Pakolaisten ulkonaliikkumiskielto

Pakolaisten ulkonaliikkumiskielto / Tiedotteet / Kesään on joulun jälkeen lyhyt matka. / Kommentit


Vieras

#1

11.12.2015 10:15

Enemmistö pakolaisista ei raiskaa, joten siksi lauseesi "pakolaisten motiivit ovat hyvin selvillä ja suurella osalla ne eivät ole täysin puhtaat, puhdas mieli ei raiskaa auttajiensa jälkikasvua, suomalaisten lapsia." on harhaanjohtava. Suomalainen mies on iät ja ajat raiskannut Suomalaisia naisia Suomessa, joten ei tässä maassa ole koskaan saanut nainen olla täysin turvassa.
SMainland

#2 Re:

11.12.2015 15:53

#1: -  

Tottakai suomalaisetkin raiskaavat. Minusta on epämiellyttävää ja halveksuttavaa, että turvapaikkaa hakevat aiheuttavat turvattomuutta auttajiensa keskuudessa. En halua mitään totalitääristä kontrollia, vaikka en sitäkään haluaisi sulkea pois, ellei tyyli muutu. Parisuhderaiskaukset ja treffiraiskaukset ovat yhtä paheksuttavia, en yhtää aliarvioi niitä rikoksina. Turvapaikanhakija hakee täältä kuitenkin turvaa, mutta tarjoaa vastineeksi turvattomuutta, onko tämä mielestäsi oikein?

Poliisin mukaan kaikki Suomessa tänä vuonna tapahtuneet puskaraiskaukset ovat maahanmuuttajien tai turvapaikanhakijoiden käsialaa. Puskaraiskauksessa yksi tai useampi henkilö valitsee satunnaisesti paikalle osuneen, entuudestaan tuntemattoman naisen seksuaalisen väkivallan kohteeksi, tämä on erittäin harvinaista Suomessa, mutta yleistä muslimimiehille. Ehdotuksella olisi tarkoitus pitää turvapaikanhakijat vastaanottokeskuksissa iltaisin, ei integraatio vaadi öisiä puskaraiskauksia, kulttuuriimme voi tutustua hyvin myös päivisin ja tällöin siihen on myös paremmat edellytykset. Tässä on myös se hyvä puoli, että päivisin on enemmän ihmisiä liikkeellä ja myös tyttöjen ja naisten turvallisuustilanteeseen saataisin parannusta iltaisin. On huolestuttavaa, että eräänkin koulun rehtori ja opettajat varoittavat liikkumasta yksin pimeän tullen, sillä turvapaikanhakijoiden ahdistelu on jo niin yleistä. Suurin osa suomalaisista vastustaa turvapaikanhakijoita, nykyinen liaan vapaa liikkuminen pahentaa ja kärjistää tilannetta, ulkonaliikkumiskielto palvelisi kaikkia osapuolia.

 


Vieras

#3

17.12.2015 19:50

Kirjoitin nimeni adressiin vaikkei minulla sinällään ole tavallisia pakolaisia vastaan ja jos kaikki käyttäytyisivät hyvin ni ulkona olemisen kieltoa ei tarvis heille pyytää. Toivon että VOK puhuttaisiin pakolaisille ja he ymmärtäisivät että tämä kielto ei ole epäluottamus lause heitä kohtaan mutta harmi että he eivät saa omaa porukkaa pidetty muuten aisoissa

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

07.01.2016 20:23


Pirkkalasta kajahtaa

#5

07.01.2016 20:24

Sami Manner Täyttä asiaa kirjoitat ja allekirjoitin adressin! En tiedä auttaako tääkään mitään kun meidän päättäjät on näköjään ummistaneet niin silmänsä kuin korvansakin, mutta kannattaa kumminkin yrittää!