Dalton Alpakalle elämä

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Dalton Alpakalle elämä.

Valitse nimimerkki

#401 Re: Re:

09.12.2011 21:05

#400: - Re:

Näin ko. akan ensimmäistä nähtäväksi jää oliko viimeinen kerta, ehin sanoa pari valittua lausetta, ja muutaman p- alkuisen sanan uskovaiselle, kun poliisi-pojat käski mennä edemmäs.

puuhkis

#402 Re:

10.12.2011 00:46

#398: Vakavia uhkia -

Joopa -joo 398 ..Vakava uhka on kyllä tämä Hanna Lounela. Ei osata ottaa tubi koetta elävältä eläimeltä. Todella uskottavaa toimintaa. Parempi olisi siirtyä eläinlääkärintehtävistä muihin tehtäviin vaikka sikatilalle lantaa luomaan ...ja mitä Eviraan tulee Saarioisten osalta" Ruhon osien hävittämistä säädellään lailla, jota vastaan Saarioinen on todistettavasti rikkonut 10 vuoden ajan.45 minuuttia Ohjelmassa Eviran valvova eläinlääkäri valehteli, ettei tällaista ole tapahtunut. Sähköposti paljasti aivan toisenlaisen totuuden. Eikö tällainen valehtelu herätä epäilyä, että muiltakaan osin ei valvontapuoli pelaa. Ja Valvira seuraavana...Minä boikotoin ja sana kiertää.


Vieras

#403 Re: Re:

10.12.2011 01:38

#399: - Re:

Taitaa olla todella uskovainen jos 5. käsky on hukassa. "ÄLÄ TAPA"

"

Koska Jumala on rakkaus, hän tahtoo, että rakastamme lähimmäistämme niin kuin itseämme.Jokaisen ihmisen elämä on Jumalan lahja ja sellaisena arvokas. Emme saa tuottaa lähimmäisellemme vahinkoa emmekä kärsimystä. Meidän on suojeltava häntä kaikissa oloissa. Erityistä tukea on annettava kaikkein heikoimmille.Yksilöinä emme saa ottaa oikeutta omiin käsiimme. Jos vahingoitamme ihmistä ja elämää, asetumme Jumalaa ja hänen luomistyötään vastaan. Jeesus sanoi: ”Teille on opetettu tämä isille annettu käsky: ’Älä tapa.’ Se, joka tappaa, on ansainnut oikeuden tuomion"

Toivottavasti kaikki lopettamispäätökseen vaikuttaneet ihmiset ovat ylpeitä itsestään ja nukkuvat yönsä hyvin...not!

Ihmettelen mm. sitä, että hirvenlihaa saa myydä täysin tarkastamatta tästä syksystä alkaen pieniä määriä vaikka suoraan metsästäjältä.Eikö hirvissä, jotka juoksentelevat täysin vapaana metsissä ja poikkeavat rajojen ulkopuolella, ole paljon suuremmalla todennäköisyydellä esim. tuberkuloosia.






Vieras

#404 Totuus esille

10.12.2011 08:22

Ilmoita Eviralle että mikäli tulos jonkin testin kannalta on positiivinen, vaadit ruhon testaamista Ruotsissa, joten ruhoa tai mitään todistusaineistoa ei saa hävittää.
Samalla pyydä Ruotsin viranomaisia vaatimaan testaus heille, koska kyse on heidän maastaan lähteneestä eläimestä.
Älä missään tapauksessa luota suomen viranomaisiin ja heidän testeihinsä, heillä on nyt motiivi jopa saastuttaa ruho taudilla päästäkseen perustelemaan päätöksensä. Tämä on vaan niin nähtyä.

Vieras

#405 Re: Totuus esille

10.12.2011 11:09

#404: - Totuus esille

Joo Ruotsiin tarkastettavaksi murhattu-eläin, ei näihin uskon-kiihkoilijoihin voi luottaa, hymyileen niin muka herttasesti kuvassa, löytyy netistä.


Vieras

#406 Re: Re: Totuus esille

10.12.2011 11:42

#405: - Re: Totuus esille

Tekikö poliisikin virkavirheen kun lähti avuksi tappaja-akalle, vaikka valitukset oli kesken?

hulluus huipussaan

#407 Re: Re: Re: Totuus esille

10.12.2011 18:13

#406: - Re: Re: Totuus esille

Oli tuo nakkonen vielä yrittänyt työtää paperia Daltonin omistajalle, jossa oli lukenut, ole hyvä ja tapa, käskenyt allekirjoittaa, ei tietenkään saanut nimeä, hyvä ettei saanut, sehän olisi ollut niin kuin siunaus hänen uskovaiselle teolle. ja samalla olisi luopunut jälkiseurauksista tappajaa vastaan.

Dalton-parka

#408 Evira on jäävi tutkimaan Daltonin !

10.12.2011 18:34

Daltonin tappaminen oli väärin eli DALTON OLISI PITÄNYT TESTATA ELÄVÄNÄ !
Jos tuberkuloosi tai muu tauti olisi todettu, niin omistajalle olisi pitänyt antaa mahdollisuus hoitaa taudit .
Tapettua Daltonia ei olisi saanut lähettää Eviraan, koska voivat väärentää tuloksen.Evirassa on kyllä miellyttävä M I tutkijana...mutta voiko häneenkään enää luottaa...en tiedä.
Daltonista olisi pitänyt ottaa näytteet poliisin läsnäollessa ja lähettää näytteet luotettavaan laboratorioon tutkittavaksi.

USKOVAISET ne vasta tekopyhiä ja raakoja ovat. Lestatkin "hoitokokouksissaan" piinaavat ihmisiä ja ukot hyväksikäyttävät lapsia, kuten lehdistä olemme saaneet lukea jne Metsästyskin on hyvin yleinen harrastus eli hyväksyvät tappamisen huvin vuoksi.
Daltonin kohtaloa sureva

#409

10.12.2011 20:35

Eipä auta kuin toivoa että Karman laki toimii ja kukin saa ansionsa mukaan...
Dalton-parka

#410 Rillipäinen oli Lounela

11.12.2011 13:12

Seiskan kuvissa se haalariasuinen rillipäinen oli Lounela. Eka kuvassa rauhoittava piikki kädessä oli touhuun pakotettu kunnaneläinlääkäriparka.
Tappavan ruiskeen kuvista päätellen antoi siis Hanna Lounela itse!
Onko testituloksista kuulunut mitään?
Yksi eläinsuojelijoista

#411 Mitähän juonia punovat nyt...

11.12.2011 18:44

Kyllä meni täysin luottamus virkaeläinlääkäreihin...mitähän juonia punovat, että saavat hevoset, aasit, kissat, koirat jne tappaa. Nehän olivat Daltonin seurassa.
Muistutan vain, että Etelä-Suomessa joku vuosi sitten raivotautinen Venäjältä tuotu hevonen puri eläinlääkäriä, vain kyseinen hevonen lopetettiin ja eläinlääkäri sai rokotukset.Rabies sentään on tosi vaarallinen tauti.
Tuberkuloosi tai muu vastaava Daltonista tutkittava tauti olipa sitä tai ei, ei ole todellinen uhka ihmisten terveydelle, eikä ne helposti tartu muihinkaan eläimiin.
Varo Eija siis virkaeläinlääkäreitä! Tee kantelu EU:hun vaikka Daltonia se ei pelasta, mutta monen muun eläimen hengen kantelu voi pelastaa.
Daltonia ei olisi tarvinnut tappaa, näytteet olisi voitu elävältä eläimeltä. Virkaeläinlääkäri halusi vain näyttää valtansa, ikävä vain, kun viaton eläin menetti henkensä turhaan.

Vieras

#412

12.12.2011 06:05

Kokeneena maahantuojana Lehto tiesi aivan varmasti määräykset. Koska hän ei rekisteröitynyt edes maahantuojaksi se kertoo tahallisuudesta. Hevostilojen tarkastukset ovat uusi asia siltä osin, että kaikkien tilalla olevien eläinten paperit tarkastetaan. Muutoin Lehto ei ehkä olisi koskaan jäänyt kiinni. Samat tuontiasiat käydään läpi kaikkien tuotantoeläinten tuonnissa. Myös hevonen joita Lehto on tuonut maahan useita ovat tuotantoeläimiä. Vastuu eläimestä on tuojalla ja aivan selvästi Eviran sivuilla seuraukset ilmoitetaan. Miten Lehto voi olla niin piittaamaton eläimen tulevaisuudesta, että tuo sen riskillä salaa maahan? Se on jotenkin ihan käsittämätöntä. Kyse on EU-alueen yhteisestä laista, jota ei voida muuttaa vilpillisesti toimivan eläinkauppiaan takia. Lain tarkoitus on suojella kaikkia eläimiä. Lehto vierittää syyn muiden niskaan, jotka tekevät vain työtään. Tässä tapauksessa tubi-testi ei ole se ratkaiseva asia, vaan eläin on tuotu täysin pimeästi maahan. Jopa ruotsalainen eläinlääkäri olisi osannut kertoa vientimääräykset, jos hänelle olisi asiasta vihjaistu. Jopa koiranomistajat tietävät että jos käyt Haaparannan Ikeassa ruotsin puolella ja tulet takaisin passiton ja rokottamaton koira autossa, sen henki on hyvin löysässä jos jäät tullissa kiinni. Eihän kukaan tee edes noin, saatika salakuljeta alpakkaa. Sen kohtalona lopetus ja vastuu on tuojan. Tällaisille eläinkauppiaille tulee antaa eläintenpitokielto tai lain tulee sallia kaikkien tuoda vapaasti eläimiä mistä sattuu. EU-lain muuttaminen ei taas ole mahdollista maailman eläintautitilanteen takia. Lehdon välittämissä lopetuskuvissa alpakka on järkyttävän likainen. Itselläni on emolehmiä ja niiden hyvinvoinnista huolehtiminen on kunnia asia. Eläimellä tulee olla puhdasta ja lajitovereita. Sen turvallisuudesta tulee huolehtia tai sitä ei saa edes ottaa. Dalton on surullinen esimerkki omistajan välinpitämättömyydestä ja ahneudesta. Tavalliselle lemmikistä haaveilevallekkin ihmiselle tuontimääräykset tulevat selviksi viimeistään tullissa. Siksi onkin anteeksiantamatonta kokeneen eläinkauppiaan ja kokeneen maahantuojan toimia näin vilpillisesti. Viaton Dalton sai maksaa siitä hengellään. Häpeä Eija Lehto.

Vieras

#413 Re:

12.12.2011 09:58

#412: -

Jos tuo kirjoitus ei tullut lounelalta niin ainakin sen kaverilta.

Minkä takia viranomaiset laittoivat asian puuttumattoman testin piikkiin jos kyse oli vain periaatteesta ja koston halusta, ovatko kaikki niin nynnyjä että ei uskalleta puhua asioista niiden oikeilla nimillä?

Kiinnitin myös huomiota tuon tapetun eläimen likaisuuteen, ihmettelin että minkälainen sessio tuo kiinniotto tai tappaminen on ollut, koska elävänä eläin on ollut kuvien mukaan täysin puhdas.

Daltonin tukija

#414 Daltonia ei olisi tarvinnut tappaa !

12.12.2011 11:14

Tarvittavat testit Daltonilta olisi voitu ottaa Suomessa ja paperit olisi voitu laittaa kuntoon myös Suomessa.
Daltonin olisi tullut saada elää ja Lehdolle kunnon sakot.
Eläinlääkäri väärällä alalla.

#415 Otsikko

12.12.2011 11:23

Niin kauan kun tuli tappopiikki Dalton voi ihan hyvin, ja olisi voinut eteenkin päin, tappaminen oli kosto.
Daltonin tukija

#416 Miksi yksityiseläinlääkärit eivät auttaneet ?

12.12.2011 11:43

Pahalta tuntuu myös se, että yksityiseläinlääkärit eivät auttaneet ja ottaneet testiä. Itsekin pyysin apua omalta eläinlääkäriltä, mutta turhaan...
Toivottavasti tappaminen jäi Daltoniin , eikä kostoa uloteta tekosyillä muihin eläimiin.
Outoa on, että nautoja saadaan tuodaan Ruotsista testaamatta, mutta alpakoita ei...
Outoja ovat Eviran määräykset ja vielä oudompia virkaeläinlääkärit.
Toivottavasti edes Eviran eläinlääkärillä on moraali tallella ja testituloksia ei väärennetä.Näytteet olisi ehdottomasti pitänyt ottaa poliisin läsnä ollessa ja lähettää puolueettomaan laboratorioon tutkittavaksi.
...siis ELÄVÄLTÄ Daltonilta näytteet.
Tämä on uskonasia.

#417 Re: Miksi yksityiseläinlääkärit eivät auttaneet ?

12.12.2011 12:11

#416: Daltonin tukija - Miksi yksityiseläinlääkärit eivät auttaneet ?

Jos hevosilta puuttuisi paperit ja passit voitte olla, että Oulun läänin eläinlääkäri Hanna Lounela olisi jo lopettanut ne. Jokainen vajavaisen lapun omaava tapetaan Oulun läänissä.

Uskonasia

#418 Re: Re: Miksi yksityiseläinlääkärit eivät auttaneet ?

12.12.2011 12:14


Vieras

#419 Re:

12.12.2011 12:19

#412: -

Emolehmien pitäjä on vain katkera, kun kepu menestyi huonosti vaaleissa.


Vieras

#420

12.12.2011 15:26

Jos lakien noudattamista halutaan sanoa periaatteeksi ja lakien täytäntöönpanoa kostonhaluksi niin siitä vaan. Olen tavallinen karjankasvattaja ja kyseinen eläinlääkäri ei toimi omassa läänissäni. Eläintenpitäjänä minun on kuitenkin tiedostettava voimassa oleva lainsäädäntö toimissani aivan kuten Lehdonkin pitäisi. Rehellinen eläintenpitäjä ei voi menetellä mielensä mukaan , eikä varsinkaan eläinkauppias. Jos laittomasti maahantuotu eläin myydään eteenpäin ja jossakin yhteydessä käy ilmi ettei asiat ole kunnossa, on kohtuutonta joutua luopumaan ehkä rakkaastakin lemmikistä siksi, että myyjä on kiertänyt päivänselvää lakia. Alpakan likaisuus näyttäisi olevan seurausta jatkuvasta villan kastumisesta ja siitä että hevoset ovat pitkään karistaneet heinäroskaa matalammalla syöneen alpakan päälle. Heinäroskaa näyttäisi olevan jo syvällä alpakan pitkässä villassa ja villa näytti kovasti takkuiselta huovalta.
Lepää rauhassa Dalton

#421 Takkuisen huovan voi ajaa pois

12.12.2011 22:46

Totta, Dalton näytti takkuiselta, mutta aiemmin Eija Lehto muistaakseni mainitsi jossakin jutussa Daltonin tykkäävän piehtaroinnista.
Tarkemmin en ota kantaa alpakoiden hoitoon, koska en tiedä siitä.
Dalton olisi pitänyt testata elävänä, sen tiedän. Luottamus virkaeläinlääkäreihin meni todella tässä jutussa.
Menee järki!

#422 Re:

12.12.2011 22:48

#398: Vakavia uhkia - Asiat ensin tutkitaan ja otetaan näytteet. Tämä oli väärin tehty, maasta Ruotsista eläin tuotiin ja se tuberkuloosi vapaa maa. Ei siis sairauksia ja tubia. Miksi koetta ei otettu eläväst, mitä hyötyä siittä nyt on. Lemmikki on tapettu. Minustakin on otettu tubi koe ja ei muakaan tapettu ensin.  Kyllä eläimenkin vooi tutkia ilman tappamista.

 

oululainen

#423 Etsintäkuulutus !

12.12.2011 22:55

Tietääkö kukaan Suomesta yhtään talonpoikaisjärjellä toimivaa ja eläimistä pitävää virkaeläinlääkäriä? Minä en tiedä.
Oikeutta!

#424 Re:

12.12.2011 23:45

#412: -

Kuule asiat pitäs olla oikistavissa, eikä toimia noin niinkuin sinä/Lounela toimit.  Teit niin väärin, onko sinusta kivaa, kun on tuhansia eläinrakkaita ihmisiä nyt suree ja itkee Daltonia? Tuo oli niin väärin, ettei enään hullumpaa voi tehä.  Dalton ei totisestikaan oo likanen, turha väittää olematonta.  Kivi joka on syämmesialla on ihan musta kuin noki.

 

 


Vieras

#425

13.12.2011 01:47

424 Mitä minä olen tehnyt ? Minulla ei ole osaa eikä arpaa kyseisessä jutussa. Minulla on kuitenkin oikeus tuoda esille mielipiteeni. Mediassa Lehdon esittämät faktat ja kuvat kertovat jokaiselle maahantuonnista tietävälle karua kieltä. Tiedot määräyksistä ja seurauksista ovat kaikkien saatavilla. Dalton eläisi nytkin onnellisena, jos Lehto olisi vain pysähtynyt tullissa. Pysäyttänyt auton ja esittänyt rehellisesti eläimen paperit rajaeläinlääkärille. Silloin tätä katastrofia ei olisi koskaan tapahtunut. Viattoman eläimen hengellä leikkiminen suututtaa minua aivan helve**sti ja kyllä, sydämeni on murtua Daltonin raukan puolesta. Tällaiset ahneet ja itsekkäät eläinkauppiaat ovat itse eläinten suurimpia vihollisia.