Dalton Alpakalle elämä

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Dalton Alpakalle elämä.


Vieras

#376 Auttaisiko ell Heikki Sirkola?

06.12.2011 15:02

ELÄINLÄÄKINTÄÄ
VETERINÄR
AGROSCAN
ultraäänilaitteet, tiineystarkastusmenetelmät

INHALAATIOANESTESIA
ALPAKAT ja LAAMAT
alpakkakirja
Who-Cares-terveysvalvonta
eläinlääkintää
kurssit, eläinlääkärikurssi
alpakkaorhi Justin
linkkejä
rakennearvostelu

KOULUTUSTA
eläinkuljettajat
luentopalvelut

KIRJAT - OPPIMATERIAALIT
Eläinten lääkintä ja hoito
Sairaan kipee vuohi
CD - emakon tiineystarkastus
CD - lehmän tiineystarkatus
muita

DIGI-RÖNTGEN
LINKKEJÄ




HUOM. UUSI OSOITE,
NEW ADDRESS


VET.ELIÖ Julkaisut


DVM Heikki Sirkkola,
Miemalantie 111
FIN-13430
Hämeenlinna.
Tel +358 (0)500 342 382
opetushommissa, aika huonosti
puhelimen ääressä
lähetä SMS ...--...




Y-tunnus 1150176-7


sirkkola@vetele.com



OLEN PÄIVITTÄMÄSSÄ SIVUJA
JA KAIKKI LINKIT EIVÄT EHKÄ
VIELÄ TOIMI EIVÄTKÄ KUVAT

Vieras

#377 Eija myi halvalla

06.12.2011 15:44

Alpakan olemus ja luonne, värin ja sukupuolen lisäksi tuntuvat olevan tärkeimmät ostopäätökseen vaikuttavat tekijät. Karkeasti voisi sanoa, että
alpakan hinta Suomessa on tällä hetkellä 3 500-8 500 euroa.




© 2004 Metsänkylän Alpakat - Tekninen toteutus Optinet kotisivut


Vieras

#378

07.12.2011 10:34

Yksityisen eläinlääkärin tekekmä testi pitäisi ehdottomasti hyväksyä. Asia on viranomaisten mukaan lainmukainen, mutta se ei ole oikeudenmukainen siksi, että testimahdollisuus on olemassa.

Vieras

#379

07.12.2011 12:32

<3

Vieras

#380

08.12.2011 07:52

Koska tubi koe voidaan tehdä elävästä eläimestä ei tappamiselle ole järkeviä perusteita.
Asian omainen tila on jo kärsinyt aivan liikaa karenssissa ollessaan.
Asiaa todellakin jo ihmettelevä

#381 Alpakkaa ei tulisi lopettaa

08.12.2011 13:51

Kukaa ei mielestäni todellakaan voi vaatia, että eläin lopetettaisiin kotona,ja sen jälkeen kuolleesta eläimestä pitäisi ottaa tuberkuloosi testi. Se on todellakin ihan jo räikeän töykeäkin vaatimus.

Tuollaisille noin tyhmiltä kuulostavilta ja räikeänkin törkeän tuntuisille vaatimuksille ei pitäisi edes korvaansakaan höristää, siis toisin sanoen niitä ei pitäisi ottaa edes kuuleviin korviin. Täysin käsittämätöntä, että läänin eläinlääkäri voi edes vaatia tuollaisia. Puhumattakaan että tuollainen täysin naurettava puppujuttu ja asia menee vielä korkeimmassa hallinto-oikeudessa läpi. Kyllä on täysin käsittämättömänkin töykeää toimintaa sekä Eviralta, Korkeimmalta Hallinto-oikeudelta että myöskin läänin eläinlääkäriltäkin.

Olen sitä mieltä, että tuota alpakkaa ei missään nimessä tulisi ainakaan kotioloissa lopettaa, jos eläinlääkäri vaatii sen lopettamista, niin lopettakoot sen sitten itse tuota tuberkuloosi testin ottmista varten, ja jos sitä tuberkuloosia ei siitä alpakasta löydy, niin eläinlääkärin voisikin sen jälkeen haastaa jo oikeuteen, virkavirheestä ja vaatimuksesta lopettaa eläin turhaan.

Kannattaisi nyt ottaa selvää että tarvittaisiinko sellaista tuberkuloositestiä edes ollenkaan tällaisessa tapauksessa, kun alpakka tuodaan Ruotsista Suomeen, ja jos ei, niin yrittää viedä ehkä eläinlääkäri oikeuteen virkavirheestä, koska on kenties vaatinut jotakin sellaisia testejä alpakalta, mitä ei lainmukaan edes vaaditakkaan.

ja sitähän voisi harkita vielä vaikka senkin jälkeen, jos nyt kävisikin niin että alpakka jouduttaisiinkin lopettamaan, eikä siltä olisikaan löydetty sitä tuberkuloosi bakteeria.

Koko asia alkaa tuntumaan jo eläinlääkärin aikaansaamalta läänineläinlääkäri- oikeus- Evira puppusopaltakin, mutta sen vuoksi ei ainakaan alpakkaa tulisi missään tapauksessa kuitenkaan lopettaa. Eikä siis missääntapauksessa ainakaan kotioloissa.


Vieras

#382

08.12.2011 16:02

Tässä taas nähdään Suomalainen oikeuslaitos. Pitäisikö tarkistaa ovatko aitoja lakia lukeneita vai .....Suomen laki suojelee rikoksen tekijöitä, mutta auta armias jos tavallinen ihminen erehtyy joskus tekemään väärin se on kovin rangaistus mitä olla voi. Mitä se elukka on tehnyt saadessaan kuolemanrangaistuksen? Sehän tämä on ! Haloo oikeuslaitos järjen käyttö on sallittua myös teillä oikeudessa! Nyt on vuosi 2011 ja vuodenvaihteessa vapautuu (poistuu vastaaine testit) eläinten kulku. maiden välillä.
itkettää

#383 Re:

08.12.2011 16:17

#382: -

Kenelle byrokraatille tästä tapahtumasta pitää nyt laittaa onnittelut? Olisi kiva kysyä onko nyt hyvä mieli kun sai oman tahtonsa läpi.

Heiska74

#384 Re: Re:

08.12.2011 17:01

Huomio: Tänään Dalton - alpakka on lopetettiin. Dalton alpakan ruho vietiin tutkimukseen EVIRAAN. uutiset KALEVA, ILTASANOMAT JA ILTALEHTI tiedottivat Dalton Alpakasta.

Byrokratianriemuvoitto

#385

08.12.2011 18:14

Kauheita-akkoja eviran-byrokraatit, tuota läänineläinlääkäriä on erittäin hyvä syy kavahtaa kaikkien eläinystävien, toivottavasti olisi lyhyt ja viimeinen työpaikka tuolla noita-akalla.
Eläinsuojelija

#386 Re: Dalton tapettu

08.12.2011 21:19

#350: -

Hanna Lounela + käskytetty + 2 poliisia tappoivat tänä aamuna Daltonin.Ottakaa kaikki yhteyttä EU.n meppiin joka suostuu hoitamaan eläinten asioita järjellisellä tavalla.Lounela ilkesi Daltonin tappamisen jälkeen toivottaa omistajalle Hyvää joulua ja korkeimman hallinto oikeuden esittelijä toivotti minulle hyvää adventtia.Tuhansien Daltonin ystävien sana ei painanut tässä maassa yhtään mitään,adressissa oli suuri määrä nimiä kuin myös facebookissa Daltonin ystäviä.

Jatkakaa taistelua meikä ei ainakaan luovuta,tulee uusia Daltoneita.

Vedet silmissä

#387 Epänormaalia käytöstä Lounelalta !

08.12.2011 21:51

Onpa todella outoa, että ensin tappaa ja sitten toivottaa hyvät joulut...

Kunnaneläinlääkäri oli jotenkin onnettoman näköinen seiskan sivulla, onneksi kaikki eivät ole yhtä kovia ja...kuin läänineläinlääkäri Hanna Lounela.

Koska Hanna Lounela ei osaa ottaa tuberkuloositestiä elävältä eläimeltä, niin eikö hänet pitäisi erottaa virastaan? Kuka asioista tarkemmin tietävä rustaisi adressin?
voi itku

#388 Re: Re: Dalton tapettu

08.12.2011 21:57

#386: Eläinsuojelija - Re: Dalton tapettu 

 

Tämä on niin väärin, vaikka Daltonin omistaja itse olikin tehnyt suuren virheen. Ei siitä kuitenkaan Daltonia olisi pitänyt tappaa... Jos tuberkuloositestin voi tehdä myös elävälle eläimelle, niin ei ole mitään perustetta tappaa vain tuberkuloositestin vuoksi. Olisivat vaikka ottaneet Daltonin huostaan "paremmalle" omistajalle. Nyt tuntuu, että tappaminen tehtiin näytöksen vuoksi. Voimia Daltonin omistajalle, oman lemmikin menetys on aina paha paikka, en voi edes kuvitella miltä tuntuu, kun se tehdään pakolla ja oletetusti terveelle eläimelle. Myötätuntoa myös eläinlääkäreille. Työnne varjopuolia, varmasti teillekin kova paikka. Joskus vain miettii mikä on tässä yhteiskunnassa vikana, kun huonosti tehty laki menee etiikan ja elämänsuojelun edelle...Se ei voi olla oikein. Samaan aikaan sikoja ja muita tuotantoeläimiä saa kiduttaa oikein lain nojalla eikä yksikään viranomainen tee mitään. En voi mitenkään ymmärtää tällaista. Toivottavasti ei tule uusia Daltoneita.Viranomaisten on myös katsottava peiliin ja pitkään. Ohjeet on tehtävä niin selviksi ja yksiselitteisiksi, että jokainen ihminen tietää mitä lupia on haettava ja mitä testejä on tehtävä, jos tuo eläimiä Suomeen. Ohjeiden on oltava niin selvät ja niin helposti saatavilla, että ala-asteikäinenkin osaa lukea / löytää ne.
oululainen

#389 Virkaeläinlääkärit ovat outoja

08.12.2011 22:16

Ikävältä tuntuu, että Dalton lopetettiin vain sen vuoksi, että Oulun virkaeläinlääkärit ovat epäpäteviä. Siitähän tässä on kyse, että eivät osanneet ottaa tuberkuloosinäytettä elävältä eläimeltä.
Olisivatpa yhtä "tehokkaita", kun heiltä pyytää apua huonosti hoidetuille eläimille. Valitettavasti silloin ei heiltä koskaan saa apua.
Valitse nimimerkki

#390 Re: Virkaeläinlääkärit ovat outoja

09.12.2011 00:43

#389: oululainen - Virkaeläinlääkärit ovat outoja

Piruperii tuollaiset byrokraattitappaja-akat.


Vieras

#391 Re: Epänormaalia käytöstä Lounelalta !

09.12.2011 01:42

#387: Vedet silmissä - Epänormaalia käytöstä Lounelalta !

Niinpä. Epäsosiaalisessa persoonallisuushäiriössä muuten tuollainen käytös on "normaalia", samoin kuin empatiakyvyn puute...

Toivottavasti tästä päätöksestä ja Lounelasta (joka alunperinkin määräsi alpakan tapettavaksi kuin myös tältä elävänä testin ottamisen mahdottomaksi...) valitetaan, jos ei muualle niin EU:hun. Ansaitsisi saada palautetta joltakulta ylemmältä auktoriteetilta järjettömästä lainsoveltamisesta.

Jos asuisin Eija Lehdon seudulla, boikotoisin Lounelan el.lkr.palveluja jos mahdollista. Häpeällistä.

Miisu

#392 Re: Lounela eroa

09.12.2011 09:41

#1: -  

 Todella sydämetön päätös Eviralta, KKO ja läänineläinlääkärin Hanna Lounelalta..tämä ei todellakaan ollut oikeudenmukainen päätös. Dalton oli todettu terveeksi! Nyt Lounela sai ajojahdin päätökseen..toivon Lounelan Eroa virasta!!

Lounela ulos ja heti

#393 Re: Re: Lounela eroa

09.12.2011 09:49

#392: Miisu - Re: Lounela eroa

Hanna Lounelan tulee erota!! Hän otti tapauksen henkilökohtaiseksi agendakseen ja ohitti täten järjen käytön.

Tuollaiset eläinlääkärit pitää saada viralta pois ennenkuin tulee lisää uhreja.

 

 

Dalton-parka

#394 Oliko lopetus kivuton?

09.12.2011 10:38

Tietääkö kukaan, että tapahtuiko lopetus kunnolla eli pääsikö Dalton sateenkaarisillalle tuskattomasti? Jos lopetusaine annetaan liian aikaisin, että eläin ei ole kunnolla nukuksissa, niin lopetus on hyvin tuskallinen.
Valitse nimimerkki

#395 Re: Oliko lopetus kivuton?

09.12.2011 12:19

#394: Dalton-parka - Oliko lopetus kivuton?

Nyt se selvis, läänineläinlääkäri on himo-uskovainen, lähetti dalttonin helvettiin, kun maahantuojakin on hänen mielestään sinne menevävä, voihan piru, lievästi sanoen.


Vieras

#396 Re: Re: Dalton tapettu

09.12.2011 14:08

#386: Eläinsuojelija - Re: Dalton tapettu 

Hyvä ajattelin juuri samoin tulee uusia Dalttoneita ja kunnioitetaan Dalttonin muistoa jatkamme taistelua vaikka maailman tappiin eläinten puolesta taistelen aina!!

Myös eläinsuojelija

#397 Daltonin muistolle

09.12.2011 14:56

396: Samaa mieltä. Dalton menetti henkensä , mutta jatkakaamme taistelua epäpäteviä virkaeläinlääkäreitä vastaan !
Vakavia uhkia

#398

09.12.2011 19:19

Vaikka on valitettavaa, että Dalton jouduttiin lopettamaan, on se äärimmäisen paljon parempi vaihtoehto, kun jos Suomeen saapuisi tänne laittomasti tuotujen eläinten mukana eläintauteja. Suomessa on erittäin hyvä eläintautitilanne tällä hetkellä, kiitos Eviran ja viranomaisten valvontatoimien ja ihmiset yleensä noudattavat lakia ja säädöksiä ja ottavat asioista selvää. Toivottavasti uusia "Daltoneita", laittomasti Suomeen tuotuja, testaamattomia eläimiä ei tule lisää. Omistajan olisi alunperin pitänyt ottaa tuontimääräyksistä selvää.

Vieras

#399 Re:

09.12.2011 20:24

#398: Vakavia uhkia -

Dallttonin-tappaja tukee/tekee lähetystyötä uskovaisena mm Afriikkaan, toisena varmana tietona lähettää terveitä lemmikkejä kuolemaan.


Vieras

#400 Re:

09.12.2011 20:41

#398: Vakavia uhkia -

Taisi tuon kommentin kirjoittaja olla Lounela itse. Sanon suoraan haista passka!!!