Keskuspuistoa ei saa supistaa

Keskuspuistoa ei saa supistaa / Tiedotteet / Tietoja yleiskaavasta ja Keskuspuistosta / Kommentit


Vieras

#1

21.01.2016 13:00

Keskuspuistoa tarvitaan sen nykyisessä muodossa,sitä ei saa supistaa missään nimeessä,se on tärkeä henkireikä meille kaikille.
Suunnittelun kukkaset

#2 Re:

21.01.2016 22:28

#1: -  

 Juuri näin. Olisi rikollista tuhota Keskuspuisto supistamalla se tyngäksi. Asukkaita kaavaillaan hurjasti lisää, mutta virkistys- ja harrastuspaikkoja menetetään huomattavan paljon Keskuspuistoa nakertamalla. Esimerkiksi sunnuntaina 17.1. Keskuspuisto oli mustanaan hiihtäjiä ja kävelijöitä. Kesällä puisto on täynnä työmatkapyöräilijöitä ja muita liikkujia.

Ei myöskään ole nykyaikaa rakentaa kaupunkibulevardeja. Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston virastopäällikkö Mikko Aho vertasi nyt suunnitteilla olevia kaupunkibulevardeja HS:n mielipidepalstalla Mannerheimintiehen, Mäkelänkatuun ja Mechelininkatuun. Ilmoitti vielä, että "bulevardien varrelle syntyy viihtyisiä asuinympäristöjä sekä vehreää, monipuolista ja turvallista kaupunkia". Pitääkö joku em. katuja viihtyisinä ja haluttuina asuinympäristöinä? Siinä tuhotun Keskuspuiston laidalla nykyisen esim. Haagan kohdalla pakokaasujen keskellä elämisessä on viihtyisyyttä kerrakseen, kun liikenne junnaa 40km/h ja raitiovaunulikkenne matelee keskustaan 2-3X hitaammin kuin mitä juna Huopalahdesta. Ja tämän vision takia halutaan tuhota ainutlaatuisen arvokas viher- ja virkistysalue. Anteeksiantamatonta.  

Putte K.

#3 Rakennetaan talo!

13.08.2016 14:13

Rakennetaan kuitenkin nyt talo siihen Kivihaan viljelijöiden alueelle. Ovat niin itsekkäitä, että laittavat sinne läpikulkukieltokylttejä, vaikka pääpolkuja pitkin kulkevista kävelijöistä ja lenkkeilijöistä ei heille olisi mitään haittaa. Sinne on myös asennettu ansatolppia, joihin voi loukata jalkansa tai kompastua. Ja kaiken lisäksi ne läpikulkukieltomerkit ovat laittomia. Niihin ei ole Helsingin kaupungin lupaa!

Kommentoi adressia