.01.2016 08:37

Resurssit ottaa vastaan määrättömästi pakolaisia ovat rajalliset. Vain todellisia pakolaisia, ei merkkivaatteissa olevia, lihavahkoja onnenonkijoita. Toivon, että sinisilmäiset päättäjät osaisivat käyttää päätä ja myös matematiikkapäätä, jos sellaista löytyy.Toivon, että adressi avaisi näiden silmät, siksi allekirjoitin.
Terveisin pienellä eläkkeellä pärjäilevä.

Vieras

#593

22.01.2016 09:10

Eipä löytynyt rahaa valtiolta Heinolan reumasairaalan toiminnan jatkamiseen, ei uuteen lastensairaalan rakentamiseen. Kaikki maksut nousevat, tukia lasketaan tai lopetetaan, eläkkeet pysyvät samoina lähes kaikilla. Mutta Suomen on hurskaan ylimielisesti näytettävä ulkomaille , että kyllä meillä on varaa, vaikka kalliilla lainarahoilla eletäänkin. Voi meidän lapsia ja tulevia sukupolvia. Pääasia, että ns. pakolaisilla on hyvin, vaikkeivat ole tikkua ristiin laittaneet tämän maan hyväksi. Ylimielisiä ja vaativaisiakin vielä. Toivotonta!

 


Vieras

#594

22.01.2016 09:36

Sauli Niinistö syytti eräässä puheessaan länsimaita, että siirtomaapolitiikka on aiheuttanut tätä kansainvaellusta. En kyllä ymmärrä, miten se Suomea koskee. Ei Suomella ole ollut siirtomaita missään päin. En ole mistään lukenut tai kuullut, että näin olisi. Hoitakoon Englanti, Ranska, Portugali, Espanja, Hollanti ja Belgia omat sotkunsa. Nehän ovat rikkautensa sieltä kahmineet. Ei lisää elintasopakolaisia tänne köyhälään mistään päin.


Vieras

#595

23.01.2016 16:12

Rajat kiinni

Vieras

#596

22.03.2016 18:23

no kyllä on korkea aika laittaa rajat kiinni ja palauttaa rikolliset kotimaihinsa vähä ,itun äkkiä ennenku myöhäistä..

Vieras

#597

21.04.2016 17:25

Suomalaasillaki on vaikiaa seleviytyä, minkä tähäre pitää nuota viä hyysätä tää, kaikki pois kantaväestöltä

Vieras

#598

07.07.2016 08:19

Suomen on autettava omiaan
Suomi ei ole hyvä ottaa lisää riskiä siitä että terrorismi ja suomessa laittomat kulttuuri ilmiöt tulevat ja rikkovat kulttuurin joka on kuitenkin tarkoitettu kansalaisten turvaksi
Uskomaton veronmaksaja

#599 Uskonto

25.07.2016 09:48

Olen sitä mieltä, että kaikki uskonnot, mukaanlukien luterilaisuus ja muut kristinuskon alalajit, ovat ruoansulatuselimistön loppupäästä ja uskominen sopii ainoastaan typeryksille. Mutta uskonto islam on kaikkien paholaisten syvimmistä ruumiinonkaloista, ja siksi Suomen ei pidä sallia sisäänpääsyä enää yhdellekään Suomen rajalle asti turvallisesti matkustaneelle muslimiturvapaikanhakijalle, varsinkaan miehille. Pakolaisia pitää vastaanottaa ainoastaan YK:n kontrolloimilta pakolaisleireiltä, ja sieltäkin etupäässä naisia, lapsia ja vanhuksia, tai kokonaisia, yksiavioisia perheitä.

uskova veronmaksaja

#600 Re: Vaatii nöyryyttä

25.07.2016 11:14

#599: Uskomaton veronmaksaja - Uskonto 

 "Olen sitä mieltä, että kaikki uskonnot, mukaanlukien luterilaisuus ja muut kristinuskon alalajit, ovat ruoansulatuselimistön loppupäästä ja uskominen sopii ainoastaan typeryksille."

Muulta osin olen aika lailla samaa mieltä sinun kanssa, paitsi tuosta ylläolevasta. No nythän sinä menit ja kirjoitit itsesikin typerysten joukkoon. Uskossa Jeesukseen on kyse siitä, että uskoo vaikka ei vielä näe. Pyhä Henki on tuossa mukana. 

Jos aivan tarkkoja oltaisiin, neutraalisuus on myytti, kaikki lähtevät jostain olettamuksesta, vain Jumala lähtee puhtaasta tiedosta. 

Uskomaton veronmaksajakin on uskovainen eli uskoo johonkin, vaikkakaan kaikki eivät ole kristittyjä. Ateisti uskoo, ettei Jumalaa ole. Kukaan ateistikaan ei ole pystynyt todistamaan uskomustaan eikä pysty jatkossakaan. Agnostikko uskoo, ettei Jumalan olemassaolosta voi tietää. Kristitty uskoo, että Jumala on.

Erottava tekijä ei ole usko vaan uskon kohde.

Ajattelen, että matkalla lähtösatamasta ulapalle on pahoja kareja ja kapeikkoja, mutta kapea "uskon" väylä on oikeasti olemassa. Ja monet ihmiset, etsijät, löytävät itsensä noilta kareilta, mutta matkaa on jatkettava ja otettava vaikka uusi alku.

"Kukaan ei ole liian paha tai toivoton, jos hän huutaa Jumalan puoleen nöyrtyneenä. Ajatellaan, onko niin kauas Jumalasta joutuneella henkilöllä toivoa? Kyllä, jos hän nöyrtyy, tunnustaa syntinsä ja uskoo Kristuksen ristillä hankkimaan voittoon." (David Wilkerson)