Suomen jääkiekkojoukkue - ota kantaa rasismiin

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Suomen jääkiekkojoukkue - ota kantaa rasismiin.

Ne ovat vaan tiellä täällä

#1 Olisi hienoa voittaa maahanmuuttajat ja pakolaiset

16.05.2011 14:07

Kaikki tulleet ilveilijät,mistä ne sitten vaeltavatkin tänne,sikiävät ja täyttävät maan yhteiskunnan loisilla,niinkuin ennen oli tapana kutsua.
Suomelle koituu näistä tosi paljon harmia ja satojenmiljardien lasku ajamyöten ja paljon enemmänkin tulevien sotien ja terroristi-iskujen kannssa.

Vieras

#2

16.05.2011 14:08

En nyt tajua, että mistä tässä meuhkataan. Ihmisten oma rasistinen käytös ei liity mitenkään suomen MM joukkueeseen, saati urheilutoimitukseen. Sehän on aivan sama kuinka hieno poliittinen vastaus "Ei saa olla rasistinen, me ei kannateta sellaista" joukkueelta tai velmentajilta tulisi, se ei vaikuta mitenkään yksilöihin. Jos suomalaiset lähtee viinahuuruissa ja voiton huumassa meuhkaamaan, niin ei siinä paljoa mikään puhe paina... tottakai se on huono homma jos idiootit pilaa tunnelmaa moisella möykkäämisellä, mutta näitä löytyy aina ja joka kaupungista. Älytöntä vetää joukkue mukaan tälläiseen...

Vieras

#3

16.05.2011 14:23

Suurin osa suomenjoukkueesta asuu ja tekee töitä ULKOMAALAISENA jossain päin maailmaa. Olisko vekkulia kun ne sais ratikassa pelätä henkensä puolesta ???

Vieras

#4

16.05.2011 14:25

Kuules numero kaksi: Onko sun vastaus sitten se, että mihinkään ei kommentoida, mihinkään ei puututa? Olet harvinaisen itsekäs yksilö.
Äly hoi älä jätä

#5 Outo syytös

16.05.2011 14:25

En tajua miten voi jääkiekkojoukkueen vika olla se, miten jotkin yksittäiset ihmiset toimivat. Tuskin joukkue ottelussa mitenkään aktiivisesti kannusti ihmisiä rasistiseen toimintaan, sattui vain voittamaan pelin. Ongelma ei siis ole hyvin pelaavassa jääkiekkojoukkueessa vaan näissä yksittäisissä ihmisissä, suunnatkaa tuo kysymyksenne heitä kohtaan.

Vieras

#6

16.05.2011 14:28

Urheilu on urheilua. Pidetään se urheiluna ja ihmiset ihmisinä.
Vieras

#7

16.05.2011 14:29

Jep, #5. Mutta joukkueella on mahdollisuus muistuttaa asiasta niitä, joiden mielestä on okei käytöstä messuta vetävänsä ulkomaalaisia tai ruotsinkielisiä pataan joukkueen voiton takia. Jos se siis niin haluaa.

Vieras

#8 ulkomaillakin ovat

16.05.2011 14:32

joukkueet päässeet sanomaan omille kannattajilleen, että eipäs olla rasistisia. Ei Suomen joukkue ollut rasistinen, vaan nyt on sellaista kannattajajoukkoa päässyt juhlimaan, joka ei kunnioita kaikkien ihmisten oikeuksia olla tässä maassa. Eli monetmaahanmuuttajat ovat palavia Suomen jääkiekkofaneja! :) Tunnen kymmeniä. Mikseivät he saa juhlia ns. kantaväestön kanssa sulassa sovussa? Ja mikä on motiivi, kun jossainpäin oltiin poltettu Ruotsin lippuja??? MIKSI?

Tämä adressi on loistava, koska olisi hyvä, että myös Suomen kultajoukkue sanoisi, että juhlitaan kaikki - juuri sanalla KAIKKI! Ketään ei jätetä pois, eikä ketään haukuta. Siitä tässä lienee kyse.

HYVÄÄ JUHLAA KAIKILLE! BAILATAAN ANKARASTI! :)
kapitalistisika

#9

16.05.2011 14:33

Ituhippien on pakko vetää joka kohtaan rasistikortti,

Vieras

#10 Re: Outo syytös

16.05.2011 14:34

#5: Äly hoi älä jätä - Outo syytös

Hei haloo. Kukaan ei syytä jääkiekkojoukkuetta. Heillä on vaan oiva mahdollisuus ottaa kantaa tärkeän asian puolesta, sillä juuri nyt suomalaiset kuuntelevat heitä!

Paloma

#11

16.05.2011 14:35

Samalla tavoin, kun urheilijat kehottavat juomaan maitoa, olemaan polttamatta tupakkaa, käyttämään pyöräilykypärää ja turvavyötä, he voivat kehottaa ihmisiä kunnioittamaan toisiaan. Julkisuuden henkilöt toimivat esikuvina ja voivat siten vaikuttaa myönteisesti yhteiskunnan kehitykseen ja ihmisiin, jos niin haluavat. Ihminen monesti kuuntelee sellaista henkilöä, jota ihailee. Ehkä nämä rasistit kuuntelisivat joukkuetta, jonka voiton varjolla huutelivat rasistisia kommenttejaa ympäri kaupunkeja.
JeyJey

#12

16.05.2011 14:36

(@#7, samaa mieltä, mutta eihän kirjeessä puhuta ruotsinkielisistä, vaan ruotsalaisista. Ei kai bussihärikön ajatus ollut antaa Leo Komaroville, Fredrik Norrenalle tai Sean Bergenheimille turpaan... Toinen asia on tietysti, että väkivaltainen käytös on aina p*****stä ja todella surullista.)

Vieras

#13

16.05.2011 14:40

Tosi surkeaa, jos kaikki kantasuomalaiset eivät osaa juhlia hyvässä hengessä, eteenkin kun monet uussuomalaiset ovat näyttävästi ja iloisesti juhlineet voittoa muiden mukana.
fascia

#14

16.05.2011 14:41

Mitäpä jos Paloma rajoittaisit vähän tuota huomion hakemista, ja yksittäistapausten hyväksikäyttöä. :)

Tulee todella ilkeästi mieleen persut ja populismi tuollaisesta.

Vieras

#15

16.05.2011 14:44

Tärkeä aihe tällä adressilla! Saman ilmiön huomaa netissä, kolme kommmenttia puhdasta iloa Suomen menestyksestä, sitten alkaa "ryssittely" ja solvaaminen. Noloa! Vaarallista.

Hyvä Suomi ja suomalaiset - uudemmat ja vanhemmat

#17 Tunnetko edes yhtään maahanmuuttajaa?

16.05.2011 14:49

#1: Ne ovat vaan tiellä täällä - Olisi hienoa voittaa maahanmuuttajat ja pakolaiset

Älä viitsi olla pelle. Tunnetko edes yhtään maahanmuuttajaa? Itse tunnen muutaman, monesta eri maasta Suomeen tulleen ihmisen. Monet heistä ovat muuttaneet tänne perheineen jo aivan pieninä lapsina, puhuvat sujuvasti suomea ja ovat identiteetiltään ihan yhtä suomalaisia kuin minäkin. Kaikki ovat työteliäitä ihmisiä, opiskelevat ahkerasti ja/tai ovat töissä. Itse olen laiskempi. Mun maahanmuuttajataustaiset kaverit vielä opiskelevat esim. sairaanhoitajiksi, tulkeiksi ja eräskin tekee tietotekniikan väitöskirjaa Aalto-yliopistoon. Hankala tuommoisia ihmisiä on mieltää yhteiskunnan loisiksi. Nämä uussuomalaiset myös iloitsevat Suomen jääkiekkovoitosta.

Tustupa johonkin uussuomalaiseen ennen kuin alat mesota. Voisit todella yllättyä. Ystävällisessä hengessä kontaktia on hyvä ottaa vaikka Suomen jääkiekkovoittojuhlissa torilla.

PJ

#18

16.05.2011 14:56

# 17 "Nämä uussuomalaiset myös iloitsevat Suomen jääkiekkovoitosta".

Varmaan on näin, mutta toisaalta se on yhdentekevää juhlivatko tai ei. Koska tottakai jokainen - suomalainen, "uussuomalainen" tai ulkomaalainen - saa rauhassa tehdä mitä haluaa; juhlia, olla juhlimatta tai olla minkä tahansa joukkueen kannattaja.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

16.05.2011 14:59


katja

#20 Ensimmäinen viesti

16.05.2011 15:02

Eiköhän tuo tämän ketjun ensimmäinen viesti aika selkeesti osoita, että tällaiselle adressille on todellakin tarvetta.
ajoke

#21 Re:

16.05.2011 15:03

#11: Paloma -

Hyvä Paloma, juuri näin! Tiivistit kommentissasi hyvin tämän adressin lähtökohdan ja tarkoituksen, kiitos!

ulkosuomalainen

#22 Mamu-Leijonat

16.05.2011 15:03

Puolet leijonistahan on mamuja. Niin olen muuten minäkin, täällä ulkomailla missä asun.
Jalomieli

#23

16.05.2011 15:04

Eikai tässä MM-joukkuetta mistään syytetä, vaan toivotaan heidän ottavan kantaa tärkeään asiaan. Myös jalkapallon MM-kisoissa Etelä-Afrikassa rasisminvastaisuus oli vahvasti esillä, ehkä myös jääkiekko voi osallistua tähän.
Leijona

#24 Re: Outo syytös

16.05.2011 15:06

#5: Äly hoi älä jätä - Outo syytös

En minäkään eikä varmaan kukaan muukaan mutta eihän addressissa jääkiekkojoukkuetta mistään syytetäkään, vaan kiitetään ja toivotaan, että ottaisivat kantaa asiaan! Mistäs sellaista kuulit (että MM-joukkuetta kukaan mistään syyttäisi), ei sitä ainakaan addressista voi lukea! Alulle panijalla on varmasti aito huoli suomalaisten jääkiekkointoilijoiden sopimattomasta käytöksestä. Ei meidän suomalaisten pidä olla sanomisissamme yhtä dorkia kuin eräät ruotsalaiset matsin edellä!


Vieras

#25 Rasismi on Suomen häpeä

16.05.2011 15:09

#1: Ne ovat vaan tiellä täällä - Olisi hienoa voittaa maahanmuuttajat ja pakolaiset

Kyllä ne vämmemmyyskompleksisa potevat kansallismieliset kautta historian ovat niitä sotia yleensä aloittaneet, ei vähemmistöt tai maahanmuuttajat. Rasismi on sairaus, tappava sairaus.

Minun Suomeni on maa jossa kaikkien on hyvä elää. Pidämme toisistamme huolta ja seisomme heikomman puolella. Aina. Sukupuoleen, ihonväriin tai sosiaaliseenasemaan katsomatta. Suomessa olemme hyviä rehtejä ihmisiä, emme elukoita. Emme anna isokokoisten tai kovaäänisten elukoiden johtaa tätä maata tai mielipiteitä, meitä hyviä ja terveesti maastamme ylpeitä Suomalaisia on enemmän. Minun Suomeni on rohkea ja vapaa, ei ahdasmielinen.