Adressi Sipilän hallituksen pakottavaa lainsäädäntöä vastaan


Vieras

#51


En hyväksy että jo muutoinkin matalapalkka-aloja jälleen kerran rankaistaan!!!! Hoitotyön raskaus ja vaativuus tarvitsevat arvostuksensa ja tekijät palkkansa! "Kutsumus Ei Elätä"!!!

Vieras

#52


En hyväksy! Yleislakko ennen!

Vieras

#53


Allekirjoitan adressin ja adressit, koska nyt ampuu yli kaikki. S aavutetut etuudet ja tulot huononevat jo niin paljon, että niillä ei voi elää enää millään. Nykyiset tulotkin ovat vuorotyö- ja sunnuntailisistä huolimatta, etteivät ne riitä millään normaali elämään, kun minulla on korkea vuokra ja lapsi huollettavana. Autosta ei tarvitse ikinä haaveillakaan.

Vieras

#54


Koska kuulun tuohon naisvaltaiseen hoitoalan pienipalkkaisten joukkoon joka hädin tuskin pärjää yksin, lisistä huolimatta ja olen palvellut kuntaa jo kohta 24 vuotta!!! Saavutettuja lomia ei saa lyhentää!!!

Vieras

#55


Joku raja!
mie

#56


Just luin tällasen uutisen et sairauspäivä karenssipäivä ei koske kansanedustajia,,,heille palkallinen

Voi per....le. sillalailla


Vieras

#57


olen 47-vuotias mies ja uudelleen koulutan itseäni lähihoitajaksi, koska IT-ala ei enää työllistä minua ja tunnen kulkeneeni sen tien loppuun. Tahtoisin tehdä työtä ihmiselle, nämä leikkaukset tuntuvat siksi hyvin ikäviltä.
MAKE

#58


SIPILÄN PITÄISI OTTAA JÄRKEVÄSTI EI KANSAA VOI KAIKKEEN ALISTAA


Vieras

#59


Minä en ainakaan mene tekemään yhtään vuoroa hoitotyötä, jos tämä esitys menee läpi. Enkä enää edes harkitse työni vaihtamista hoitotyöksi. Liimaan sitten sitä vaneria perushoitajakoulutuksella. Nyt olen käynyt tuuraamassa kun joku on sairastuntu, mutta jatkossa en tuuraa.

Vieras

#60


Koska ne välittää ainoastaan itseään ja omia palkkojaan jo jotenkin vaan tyhmillä ideoilla yrittää saada keskituloiset viellä enemmän maan tasalle jos ei maan a

Vieras

#61


Olen valmis vaikka yleislakkoon, jos ei näille pelleille muuten saada rotia.

Vieras

#62


Diktatuurin pelossa ja ennenkaikkea palkansaajien etujen puolesta.

Vieras

#63


Sunnuntaisin tehdään töitä pienemmällä porukalla. Jos loppiaisesta ei makseta sunnuntaikorvauksia on se rinnastettava arkipäivään eli töissä pitäisi silloin olla yhtä monta työntekijää, Sunnuntaisin on töissä vain puolet siitä henkilömäärästä mitä on arkena. Eli se tästä "säästöstä"

Vieras

#64


Ei sopimusyhteiskuntaa saa romuttaa!

Vieras

#65


Suomi ei nouse suosta sillä, että vuorotyötä tekeviä rangaistaan, ihmiset tekevät työtään sairaina ja juhlapyhät vähentävät palkkaa entisestään. Nää päättäjät eivät ole enää millään tasolla tietoisia normaali ihmisten elämästä!

Vieras

#66


Autetaan ensin omia.

Vieras

#67


Eikö kaikkien pitäisi vastustaa tälläista diktatuurin alkua.

Vieras

#68


Suomen taloudellinen tilanne ei parane jos valtaosan väestön ostovoimaa jatkuvasti heikennetään. Saamme näin lisää eriarvoisuutta. Eläminen on nykyään jo liian kallista.

Vieras

#69


Köyhän kyykyttäminen alkaa nyt riittää

Vieras

#70


Koska näin rajut toimet ovat tyrmistyttäneet ja kohdistuvat suoraan pienipalkkaisiin naisvaltaisiin aloihin jossa itsekin työskentelen. Järkyttävää sanelupolitiikkaa!!!

Vieras

#71


Kaikki näköjään otetaan duunari pienestä palkasta ja herrat ajelee veronmaksajien rahoilla.

Vieras

#72


Järkyttävää, kuristukset kohdistuvat pienipalkkaisiin naisvaltaisiin aloihin ja heidän perheisiinsä! Kuka meitä vanhuksia enää hoitaa, varmaan iltaisin, öisin, viikonlopppuisin robotit!

Vieras

#73


Yli 40 vuotta hoitotyötä tehneenä tiedän että ne lisät ovat tosi pienet siihen työmäärään nähden Vaihdettava vuoroja jos ei sijaisia saa ja nyt ne vähätkin aijotaan viedä.Miten paljon naisia voidaankaan kyykyttää

Vieras

#74


Koska mua vituttaa! Teen kolmivuorotyötä hoitoalalla. Perheellinen.

Vieras

#75


Joku oikeus se hoitoalan ihmiselläkin pitää olla.

Kommentoi adressia