Suomen jääkiekkojoukkue - ota kantaa rasismiin

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Suomen jääkiekkojoukkue - ota kantaa rasismiin.


Vieras

#251

16.05.2011 23:10

Väitän että jos katsotaan kommenttien IP-osoitteet monella vieraskommentilla on yhtäläisyyksiä Hannosen numerosarjaan.
Kake

#252

16.05.2011 23:15

Tällainen adressi ainoastaan ruokkii rasismia! Urheilu urheiluna ja politiikka on sit eri asia!

Vieras

#253 Kiitos! :)

16.05.2011 23:21

Ulkomaalaistaustaisena oon iloinen että joku todella ymmärtää. Ärsyttää että jotkut Suomalaiset ovat ennakkoluuloisia ja luulevat että kaikki ulkomaalaiset ovat riehuvia ja elävät valtion siivellä mutta asia ei todellakaan ole niin. Pyydän älkää yleistäkö. Ja mitä jääkiekkoon tulee minä ja isäni kannustettiin Suomea loppuun asti ja juhlittiin kunnolla maaleja jotka Leijonat teki. HYVÄ SUOMI. IHANAA LEIJONAT IHANAA!
Kaljander

#254 Re:

16.05.2011 23:22

#252: Kake -

Elät illuusiossa. Oletko avannut yhtäkään iltapäivälehteä tänään? Oletko lukenut nettifoorumeita ollenkaan? Tämän tason urheilu on aina politiikkaa, ja se mitä esikuvat tekevät vaikuttavat kaikkiin jotka heitä seuraa ja kuuntelee.

antivihreä

#255 Re: Kiitos! :)

16.05.2011 23:33

#253: - Kiitos! :)

Senpä takia olisikin tärkeää, että Paloma ja Anni ja kumppanit tuomitsisivat jyrkin sanankääntein etnojengien väkivallan, ettei huonoa ja väkivaltaista käytöstä yhdistettäisi kaikkiin maahanmuuttajiin.

Jostain syystä näin ei kuitenkaan haluta tehdä?


Vieras

#256

16.05.2011 23:50

Finland skall inte få bli ett nytt jävla Nazi-Tyskland
Jollas

#257 Re: Olisi hienoa voittaa maahanmuuttajat ja pakolaiset

17.05.2011 00:02

#1: Ne ovat vaan tiellä täällä - Olisi hienoa voittaa maahanmuuttajat ja pakolaiset Luultavasti kuitenkin paljon fiksumpia ja ahkerampia kuin sinä

 

ss

#258 Täh...

17.05.2011 00:27

Oletteko te tosissanne....Viherhipit haluaa sekoittaa suomen MM-kullankin jo rasisminvastaiseen taisteluun, mitä jos aloittaisitte adressin mieluummin kunniaväkivallan, raiskausaallon, pahoinpitelyitten, ei onnistuneen integraation päättymisen puolesta, olette kaksinaamaisia ihmisiä, muuttakaa Ruotsiin, sinne ihQ monikylttyristi maahan vaikka malmöön, ihania viboja siellä.

Vieras

#259

17.05.2011 01:03

Ei kaikki voi tässä astua esiin, Jalonen voi, Koivu voi ja Ruutu voi. Jos he puhuu, sen jälkeen voi muutkin sanoa.
totuus

#260 Re: apulantaa

17.05.2011 01:08

#3: -

Kyllä se on sillä lailla että suomalaiset täällä saa pelätä noita mamuja. Rikostilastotkin sen kertoo... pelkkä uhkailu on hyvin pientä  näiden maahanmuuttaja pahantekijöiden rikoksiin verrattuna. Minä pelkään ratikassa mamuja... voisiko joku tuomita niiden uhittelun. Kukahan mamu on HENKENSÄ puolesta pelännyt????

Paloma saa tunkea adressinsa sinne minne päivä ei paista. Vihreät on syvältä kuten äänestystuloskin osoitti.

Hattaramaja huitoo

#261 Mamut on väkivaltaisia

17.05.2011 01:11

Loistava urheilija esimerkki lienee tämä potkupalloilija Hatemaj joka uhkaili turpaan vedolla kansanedustajaa. Hyvä meidän ihanat mamut. Eikö olisi jo aika alkaa tuomita mamuja.
_r2_

#262 Mikko Koivu otti kantaa kuumaan rasismikeskusteluun

17.05.2011 01:33

JSSPSJ

#263 Re: Mikko Koivu otti kantaa kuumaan rasismikeskusteluun

17.05.2011 01:47

#262: _r2_ - Mikko Koivu otti kantaa kuumaan rasismikeskusteluun

No eihän tuo sanonut juuta eikä jaata, vain totesi kierrellen, että Suomessa on aina pystytty suvaitsemaan. Valitettavasti se mitä tapahtuu kaukalossa ja ympärillä olevassa yhteiskunnassa, eivät mielestäni ole kovinkaan vertailukelposia asioita, koska jääkiekkojoukkueeseenkin valitaan ne hyvää ilmapiiriä luovat pelaajat, eivät niitä, jotka eivät kykene tulemaan joukkuekavereidensa kanssa toimeen.

ei jaksa

#264 Lanka palaa

17.05.2011 01:55

Joka ainoasta tälläsestä skeida-adressista joka nostetaan pikkuhuuteluista minä tulen entistä rasistisemmaksi. Mustuaiset saa tässä maassa elää kuin pellossa ja niille passataan kaikki valmiiksi ja mitään kunnioitusta ei heru.
Alan kirjoittamaan kaikille löytämilleni foorumeille aina vastikkeen kun saan silmille näitä hyysäysraportteja... pidetään sit kauhun tasapaino yllä.
Strummer

#265 Re: Re: Mikko Koivu otti kantaa kuumaan rasismikeskusteluun

17.05.2011 02:23

#263: JSSPSJ - Re: Mikko Koivu otti kantaa kuumaan rasismikeskusteluun

Mikko Koivu otti ihan suoraan kantaa suvaitsevaisuuden ja toisten kunnioittamisen puolesta - mitä kiertelyä tuossa oli, ei mitään, hän vain puhuu asiasta suomalaisten parhaisiin puoliin vetoamisen kautta. Ja sitten hän sanoi todella suoraan, että heidän vahvuutensa oli, että jokainen oli joukkueessa kotonaan omana itsenään ja että tämä on hänen mielestään hyvä esimerkki Suomelle.

Kerrankin tulee urheilijasta mieleen se totuus, että urheilun perimmäinen idea on ihmisyydessä kilvoittelu. Useille keskustelijoille täällä ilmeisen tuntematon ajatus. (Tämä keskusteluketju myös todistaa surullisen hyvin, että vieläkin suoremmalle koko joukkueen kannanotolle olisi tarvetta. Nyt on kuultu sen kapteenia, mikä on tietenkin jo paljon sekin.)


Vieras

#266 Yksi maahanmuuttaja

17.05.2011 02:58

#1: Ne ovat vaan tiellä täällä - Olisi hienoa voittaa maahanmuuttajat ja pakolaiset

Hei! Uskon ettei kukaan Leijonista kannata moista rasismia. Itse muutin Suomeen 24 v. sitten , koulutin todella monta oman alani  amattilaista , maksoin tosi paljon veroja tässä maassa.  Suomen huono maahanmuuttopolitiikka ei ole maahanmuuttajien vika! Olisi syytä olla tarkkana siitä kuka on oikeasti hätäavun tarpeessa ja yrittää hyvin nopeasti kouluttaa maahanmuuttajia erilaisiin töihiin mm. sellaisiin jossa on jo nytkin työvoimapulaa.  Suomen kanssa ikääntyy vauhdilla, maaseudulla on jo nyt valtava lääkeripulaa yms. Uskon koulutuksen voimaan mutta jos maahanmuuttopolitiikkaa on sellainen ettei kannata mennä koulutukseen jotain on pahasti vialla.

T: maahanmuuttaja joka oli todella iloinen Leijonien voitosta


Vieras

#267

17.05.2011 04:18

Suomessa olin syntynyt, Ruotsiin lahetetty pikku poikana, asuin siella kansalaisena 20 vuotta ja nyt viimeiset 31 vuotta Canadassa. Suomi on rakas mulle ja kayn siella joka vuosi, mutta kylla siella saa olla varovainen kun rasismia on niin paljon. Kun on suomalainen nimi niin usein saa vihaisia kommentoja etta puhut vaan Suomea tai tulee turpiin. Onneksi olen taas viime vuosina oppinut enemman etta parjaan mutta Vaimo ja lapset siita kylla karsii.
Ei kylla tollaista Ruotsissa tai Canadassa ole paljon missaan, taalla ollaan ylpeita monikulttuurista ja hyvaksytaan etta puhutaan eri kielia. Tiedan monta Suomen sukua olevia ihmisia taalla Pohjois Amerikassa jotka eivat enaa halua kayda Suomessa tasta syysta. Mista ihmeesta tollainen rasismi johtuu?
Senior Citizen in Canada
Hessu

#268 Re: Olisi hienoa kun maahanmuuttajat ja pakolaiset

17.05.2011 04:42

#1: Ne ovat vaan tiellä täällä - Olisi hienoa voittaa maahanmuuttajat ja pakolaiset

No miltä näytti se että maahanmuuttajat juhli Suomen maailmanmestaruusvoittoa?

ihmisenä ihmiselle

#269 Rasisti on raukkamaisuuden ruumillistuma

17.05.2011 06:44

#1: Ne ovat vaan tiellä täällä - Olisi hienoa voittaa maahanmuuttajat ja pakolaiset

Sinusta suomalainen rasisti, on todella harmia koko maalle. Möykkäät uhoat, olet väkivaltainen ja kuljet laput silmillä. Isäni tuli tänne pikkupoikana Karjalasta evakkona ja haukuttiin ryssäksi. Itse opetan päivittäin  maahanmuuttajanuoria ja tiedän heidän rankat elämänvaiheensa. Sinusta, suomalainen rasisti, ei olisi kestämään sellaista elämää. Nuoret eivät ole valinneet kylmää kansakuntaamme vapaaehtoisesti. Sinun kaltaisia ilkeitä ikäviä ihimisiä en haluaisi Suomen maahan . Kokeilkaapa  asua hetki vaikkapa Saksassa ja tuntekaa nahoissanne ulkomaalaisuuden leima. Pikki vinkki: Tutustu aina ihmiseen yksilönä, niin ymmärrät paremmin . Rasismi on pelkoa. Rasisti on raukkamaisuuden ruumiillistuma.

Anti-Paloma

#270 Hölmöä

17.05.2011 08:12

Urheilumaajoukkue ei ole mikään antirasismin äänitorvi. He ovat urheilijoita ja tekevät sitä elääkseen. Rasismi on meidän ihan tavallisten ihmisten asia. Ja tasa-arvovaltuutettu löytyy jo Suomesta. Se, että yksi itsetärkeä pikkuneiti julistaa itsensä viralliseksi MaMujen halaajaksi ja pyhimykseksi saa lähinnä ärsyyntyneen vastaanoton. Jätä Paloma tuo hurskastelu ja tee vain oma osasi äläkä puhu koko kansan suulla, josta taatusti löytyy sinua älykkäämpiäkin yksilöitä.

Vieras

#271

17.05.2011 08:12

Mukalaisviha on erittain tuhoavaa, alkukantaista ja sivistymatonta. Suomi on pieni maa ja pienella populaatiolla. Meidan tulee olla avoimia ja kunnioittavaia toisiamme kohtaan. Agressiivinen kayttaytyminen toisten etnisyytta tai mita tahansa ns Suomaslaisten mielesta erilaisuuten on todella, raukkamaista pelokkuutta ja epasivistynytta. Olen asunut ulkomailla lahes 3 vuotta, nyt Lahi-Idassa. Tyoskentelen 32 eri kulttuurin kanssa. On todella ihanaa kun saa olla Suomalainen, mutta kunnioittaa muiden tapoja kultturia. Suomalisten nuorten alkoholin ja agressiviisen kayttaytymisen takana ei ole Suomessa asuvat ulkomaaliset, vaan ihan jotain muuta. Suomen perheet eivat enaa kasvata kunnioittavia ja sivistyneita kansalaisia. Kaikki tama rasistinen media vie Suomea alaspain. Ennen kerroin ylpeana, etta olen Suomesta mutta nyt tama rasistinen maine on kiirinyt taanne kauaskin ja nyt en enaa oikein tieda.
En äänestä sinua

#272 Eduskuntaanko hinkuat Paloma

17.05.2011 08:16

Tuo jeesustelu on hyvää pohjaa eduskuntaa varten. Olet nostanut tämän meteli omalla naamallasi vain ilmaisen julkisuuden takia. No, kai nyt ulkomaalaiset rakastaa sinua. Jätä muut suomalaiset rauhaan äläkä pyytele muiden puolesta anteeksi. Saat sillä vaina huonoa aikaan. Ikäänkuin Suomi olisi joku apartheid-yhteiskunta! Täällä ulkomaalaisia kohdellaan pääosin kuitenkin hyvin.
realisti

#273 Politikointi seis

17.05.2011 08:16

Rasismi on ehdottoman tuomittavaa, mutta eiköhän nyt jätetä lätkä tästä pois.
Niin pitkään kun kansa tuntee, että viherpiiperöt haalivat 'vääränlaisia' ihmisiä Suomeen eläteiksi, nämä valitettavat ilmiöt tulevat jatkumaan. Olisiko Hannosen ja muiden kenties syytä tarkastella asioita hiukan laajemmalti, eikä toitottaa sokeana kaiken hyväksyvää monikulttuurista ilosanomaa?

Ikään, rotuun tai sukupuoleen katsomatta, nyt huudetaan !!!
suomalaisten tarvitsisi pelätä, ei toisinpäin

#274 Rasismi?

17.05.2011 08:22

Tarkoittaako Paloma tällä rasismilla maahanmuuttajien suomalaisiin kohdistamaa vihaa? Nimittäin rikostilastot puoltavat sitä, että ulkomaalaiset syyllistyvät suomalaisten pahoinpitelyihin selvästi enemmän kuin suomalaiset ulkomaalaisten pahoinpitelyihin. En ole myöskään täällä itä-Helsingissä törmännyt kertaakaan rasismiin joka on suomalaisen aiheuttamaa, mutta moni aseman mamu-jengi on käynyt käsiksi moneen suomalaiseen.
irkku

#275 Re: Olisi hienoa voittaa maahanmuuttajat ja pakolaiset

17.05.2011 08:22

#1: Ne ovat vaan tiellä täällä - Olisi hienoa voittaa maahanmuuttajat ja pakolaiset

On hyvä, että Suomi on EU:ssa.Hyvä kuulua isompaan alueeseen.

Varsinaisia suomalaisia ei ole. Kaikki ovat tänne kulkeutuneet jostakin, ehkä Volgan mutkasta aikojen alussa. Saamelaiset on työnnetty aina vain pohjoisempaan. heidän oikeuksiaan ei ole kunnioitettu.

Maailmanmestaruus jääkiekossa? Tunnen myötätuntoa ruotsalaisia kohtaan. Yhtä hyvin he olisivat voineet olla voittajia.

 

Mietin...onko urheilukilpailu sotaa? Suomen jääkiekkovoitto --- osoittaako se että meillä ei ole itsetuntoa, kun teimme järjettömyyksiä ja haukuimme muita? Osoittaako se, että meillä ei ole käytöstapoja eikä myötätuntoa? Ajattelen...onkohan meillä sydämen paikalla lokamöykky?

Jääkiekkoakaan kuten monia muitakaan lajeja  kaikki eivät voi harrastaa. Useimmilla perheillä ei ole rahaa. Useat perheet seisovat leipäjonossa.

Missä mielessä olet parempi kuin joku muu? Jokaisella on äiti ja isä. Jos eivät ole kuolleet.

 

Summa summarum: parasta olisi muuttaa pois tästä takapajulasta. Jos olisi rahaa.

 

Leijonat eivät hyväksyneet Paradise Oskaria---syrjintääkö? Tuplasyrjäytys? Onnea Oskarille!

Miten on päästy tähän *kansan' surkeaan eettiseen tilaan?