Äitiä ja kolmevuotiasta Sämää ei saa käännyttää Suomesta.


Vieras

#2001 Re: Kukkahatut ja mamujen p***eennuolijat loistaa taas


#1893: Matut helvettiin! - Kukkahatut ja mamujen p***eennuolijat loistaa taas  

 Tämä kommentointipalsta on muuttunut roskapostituspalstaksi. Se, että Suomesta löytyy näin monta inhimilliseen ajatteluun kykenevää adressin allekirjoittajaa, on näköjään aiheuttanut aikamoisen vihareaktion "kriittisten" keskuudessa.

Kunnianloukkauksia, nimittelyä, vihapuhetta, kirosanoja, valheita  - kaikkea näköjään saa ja pitää julkaista.

vastuullisuus

#2002 Re: Re: Kukkahatut


#2001: - Re: Kukkahatut ja mamujen p***eennuolijat loistaa taas  

 Inhimilliseen ajatteluun kuuluu lainrikkojien palkitseminen ja kannustaminen? Eikö sille ole parempikin nimitys?

Oikeasti inhimillistä olisi kieltää tällainen touhu, niin jatkossa ei kukaan muu lapsi joutuisi kärsimään.


Vieras

Karkoitus väärin tätä perhettä kohtaan.

Vieras

#2004 Re: Re: 1996: lle


#2000: vastuullisuutta - Re: 1996: lle 

 Vastuullinen irakilainen mies???

Buahhhhhhhaaaahhhhhhaaa!


Vieras

#2005 Re: Re: Re: Kukkahatut


#2002: vastuullisuus - Re: Re: Kukkahatut  

 Älä sekoile. Miten sen mielipiteen vapauden kanssa nyt olikaan? Vapaasti saa olla samaa mieltä vain sinunkaltaistesi kanssa, vai? Menkää muualle häiriköimään.


Vieras

Perheiden hajottaminen jonkun fiktiivisen rahasumman perusteella rikkoo YK:n lapsikonventiota vastaan ja tekee integration mahdottomaksi. Suomessa syntyneen lapsen pitää saada jäädä Suomeen ja näin myös hänen äitinsä ja 3-vuotiaan sisarensa.
Entinen sotalapsi

Vieras

Allekirjoitin, koska olen ihminen.

Vieras

Perheellä pitää olla oikeus pysyä yhdessä . Vertaan perheen erottamista kidutukseen . Ihminen laati lait, ihminen voi käyttää myös aina laista löytyvää harkintamahdolliduutta. Laki ei itsessään määrää sitä miten sitä sovelletaan . Ihminen voi myös muuttaa lakia siten että se palvelee inhimillisyyttä

Vieras

#2009 Re: Re: Kukkahatut ja mamujen p***eennuolijat loistaa taas


#2001: - Re: Kukkahatut ja mamujen p***eennuolijat loistaa taas  

 Möykätkööt kylmäsydämiset vihaiset ihmiset sielunsa kyllyydestä . Ei hetkauta minua. Itse asettavat itsensä häpeään . Rohkeutta on olla inhimillinen js ystävällinen ja ilmaista välittämistä nykyajassa . Nimittelyyn sortuvat aliarvioivat todellisen ihmisyyden voiman .


Vieras

Pidän mielettömänä perheen hajottamista. Siihen ei löydy muuta selitystä, kun oikeistolainen ihmisyyskuva.
mimmi

#2011 karkotus


Tämän päivän on somessa vellonut taivastelu irakilaisesta perheestä, josta äiti ja heidän 3- vuotias lapsensa aiotaan palauttaa takaisin Irakiin kielteisen oleskeluluvan takia, mutta isä ja perheen 3- kuukautinen lapsi saavat jäädä Suomeen. Valtamedia jättää kertomatta kaiken oleellisen ja tuputtaa kuvaa, jossa maahanmuuttovirasto nyt vain epäinhimillisyyttään hajoittaa perheen. Ihankuin perhe olisi ollut perhe sen seitsemän vuoden ajan isän ollessa Suomessa.

Tutkitaanpa asiaa. Esille tulleiden tietojen perusteella tiedämme, että isä on muuttanut Suomeen jo 7 vuotta sitten ja saanut tuolloin pysyvän turvapaikkaan perustuvan oleskeluluvan. Jos vaimo olisi tuolloin tullut mukana Suomeen olisi hänkin saanut oleskeluluvan. Lapsiahan heillä ei tuolloin vielä siis ollut. Mutta koska mies sai turvapaikan, ei vaimollakaan olisi ollut mitään estettä saada samanlainen lupa tuolloin.

Mutta vaimo ei muuttanut Suomeen samaan aikaan miehensä kanssa vaan paljon myöhemmin. Myös kolmevuotias lapsi on muuttanut Suomeen myöhemmin, hän ei siis ole syntynyt Suomessa, kuten valtamedia virheellisesti antaa ymmärtää.  Äiti ja 3- vuotias ovat asuneet Irakissa ainakin 3- 4 vuotta sitten, vaikka isä on ollut Suomessa jo muutaman vuoden. Miksi äiti ei tullut Suomeen heti kohta sen jälkeen kun isä oli tullut? Miksi hän odotti monta vuotta? Miksi 3- vuotias on syntynyt Irakissa eikä Suomessa? Tarkoittaako tämä sitä, että isä on vieraillut Irakissa vai eikö lapsi ole isän biologinen lapsi?

Äiti on tullut Suomeen aikavälillä 1-2 vuotta sitten- riippuen siitä kauanko perheenyhdistämisprosessi ja turvapaikkaprosessi valituksineen kestää. Ensin yritettiin perheenyhdistämisohjelmaa, tulot eivät riittäneet ja sitten turvapaikkaan vedoten ilman todellista tarvetta. He luultavasti tiesivät koko ajan, että lupa ei irtoa ja tekivät lapsen ankkuriksi. Sylivauvaahan ei vielä olla karkoittamassa, koska hänen prosessi on kesken. Emme siis vielä tiedä hänen kohtaloaan.

Mitä tässä siis tapahtui? Ei mitään sen kummempaa kuin että isä luultavasti haki itselleen irakilaisen vaimon Irakista kun Suomesta sellaista oli vaikea löytää. Sen jälkeen yritettiin veivata oleskelulupaa Suomeen ja siihen tehtiin lapsikin syötiksi. Homma ei toiminut ja sen jälkeen otettiin media avuksi säälitarinaan. Kun ajattelee asiaa aikajanalla, niin huomaa, että kyseessä on huijaus.  Isä muutti Suomeen 2010. Vaimo muutti Suomeen aikaisintaan 2013, koska lapsi on 3- vuotias ja syntynyt Irakissa, mutta luultavasti 2014, koska oletettavasti hän ei ihan heti lähtenyt matkalle sylivauvan kanssa.

On helppo huudella, että meillä on varaa. Jos isällä ei katsota olevan varaa elättää perhettään niin onko sellainen velvollisuus suomalaisilla veronmaksajilla? Isän pizzataksin palkka ei takuulla riitä nelihenkisen perheen elatuksen pyörittämiseen. Sopii kysyä, että mikä velvollisuus veronmaksajilla on elättää tätä(kin) perhettä. He eivät tarkastiottaen ole minkään suomalaisen kovan yhteiskunnan uhreja vaan itse yrittivät veivata itsensä sisään suomalaisten veronmaksajien kukkarolle, mutta tällä kertaa homma ei toiminut. On sääli, että heidän ankkuriksi tekemä lapsi erotetaan äidistään joksikin aikaa, jos äiti ei ota häntä mukaan irakiin, sillä hänenhän ei tarvi jättää lastaan Suomeen. Mutta se ei ole suomalaisten ongelma vaan perheen ongelma, joka itse ajoi itsensä siihen asemaan.

vastuullisuus

#2012 Re: Re: Re: Re: Kukkahatut


#2005: - Re: Re: Re: Kukkahatut  

 Saathan sinä eri mieltä olla. Missä minä sen kielsin? Mene sinä muualle häiriköimään ja syyttömiä syyttelemään.


Vieras

#2013 Re: Re: Kukkahatut ja mamujen p***eennuolijat loistaa taasVieras

Adressi huijareiden ja sosiaalietuuksien kuppaajien puolesta?

Nyt olen nähnyt kaiken...


Vieras

Kannattaa aina käydä katsomassa, itkeekö ja vastustaako joku rasmuksen sivuilla asiaa. Jos itkee, normaali ihmisen kannattaa olla päinvastaista mieltä. Aina kun suvakit itkee ja pöyristelee, tiedetään että suunta on oikea ja kohti sivistystä.


Vieras

Koska suomi on sairas maa sääntöineen, ei noin voi vaan tehdä.
Kysymyksiä, joihin toivoo vastauksia

#2017 Ei nyt sentään!


#2014: -  

 Vaan adressi perheen hajottamista vastaan.

Perhe pitää karkoittaa yhtenäisenä ja yhdessä Irakiin, mutta perhettä ei missään nimessä tule hajottaa. Jos äiti karkotetaan, niin eikö silloin ole loogista, että isä karkotetaan myös. Varsinkin koska hänen on ollut turvallista lomailla Irakissa ja käydä sieltä jopa hankkimassa itselleen vaimo, mennä siellä naimisiin ja saada siellä tämä vanhempi lapsi.

Tämä merkitsee, että Irakissa on täysin turvallista asua eikä miehen henki siellä ole millään lailla vaarassa. Mies on siis Suomessa ilman mitään perustetta ja samoin hänen perheensä. Tosiasiassa perheellä ei siis ole mitään syytä asua Suomessa eikä meillä suomalaisilla ole mitään velvollisuutta antaa heille sosiaaliavustuksiamme.

Ja toisekseen, jos äiti karkoitetaan 3-vuotiaan vanhemman lapsensa kanssa, niin kieltävätkö Suomen viranomaiset äitiä ottamasta mukaan 3-kuukauden vanhaa vauvaansa? Ja miksi? Lapsihan ei ole Suomen kansalainen. Joten miten ihmeessä viranomaiset ovat saaneet tästä aikaiseksi tällaisen sopan ja millä oikeudella he estävät pikkuvauvaa matkustamasta äitinsä mukana Irakiin?

Ja lopuksi, miksi Suomen viranomaiset eivät karkota myös miestä, jolla kaikesta päätellen ei ole perusteita asua Suomessa "tutvapaikanhakijana", koska hän on lomaillut ja lomaillee Irakissa vastakin.

vastuullisuutta

#2018 Re: Adressi huijareiden ja sosiaalietuuksien kuppaajien puolesta?


#2014: -  

 Joskus jotkut ihmiset osaavat ällistyttää. Nytkin monet puolustavat huijaria..


Vieras

#2019 Re: Re: Re: Kukkahatut ja mamujen p***eennuolijat loistaa taas


#2013: - Re: Re: Kukkahatut ja mamujen p***eennuolijat loistaa taas  

 Juu sori, mun erehdys - "KOKO HELVETIN SAKKI hevon v*ttuun täältä", "karvakäsi loisii", "kukkahatut ja mamujen p***eennuolijat loistaa taas" - totuuspuhettahan se toki on eikä mitään vihapuhetta. Vähän vinksahtanutta totuuspuhetta tosin, mutta nykyisessä Suomessa kai ihan asialliseksi katsottua.


Vieras

Koska on oikein allekirjoittaa.

Vieras

Lasten oikeuksia rikotaan pahasti, kun perhe hajotetaan.

Vieras

#2022 Re: Re: Re: Re: Kukkahatut ja mamujen p***eennuolijat loistaa taasVieras

#2023 Re:


#2020: -  

 Miksi jankkaat samoja kommentteja kokoajan täällä?


Vieras

Missä kaiken kattava ajatus inhimillsestä perheen sisäisestä elämästä ja ennenkaikkea heidän tulevaisuudesta?
Koko totuus?

#2025 Re: karkotus


#2011: mimmi - karkotus 

 Isä oli tullut Suomeen Ruotsista ... Ja on käynyt Irakissa useita kertoja. Naimisiin ovat myös menneet Irakissa (turvaton maa?) ... Sydäntäsärkevä perhejuttu, mutta tosiasat pitäisi tuoda julki eikä valikoiden ... 

Kommentoi adressia