Suomen jääkiekkojoukkue - ota kantaa rasismiin

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Suomen jääkiekkojoukkue - ota kantaa rasismiin.


Vieras

#526

17.05.2011 22:58

Asiaan kuuluu, että iloitaan omasta menestyksestä. Mutaa asiaan ei kuulu se, että nolataan vastustajaa pelin jälkeen. Tästä on reilupeli kaukana. Oikeastaan pitäisikin perustaa ryhmä nimellä Minä en vie lapsiani jääkiekkoharrastuksen pariin.

Vieras

#527

17.05.2011 23:02

Kun ituhippi avaa suunsa, mitä sieltä tulee? Taivas varjele mitä sieltä tulee? Taivas varjele...

Vieras

#528

17.05.2011 23:04

Näin kaupungissa tosi monia ulkomaalaistaustaisia nuorukaisia, jotka iloitsivat Suomen voitosta siinä missä suomalaistaustaisetkin!

Vieras

#529

17.05.2011 23:10

Rasistiset kommentit tekevät Suomesta ei-Suomalaisen ja saa ulko-Suomalaiset suremaan kotimaansa tilannetta. KM

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

17.05.2011 23:20


JSSPSJ

#531 Re: Kiitos Paloma

17.05.2011 23:23

#525: - Kiitos Paloma

Paloma Hennosen omat kommentit ääliöistä - eli järkevistä ihmisistä, jotka kyseenalaistavat hänen tilannetajunsa - osoittaa todella fiksua tapaa kommunikoida ja keskustella asioista. Jos elämäntyökseen ei jaksa jatkuvasti tonkia rasismia sieltä, missä sitä ei ole, on vähintäänkin todella juntti ja huonompi ihminen.

Noh, moni käyttää kaikki saatavilla olevat likaiset keinot päästääkseen haluamaansa pestiin.


Vieras

#533

17.05.2011 23:27

Asun maassa jossa jaakiekko on todella suurta urheilu juhlaa.Kanadalla on yhteensa yli 30 kultamitallia kansainvalisista matseista,monet joukkueet kuuluvat NHL:aan junior chapionship jne.Koskaan en ole vastaavaa kaytosta kuullut tai nahnyt Kanadalaisilta voittojen jalkeen.Monesti kommentoidaan ja arvostetaan hopea joukkueen saavutuksia.Jaakiekko on hieno peli siihen ei patriotismi kuulu!Tallainen kaytos on havettavaa suomalaisilta.Kohta havettaa sanoa mista maasta on kotoisin.

Vieras

#534 Re:

17.05.2011 23:29

JSSPSJ

#535 Re:

17.05.2011 23:30

#532: -

AHAHAHAA:DD

http://www.youtube.com/watch?v=xsdn9ZpOUn0 <- Tämä sopii tähän väliin kuin naula...johonkin.


Vieras

#536

17.05.2011 23:31

Mainio juttu! Toivotaan, että mahdollisimman moni sen allekirjoittaa. Jospa tämä maailma ja Suomi sen mukana pikkuisen paremmaksi muuttuisi, vähän kerrallaan.
aikku

#537 Rasismi, mitä kaikea siihen kuuluu (tässä yhteydessä)?

17.05.2011 23:41

Mistä kaikesta rasismista tässä adressissa ehdotettiin jääkiekkomaajoukkuetta sanoutumaan irti?

- Joukkueen kapteeni, Mikko Koivu kertoi Nelosen uutisissa maajoukkueen olevan esimerkki toisen kunnioittamisesta, olevan vahvuus, kun jokainen tuo oman panoksensa ja kaikkien pystyneen olemaan joukkueessa omia itsejään, kuin kotonaan.
- Jääkiekkoliiton puheenjohtajan Kalevo Kummolan sanoin liitto ja maajoukkue sanoutuu irti kaikenlaisesta rasismista ja vihamielisyydestä ulkomaalaisia kohtaan, ihmisiä ei erotella kansallisuuden tai ihonvärin mukaan.

Tarkoitettiinko sekä adressissa että vastineissa todella kaikenlaista rasismia?
Tänään 17.5.2011 kansainvälisenä homofobian vastaisena päivänä kiinnostaa mitä liikunta- ja urheilupiireissä tapahtuu homofobian vastustamiseksi. Esim. vuonna 2009 alkoi Uskalla-kampanja, jonka kampanjajulisteiden levittämiseen liikunta- ja urheilupaikkoihin ei saatu lupaa Espoon ja Helsingin kaupungeilta. Kampanjan www-sivut http://www.uskalla.fi/kampanja/ajankohtaista/

Tänään on järjestetty tilaisuus "Urheilun homofobiasta keskustellaan Helsingissä".
Kampanja jatkuu.

Nykyaikaa näyttäisi olevan, että ihmiset, ryhmät, kansa pyytää kannanottoja heiltä, joita kokevat voivansa lähestyä eli esikuviltaan, idoleiltaan, julkisuuden henkilöiltä, viihteentekijöiltä, menestystä ja saavutuksia hankkineilta. Sitä kautta haetaan siunaus, lausunto, hyväksyntä, "korkeimman/pyhän kosketus" omalle asialle.
Perinteisessä politiikassa ja viranomaistoiminnassa pyritään varovaisuuteen, korrektiuteen, hillittyyteen. Ministereitä myöten esim. urheilun esikuvien, kansallisten edustajiemme huonoa käytöstä, suoraan sanoen töppäilyä ei uskalleta sanallakaan arvostella. Vasta sitten mietitään pitkän prosessin ajan, minkä vanhan säännön kirjainta rikottiin, kun on selkeästä laittomuudesta kyse.
Sääntöjähän urheiluun ei modernissa maailmassa ole voitu luoda sitten antiikin ja olympialiikkeen perustamishetkien. Sääntökenttää on voitu vain laventaa.
Nyt tilaaja, maksaja pyytää lausuntoja uusille ilmiöille suoraan mesenomiltaan edustajiltaan ja itsetuntonsa rakentajilta ja tukijaloilta. Tämä alkaa muistuttaa nopean toiminnan joukkojen viidakon lakia.



Vieras

#538

17.05.2011 23:44

Suomen voittohurma muuttui Ruotsivihaksi. Sekö oli tarkoitus voittamalla mm-kullan?? Itse voitonjuhlat en huomannut ollenkaan, mutta Ruotsiviha oli päällimmäisenä? En voi hyväksyä tällaista. Mitä pahaa ruotsalaiset on meille tehnyt?? Onko suomalaisten muisti näin lyhyt, tai onko historian- ja nykyajan tieto huono?

Vieras

#539

17.05.2011 23:49

skäms att vara sådana rasister! Be om offentlig ursäkt
till Finland och Sverige

Vieras

#540

18.05.2011 00:13

urheilu jos mikään yhdistää ihmisiä ympäri maailmaa.voiton riemu ja ilo on suuri ja rasistiset uhkailut ovat järkyttäviä. itse tunnen monia pakolaisia, jotka iloitsevat suomen maailmanmestaruudesta. jaetaan yhdessä ilot ja surut samoja tunteita me kaikki tunnemme kansallisuudesta riippumatta. Leojonat näytti esimerkillään mitä hyvä yhteishenki saa aikaan ja että jokainen saa olla oma itsensä. suodaan se kaikille ihmisille.
kyseenalaistaja

#541 Mikään tuskin tulee muuttumaan tällä

18.05.2011 00:17

Tuskinpa on tästäkään adressista mitään hyötyä, sillä Suomen jääkiekkomaajoukkue ei vastaa kannattajiensa tekemisistä. Seuraavaksi voisitte tehdä adressin opiskelijajärjestöille, ja pyytää niitä vastustamaan väkivaltaa ja riehumista vappuna. Veikkaanpa tosin, että kuuroille korville tuokin adressi kaikuisi, sillä myöskään opiskelijajärjestöt eivät vastaa yksittäisten opiskelijoiden tekemisistä.
TOTUUS

#542 Naurettavaa

18.05.2011 00:33

Suomesta on tullut kaikenmaailman piipittäjien paratiisi. Mitään ei saa eikä uskalla tehdä ilman että nämä moraalinvartijat on kimpussa.
Kauhee huuto jostain rasismista niinku se olisi joku suurempikin rikos maailmassa. voisiko joku ihan oikeesti nyt ynnätä nämä tapahtuneet rasistiset rikokset joista tämä kohu on noussut... niin ja mukana on oltava vedenpitävät todisteet... mitkään Paloman mielikuvitus leikit ei kelpaa.
Suomi on ilmeiseti nykyään maa jossa tummahipiäisille tai ruottalaisille ei saa sanoa mitään negatiivista... kyseiset ryhmät saa kyllä aukoa päätään ihan vapaasti eikä ketään kiinnosta.
Tähän vihreiden ajamaan mamurakastamis politiikkaan oon totaalisen kyllästynyt ja joku media komppaa mukana.
Suomi ei ole minkään tilaston mukaan juurikaan rasistinen maa, joten nämä avautumiset voidaan unohtaa ja todeta vihreiden provokaatioksi.
Kertokaa montako tummaihoista on pahoinpidelty tämän jytkyn johdosta?? Vastaus on NOLLA!!
Keskittykää oikeisiin ongelmiin ja jättäkää se mamujen paapominen väliin, kiitos!
Tutkikaa rikostilastoja niin voitte itse todeta miten autuaaksi tekeviä mamut on.... pahimmat rasistit/rikolliset löytyy ihan muualta kuin suomesta ja suomalaisista.

Vihreät tuo uskottava puolue... takinkäännön mestareita: http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=81591

Vieras

#543

18.05.2011 08:23

Liiallinen alkoholin käyttö on valitettavasti syy moneen ikävvyyksiin johtaviin käytöksiin. Tarvitaan maailmanmestareita tai muita nuorten idoleja näyttämään mallia, jotta Suomeen saataisi lisää positiivista ja vastuuntuntoista käytöstä. Suomen voitto oli mahtava asia - upeasti pelattu Leijonat!
Jäin kaipaamaan voiton jälkeen sitä positiivisuutta, rakkautta ja iloa, joka oli ilmassa viime mestaruuden jälkeen. Please Leijonat auttakaa! Ei rasismille ja liialliselle alkoholinkäytökselle - olkaa esimerkkejä.

Vieras

#544 Re: Ruotsiviha

18.05.2011 08:33

#538: -

Yep huomasin sen ikävä kyllä. Me voitettiin ja sen pituinen se. Mistä tulee moinen viha? Ihan turhaa kun pistäisi keskittyå oleelliseen positiiviseen uutiseen - me voitettiin koska meillä oli upea joukkue. Ruotsalaiset ovat tukeneet meitä urheilussa mutta jotkut vaan jaksavat vihata heitä - aika raukkamaista. Alkoholi tekee joistakin ihmisistä typeriä. Minne hävisi positiivisuus?


Vieras

#545

18.05.2011 09:26

Ihan jokaisella on oikeus iloita Suomen voitosta!

Vieras

#546 Re: #507pelipaikka?

18.05.2011 09:39

#524: Paloma lankkaa - #507

Tietojeni mukaan varsinainen rasismikorttipeli käydään suomen sisun suljetuilla sivuilla.

Mielissään kullasta

#547 Ikuinen ongelma?

18.05.2011 09:53

Eikä siihen liity jääkiekkojoukkue. Kuulehan sitä kadulla jos jonkinmoista juttua ulkomaalaisista ja maahanmuuttajista. Ja nyt puhutaan hetkestä jolloin Suomen jääkiekkomaajoukkue ei ollut tapetilla. Ei siitä pääse mihinkään. Nyt aihe nostettiin taas mediaan. Oliko siinä järkeä? Totta on kyllä että asiasta pitää keskustella mutta miksi hitossa Leijonat siihen pitää sotkea? Ei jääkiekkkojoukkueellamme ole mitään tekemistä asian kanssa. Ne voitti Ruotsin jääkiekko-ottelussa josta tuli mm-kultaa. Mitä ollaan himoittu vuodesta 1995. Onko siitä asti tullut vaikka suomenruotsalaisilta suomalaisille rasistisia kommentteja? On varmasti, mutta onko ne tullu julkisuuteen? Ja totta hitossa sitä automaattisesti alkaa suomalainen heittää läppää ruotsalaisista kun siihen tulee aihetta, siis tarkoitan tavan pulliaista joka on Abba-ajoista tuntenut jäävänsä varjoon kun oman maan edustajat eivät pärjää euroviisuissa taikka jääkiekossa. Ei silloinkaan olla puhuttu rasismista, koska se ei liity siihen. Ja nyt kun pärjättiin niin pakkohan sitä pientä keljuilua on heittää ilmoille, mutta ei se ihmisestä rasistia tee. Ja mitä humalaisiin yleisten kulkupelien käyttäjiin tulee, niin ei niiltäkään voida kieltää tai voi, mutta ei siitä ole mitään hyötyä. Kyllä sitä seuraavana päivänä rapulassa varmasti henkilöt miettii että mitähän hittoa sitä tuli taas sanottua. Mutta sen takia ei ruveta kuitenkaan syyttelemään että Leijonat olisi esimerkkinä rasismisiin. Kyllä se tulee ihan ihmisestä itsestään jos ulkomaalaiset häiritsee. Herää kysymys, eikö ole parempaa ideaa ottaa keskusteluun kyseistä arkaa asiaa kuin rasismi? Kysyn ihan piruuttani?
Yön Timo

#548 v- mitä pashaa

18.05.2011 10:03

Eihän tämän adressin tarkoitus ole muutakuin pönkittää sinun omaa varapuheenjohtaja kampajaasi.

Vieras

#549 Re:

18.05.2011 10:26

#468: tuntematon -

Hi all you who have the opinion that only white Finnish speaking (in "kisastudio" only men) are allowed to be happy or celebrate as Finland won the Hockey World Championship.

Please do not bother to celebrate, anyhow enjoy or even be happy when either Manu or Barca wins the Champions League, San Jose wins NHL, Brazil wins the FIFA world cup or any other foreign team wins any title. You have lost your rights to do that by your opinion!!!

Br, Finn, born in Germany, Swedish speaking, working for a english company and very ashamed

JSSPSJ

#550 Re: Re: Ruotsiviha

18.05.2011 10:28

#544: - Re: Ruotsiviha

Oliko tuo tarkoitettu sarkasmiksi? Siis voi hyvänen aika mitä sinä taas selität? Ruotsiviha?!

http://www.iltasanomat.fi/mmkiekko/pilkkasi-ruotsin-kansaa---tasta-ruotsissa-raivostuttiin-jaaprinsessa-koivulle-katso-video/art-1288389687650.html?fb_source=other_oneline&fb_ref=artikkeli

Tai katso tuolta:

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/leijonafaneja-ei-paastetty-pubiin-tukholmassa-emme-halua-tanne-suomalaisia/art-1288389691230.html

Miten tässä on taas oletus, että Suomalainen olisi yksin vastuussa tästä Suomi-Ruotsi-maaottelusta? Se on aina ollut niin, eikä siitä ole tehty mitään "rasismia" puolin eikä toisin. Niin kauan kuin minä muistan, niin Ruotsalaiset ovat naljailleet suomalaisia ja vastaavasti suomalaiset ruotsalaisia.

Ja mä toivon, ettei tuolla "historialla" viitattu mihinkään sotiin :D

Tämmöset ihmiset ne allekirjoittavat sitten näitä addresseja. Voi pyhä jysäys.