Suomen jääkiekkojoukkue - ota kantaa rasismiin

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Suomen jääkiekkojoukkue - ota kantaa rasismiin.


Vieras

#151 Re:

16.05.2011 17:53

#2: -

Yritetään vaan saada Suomen jääkiekkojoukkue rasismin vastaiseen kampanjaan.


Vieras

#152 Re:

16.05.2011 17:53

#143: -

Miksi noin hölmölle ihmiselle pitäisi mitään perustella? Jos et vain pysty ymmärtämään noin yksinkertaista asiaa, et tule sitä ikinä ymmärtämäänkään. Ota vaikka se wikipedia esille ja sivisty, edes jyvän verran.


Vieras

#153

16.05.2011 17:56

yllättäen jotain VIHREIDEN tekemää settiä.. Tottakai vihreät kovaan ääneen mesoavat ties mitä romu-kampanijoitansa kun eivät edes hallitukseen pääse, ihan ymmärrettävistä syistä eivät kannatusta saa. Hah hah.
Hessu

#154 Hei herätkää...

16.05.2011 17:56

Onhan koiraroduissakin henkisiä ja fyysisiä eroja. Niin ihmisissäkin. Esim Australian aboriginaalit ovat mukautuneet satojen tuhansien vuosien aikana täysin erilaiseen ympäristöön kuin esim. pohjoismaalaiset. Itä-aasialaiset ja askenazi-juutalaiset ovat älykkäämpiä kuin valkoiset. Ei ole mitään rasistista sen toteamisessa. En ala itkemään sen takia koska olen valkoinen.

Herätkää pahvit todellisuuteen. Elämä ei ole mitään satua. Näistä asiasta pitää ja saa keskustella täysin vapaasti ja kiihkottomasti ilman, että joku suu vaahdossa meuhkaava vihervasuri päästelee eläintarhaääniä.

Vieras

#155 Re: Hei herätkää...

16.05.2011 17:58

#154: Hessu - Hei herätkää...

Sinä idiootti vertaat koiria ihmisiin? Ei hyvänen aika, kannatat varmaankin perussuomalaisia?

 

Kyllä on erittäin rasistista alkaa perättömästi vihaamaan tai syrjimään ulkomaalaistaustaisia, eikä sinulla ole mitään perusteitakaan käytöksellesi, joten rasistiksi sinuakin epäilisin.


Vieras

#156

16.05.2011 17:59

27-vuotias ekologian ja ympäristönhoidon opiskelija, joka näkisi mielellään enemmän vapaamielisiä ja tasa-arvoisia kaupunkeja, joissa ymmärretään ettei elintasoa voi mitata vain rahassa ja että luonto on meidän tulevaisuutemme

 

JA TÄLLÄ MENNÄÄN!

Hessu

#157

16.05.2011 18:00

"Sinä idiootti vertaat koiria ihmisiin?"

Molemmat ovat biologisia organismeja, joihin pätevät evoluution lainalaisuudet. Koirilla ja ihmisillä on todennäköisesti yhteinen kantaäiti/isä jossain miljoonien vuosien päässä nykyhetkestä.

Luuletko että jumala loi ihmiset taikuudella erikoislaatuiseksi?
Hessu

#158 Hui

16.05.2011 18:02

"eikä sinulla ole mitään perusteitakaan käytöksellesi, joten rasistiksi sinuakin epäilisin."

Minäkin epäilen sinua ei-rasistiksi. On se kamalaa.
lol

#159 Re: Hui

16.05.2011 18:04

#158: Hessu - Hui

Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa.....

Hessu

#160 No?

16.05.2011 18:07

"Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa....."

No, hävettääkö?

Vieras

#161

16.05.2011 18:09

NYT RILLATAAN :DDDDD
HUOMIO

#162 ADRESSIN TEKIJÄ SENSUROI KOMMENTTIPALSTAA

16.05.2011 18:11

HUOMATTAVA MÄÄRÄ VIESTEJÄ ON POISTETTU VIIMEAIKOINA, ADDRESSIN PITÄJÄ SENSUROI VÄÄRIÄ MIELIPITEITÄ POIS NÄKYVISTÄ! HUOMATKAA TÄMÄ ENNENKUIN LÄHETÄTTE TÄLLE PALSTALLE MITÄÄN!

Vieras

#163

16.05.2011 18:11

"Raitiovaunussa kotimatkalla todella isokokoinen mies uhkaili kahta tummaa poikaa"

Tämähän menee väistämättä leijonien vastuulle. Miksi menivät rasistisesti voittamaan?
Nyt voitosta johtuen rasistiset kommentit ikäänkuin saavat luvan tulla julki.
Aivan kuin persujen voitonkin tapauksessa.

Kaikenlainen voittaminen on kiellettävä suomalaisilta, ettemme loukkaisi mamuparkojen tunteita.
Isokokoiset miehet on myös kiellettävä rasistisina.

Ja leijonien on heti yksitellen ja yhtäaikaa sanouduttava irti rasismista!!!!11
juuso

#164 älytön adressi

16.05.2011 18:14


lainatakseni alkupään kommentoijaa;

En nyt tajua, että mistä tässä meuhkataan. Ihmisten oma rasistinen käytös ei liity mitenkään suomen MM joukkueeseen, saati urheilutoimitukseen

En nyt tajua, että mistä tässä meuhkataan. Ihmisten oma rasistinen käytös ei liity mitenkään suomen MM joukkueeseen, saati urheilutoimitukseen

En nyt tajua, että mistä tässä meuhkataan. Ihmisten oma rasistinen käytös ei liity mitenkään suomen MM joukkueeseen, saati urheilutoimitukseen

En nyt tajua, että mistä tässä meuhkataan. Ihmisten oma rasistinen käytös ei liity mitenkään suomen MM joukkueeseen, saati urheilutoimitukseen

En nyt tajua, että mistä tässä meuhkataan. Ihmisten oma rasistinen käytös ei liity mitenkään suomen MM joukkueeseen, saati urheilutoimitukseen

En nyt tajua, että mistä tässä meuhkataan. Ihmisten oma rasistinen käytös ei liity mitenkään suomen MM joukkueeseen, saati urheilutoimitukseen

Vieras

#165 Suomi ihmisille

16.05.2011 18:16

Kiitos adressista! Kiitos myös viimeisesta kommentista - olen maahanmuuttaja ja minun Suomeni myös rohkea ja vapaa eikä ahdasmielinen. Kuten toisessa kotimaassani paljon arvostettu kenraali Ehnrooth sanoi : Suomi on hyvä maa. Sitä kannattaa puolustaa. Leijonat puolustuivat upeasti Suomen ja suomalaisen urheilun kunnia. Minä ja afrikkalaissyntyinen mieheni iloitsimme siitä vilpittömästi kotikatsomossa. Lejonat jos kukaan olisivat loistavia henkilöitä yhdistämään suomenmaalaisia hienon lajin - jääkiekon nimissä.Eikä tässä kukaan ole heitä mistään syyttämässä - aika hassua että minulle, maahanmuuttajalle oli adressin sisu ensilukemalla selvä mutta se ei heti aueta joillekin kantasuomalaisista?
Kuten usean muun maahanmuuttajan, myös meidän toive on olla osaa tätä maata ja saata osaa sen iloista ja suruista. Loisista puhen olleen - enemistö tuntemistani maahanmuuttajista, mukaan lukien oma perheeni tekee ympäripyöreitä työpäiviä ja opiskele.En tiedä mikä liikkuu ihmisen päässä jotka sellaisia ajattelevat tai liikkuko mitään.Ei kukaan sosiaaliturvalla rikastuu vaan tietenkin töitä tekemällä.

Vieras

#166

16.05.2011 18:17

Minkäskielisiä ne joukkueen pelaajien sukunimet taas ovatkaan....

Vieras

#167

16.05.2011 18:17

Järkevä kommenti Hesarin keskustelupalstalta: "Esityksen tekijällä on varmaan ollut ihan hyvä tavoite taustalla, mutta harmi kyllä tälläisellä tyhmällä kannanotolla voi saada aikaan enemmän harmia kuin hyötyä. Kuten näistä kommenteista käy ilmi, monia loukkaa se, että iloinen ja kaivattu lätkävoitto valjastetaan politiikan teon välineeksi. Itse kannatan mm. vihreitä, ja olin eilisistä voitonjuhlista iloinen juuri siksi, että poliittiset jakolinjat ja muu kiistely tuntui hetkeksi unohtuneen. Ikävää jos rasismia on esiintynyt. Itse en kuitenkaan törmännyt eilen mihinkään erityisen huonoon käytökseen, eivätkä myöskään ketkään ystäväni. Ellei nakuilua lasketa huonoksi käytökseksi."
antivihreä

#168 Vastaa minulle Paloma

16.05.2011 18:19

Miksi suomalaisten yksittäiset teot kuuluvat kaikille suomalaisille? Miksi järjestelmällinenkin mamujen rikollisuus ja rasismi ovat aina yksittäistapauksia? Mikseivät vihreät tuomitse kaikkea väkivaltaa, vaan ainoastaan omasta mielestään "rasistisen" väkivallan? Miksi vihreiden mielestä kaduilla huutelu on huolestuttavampaa, kuin isoilla kymmenen hengen porukoilla yksittäisten ihmisten kimppuun käyminen? En vain tajua, ehkä Paloma osaa vastata?
Andreas

#169 Re: "Rasisti on reppana" jalkapalloilijoiden kampanja.

16.05.2011 18:20

#48: Marianne - "Rasisti on reppana" jalkapalloilijoiden kampanja. 

 Jääkiekkomestarit ovat nyt suuria esikuvia kaikenikäisille, varsinkin nuorille. Rasisimista he voisivat lausua selkeän vastustavan kantansa. En kuitenkaan tykkää termistä "reppana" tässä yhteydessä. Se leimaa vuorostaan toisinpäin. Monet raismiin ajautunet ovat vaikeuksissa olevia suomalaisia, jotka kaipaavat huomioonottamista, tukea ja rohkaisua ,jotta he löytäisivät omia pärjäämisen polkujaan.


Vieras

#170 Re: Suomen jääkiekkojoukkue - ota kantaa rasismiin / #84

16.05.2011 18:22

#84: MrLaardi -

On helppoa puhua kukkatäteilystä, totuus on, ettei tällaisina iltoina, jolloin "isänmaallisuus" on valloillaan pysty kaupungilla kulkemaan rauhassa edes tummien lasten kanssa. He saavat osuutensa tästä jääkiekkohuumasta naamaan räkästyjen limaklimppien ja apinaksi huutelujen muodossa. Ja nyt puhutaan suomessa syntyneistä alle kouluikäisistä Suomen kansalaisista....... Kerrohan mulle, mitä näille lapsille tulisi selittää: "sedät nyt vaan on niin iloisia, että räkivät sinua, se kuuluu tällaisnä päivinä asiaan, eikä se niin vakavaa ole..."Näinkö?


Vieras

#171

16.05.2011 18:23

Onnittelen joukkuetta, jonka pelaajien sukunimet eivät ole kaikki suomalaisen kuuloisia.:)Ottakaapa kantaa reippaasti rasismiin koko joukko!

Vieras

#172 Re: Vastaa minulle Paloma

16.05.2011 18:24

#168: antivihreä - Vastaa minulle Paloma

Varmaankin ihan samasta syystä kun kaikki yksittäisen ulkomaalaisen tekemät teot yleistetään koskemaan kaikkia muualta tulleita....

spurgut pois Suomesta!

#173 Re: Olisi hienoa voittaa maahanmuuttajat ja pakolaiset

16.05.2011 18:25

#1: Ne ovat vaan tiellä täällä - Olisi hienoa voittaa maahanmuuttajat ja pakolaiset

Eiköhän se isoin lasku tule just noista parhaillaan ulkona heiluvista ihan kotimaisista spurguista ja puolispugeista, jotka eniten suutaan soittavat.


Vieras

#174

16.05.2011 18:27

Olen periaatteessa aivan samaa mieltä adressin tekijän kanssa, en voi sietää rasismia ja ulkomaalaisvastaisuutta ollenkaan. Mielestäni kuitenkin kaksinaismoralismi saavuttaa tässä sellaiset mittasuhteet, että voisin oksentaa.

Jos vastuu suomalaisen tekemästä ja maahanmuuttajaan kohdistuneesta väkivallanteosta kuuluu kollektiivisesti suomalaisille, ja jos tällainen teko voidaan yleistää jonkinlaiseksi indikaattoriksi Suomen henkisestä tilasta, miksei sama kollektiivinen vastuu ja yleistettävyys ulotu maahanmuuttajien tekemiin rikoksiin? Kuka niistä on vastuussa?

Missä ovat palomat ja adressit silloin, kun maahanmuuttajat ovat tehneet väkivaltaa suomalaisia vastaan (ja tätä tapahtuu usein, paljon useammin kuin mitä heidän väkimääränsä perusteella voisi olettaa)? Haluaisin kysyä Palomalta ja kumppaneilta, ovatko maahanmuuttajien huono käytös ja rikokset heidän mielestään vertailukelpoisia mitä tulee vastuusuhteisiin ja yleistettävyyksiin. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että maahanmuuttajilla on oikeus juhlia rauhassa leijonien voittoa joutumatta suomalaisten väkivallan uhriksi. Haluaisin tietää, onko suomalaisilla Paloman mielestä vastaava oikeus olla joutumatta maahanmuuttajien väkivallan uhriksi, ja mikäli kyllä, miten tämä oikeus pitäisi hänen mielestään käytännössä turvata?

Vieras

#175

16.05.2011 18:28

Jokaisella ihmisellä on oikeus ihmisarvoon ja kunnioitukseen ihonväriin, uskontoon tms katsomatta.
Antaa kaikkien kukkien kukkia.