SUOMI IRTI EU:STA!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista SUOMI IRTI EU:STA!.


Vieras

#176

23.09.2013 12:41

Nyt lopetetaan tämä hulluus...

Vieras

#177

23.09.2013 13:40

SUOMI IRTI EUSTA
EU:n puolesta

#178 En todellakaan allekirjoita

23.09.2013 18:33

EU on tuonut mukanaan esim. tavaroiden ja ihmisten vapaan liikkumisen sekä yhtenäisen valuutan. Tuleeko kellekään mieleen, että nämä seikat EDISTÄVÄT ja helpottavat EU:n sisäistä kaupankäyntiä ja kyllä MYÖS Suomen osalta.

Vieras

#179 Re: En todellakaan allekirjoita

23.09.2013 20:27

#178: EU:n puolesta - En todellakaan allekirjoita

Tavaroiden vapaa liikkuminen ? Esimerkiksi maahan tuotavista uusista ja käytetyistä autoista ja moottoripyöristä me maksamme ylimääräistä maahantuonti veroa, jota ei täytynyt olla EU:n alueella ollenkaan.

Ihmisten vapaa liikkuvuus ? Rikolliset käyttävät lakia hyväkseen rajoilla mennen tullen ja varastettu tavara liikkuu myös vapaasti maasta kuten huumeet ja aseet maahamme. Tämä on paljon vakavampaa kuin se, että olisi suhteellisen vaivaton ja vain vähän aikaa vievä passin vilauttaminen rajoilla mennen tullen. Ketään rehellistä ei ollut ennenkään estetty liikkumasta minnekkään.

Yhtenäinen valuutta ? Nykyaikana pankkikortti on "yhteinen valuutta" kaikkialla maailmassa, eikä myöskään rahan vaihto ole ollut ainakaan minulle koskaan ylivoimainen tehtävä vaikka EU:n ulkopuolelle matkustaessa. Eikä ilman omaa valuuttaa 90 luvun lamastakaan oltaisi selvitty, mutta tällä kertaa saattaa lamasta ja valtion veloista selviäminen olakkin huomattavasti vaikeampaa ja jopa mahdotonta juurikin kalliin yhteisen euron takia.

Olisi ollut paljon järkevämpää tehdä vain EU alueen vapaakauppa alue, jossa yritukset olisivat voineet käydä tullivapaasti kauppaa kekenään ja yksityisille. Nyt lisäksi esimerkiksi Virolaiset ja Puolalaiset tekevät Suomen rakennuksilla Suomalaisten työt ja Suomalaiset rakentajat joutuvat olemaan työttöminä. En todellakaan näe EU:ta kaupankäynnin edistäjänä ja helpottajana, vaan päin vastoin, se on tuonut kalliita ja rajoittavia asioita Suomen teollisuudelle sekä maanviljelylle. Kaikki tämä on nostanut vain hintoja ja vaikeuttanut yleisesti asioita.

 


Vieras

#180

23.09.2013 22:52

ehdottomasti suomi itsenäiseksi,ja markka takasin
suomalainen

#181 suomi takaisin

23.09.2013 22:54

suomi takaisin ,ja markat käyttöön .
Avara-katseinen

#182 Kannanotto

24.09.2013 10:38

Nyt on taas niin hienosti ja populistisen yksinkertaisesti löydetty ratkaisu jokaiseen ongelmaan, jossa Suomi ja suomalaiset tällä hetkellä rypevät. Kaikkihan hoituu jättäytymällä ulos EU:sta. Kuten historia on näyttänyt, markka ei ollut millään muotoa vakaa valuutta ja näin ollen euron käyttöönotto on ainoastaan auttanut Suomen taloutta huolimatta siitä, että Suomi on ollut nettomaksajana unionin jäsenenä.
Kuten asiaan vähänkin perehtyneet tietävät, yksi eurooppalaisen politiikan kulmakivistä on markkinoiden vapauttaminen, johon keinona on käytetty mm. Suomellekin niin ominaisten valtiollisten monopolien rajoittamista vapaan kilpailun nimissä. Vapaa kilpailu takaa vakaammat (lue: alhaisemmat) kuluttajahinnat, paremman palvelun ja vapauden valita useiden palveluntarjoajien välillä.
Suomen todellisena ongelmana on itseään vastaan kääntynyt hyvinvointivaltiomalli, johon ei esim. eläkepommin ja korkean verotuksen passivoivan vaikutuksen takia ole enää varaa. EU:sta irrottautuminen ei mielestäni poistaisi ongelmia, vaan lisäisi niitä.
Mitä tulee ehdotukseen tiettyjen poliitikkojen erovaatimuksesta, sen voisin allekirjoittaa sellaisenaan. Suomen politiikkaa on hoidettu erittäin huonosti.
EU:n puolesta

#183 Re: Re: En todellakaan allekirjoita

24.09.2013 16:53

 

Tavaroiden vapaa liikkuminen - kyllä, oletko tietoinen, että EU:n sisällä liikkuvasta tavarasta ei tarvitse maksaa tuontitulleja ja yritysten ALV:a?

Ihmisten vapaa liikkuminen - tarkoitin tällä myös esim. työvoiman siirtymistä EU-maasta toiseen ilman esim. hankalia työlupahakemuksia yms.

Yhtenäinen valuutta - ilmeisesti olen 31 vuotiaana hyvinkin "kalkkis", kun itse tykkään jopa käyttää käteistä rahaa. Erityisesti muualla kuin Suomessa ollessani. Tällöin on kätevää, kun ei tarvitse miettiä missä olikaan lähin rahanvaihtopaikka tai missä olisi edullisin vaihtokurssi.

 

Itse teollisuudessa työskentelevänä ja ulkomaisen sekä EU-kaupan kävijänä olen konkreettisesti nähnyt miten EU on yritysten ulkomaankauppaa helpottanut ja edistänyt.

 

Ja ei, en todellakaan vieläkään allekirjoita.

ULOS UNIONISTA / PETRI RAUTIAINEN

#184 SUOMALAINEN EU-VAALIPETOS

29.09.2013 08:24

Rikoslain mukaan kysymyksessä on törkeä valtiopetos, jos presidentti tai hallitus muuttavat perustuslakia laittomalla tavalla. Näin tapahtui jo Suomen ETA-jäsenyydessä.
Törkeä valtiopetos ei rikoksena vanhene.
Kaiken kukkuraksi törkeä valtiopetos ”demokratisoitiin” EU-kansanäänestyksellä kansalle.

Vaalipetoksen ydin: Kansanäänestyslaki

Kansanäänestyksessä ei ollut kysymys vain kansalaisten mielipiteestä. Kansanäänestyslain (578/94) 3 §:ssä lukee: "Tuleeko Suomen liittyä Euroopan unionin jäseneksi neuvotellun sopimuksen mukaisesti?"

- Mikä oli neuvoteltu sopimus?


1. Tekaistu EMU-varauma

2. Maatalousartiklojen vaiettu oikeudellisuus.

Presidentit Koivisto ja Ahtisaari sekä keskeiset ministerit tiesivät, mikä oli neuvoteltu sopimus, koska sen tiesi myös keskeinen EY-/EU-neuvottelija Antti Kuosmanenkin, joka joutui vetämään pois myynnistä paljastavan kirjansa ”Suomen tie EU:n jäseneksi”, Ultima Thule, Oulu 1999.

Petoksesta vastaa ensisijaisesti presidentti Mauno Koivisto, joka alkuperäisen Hallitusmuodon 33 §:n mukaan sananmukaisesti määräsi Suomen ulkopolitiikasta.

Linkitetyt liitteet A-neloselle:

Liite 1 a:
UM:n SALAINEN EMU-PÖYTÄKIRJA 20.12.1993

Liite 1 b:
Varaumat erosivat?

Liite 2:
Liittymissopimus eli Korfun sopimus

Liite 3:
Törkeä valtiopetos eli perustuslain EU-mukautus

Liite 4:

Tässä nettikirjassa on Suomen EY-/EU-neuvottelujen ja jäsenyyspäätösten taustatietoa:

Lisää tietoa löytyy seuraavasta linkistä:
http://koti.mbnet.fi/jorjaa/historia.php

Vieras

#185

01.10.2013 02:57

tähän on pakko jo laittaa nimi! :)

Vieras

#186 Re: Re: Re: En todellakaan allekirjoita

01.10.2013 06:48

#183: EU:n puolesta - Re: Re: En todellakaan allekirjoita

Et työskentele ainakaan Suomen rakennusteollisuudessa, sillä esimerkiksi Virolaiset ja Puolalaiset työntekijät ovat vieneet Suomalaisten työpaikat meillä parempien palkkojen takia ja luuletko, että Suomalaisten kannattaisi lähteä tekemään raksatyöt mitättömällä palkalla Viroon tai Puolaan, kun ne ei kelpaa heillekkään. Puhun nyt omasta kokemuksestani rakennuksilla Suomessa ja tiedän tilanteen tarkasti. Itselläni on kokemusta Suomalaisilta rakennuksilta 31 vuotta erikoisammatti töistä, eikä palveluksiani enään kaivata, koska ulkomaalaiset tekevät työt halvalla urakalla nopeasti suhaisten keikka työnä, eli Suomeen ei jää edes verojakaan heidän palkoista. Seuraukset ovat nähtävissä myös työn tuloksissa, eli sutta ja sekundaa halvalla. Jokainen Suomalainen työtön rakennustyön tekijä on sinun teollisuustyön tuoton armoilla, eikä sekään taida kovin pitkäikäiseltä näyttää, koska työt ja tavaroiden valmistus on halvempaa tuottaa vaikka Puolassa. Sama ongelma on muissakin entisissä ns.hyvinvointi valtioissa.

Tavarat voisivat liikkua vapaakauppa-alue periaatteella samoin kuin USA-Kanada-Meksiko vapaakauppa-alueella. Eli ei kuluja.

Yhtenäisen valuutan huonot puolet ovat paljon paljon suuremmat Suomelle, kuin yksittäisen satunnaisen matkailijan saamat pienet hyödyt.

Ja se vapaa liikkuminen. Jos et ole rikollinen, niin ei sinua ole koskaan ennenkään estetty liikkumasta minnekkään.

 

JÄRKI KÄTEEN

#187 Re: Re: ÄLYTÖNTÄ

01.10.2013 09:37

#175: - Re: ÄLYTÖNTÄ

Itse itket vielä katketarat itkut, turhaan käyt muita syyttämään!

Ulos unionista / Petri Rautiainen

#188 Re: Re: Re: En todellakaan allekirjoita

01.10.2013 11:35

#183: EU:n puolesta - Re: Re: En todellakaan allekirjoita

Mitä tavaroiden vapaata liikkumista se on enää, kun esim. kaljaralli Viroon aiotaan pistää tulliselvitysten alaiseksi ja mahdollisesti maksat siitä vielä tullin? Toiseksi, EU haluaa puuttua asiaan, miten , missä yhteydessä ja koska sinä ne kaljat käytät. Tämäkö muka vapaata liikkuvuutta? Lisäksi puututaan sinun vapaa-ajan toimintaan.

Työlupien saanti ei ole EU:n myötä helppoa, kun yritykset yksityistetään EU-lainsäädäntöä rajoittavin säädöksin ja direktiivein, mikä heikentää työn kannattavuutta ja työnantajalla on paineet sanoa irti työntekijöitä taloutensa parantamiseksi. Sekään ei aina auta tai parannus on vain väliaikainen, kun joudutaan tekemään lisää irtisanomisia. Lopulta on koko yrityksen kannattavuus vaakalaudalla ja se ajetaan joko konkurssiin tai myydään ulkomaiseen omistukseen.

Euro on politikkojen keinotteluvaluutta ja on jokaisella maalla eriarvoinen, mitä kuvaa valuuttakurssin taso eri EU-maissa
1A+-3A+ välillä. Oikeesti Suomella ei kuuluisi olla 3A+ tasoista valuuttaa, koska sillä on paljon velkaa ja se on nettomaksaja, muiden maiden lypsylehmä.

Jos nyt menee itselläsi lujaa, tilanne voi olla toinen 10- tai 20 vuoden päästä. Muutokset tapahtuvat hitaasti. Suomi ollaan ajamassa maksukyvyttömäksi ja sentakia olisi mitä pikimmin pyrittävä eroamaan EU:sta.


Vieras

#189 SAMA VALUUTTA MUTTA ERI ARVO

01.10.2013 12:11

EURO on eriarvoinen valuutta erimaissa. Esimerkiksi jos Saksassa käytetyn auton saa vaikka 5000e, maksaa samanlainen auto Suomessa n.9000e. Ruuan hinta Saksassa on myös halvempaa kuin Suomessa, ym.  Meille luvattiin ennen EU jäsenyyttä jotain aivan muuta. Meidät petettiin totaalisesti.

Meille perustellaan Suomen kovia hintoja kuljetuskustannuksilla ja milloin milläkin. Milloin Suomi on isomaa, milloin pienimaa, tai kylma milloin kuuma tai tai tai.  Aivan sama, hinnoittelu on aina kuluttajalle (kansalaiselle) epäedullinen, koska korkeanhinnan perusteena voidaan käyttää aina jompaa kumpaa, mutta aina hinta on kallis. Mutta jos minä käyn itse esimerkiksi ostamassa ja hakemassa sen auton Saksasta, maksan siellä auton ja verot sitten ajan sen kotiin, niin minun ei pitäisi maksaa ainakaan kuljetuksesta tai mistään muustakaan kenellekkään, mutta veroja tulee silti kotimaassa vielä tolkuttomasti maksettavaksi. EIHÄN SE EU NÄIN PITÄNYT OLLA.


Vieras

#190 Re: Re: Re: Re: En todellakaan allekirjoita

01.10.2013 12:15

#188: Ulos unionista / Petri Rautiainen - Re: Re: Re: En todellakaan allekirjoita

Eli viinaa, suomalaisen pyhä lehmä, tämän adressin katkeruuden takana olikin. No, hyvä että selvis.


Vieras

#191

02.10.2013 19:49

Tulee kiire äänestää EU:sta eroon kun kasvavat sukupolvet eivät muusta tiedä!

Vieras

#192 KALLISTA TODELLA KALLISTA

03.10.2013 14:26

Kuka täällä puhui viinasta. No hyvä kun otit puheeksi, sekin on kalliimpaa Suomessa, kuten myös tupakka. Lisäksi asunnot ovat kallimpia. Vakuutukset ovat kalliimpia. Verot ovat kalliimpia. Itseasiassa suurinosa asioista, eli lähes kaikki on kalliimpaa kuin ns.muissa hyvinvointi EU valtioissa, kituvista kriisivaltioista puhumattakaan. Sitten vielä, Suomessa on työntekijän irtisanomis-suoja paljon huonompi. Palkat ovat huonommat. Työttömyysturva on huonompi. Eläkkeet ovat huonommat. Sairaanhoito on huonompaa ja vaikeammin saatavissa. Ja kelitkin ovat paljon huonommat. Ei Suomi ole oikeasti hyvinvointi valtio muille kuin rikkaille pääomasijoittajille.
Mutta olkoot näin vain, eipähän tarvitse näyttää rajalla passia. VOI HELVETTI !

Vieras

#193 Re: KALLISTA TODELLA KALLISTA

03.10.2013 14:57

#192: - KALLISTA TODELLA KALLISTA

No menisitte nyt sitten sinne venäjälle kun kerran aina hingutte. Takuulla EU-vapaa maa ja kaikki on halpaa, varsinkin viina ja naiset. Kelit nyt on mitä on, mutta ette te kai sitä kännissä huomaa.


Vieras

#194

03.10.2013 16:14

Ei Venäjä ole minulle vaihtoehto, eikä ole koskaan ollut vaihtoehto Suomellekkaan, siellähän asuukin vain Venäläisiä. Suomem itsenäisyyttä tässä vain haikaillaan.

Vieras

#195

03.10.2013 16:33

SuurSuomi voitaisiin tehdä seuraavaksi, jahka päästään irti EU:sta.

Vieras

#196

11.10.2013 15:16

IMF on antanut suosituksensa Kreikalle ja EU-parlamentille maksaa pois EU:n aiheuttamaa velkaa, johon EU-maat eivät ole suostuneet. Jos toimittaisiin IMF:n susitusten mukaisesti, tietäisi se myös Suomelle suurta laskua. Tässä asiassa EU kääntyy täysin itseään vastaan ja talous ei lähde kasvuun velkaantuneissa jäsenmaissa, koska sitä ei osata oikealla tavalla hoitaa.

Ero EU:sta ja eurosta ei toisi mitään lisälaskua Suomelle, kun ymmärrettäisiin lähteä pois ajoissa. Kaupan elvyttämiseksi voimme kuitenkin olla Etan jäsen. Yrittäminen pitää vapauttaa ja veroja alentaa nykytasosta.

Vieras

#197 EU:lle rahat ja joukot

14.10.2013 17:58

EU maat ovat sopimuksien mukaan velvollisia hoitamaan omat EU:n ulkorajat, joilla sellainen on. Suomella on EU:n ulkorajoja Venäjän- ja Norjan rajat, joissa varsinkin Venäjän pitkä raja tuottaa Suomelle suuret kustannukset, sitten on vielä myös omat merialueet valvottavana. Nyt Katainen on viemässä Suomesta meidän Suomalaisten rahoittamana Italiaan Rajavartioston väkeä ja kallista kalustoa valvomaan Italian merialuetta. Italialla olisi varmasti itselläkkin riittävät voimat hoitaa rajansa, mutta taas Katainen yrittää mielistellä suuria EU maita. Kysymys kuuluu, että minnekkähän ne meidän vuosittain EU:n ylläpitoon maksettavat tolkuttoman suuret raha määrät oikein loppujenlopuksi menevätkään.
EU:n KAATAJA

#198 EU romahtaa kuin Neuvostoliitto

18.10.2013 18:26

Niin huteralla pohjalla kuin koko EU:n talous on, sille tulee käymään Neuvostoliiton tavoin. On vain ajan kysymys, koska tuo tapahtuu. Eihän romahdukset kansaa millään tavalla varoita, kun aika tulee täyteen. Ennakoimaan pystyy kuitenkin, kun alkaa mennä taloudellisesti heikosti. Sitä voi kuitenkin kestää useita vuosia, vuosikymmeniä, mutta se on sitten kerrasta poikki.

EU:n velka koko ajan kasvaa ja sen myötä EU-kriittysyys. EU on täydellinen eliitin ja suurituloisten salaliitto, missä kierretään ja muunnetaan totuuksia ja suositaan rikollisuutta.

http://uutiset.perussuomalaiset.fi/marine-le-pen-eu-romahtaa-kuin-neuvostoliitto/
Älkää uskoko propagandaa

#199 Re: EU romahtaa kuin Neuvostoliitto

18.10.2013 18:31

#198: EU:n KAATAJA - EU romahtaa kuin Neuvostoliitto

Persujen propagandasivut ovat kuin kompassi, joka näyttää etelään. Aina väärässä.


Vieras

#200

18.10.2013 22:35

Hämmästyttääkö ketään, että perussuomalaiset juoksevat pahamaineisen ranskalaisen äärioikeistolaisen talutushihnassa?