Hurstin ruoka-apu pidettävä toiminnassa!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Hurstin ruoka-apu pidettävä toiminnassa!.


Vieras

#1

05.05.2011 16:04

Julki sellaisten henkilöiden nimet jotka haluavat häätää ruoka-avun.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

05.05.2011 16:15Vieras

#3 vieras

05.05.2011 16:41

Se onkin aivan oikein jos tuollaisen ihmisen asuntomarkkinat huononee
kuinka kehtaakin möläytellä tuollaisia varpusia turvasta.Häpeä!!!!
Peace & Love -93

#4 MITÄ ?!?!

05.05.2011 17:37

Ihmisten ahneuus on loputonta..... Se on turhauttavaa ja välillä olen asiasta todella todella vihainen. Haluaisin, ja olisin valmis tekemään asioiden eteen paljon enemmän kun myt teen, en vain aina tiedä miten sen tekisin. En vain voi ymmärtää sellaisten ihmisten ajatusmaailmaa, jotka ovat valmiita parantamaan omia olojaan sen kustannuksella, että muilla olisi huono/huonompi olla. Jos kaikki tekisivät edes pieniä asioita sen eteen että itsellä ja muilla olisi hyvä olla, niin maailma olisi oikeasti pärempi paikka. "Kyvyttömyys kokea toien kärsimystä omanaan aiheuttaa sen, että kärsimys jatkuu. "

Vieras

#5

05.05.2011 20:25

Jos ruokajono joudutaan lopettamaan kyseiseltä paikalta, niin uusi paikka voisi olla eduskuntatalon edessä. Sillä konsensoituisi eliitin ja köyhän välinen kuilu ja samalla eliitti todistaisi halunsa aidosti auttaa vähäosaisia kansalaisia. Kiitos jo etukäteen suomen päättäjät.

Vieras

#6

05.05.2011 22:28

Kyllähän sitä tilaa warmasti löytyy, jos parempiosaisia niin harmittaa tuollaisten jonojen koko olemassaolo!Voi niitä pienissä sieluissaan!!
stadari

#7 mamu

05.05.2011 23:12

sinä joka olet tämän ruikutus adressin keksinyt ota asioista selvää! Hursti on tullut siihen osoitteeseen 2005 ei kymmeniä vuosia sitten eli aika moni om ollut siinä ennen Hurstia.
HK

#8 Re: mamu

06.05.2011 00:39

#7: stadari - mamu

Sinä joka pidät tätä ruikutuksena oletkin varmasti juuri se joka asunnostaan lisää rahaa haluaa..

 

Okei tuli pieni virhe ehkä tekstiin.. tällä paikalla ei Hursti toki ole kymmeniä vuosia toiminut, mutta tarpeeksi pitkään kuitenkin että se on todettu hyvin toimivaksi sijainniksi..

Helsinginkadun ongelmat johtuvat jokatapauksessa aivan muista asioista kuin tästä ruoan jakelupisteestä.

Torilla hengailivat denat jo lapsuudessani ja varmasti jatkavat sitä vaikka Hurstin leipäjono muualle häädettäisiinkin..

Ihan turha hankkia keskeltä Hesaria asuntoa jos köyhät ja alkoholistit häiritsevät.  Kamoon.. Järki käteen! (ja tervemenoa Tölikaan)

Asunnon arvon lasku on silkkaa kusetusta jokatapauksessa.. hesarin kämpät on mitä on, eikä ne miksikään tule muuttumaan!

p.s. Minä sentään kirjotan avoimesti omalla nimelläni ;)

stadari

#9 Re: Re: mamu

06.05.2011 10:09

#8: HK - Re: mamu 

 pointti oli siinä sun väärästä infosta ei muusta tsori jos loukkaannuit . kyllä stadarilla oli viellä 80luvulla  villi meno verrattuna nykyiseen, täällä olen budjannut ikäni enkä täältä helposti lähde pois varsinkaan tölikkaan. 

Hanna Keskinen
Adressin tekijä

#10 Re: Re: Re: mamu

06.05.2011 14:37

#9: stadari - Re: Re: mamu

Jos tarkotus on ilmoittaa virheestä asiallisesti, niin silloin yleensä kirjotetaan asiallisesti, eikä mitään "ruikutusläppiä"! ;)

En loukkaantunut, mutta hieman kyllä ärsytti kirjotuksen tyyli, kun hyvää asiaa tässä jokatapauksessa ajetaan.. Itse viihdyn tällä oikein mainiosti myös, enkä mielelläni pois lähde.. Täällä on tilaa meille kaikille, myös ruokajonolle! :)

saletisti ei natsaa

#11 buaah

06.05.2011 14:55

monikohan teistä allekirjottaneista pikku punkkareista on edes noilta kulmilta, ainakaan kukaan ei ole syntyperäinen alppiharjulainen/kalliolainen.
HK

#12 Re: buaah

06.05.2011 15:21

#11: saletisti ei natsaa - buaah

Minä, eli aloittaja olen ainakin.. myös äitini ja isosisäni ovat kalliossa asuneet..

En kuitenkaan näe että pitäisi olla kalliossa syntynyt ajaakseen hyvää asiaa. Riittää ihan hyvin että on asunut lähistöllä, tai edes tietää mistä on kyse.. Ei lähdetä tälle linjalle ollenkaan! (siis pätemään)

 


Vieras

#13

06.05.2011 20:45

Ole itsekin tarvinnut joskus apua ja myös saanut...

Vieras

#14

06.05.2011 22:43

Me tarvitsemme Heikki Hurstin toimintaa ja toivon että Valtiovalta otta kantaa meihin huono osasten hyvin voitiin .Hurstin toiminta tarvitsee uudet tilat .
Olen seurnut kuinka ei löydy mistän tiloja vuosiin ollaan luvattu mutta lupaukset on lupauksia .
Mutta mitä jos olisi ulkomailta tulevien avustus niin kyllä löytyy tahtoa päätäjiltä .Jumallan siunausta työllesi .

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

06.05.2011 23:48


FLEMARILTA

#16 järkeäkö

07.05.2011 18:18

safkan jakamisesa ei ole mitään vikaa vaan tossa miten se hoidetaan ottaisivat oppia pelastusarmeiasta. toi hurstin nurkka harjussa on kuin kaatopaikka sieltä rotille nakataan safkat mitä ei saa rahksi muutettua. siinä syy miksi haluan sen täältä pois. ottakaa te kannattajat oman kotitalonne alakertaan moniko ottaisi? haloo ja herätys.
jepulis

#17 Re:

07.05.2011 18:20

#14: -

löytyyhän sitä fyrkkaa maaseudullekkin ja onneksi se nyt lopuu jos porttugalia  ei auteta.

HK

#18 Re: järkeäkö

07.05.2011 18:30

#16: FLEMARILTA - järkeäkö

Vai että rahaksi muutettua? Mitäköhän rahaa se Hursti tekee ILMAISELLA ruuanjakelulla??

Mielestäni kertomaasi ongelmaan ei fiksuin ratkaisu olisi Hurstin häätö, vaan pikemminkin toiminnan uudelleenorganisointi. Tämänkin olisi voinut ottaa asiallisesti keskustelun aiheeksi Hurstin ja taloyhtiön kanssa ja uskon, että kierrätys onnistuisi esimerkiksi taloyhtiön hoitamalla biojäteroskiksella!

Jos itse asuisin Hesarilla en kokisi ongelmaksi että talossani tapahtuisi ruokajakelu parin tunnin ajan keskipäivällä. Sehän on jo osa kalliolaista perinnettä! Tämä nurkkahan on muutenkin holistien suosima pussikaljoittelupaikka, joten kaikkia roskia ei voi Hurstin piikkiin laittaa! Nämä ammattilaisethan eivät torilta poistu ennenkun kalliosta poistetaan kokonaan Alko. ;)

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

07.05.2011 23:50


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

07.05.2011 23:53


toinen adressi

#21 Lisää ruokaa jakoon, EI jätteeksi

08.05.2011 15:32

Adressi hyvän ruoan saamiseksi jakoon, sen sijaan että menee jätteeksi
http://www.adressit.com/ruoka_koyhille_ei_jatteeksi_s-kauppa_suursavo_stockmann_jne

Monet suuret kauppaliikkeet ovat tehneet päätöksen, että ruoka laitetaan jätteeksi eikä anneta ihmisille. Kuitenkin suuri osa parasta ennen päiväyksellä olevaa ruokaa olisi hyvin syömäkelpoista ja toiset kaupat jakavat sitä köyhille.
Yleinen käytäntö on myös, että parasta ennen- päiväyksellä olevia tuotteita on myyty alennetulla hinnalla. Nyt on nähtävissä, että nämä tuotteet voivat mennä jätteeksi tai mulla/bioetanolin tuotantoon.
Päätökset hävittää ruokaa eivät ole kauppojen yhteiskuntavastuun tai järkevän ilmastopolitiikan mukaisia.

S-Ryhmän Osuuskauppa Suursavo on ilmeisesti päättänyt toimittaa kaiken vanhentuvan ruoan mullan ja/tai bioetanolin tuotantoon. Tässä asiassa ei ole kuultu asiakasomistajia. Tuossa Länsi-Savon jutussa http://www.lansi-savo.fi/Uutiset/11152263.html
Suur-Savo kertoo saattavansa luopua ruoka-avusta kokonaan.

Ilmeisesti Länsi-Savon jutussa, ja S-Ryhmän sisällä on väärinymmärryksiä, Bovallius-Bion menetelmä tuottaa kompostimultaa ei bioenergiaa http://www.bovallius.fi

Helsingissä ainakin Stockmannin on kerrottu lopettaneen ruoan jakelun. Vuoden 2009 yritysvastuuraportista näkee, että Stockmannin biojätemäärät olivat ainakin 3 vuoden ajan selvässä kasvussa ja ylittivät 2000 tonnia, katso sivu 7 http://www.stockmanngroup.fi/attachments/yhteiskuntavastuu/vastuullisuusraportti_2009.pdf

Ruoka pitäisi antaa puutteessa oleville ihmisille tai myydä alennetulla hinnalla, ei laittaa jätteeksi.

Suomessa on paljon köyhiä ja työttömiä, jotka tarvitsevat kaiken mahdollisen ruoka-avun.

Ruokajäte lisää kasvihuone ilmiötä, jätteiden mädäntymisestä syntyvä metaani on 10-kertaa hiilidioksidia pahempi kasvihuonekaasu. Yli 100 miljoonaa kiloa hyvää ruokaa menee roskiin MTTn Food Spill tutkimuksen mukaan "Ruuan tuhlaaminen pitäisi saada aisoihin kaikissa elintarvikeketjun vaiheissa. Yhteiskunta haaskaa valtavasti euroja heittämällä ruokaa roskiin, ja merkittäviä ympäristövaikutuksia syntyy täysin turhaan", muistuttaa Foodspill-hankkeen johtaja Juha-Matti KatajajuuriRavinto on kulutuksestamme suurin yksittäinen ympäristövaikutuksia aiheuttava tekijä" http://www.talouselama.fi/uutiset/article547147.ece.

Toissijaisesti vanhentunutta ruokaa voisi toimitaa myös biokaasun tai bioetanolin tai muun kierrätysmateriaalin tuotantoon. Parasta ennen tuotteilla ravintokäyttö on parempi vaihtoehto kuin muu kierrätys.

Ruokaa hävittävien kauppaliikkeiden päätökset ovat monin tavoin myös eettisesti väärin.

Facebook: http://www.facebook.com/pages/Ruoka-K%C3%B6yhille-EI-J%C3%A4tteeksi/206279132737780
Päivi Ruippo
Helsinki

#22 Eikö miljoona köyhää Suomessa ole tarpeeksi?

08.05.2011 15:46

Jotkut ihmiset eivät enää kestä ja siedä köyhyyden ja köyhien näkemistä Suomessa. Tämä ilmiö leviää ja tarttuu, jos siihen ei puututa lujalla otteella ja heti alkuunsa.

Köyhyys halutaan pois silmistä ja mielestä. Köyhistä on alettu jo tehdä syntipukkeja, vaikka syy ei ole heissä, vaan oikeiston ajamassa tuhon politiikassa. Köyhät halutaan teollisuusalueille tai muualle syrjään. Metsiinkö nämä ihmiset on tarkoitus piilottaa, jos he eivät köyhyyteensä ja siitä seuraaviin sairauksiinsa kuolekaan? Se ei ole toimiva ratkaisu, koska köyhiä tulee koko ajan lisää, jos alhainen oikeistopolitiikka saa jatkaa eteenpäin menoaan.

Oikeistopolitiikalla luodaan Suomeen 40 000 köyhää lisää per vuosi.
Oikeistopolitiikalla Suomi saa yli 3 000 köyhää lisää joka kuukausi.
Oikeistopolitiikka synnyttää 100 uutta köyhää tähän maahan joka päivä.

Sairastuneet ja ennenaikaisesti kuolleet ovat vielä aivan oma lukunsa, joista ei tilastoja vielä löydy.

Kansa ei halua epäsuorin keinoin tappaa ihmisiä ja juuri siitä on kysymys, kun ihmiset tietoisesti ja tarkoituksellisesti ajetaan köyhyyteen.

Maata ei ole johdettu pitkään aikaan kansantahdon mukaisesti. Kansaa ei ole kuunneltu, vaan on tehty jo kauan täysin päinvastaisesti, mitä kansa on halunnut.

Eikö miljoona köyhää Suomessa ole tarpeeksi? Milloin suunta muuttuu?
juunas

#23 Ruoka-apu säilytettävä tietysti

08.05.2011 16:06

Mutta kyse on siitä, itse siellä päin käyn usein, en ole asunut, enkä haluaisi aasua koska siinä on Alko jonka liepeillä on aina jotai rähinää ja ördausta - niin kuin siinä ei olisi tarpeeksi, niin on vielä 10 baaria ja sitten tämä ruokajono. Ei kenenkään tarvitse katsoa ikkunastaan moista jonoa, niissä spurguissa on ihan tarpeeksi kestämistä.

Se on helppo sanoa kun ei tiedä miltä se näyttää: kadutkin ovat tarkoitetut kävelyyn eikä jonottamiseen. Ihan sama jonottavatko keikkalippuja vai ruokaa.

Paikka vain vaihdettava, ei siinä muuuta ole.
Laitan linkin

#24 Facebook: Ruoka Köyhille, ei jätteeksi

08.05.2011 16:16

Esko A Perälä

#25 Re: Ruoka-apu säilytettävä tietysti

08.05.2011 20:47

#23: juunas - Ruoka-apu säilytettävä tietysti Tottakai rikkaat ja keskiluokkaan kuuluvat itsekkäät ihmiset haluavat köyhät pois silmimistään, koska heidän mielestään leipäjonolaiset ovat lintsareita, työtä vieroksuvia sosiaalipummeja, juoppoja, narkkareita jne. Suomihan on maailman paras maa, kuten johtavat kokoomuslaiset politiikot Stubbin johdolla jatkuvasti hokevat. Näin Suomessa varmaan onkin rikkailla ja hyvätuloisilla, mutta ei leipäjonolaisilla ja muilla pienituloisilla kansalaisilla.

Kommentoi adressia
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…