Adressi Sipilän hallituksen pakottavaa lainsäädäntöä vastaan

Adressi Sipilän hallituksen pakottavaa lainsäädäntöä vastaan / Tiedotteet / PAKOTTAVA LAINSÄÄDÄNTÖ OLISI VASTOIN KANSAINVÄLISEN TYÖJÄRJESTÖ ILO:N SOPIMUKSIA / Kommentit


Vieras

#1

14.09.2015 23:54

Se on väärin meitä, tavallisia ihimisä kohtaan.

Vieras

#2

15.09.2015 02:21

Jos ja kun yllä oleva teksti pitää paikkansa, niin miten valtion johto, jolla luulisi olevan asiantuntemusta myös mm ILO:n sopimuksesta, voi ylipäätään esittää edes mitään pakkolakia?. Eikö tälläisten esittäjiä vastaan voi nostaa syytettä?. Hävytöntä käytöstä hallitukselta. Miten Suomi voi poiketa tässä kohtaa näin härskisti, kun esim EU antaa sanktioita pienen pienistä muista rikkeistä?. Oman maan kansalaisia saa kohdella alatyyliin, mutta kaikki tänne pyrkivät pitää ottaa vastaa avokätisesti ja taata heidän hyvinvointinsa. Ei mahdu tavallisen työläisen kaaliin.
Sarde

#3

15.09.2015 03:47

Täytyy varmaan valittaa EU:hun tästä hallituksen toiminnasta, jos oikeasti meinaavat jyrätä ja me ei voiteta tätä hullua suunnitelmaa, mitä päättäjät aikovat tehdä. YLEISLAKKO pidemmäksi aikaa, jos nyt ei tuleva perjantai heitä millään tavoin puhuttele. Aivan meidän oikeuksien polkemista. eikö muka ns. fiksut keksi parempia ratkaisuja kuin tehdä melkein samat kuin Kreikka ja me ollaan kohta samassa jamassa noiden päättäjien takia.


Vieras

#4

15.09.2015 05:45

Neuvottelemaan siis koko konkkaronkka hallitus ja järjestöt.

Vieras

#5

15.09.2015 06:52

Pidetään oikeuksistamme kiinni ja pidetään pintamme!
Yksi d-insinööri ei kaada meidän perinteistä sopimuspolitiikkaamme. Olkoon vaikka kuinka pääkkö äijä. Seuraavissa vaaleissa se kusipää on vain paha uni!

Vieras

#6

15.09.2015 07:00

Nyt järki käteen Sipilän hallitus!!!!!!!! hoitajana huono palkka fyysisesti raskasta ja henkisesti. Palkan lisät ehdottomasti pidettävä siitä palkkamme !!!!!!! Ei tällä palkalla kulutusjuhlia pidetä vaan kituutetaan .

Vieras

#7 Aloittiko Sipilä normien purkamisen valtiosopimuksista

15.09.2015 07:04

Hurjaa on meno kun hallitus aloittaa normipurkutalkoot valtiosopimuksista. Tarpeettomia sen mielestä vaikuttaa olevan myös ympäristönormit koska Talvivaaraan pumpataan rahaa kuin sontaa purkuputkesta vaikka yhtiö on viitannut kintaalla ympäristölaille. Sen sijaan talkoista on jätetty ulkopuolelle mm. noin 2,2 miljardia verotonta osinkotuloa noin 3,9 miljardin osinkotuloista (viimeisimmät v. 2013 verotulot) ja samansuuruisesta myyntivoittotulosta 20-40 prosenttia on verovapaata.


Vieras

#8

15.09.2015 07:22

Hyvä kun on faktaa ja se tuodaan esiin.

Vieras

#9

15.09.2015 09:45

TSEMPPIÄ TYÖLÄISVÄEN SORTOA VASTAAN.

mm-66

#10

19.09.2015 19:13

En hyväksy kolmivuorotyöläisenä millään muotoa esim. sunnuntaityöleikkauksia .


Vieras

#11

20.09.2015 05:17

Ehdottomasti pakkolaki puheet pois. Ovat vastoin kansainvälisiä sopimuksia ja suomalaisten perusoikeuksia. Sitä paitsi vaaleissa ehdokkaat eivät lainkaan avanneet esim Sipilä mitä hän tarkoittaa yhteiskuntasopimuksella. Sitä olisi pitänyt avata, että mitä se tulee sisältämään. Äänestäjät äänestivät sikaa säkissä. Kansalaisillako ei ole mitään ns kuluttajasuojaa?. Ehdokkaat menee vaaleihin katteettomilla lupauksilla ja kansalaiset hyväuskoisina äänestää, ei voi olla oikein. Eihän muutakaan "asiaa" tai tavaraa saa myydä jos siitä ei ol annettu oikeita tietoja, jos ei saa rahat takaisin, eli nyt SSS pääsivät vallan kahvaan valheella. Vastustan jyrkästi.

Vieras

#12

20.09.2015 05:36

Jos tehdään sopimus hallituksen ja järjestöjen pitäisi se tehdä siten että saavutetut edut eivät menisi ikiajoiksi. Amerikkalainen professori kertoi eilen miten tuottavuus on kasvanut ja palkkojen kehitys on jäänyt paikoilleen. Isänmaallisuus jota peräänkuulutetaan firmojen osalta on aika heikkkoa. Suomalaiset isot firmat joilla on toimipisteitä eri maissa shoppailevat ja maksavat veronsa niihin maihin joiissa on pieni verotus, kuten olemme saaneet lukea Taloussanomista. Työnteko on myös muuttunut laman myötä firmat käyttävät määräaikaisia työntekijöitä pienillä 2 viikon sopimuksilla ja varman työpaikan saa vasta kun tulee eläkkeelle lähtöjä. Myös ilmapiiri on erilainen kun takana on ollut monta irtisanomis kierrosta. Yleensä aina potkitaan pois eniten duunareita ja myös lomautus koskee eniten duunareita. Nyt pitäisi myös muistaa että äänestäminen on tärkeä vaikuttamis kanava ja jos jättää äänestämästä niin ei ole valitus oikeutta. Meitä tavallisia duunareita opastavat henkilöt joilla ei ole pikkurahan puutetta. Aamutelkkarissa on asiantuntijoita jotka tienaavat 300 000 € vuodessa ja jopa pankinjohtajat saavat samaa luokkaa kun on pankkeja yhdistetty. Tiedotus yhteiskunta sopimuksen ehdoista on voittopuolisesti ollut hallituspuolueiden käsissä ei ole Ay liike korjannut kunnolla mikä oli hallituksen tarjous, edes Sak sivuilla. Nyt kansa on jaettu jo kahtia esim. Facebook sivuilla on huomioitu miten todelliset erot ihmisten kesken tulevat esiin kun keskustellaan työehdoista. Pitäisi enemmän Ay liikkeen saada tiedotusta aikaiseksi ja kertoa myös vapaa matkustajille eli Loimaan kassalaisille mikä on aikaansaanut edut joita he nauttivat.