Susan Kuronen - lopeta se avautuminen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Susan Kuronen - lopeta se avautuminen.

Valtteri Konkola
Vantaa

#151

07.03.2007 19:18

Kyllä tuo tuollainen kertoo paljon naisesta. Kun menee suhde ryttyyn niin ruvetaan kirjoittamaan paljastuskirjaa. Säälittävää, Kuronen.
susanne viinamäki
vantaa

#152

08.03.2007 14:03

Jaahas.. että Matti ei sitten miehenä ole ilmeisesti tehnyt mitään väärää?? Naisia saa ilmeisesti Matin tyylillä kohdella miten haluaa?? Kyllä tuntuu suomessa näitä Matteja riittävän.. ihmeellistä miten he saavatkin suuren yleisön aina puolelleen? Liekö se sitä karismaa vai mitä.. Eiköhän tällaiset erot pitäisi puida kahdenkesken, paitsi jos ei toinen osapuoli suostu siihen? Mitä ny tähän sanoisi.. naisen kosto on aina *suloinen* tai jopa julma, se ei kuitenkaan ratkaise riitoja! Ihme että tällaiset turhanpäiväiset adressit saavat näin paljon allekirjoituksia..
Arto Virtanen
Klaukkala

#153

09.03.2007 12:55

On huvittavaa huomata, että heti kun iltalehdet ovat malttaneet reilun viikon ajan pitää Susan Kurosen poissa etusivulta, koko ilmiö on ruvennut kutistumaan reaaliseen kokoonsa. Kuinkahan kauan meille olisikin syötetty Runeberg-tortun sijasta pelkkää kurosta, ellei Kimmo Sasi olisi kohtalokkain seurauksin torkahtanut rattiin? Tässä on tosiaan aihetta miettiä median valtavaa vaikutusta: pari kuukautta kansa ehtikin iltalehtien sanelun mukaan pohtia Suomen turhimman julkkiksen dilemmaa, pääsemättä ikinä pitemmälle kuin turha-sanan superlatiiviin. Ennen pitkää vieläkin turhempi löytyy, aivan varmasti, sillä iltalehdet ja Seiska ovat erinomaisen taitavia turhuuden etsinnässään. Ja parhaimmillaan ne onnistuvat myös tekemään Suomen turhimmasta asiasta elämää suuremman, jos elämän kokoisina pidetään esimerkiksi niitä, joista poliitikkojen pitäisi päättää ja joista ihmisten hyvinvointi riippuu.
Anneliisa Amorosa
Helsinki

#155

14.03.2007 12:40

Hyvät ihmiset, pitäkää kommettinne asiallisina jotta ette vie adresseilta uskottavuutta. Huorittelu ja muut alapääkommentit viestivät lähinnä alhaisesta älykkyysosamäärästä ja puutteista itseilmaisun taidoissa, ja sellaistahan ei oteta kovin vakavasti.

Mielestäni tämä adressi olisi pitänyt suunnata enemmänkin tiedotusvälineille, otsikkona olisi voinut olla vaikkapa "Iltapäivälehdet, lopettakaa Susan Kurosen avautumisesta raportoiminen". Hienoa sinänsä, että ihmiset ilmaisevat vastalauseensa kuros-uutisoinnin edustamaa journalismia kohtaan. Kurosen toiminta on moraalisesti arveluttavaa eikä sitä pidä millään tavalla tukea.
Arto Virtanen
Klaukkala

#156

14.03.2007 15:39

Olen samaa mieltä Anneliisen kanssa. Tämä nettipalsta on tarjonnut ihmisten primitiivireaktioille älyttömän helpon purkautumiskanavan.

Nyt, kun Susan Kurosesta ei todellakaan ole enää viikkoihin kuulunut mitään (ainakaan hän ei komeile lööpeissä), voisiko tämän palstan yksinkertaisesti sulkea enemmiltä häirikköreklamoinneilta ja antaa uusien aiheiden kukkia.
Kirsti Era
Juuka

#157

18.03.2007 11:22

Katsokaapa, mikä prosentti allekirjoittajista on halunnut nimensa julki. Se kertoo paljon koko adressin "ylevyydestä".
Kommenttien silmäily taas panee epäilemään, että herrat ovat kiivastuneet kun yksi salarakas alkoi laulaa heidän puuhistaan.
Sääliksi käy niin Kurosen kuin Vanhasenkin exiä ja ennenkaikkea lapsia. Mahtaa olla koulussa kivaa...
markus saunamaa
ähtäri

#158

18.03.2007 22:26

Hyi vittu on ällöttävä akka! Haukkuu Mattia lehdille jatkuvasti ja kerjää sääliä esim. ilta-sanomien kannessa oli: susan katkerana- Matti halusi vain seksiä! voi helvetti painu ny V*****n
Joni Muotkavaara
Janakkala

#159

26.03.2007 14:30

Jooh, Susanna Kuronen;

Meitä ei kiinosta pätkääkään tekemisesi, olet nolannut itsesi ja kunnolla, toiseksi, hommaa elämä.

Allekirjoitin tämän adressin, Susanna Kuronen, vaikene
Arto Virtanen
Klaukkala

#160

28.03.2007 11:44

Onkohan Joni Muotkavaaralta jäänyt huomaamatta, että Susan Kuronen on ollut jo pitkään vaiti? Täähän rupeaa käymään koomiseksi, kun ei kuukaudessa ole löydetty uutta syntipukkia Kurosen paikalle.
Joni Muotkavaara
Janakkala

#161

29.03.2007 19:47

Arto Virtanen on se Susanna vielkin jonkinverran äänessä, kohta entistä enemmän, jos siitä leffa tehdään..
Ja oikeudenkäynin jälkeen varmastikkin alkaa taas hirveä avautuminen, kansalle..
Arto Virtanen
Klaukkala

#162

31.03.2007 13:54

Mutta eikö se kuitenkin ole tämä meidän ala-arvoinen julkkiskulttuuri, joka on omiaan luomaan "turhia julkkiksia"? Turha tässä on jotain Susan Kurosta ruveta syyttelemään siitä, jos hänestä vielä elokuvakin tehdään. Ellei sitten käy ilmi, että Susan Kuronen on sekä elokuvansa tuottaja että ohjaaja. Ja sitähän hän ei taatusti ole. Nainen, joka on julkisuuden talutushihnassa, on yhtä vähän syyllinen kuin talutushihnassa kulkeva koira: et sinä Muotkavaara syytä kadun vierille ilmestyneistä kikkareistakaan sitä koiraa vaan hänen isäntäänsä, toivottavasti.

Joten vähän järkeä ja suhteellisuutta pitäisi jo vähitellen suomalaisestakin pääparasta löytyä.
Arto Virtanen
Klaukkala

#163

31.03.2007 13:56

Mutta mistä ihmeen oikeudenkäynnistä Juha Muotkavaara puhuu???? ja häh?
Markku Setälä
Ruovesi

#164

01.04.2007 17:27

Susan Kuronen nyt on suorastaan hölmö.
Joni Muotkavaara
Janakkala

#165

02.04.2007 17:05

Virtanen, Matti Vanhanenhan kai haastoi tuon kirjan tuotantoyhtiön oikeuteen?

Ja en ole syyttämässä "viatonta kappaletta" mutta asia ei ole niin musta-valkoinen, kuin annat ymmärtää
Arto Virtanen
Klaukkala

#166

03.04.2007 13:41

Anteeksi, minulta on sitten jäänyt huomaamatta tuo Vanhasen päätös. Ja nämä asiathan eivät tosiaan ole mustavalkoisia, sitä olen tässä palstalla yrittänyt korostaa: harmaita ja likaisenruskeita kenttiä on paljon. Olennaista kuitenkin varmaan on se, että julkaisijan, eli Etukeno-kustantamon, asema mahdollisessa oikeusjutussa on paljon tukalampi kuin Susan Kurosen.

Ja minun puolestani Susan Kuronen on tosiaan jo menneen talven lumia, talvi kun on mennyt ja lumet sulaneet ja Matti Vanhanenkin vaihtanut päivänkakkaran merikukkaan.

Ei muuta kuin hyvää jatkoa Suomenmaa.
Laura manner
Nurmijärvi

#169

24.04.2007 16:08

Nyt on iltasanomat taas vauhdissa. aletaan tutkimaan niitä helveksuttuja sanoja mitä tänne ollaan kirjoitettu. Itse kun on sopan keittänyt niin itse siitä saa myös kärsiä. sitä se on kun julkisuuteen tulee niin jotkut tykkää ja jotkut ei, jos nykymaailmassa kuronen rupeaa poimimaan kaikki kirosanat ja halveksuttavat lauseet mitä hänestä on sanottu menee sen naisen elämä viimeistään pilalle. Jos itse on turhuudella ja typeryydellä julkisuuteen hakeutunut, niin ottaisi vastaan myös negatiiviset palautteet. naurettavaa touhua. Eikä millään pahalla, niin luulisin todella että poliisilla olisi parempaa tekemistä kuin ottaa kiinni niitä ihmisiä jotka ovat jotain rumaa sanonut. rattijuopot, ylinopeudet, murtovarkaat, huumeet, pahoinpitelyt jnejne. Menkääs siellä ylemmällä tasolla vähän itseenne ja miettikää mitä kannattaa tässä tilanteessa tehdä kun tämä nainen on itse hakeutunut julkisuutee. Nyt jos olisi taas "tavallisesta" ihmisestä kyse niin poliisi ei ottaisi koko kirosana metakkaa kuuleviin korviinsa. Kyllä suomi on epäoikeuden mukainen maa. Sitä saa mitä tilaa.
Jaakko Mäkinen
Helsinki

#170 Katso millainen "poliisi" asialla

24.04.2007 16:27

Googlatkaapa komisario Timo Seppälä. Kuros-fiaskon uusin vaihe saa selityksensä.
Mikael Sonninen
Kuopio

#171 Kuronen "avautuu"

03.05.2007 00:43

Kuronen sen kuin jatkaa avautumistaan. Tällä kertaa avautuvat vaatteet, Seiskasta nimittäin löytyy Kurosen nakukuvia. Ei ilmeisesti enää lehtiäkään kiinnosta normaalit haastattelut, jolloin rahaa ei enää tule. Nyt sitten pitää alkaa jo nakuilemaan. Aika säälittävää. Mitenköhän pitopalvelulla menee? Kehtaakohan kukaan enää tilata mitään, kun Kuronen on sellainen kuin on?
Simo Saikko
Suolahti

#173

11.05.2007 10:19

Nyt te joudutte sitten putkaan jok'ikinen.
Kyllähän se nyt pitäisi jokaisen järkevän ihmisen tajuta, että maan päällä on kaksi ihmistä joita ei saa solvata: Yhdysvaltain presidentti ja Suomen pääministerin entinen naisystävä.

Toivottavasti saatte oikein kovat vankeustuomiot senkin terroristit!

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

13.05.2007 03:11


Jaakko Mäkinen
Helsinki

#175 Näin sabotoit Kuros-tutkinnan

13.05.2007 19:21

OHJEET KUROS-KUULUSTELUUN

Viestin jäljittäminen johonkin osoitteeseen ei kerro kuka sen on lähettänyt; näin erityisesti osoitteissa joissa asuu useampia ihmisiä. Kuten kotona.
Myös yksinasujien luona käy ja yöpyy vieraita.

Työpaikoilla ihmisillä on usein mahdollisuus naputtaa viestejä toisen koneelta, vaikka koneen haltijan omat tiedostot olisivatkin salasanan takana.

Kukaan ei ole vastuussa koneestaan yleensä. Loukkaavasta viestistä voidaan tuomita vain kirjoittaja ja lähettäjä (ynnä yllyttäjät tms).

Jos joudutte kuulusteluun, toimikaa näin:

1.
Vaatikaa heti kuulustelun alussa selvitys mikä teksti kyseessä, mikä päivältä + kellonaika.

Sen jälkeen sanelkaa - vaatikaa oikeus sanella, teillä on oikeus siihen - pöytäkirjaan:

- en ole kirjoittanut tuollaista tekstiä enkä tiedä siitä mitään
- muillakin ihmisillä on mahdollisuus käyttää konettanne (heitä voi kaikkia nimetä erityisesti jos heitä on paljon. Ei väliä vaikka perheenjäseniä, kunhan ovat tiukkoja, so. eivät pelkää poliiseja)
- teillä ei ole harmainta aavistustakaan missä olette olleet viestin väitetyn lähettämisen aikaan, normaali ihminen ei ylipäänsä muista missä hän on ollut tiettyyn tarkkaan aikaan 2 - 12 kk sitten, eikä teillä ole mitään velvollisuutta alkaa sitä selvittämäänkään.

2.
JOS poliisi kiistää teitä oikeuden sanelle yllä oleva alkuun, niin vastatkaa jokaiseen kysymykseen (paitsi henkilötiedot, tietysti), "en kommentoi".
Siis POIKKEUKSETTA jokaiseen.

Lopuksi poliisin on velvollisuus kysyä teiltä "haluatteko lisätä jotain". Ellei kysy, niin ilmoittakaa itse, että haluatte lopuksi lausua - ja sitten esittäkää kohdassa 1 oleva.

3.
Tämän jälkeen (sovella kohtaa 2 tarpeen mukaan) sanelkaa edelleen
- koko tutkinta on absurdi koska Kuronen on itse asettunut poikkeuksellisen räikeästi julkisuuteen ja julkisesti arvioitavaksi.
- tästä syystä vastaan kaikkiin poliisin mahdollisiin kysymyksiin "en kommentoi".

4.
Pitäkää tiukasti kiinni "en kommentoi" linjasta.
Älkää piitatko pätkääkään poliisin uhkailuista.

5.
Jos poliisi uhkailee tai muutoin painostaa teitä (esitutkintalaissa kiellettyä), niin siinä vaiheessa kun tulee kysymys kuulustelukertomuksen allekirjoittamisesta,
- tarkistakaa että kaikki uhkailut ovat paperilla
- ellei ole, vaatikaa poliisia lisäämään ne sinne perusteella että ne ovat osa poliisin kysymyksiä
- ellei poliisi lisää niitä (siis poliisia munaavia kohtia) niin ÄLKÄÄ ALLEKIRJOITTAKO pöytäkirjaa.
- jos ette allekirjoita teiltä kysytään miksi ette. Voitte vastata edelleen "en kommentoi" mutta voitte vastata myös ettei pöytäkirja vastaa kuulustelun kulkua, siitä puuttuvat poliisin uhkailut.

6.
Älkää allekirjoittako pöytäkirjaa muutenkaan, ellei teidän vastaamaksenne merkitty ole viimeistä kirjainta myöten oikein. OLKAA TÄSSÄ ÄÄRIMMÄISEN TARKKOJA !!!

7.
Älkää keskustelko ns. vapaasti ennen eikä jälkeen kuulustelun. Älkää ottako minkäänlaista henkilökohtaista kontaktia.

8.
Espoon ulkopuolella asuvat muistakaa: teillä ei ole mitään velvollisuutta mennä Espooseen, vaan vaatikaa kuulustelut suoritettavaksi omassa kunnassanne. Näin on vaikka asuisitte metrin päässä Espoon kgin rajasta.

Poliisilla ei ole mitään mahdollisuutta pakottaa teitä maksamaan matkaanne Espooseen. On kuulusteltavan nimenomainen oikeus tulla kuulluksi oman kunnan alueella.

Näin Espoon jeparit joutuvat lähettämään jutut virka-apupyyntöinä eri kuntiin. Siitä tulee Espoon kytille runsaasti lisää vaivaa, ja se viivyttää tutkintaa - ei vähin siksi, että useimmissa muissa poliisipiireissä, niissä joissa poliisitointa hoitavat ammattimiehet, Kurosen lurituksista olisi tehty päätös olla tutkimatta.
Virka-apujutut eivät paikallista poliisia kiinnosta, erittäin näissä jutuissa.

9.
Muistakaa koko ajan, että vaikka noin yleisesti rakastaisitte poliisia miten paljon tahansa, vaikka kohdallenne osuva poliisi olisi miten hieno ihminen tahansa, niin tuossa kuulustelutilanteessa te olette vihollisia. Näin on, vaikka kuulustelija olisi naapurinne tai peräti paras kaverinne.


ÄLKÄÄ PELÄTKÖ VÄHÄÄKÄÄN POLIISIA - ÄLKÄÄ VARSINKAAN ESPOON PELLE-POLIISEJA! HE EIVÄT VOI TEILLE YHTÄÄN MITÄÄN !

JOS KAIKKI TOIMIVAT NÄIN, KOKO JUTTU TUKAHTUU OMAAN MAHDOTTOMUUTEENSA !

VAIKKA KAIKKI EIVÄT TOIMISIKAAN, NIIN OHJEITA NOUDATTAVIA ON ÄÄRIMMÄISEN VAIKEA SYYTTÄÄ JA MAHDOTON TUOMITA !