ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

11.09.2011 23:50



Vieras

#1027 Juutalaista ja arabialaista tanssia

12.09.2011 01:15


Heprealainen ylistystanssi Opetellaan heprealaisten kansantanssien askeliin pohjautuvia ylistystansseja. Alkeisryhmässä edetään helpoista askelkuvioista vaikeampiin. Perustason ryhmässä ylistetään aikaisemmin opituin tanssein ja opetellaan uusia. Siihen vaaditaan tanssin perusaskeleiden osaaminen. Molemmissa ryhmissa tutustutaan myös israelilaisiin kansantansseihin.
http://www.kristillinentanssikoulu.fi/?id=146
http://www.kristillinentanssikoulu.fi/?id=142&selArticle=291



Israelilaisten tanssien jatkoryhmä Rakefet    http://menovinkit.ts.fi/?kk=21132


DABKE TANSSIKURSSI
Dabke on eräänlainen kansantanssi tai rivitanssi jota tanssitaan useissa arabimaissa esim. häissä tai muissa tilaisuuksissa.
Vapaa pääsy.
Paikka: Kalasatama. Työpajankatu 2.
Ajat: Sunnuntaisin alkaen 4.9. klo 14-16.
Tiedustelut ja ilmoittautumiset: info@ssys.fi
http://www.ssys.fi/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=2&Itemid=6



ITÄMAISEN TANSSIN FESTIVAALIT LAHDESSA
+ TANSSIKURSSIT (MUSIIKKI: NOURHAN SHARIF)
http://skarabe.suntuubi.com/?cat=42





Vieras

#1028 Missä "raato" on, sinne kotkat kokoontuvat

12.09.2011 01:35



Missä "raato" on, sinne kotkat kokoontuvat


"...samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy...Minä sanon teille: sinä yönä on kaksi miestä (mies sanaa ei ole kreik. UT:ssä) yhdellä vuoteella; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään. Kaksi naista jauhaa yhdessä; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään.' Ja he vastasivat ja sanoivat: 'Missä, Herra?' Niin hän sanoi heille: 'Missä raato (kreik. UT: soma = ruumis) on, sinne kotkat kokoontuvat'." (Luuk.17:30, 34-37).


"Hän antaa väsyneelle väkeä ja voimattomalle voimaa yltäkyllin. Nuorukaiset väsyvät ja nääntyvät, nuoret miehet kompastuvat ja kaatuvat, mutta ne, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman (hepr. VT: יחליפו כח ja'chalifu koach = vaihtavat voimaan), he kohottavat siipensä kuin kotkat. He juoksevat eivätkä näänny, he vaeltavat eivätkä väsy" (Jes.40:29-31).


Yksi kaikkein väärinymmärretyimpiä paikkoja on ollut Jeshuan maininta: "missä raato on, sinne kotkat kokoontuvat" (Tätä on tulkittu mm. "valtiokotkien" kokoontumisena sotimaan raadoista kehittyneen maaöljyalueen luo Lähi-Itään).

Kreikankielisen UT:in "soma" tarkoittaa ruumista, sekä elävää että kuollutta. Sen kääntäminen "raadoksi" on aiheuttanut ymmärtämisessä vaikeutta. Kun se käännetään "ruumiiksi" ja liitetään se asiayhteydessään ylösottoon, jolloin uskovainen otetaan ja uskosta osaton jätetään, saa asia oikean tulkinnan ja ymmärryksen. Tämä ylösotto tapahtuu silloin, kun toisella puolella maapalloa on yö ja toisella puolella päivä ja työ touhu (eli maapallo on pyöreä Raamatussa).


Jesajan teksti antaa asiaan lisävalaistusta. Sitä on käytetty lukuisissa saarnoissa kuvaamaan Jumalan antamaa voimaa ja apua uskovan elämään ja vaellukseen, kuten Herra tekeekin. Jesajan teksti kuitenkin liittyy ylösnousemukseen ja ylösnousemusvoimaan. Silloin, Herran tulemuksessa ja seurakunnan ylösotossa, uskovat, jotka odottavat Herraa, vaihtavat ylösnousemusvoimaan ja nousevat niinkuin kotkat ylösnousemusruumiissa Herraa vastaan yläilmoihin, sinne, missä Messiaan ruumis eli Jumalan seurakuntaa kokoontuu ja kootaan Herran luo.

Kyseessä ei siis ole mikään kotkien kokoontuminen "raadon luo", vaan uskovien kohoaminen väsymättömissä ja kuolemattomissa ylösnousemusruumiissa kotkien lailla Herraa vastaan ylösotossa, sinne missä on Messiaan ruumiin eli seurakunnan kokoontumispaikka yläilmoissa (1.Tes.4:13-18).


http://www.kolumbus.fi/gematria/mtm016.html


Vieras

#1029 Vain 1/3 Israelin väestöstä pelastuu (sak.13:8-9)

12.09.2011 06:27

Lainaus http://keskustelu.suomi24.fi/node/10093515#comment-51183727


Yeshuan Herra Sebaotin sallimuksesta Israelin väestöä kohtaa vielä holokaustia suurempi kansanmurha ! Vain 1/3 Israelin väestöstä pelastuu, tämä tapahtuu ylöstempauksen jälkeen, joten morsiusseurakunta ei näe tätä (sak.13:8-9). Hesekiel kertoo Abba Jahven puhdistavan kansansa (12 heimoa + kansaan liittyneet) vasta Israelissa.

Sak.13
1 Sinä päivänä on Daavidin suvulla ja Jerusalemin asukkailla oleva avoin lähde syntiä ja saastaisuutta vastaan.
2 Ja sinä päivänä, sanoo Herra Sebaot, minä hävitän epäjumalain nimet maasta, eikä niitä enää muisteta. Myöskin profeetat ja saastaisuuden hengen minä ajan maasta pois.
3 Ja jos joku vielä ennustaa, sanovat hänen isänsä ja äitinsä, hänen vanhempansa, hänelle: "Sinä et saa elää, koska olet puhunut valhetta Herran nimeen". Ja hänen isänsä ja äitinsä, hänen vanhempansa, lävistävät hänet hänen ennustamisensa tähden.
4 Sinä päivänä häpeävät profeetat itsekukin näkyään, kun he ennustavat, eivätkä he valhetellakseen pue yllensä karvaista vaippaa.
5 Hän sanoo: "En ole profeetta, vaan peltomies, sillä eräs mies on ostanut minut orjaksi jo nuoruudessani".
6 Ja jos häneltä kysytään: "Mitä ovat nuo haavat sinun rinnassasi?" vastaa hän: "Ne lyötiin minun ystäväini huoneessa".
7 Heräjä, miekka, minun paimentani vastaan ja minun lähintä miestäni vastaan, sanoo Herra Sebaot. Lyö paimenta, ja joutukoot lampaat hajallensa; mutta minä käännän jälleen käteni pienimpiä kohden.

8 Ja näin on käyvä koko maassa, sanoo Herra: kaksi osaa siitä hävitetään ja saa surmansa, mutta kolmas osa siitä jää jäljelle.
9 Ja sen kolmannen osan minä vien tuleen; minä sulatan heidät, niinkuin hopea sulatetaan, ja koettelen heitä, niinkuin kulta koetellaan. He huutavat avuksi minun nimeäni, ja minä vastaan heille. Minä sanon: "Se on minun kansani", ja se sanoo: "Herra, minun Jumalani".


Vieras

#1030 Muistutus

12.09.2011 14:49

Nöyrät juutalaispojat kiittävät kristittyjä:

http://www.youtube.com/watch?v=IX9Tk2TMA6Q&feature=related
Herätkää lampaat!

#1031

12.09.2011 14:55

Hyvin on onnistuttu aivopesussa kun tällainen roska menee näin monelle läpi...
Israelhan tässä on se "paha" ja sortaja palestiinaa kohtaan. Israel rikkoo jatkuvasti YK:n pelisääntöjä iskuillaan ja ihmisoikeusrikkomuksillaan mutta länsivaltojen tukemana koko hoito jotenkin "unohdetaan" mediassa.
Erkki Hänninen

#1032 Israel Eläköön!

12.09.2011 16:16

Jeesus Israelia siunatkoon!!!
Liisa Hänninen

#1033 God Bless Israel!

12.09.2011 16:19

Siunausta Israelille!!!
Jeshua

#1034 Re: Israel Eläköön!

12.09.2011 16:30

#1032: Erkki Hänninen - Israel Eläköön! 

Hei,

Olen jo täällä joukossanne, enkä siunaa Israelia. En millään voi olla ylivoimaisen sortajan puolella heikompaa vastaan. Sorry!


Vieras

#1035

12.09.2011 17:51

Tahdon siunata Israelia

Vieras

#1036

12.09.2011 21:35

Jerusalem ei ole jaettavissa.

Vieras

#1037 Re:

12.09.2011 21:57

#1036: -  

Vain tyhjä joukko ei ole jaettavissa. Onko Jerusalem tyhjä joukko?


Vieras

#1038 Chabad Lubavitch (myös Suomessa)

12.09.2011 22:39

Chabad Lubavitch-järjestöllä on toimipisteitä ympäri maailman. Liike pyrkii aktivoimaan ja vahvistamaan juutalaisuuden harjoitusta, tekee aktiivista tavoittavaa työtä esim. maallistuneiden ja armeijansa juuri päättäneiden juutalaisten parissa, pyrkien voittamaan heistä aktiivisia juutalaisuuden harjoittajia.

Tavoittavina tilaisuuksina ympäri maailmaa käytetään esim. seder(pääsiäis)-aterioita, joihin maallistuneidenkin on helppo tulla.  Esim. Kathmandun Chabad-keskuksen järjestämään sader-ateriaan tulee vuosittain tuhansia juhlijoita, nuoria, jotka ovat juuri päättäneet armeijan ja vaeltavat rankan asepalveluksen jälkeen Intiaan, Nepaliin, Tiibetiin etsimään tarkoitusta elämälleen.
http://www.chabad.org/news/article_cdo/aid/1497338/jewish/Nepal-Seder-Enjoys-Long-History.htm

Chapad-liike tekee myös yhteistyötä paikallissynagogan kanssa, sosiaalista työtä vanhusten ja lasten parissa vahvistaen paikallisen juutalaisen yhteisön identiteettiä jne.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Chabad-Lubavitch:
Chabad-Lubavitch (tai Chabad Lubavitch, joskus myös Chabad, Habad tai Lubavitch) on yksi hasidismi-juutalaisuuden suurimmista lahkoista ja yksi suurimmista ortodoksijuutalaisuuden liikkeistä maailmalla, erityisesti Yhdysvalloissa ja Israelissa.

Liike on lähtöisin Venäjältä nykyisen Valko-Venäjän alueelta. Sen nimen osista "Chabad" tulee heprean kielen sanojen Chochma ("viisaus"), Bina ("ymmärrys") ja Da'at ("tieto") alkukirjaimista. Lubavitch on pienen valkovenäläiskaupungin nimi (tarkoittaa venäjäksi "rakkauden kaupunkia"). Liikkeen perustajan Rabbi Shneur Zalmanin poika Dovber Schneuri (1773-1827) asettui kaupunkiin asumaan.

Suomen Chapad-keskus:
http://www.lubavitch.fi/


Vieras

#1039 Juutalaisten suhtautuminen homoihin vaihtelee seurakunnittain

13.09.2011 01:18

Juutalaisten suhtautuminen vaihtelee seurakunnittain

Suomen juutalaisessa seurakunnassa homokeskustelua on seurattu hämmentynein mielin.

- Tuntuu, kuin se olisi tällä hetkellä yhteiskunnan kaikkein tärkein asia ja hirveän suuri ongelma. Ihmisiä luokitellaan homokannan mukaan ja sitä kautta leimataan yleisestikin, sanoo seurakunnan toiminnanjohtaja Dan Kantor.

Kantorin mielestä homokeskustelu kertoo normaalista yhteiskunnallisesta kehityksestä.

- Ihmiset tulevat tietoisiksi asioista ja niistä puhutaan avoimemmin.

Kantor kertoo, että juutalaisuudessa suhtautuminen homoparikysymykseen on seurakuntakohtaista.

- Suomessa molemmat juutalaiset seurakunnat noudattavat kuitenkin ortodoksista traditiota. Seurakunnissamme ei siis siunata homoliittoja. Maailmalla löytyy kuitenkin juutalaisseurakuntia, joissa homojen siunaaminen on mahdollista.

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2010/11/1223304/suomen-juutalaiset-ja-muslimit-hammentyneita-homokohusta


Vieras

#1040 ISTUTA PUU ISRAELIIN!

13.09.2011 01:52

Auta metsittämään Luvattua maata, ISTUTA PUU!

http://tv7.fi/istutapuu/


Vieras

#1041 Auta pelastamaan ihmishenkiä Israelissa!

13.09.2011 02:03


Israelin Punainen Daavidin Kilpi, MDA on Punaista Ristiä vastaava järjestö Israelissa.

MDA tarvitsee toimintaansa taloudellista apua, koska Israelin valtio ei tue sitä riittävästi. Patmos Lähetyssäätiö toimii MDA:n ystävyysjärjestönä Suomessa. Olemme antaneet järjestölle tukea laitteisiin ja kevyisiin moottoriajoneuvoihin, joita tarvitaan erityisesti vaikeakulkuisilla alueilla avun nopeaan perille toimittamiseen, sekä lahjoittamalla heille useita huippuvarustettuja tehoyksikköambulansseja.

Magen David Adomin toiminnan kautta elämää pelastava apumme, jota olemme vuosien aikana antaneet, pelastaa ihmishenkiä Israelissa mm. lahjoitusambulanssiemme kautta.
http://www.patmos.fi/fi/?id=16

Punaista ristiä vastaavan Magen David Adom -järjestön tukeminen, ambulanssi-, väline- ja työtukiohjelmineen. Klinikkarakennusprojektit. Veripankit.
http://www.patmos.fi/fi/lahetystyo/patmos_lahikuvassa/?id=13

http://www.patmos.fi/fi/patmosaineisto/israel_tulessa/mda_ykkosauttaja/?id=346
http://www.patmos.fi/fi/patmosaineisto/hyokkays_israelin_rajoilla/?id=425

Vieras

#1042

13.09.2011 06:42

Raamatun mukaan olemme suuressa rakkauden velassa juutalaisille Jeesuksesta,Raamatusta... . Historia mukaan maa on juutalaisvaltio, missä ei ole koskaan ollutkaan mitään arabivaltiota.

http://tv7.fi/vod/player.html?id=7764

Vieras

#1043 LANCE LAMBERT: SANA HERRALTA Jerusalem 17.4.2011

13.09.2011 07:10

LANCE LAMBERT: SANA HERRALTA

Jerusalem 17.4.2011

On hyvä, että esirukoilette Israelin puolesta, että se pelastuu, sillä se on Minun tahtoni. Ympyrä sulkeutuu lunastustyössäni, joka alkoi Aabrahamille antamassani lupauksessa, että suuri kansa on hänestä tuleva ja että hänessä kaikki kansat tulevat siunatuiksi.

Ja niin on tapahtunut! Sillä Israelista tuli työkalu, jonka kautta Minun Sanani on tullut kaikille kansoille ja myös Minun pelastukseni ja tieto Minun tarkoitusperästäni. Tästä kansasta, ennen kaikkea, tuli Messias.

Pian kansojen täyteys on tullut pelastukseen ja käännyn taas Israelin, juutalaisen kansani, puoleen.

He tulevat taas oksastetuiksi omaan öljypuuhunsa ja lupaukseni Aabrahamille tulee kunniakkaasti täytetyksi. Silloin heidän sydämensä kovuus sulaa, heidän sokeutensa kääntyy näkemiseksi ja heidän kärsimyksensä säteileväksi kunniaksi.

Tämä on ehdoton tarkoitukseni eikä Minua käännetä siitä. Käytän tätä kansaa viimeisenä todistajana maailmalle siitä, kuka Minä olen.

Ottakaa hyvin vakavasti se, mitä tapahtuu arabimaailmassa. Se, mitä tapahtuu, ei tiedä hyvää Israelille! Se ei ole siirtymistä vapauteen ja todelliseen demokratiaan, vaan valtava voitto sotaisalle islamille.

He pyrkivät Israelin tuhoamiseen ja hävittämiseen, mutta he eivät vain epäonnistu; heidän voimansa ja valtansa murtuu ja valtava sielujen sadonkorjuu pelastuu heidän joukostaan.
Kuulkaa Minua, kutsun teitä esirukoukseen! Se ei tule olemaan helppoa. Kaikki viholliseni voimat ovat keskittyneet ja suuntautuneet pysäyttämään tämän kansan pääsyn Minun lunastukseeni ja pelastukseen.

Mutta viholliseni epäonnistuu! Katson siksi niiden puoleen, jotka seisovat muurinaukossa, jotka rakentavat muurin, jotka seisovat esirukouksen paikalla.

Pian myös aloitan vakavammat tuomiot länsimaissa. He tulevat olemaan kuin ei mitään; käännän heidät ylösalaisin; jauhan heidät hienoksi. He eivät tiedä, mikä heihin on iskenyt.

Tulee näyttämään siltä, ettei ole mitään jäljellä siitä, mitä kerran tein noissa kansoissa, erityisesti siinä supervallassa. Vien sen heikkouteen; se ei enää ole oleva super, vaan kansojen säälin kohde.

Kuulkaa tämä sanani: kutsun teidät esirukoukseen niiden puolesta, jotka kuuluvat minulle noissa kansoissa, että he pelastuisivat siitä!

Kuulkaa tämä huuto. Sydämeni halajaa nähdä niiden, jotka kuuluvat Minulle, olevan kirkkaita ymmärryksessään, suoria tavassa, miten kulkea kaiken tämän keskellä.

Kuulkaa minua! Sillä puhun teille, jotka rakastatte Minua ja jotka ovat tänä aamuna muistaneet Minua; en halua tuomiota, mutta mitä vakavimman ja tuhoisimman kaltainen tuomio tulee noiden kansojen ylle.

Kuulkaa tämä sana Minulta ja noudattakaa kutsuani esirukoukseen!

http://www.patmos.fi/fi/patmosaineisto/totuusaktio_israel/lance_lambert_sana_herralta/?id=449

Vieras

#1044 Näin rukoilet vakavina päivinä

13.09.2011 07:15

Näin rukoilet vakavina päivinä


• Rukoile, että sotajoukkojen Herra lähtisi liikkeelle ja hajottaisi Israelin viholliset ja suojelisi omaa kansaansa. Rukoile, että Herra taistelisi niitä demonisia voimia vastaan, jotka yllyttävät ihmisiä hyökkäämään Israeliin. (Ps. 24:10; Ps. 68:2; Ps. 35:1)

• Rukoile, että Jehova Gibbor (voimallinen Jumala) ottaisi käteensä kilven ja saapuisi Israelin avuksi. Rukoile, että Herra pukeutuisi sota-asuun, tarttuisi keihääseensä ja sulkisi tien kaikilta, jotka uhkaavat ja vainoavat Israelia. (Ps. 24:7, 8)
• Rukoile, että Herra vartioisi Israelin rajoja, jotka Hän on itse säätänyt. Rukoile, että ihmiset lakkaisivat taistelemasta Israelia ja Jumalaa vastaan. (Apt. 17:26, 27)
• Rukoile rauhaa Jerusalemille ja koko Israelin kansalle. Rukoile, että kaikki väkivaltaisuudet loppuisivat. (Ps. 122:6)

• Rukoile, että Herra pysäyttäisi kaikki, jotka suunnittelevat häiritsevänsä, uhkaavansa ja painostavansa Israelia. Rukoile, että Israel laskisi kaikki taakkansa ja huolensa Herran harteille. (Ps. 5:10; 1. Piet. 5:7)

• Rukoile, että näiden tapahtumien taustalla olevat ryhmittymät ja hallitukset – kuten Syyria, Hizbollah, Hamas, Iran ja Egyptin Muslimiveljeskunta – paljastettaisiin. Rukoile, että kaikki heidän suunnitelmansa tehtäisiin tyhjiksi ja ne valuisivat hiekkaan. (Mark. 4:22; Ps. 35:1)

• Rukoile, että Herra lähettäisi Mikaelin ja muut arkkienkelit ottamaan paikkansa taistelussa Israeliin hyökkääviä demonijoukkoja vastaan. Rukoile, että Herra sijoittaisi taistelevat enkelinsä kaikille rajoille omaa kansaansa suojelemaan. (Dan. 10:13)

• Rukoile, että muureille kutsuttaisiin profeetallisia vartiomiehiä rukoilemaan Israelin puolesta. (Jes. 62:6, 7)

• Rukoile, että arabikristityt ja messiaaniset juutalaiset antaisivat toisilleen anteeksi, seisoisivat rinta rinnan ja olisivat myötämielisiä valtakunnan ajatukselle: ”Sillä jos te annatte anteeksi ihmisille heidän rikkomuksensa, niin teidän taivaallinen Isänne myös antaa teille anteeksi; mutta jos te ette anna ihmisille anteeksi, niin ei myöskään teidän Isänne anna anteeksi teidän rikkomuksianne.” (Matt. 6:14, 15)

• Rukoile, ettei Herra antaisi Israelin joutua syntipukiksi sen vuoksi, että arabimaailmassa pyritään kohti demokratiaa. Pyydä Häntä paljastamaan Syyrian, Iranin ja Egyptin Muslimiveljeskunnan motiivit. Rukoile, ettei tämä s**tanallinen suunnitelma kääntäisi huomiota pois arabimaailman demokratiaa kohti suuntautuvista pyrkimyksistä. (Dan. 2:22)

• Rukoile, että kristityt kaikkialla maailmassa seisoisivat muurinaukossa Jumalan valitun kansan Israelin puolesta. (5. Moos. 14:2)

• Rukoile, että tämä konflikti johtaisi siihen, että palestiinalaiset ja juutalaiset alkaisivat uskoa Jeesukseen Kristukseen omana Vapahtajanaan ja Herranaan. (1. Tim. 2:4)

• Rukoile, että koko Israel kumartuisi Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan eteen. Rukoile, että he tunnustaisivat Jeesuksen Kristuksen ainoaksi Herrakseen ja Vapahtajakseen ja Israelin puolustajaksi. (1. Piet. 3:9)

• Rukoile, että Jumalan valtakunta laskeutuisi Lähi-itään ja ylittäisi kaikki kulttuuriset, historialliset ja etniset taustatekijät. (Matt. 6:10)

http://www.patmos.fi/fi/patmosaineisto/totuusaktio_israel/nain_rukoilet_vakavina_paivina/?id=448

Vieras

#1045 Arabikansat odottavat - Israelin profeetallinen ohjelma etenee

13.09.2011 07:26



Cindy Jacobs: Rukoushälytys

Kuten hyvin tiedätte, tämä on miesmuistiin yksi ratkaisevimmista ja vakavimmista ajoista kaikille Lähi-idän uskoville. Olen profeettana etsinyt Herraa saadakseni sanan koskien tilannetta Egyptissä, Libanonissa, Tunisiassa, Jemenissä ja muualla arabiaa puhuvassa maailmassa.

Tutkiessani myös Profeetallisten Vanhinten Apostolisen Neuvoston julkaisemaa profeetallista sanaa vuodesta 2011, panin merkille varoituksen paholaisen yrityksestä aloittaa kolmas maailmansota.

Eräs hänen tavoitteistaan on pysäyttää kaikkialle maailmaan järjestäytyneet uudet lähetystyötä tekevät liikkeet.

Uskon, että olemme nyt saavuttaneet sen kulminoitumispisteen, jossa Egyptin tilanne voi muuttaa alueen siinä määrin epävakaaksi, että tuonkaltainen käsikirjoitus voi toteutua. Mahdollista on myös, että luodaan uudenlainen hallintojärjestelmä, joka johtaa iranilaistyyppiseen uskovien sortoon.

Siksi kehotan Kristuksen ruumista kaikkialla, erityisesti arabiaa puhuvaa kristittyjen yhteisöä, osallistumaan rukoukseen ja paastoon heti vastaanotettuanne tämän sanoman.
Monet ehkä tahtovat ryhtyä niinkin ankaraan paastoon kuin ”Ester-paasto”. Jos se on sinulle mahdollista, suosittelen sitä kolmen päivän ajaksi.
Herra vaikuttaa puhuvan myös siitä, että Jumala kääntää hyväksi sen, minkä paholainen on tarkoittanut pahaksi, jos seurakunta kautta koko Lähi-idän siirtää syrjään opilliset ja tunnustukselliset erimielisyytensä ja liittyy yhteen ja yhtenä Kristuksen ruumiina alkaa rukoilla. Rajamuurien on sorruttava, mikäli kristittyjen yhteisö haluaa varjeltua.
Näen nousevan nuorten johtajien sukupolven, joka on voideltu julistamaan evankeliumia. He saavat nähdä suuren sielujen sadonkorjuun kaikkialla Lähi-idässä, samoin Pohjois-Afrikassa, Keski-Aasiassa, Malesiassa ja Indonesiassa.

http://www.patmos.fi/fi/patmosaineisto/arabikansa_odottaa/cindy_jacobs_rukoushalytys/?id=436

Mika Seppänen

#1046

13.09.2011 08:50

Nimetön vastaaja kijoittaa:"Israelin maa kuuluu juutalaisille historiallisesti ja juridisesti sekä ennenkaikkea on itse Kaikkivaltiaan Jumalan heille antama."
Todellista puppua ja näyttää kuinka sokeita tämän adressin puuhamiehet ovat propagandalle johon ovat syntyneet. Jos "Israelin" maa kuuluisi historiallisesti ja juridisesti juutalaisille, ei sitä olisi täytynyt pakolla perustaa sodan jälkeen. Suomen ainoaa viisasta politiikkoa Erkki Tuomioijaa lainaten: "Isaraelilaiset muistuttavat natseja". Ristiretkien ajan tulisi olla jo ohi, juutalaiset vain haluavat ikuisen sodan.

Vieras

#1047

13.09.2011 09:43

Jerusalemiin on saatava rauha ja Juutalaisille pysyvä itsemääräysoikeus, omista ja maansa asioista! YK ei saa viedä Juutalaisilta sitä, mikä heille kuuluu. Itsenäisyyttä ja mahdollisuutta puolustaa maatansa, vihollisia vastaan. Elävä Jumala siunaa niitä, jotka siunaavat Hänen omiansa!Psalmi 91.

Vieras

#1048 Re: LANCE LAMBERT: SANA HERRALTA Jerusalem 17.4.2011

13.09.2011 10:03

#1043: - LANCE LAMBERT: SANA HERRALTA Jerusalem 17.4.2011

No voi jeesus!tämä mies luulee olevansa Jumala.Patmoslaiset ovat kaikki mielisairaita ja Leo Meller on edelleen se tyyppi joka varastaa kolehdista ja kavaltaa rahaa.


Vieras

#1049 Re: Arabikansat odottavat - Israelin profeetallinen ohjelma etenee

13.09.2011 10:05

#1045: - Arabikansat odottavat - Israelin profeetallinen ohjelma etenee

Jahas.tässä toinen skitsofreenikko joka kuulee jumalan äänen.


Vieras

#1050 Israelin toivoRe:

13.09.2011 10:38

#26: -  

 

Kol od balevav penima
Nefeš jehudi homija
'Ulfa'atej mizrach qadima
´Ain leTzijon tzofija
´Od lo 'avda tiqvatenu
HaTiqva bat šnot 'alpajim
Lehijot ´am chofši be'artzeinu
'Eretz Tzijon veJerušalajim

Niin kauan kuin sydämessä
juutalainen sielu vielä kaipaa,
ja kohti Idän äärtä,
silmä vielä katsoo Siionia.
Meidän toivomme ei ole vielä menetetty,
kahden tuhannen vuoden toivo,
olla vapaa kansakunta omassa maassa,
Siionin maassa ja Jerusalemissa.