Kärpäsen koulun opettajan puolesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kärpäsen koulun opettajan puolesta.

Seppo Lehikoinen

#1 Joka kuritta kasvaa...

28.10.2016 04:15

Tähän on tultu, kun kasvatuksettoman sukupolven kasvatuksettomat kersat saavat vapaasti terrorisoida oppitunneilla. Ei käy kateeksi niitä ihmisiä, jotka ovat opettajan ammatin elämäntyökseen valinneet...

pudottihan kärpänen kaksi lentokonettakin peräkkäin

#2 Eikö kärpänen vois kaataa Suomalista lakimiesten-naisten oikeus järjestelämää.

28.10.2016 09:52

Suomessa on tämä paljon puhuttu demokratia mennyt paljon pitemmälle ja juontaa juurensa sosiaalidemokraattisen presidentin Koiviston valtakaudelta, alkaen talousrikollisuudesta, jättää rikolliset tuomitsematta, siis täytyi jättää tuomitsematta. Jatkoa seurasi Ahtisaaren ja erikoisesti Halosen valtakaudelta. Se oli kaikkein sekavinta valtakautta ja sekavinta jatkuu hamaan tulevaisuuteen myöteisesti rikollisille muokattujen lakien muodossa. Ei voida rikollisuuteen puuttua, joutumatta itse rikolliseksi ja varmuudella tuomittavaksi. Toisin oli ennen, rikolliset tuomittiin, kouluissakin järjestys ja kuri pystyttiin säilyttämään, aivan opettajien voimin. Ei nykyään, kaikki on vallalla. On nämä koulukiusaajat ja koulusurmatkin. Ne vain lakisääteisesti tutkitaan ja lisätään vartiointia ja kameroita, tarkkaillaan ympäristöä ja media jos jotakin, niin hoitaa valheetkin eteenpäin. Niin toimii Suomalainen järjestys ja oikeusjärjestelmä, vai mikä se olikaan oikeusvaltio (tomarit ja lakinaise-miehet rahastaavat jättiläismäisiä rahaläjiä) ja itse pistäät päältä omiin taskuihinsa. Voidaakin puhua rahastavasta oikeusjärjestelmästä. Siis vielä kerran rikolliset hyötyvät ja rahastavat.


Vieras

#3

28.10.2016 19:47

ISIKSELLä on vahva-asema suomessa, isis ottaa vallan ja hoitaa asiat kuntoon.


Vieras

#4

05.11.2016 23:14

Kyllä joku kuri pitää saada kouluihinkin.
Opettajille täytyy antaa paljon enempi keinoja tähän! Opettaja on vaan yrittäny tehdä työtään ja nämä pässit on tehny siitä mahdotonta!
Ope itsekin

#5 Hyvä idea!

11.11.2016 13:29

Kiitokset tästä adressista. Ope on jätetty ihan yksin ilman tukea julkisuuden riepoteltavaksi. Kärpänen on todella vaikea koulu eikä siellä ainakaan edellisen reksin aikana ollut jälki-istuntoakaan. Toivon opelle kivempaa työpaikkaa jatkossa. Sellaista osaa arvostaa Kärpäsen jälkeen.

Kommentoi adressia
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…