Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

31.01.2012 23:30


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

31.01.2012 23:31


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

31.01.2012 23:35



Vieras

#1704 Arvoja, lapsipuolisoita ja homottelua

31.01.2012 23:49


Arvoja, lapsipuolisoita ja homottelua
julkaistu tänään 31.1. klo 16:18, päivitetty tänään 31.1. klo 17:49



Olen hämmentyneenä seurannut kakkoskierroksen keskustelua vanhassa mediassa ja uudessa, sosiaalisessa mediassa. Politiikan toimittajana olen etsinyt vastausta peruskysymykseen: mistä äänestämme, kun valitsemme Sauli Niinistön ja Pekka Haaviston välillä?
Kaiken tähän asti seuraamani perusteella vastaus on: puolisoista.
En tiedä, ovatko kenenkään muun korvat punoittaneet, mutta en muista seuranneeni missään aiemmassa presidentinvaalissa yhtä ronskia puhetta ehdokkaista. Sosiaalinen media ehkä korostaa vaikutelmaa.
Sauli Niinistö ja Pekka Haavisto ovat selvinneet pyörityksestä kiusaantuneina ja tyylikkäästi. Kannattajia on toppuuteltu, mutta kissa on pöydällä.
Maanantaina A-studion raportissa kuljetettiin Pahvi-Saulia ja Pahvi-Pekkaa Merijärvellä ja Ilomantsissa. Yllättävän reippaasti haastateltavat kertoivat ehdokkaansa nimen, mutta useat epäilivät helsinkiläisherrojen arvojen olevan erilaiset kuin maaseudun asukkaiden.
Kauniisti sanottuna äänestyspäätös tehdään arvomaailman perusteella. Mutta kun se kissa on pöydällä, toimittaja huuteli äänestäjien perään, että "äänestetäänkö näissä vaaleissa homoista ja heteroista?"
Monet vaalit nähnyt ja entinen presidenttiehdokas, valtioneuvos Riitta Uosukainen vastasi:
- Tälläiset asiat eivät saisi vaikuttaa minkään vertaa, kun valitaan presidenttiä, mutta nyt minun on pakko sanoa, että kyllä se monien kulmasta on niin, että se on ratkaiseva seikka.
Arvovalintaa voi vauhdittaa useampi asia. Asiakysymyksissä ehdokkaiden näkemykset eivät ole toistaiseksi poikenneet juurikaan toisistaan. Kumpikaan ei ole nostanut pöydälle yksittäistä haastetta, joka voisi puhuttaa ja jakaa äänestäjiä.
Mistä äänestäjät kahvipöydässä siis puhuvat, ja millä perusteella he äänestävät?
Riikka Uosukainen
Kirjoittaja on YLE Uutisten politiikan toimituksen päällikkö.



Koulutuksen puolesta
tänään 31.1. klo 21:51
En ymmärrä ajatusta, että jos Haavisto ei olisi homo, niin hänet valittaisiin presidentiksi. Ja millä perusteella, jos saan kysyä?? Jos presidentin tehtävään olisi normaalit korkeaan virkaan edellytettävät pätevyysvaatimukset, niin Haavisto ei pääsisi edes haastatteluun!

Monet aikaisemmista presidenteistämme ovat olleet tohtoreita tai ainakin jonkun yliopistollisen loppututkinnon suorittaneita. En voisi missään tapauksessa äänestää pelkkää ylioppilasta Suomen presidentiksi.

Ja koska presidentti on myös puolustusvoimain ylipäällikkö, niin on parempi että hän on käynyt armeijan.

Työkokemuksessa ja osaamisessa ehdokkaat ovat tasavertaisia, joten mikään ei käännä venettä ainakaan Haaviston hyväksi.

Presidentin ei tarvitse olla puhetaituri eikä hymypoika. Eivät ole entisetkään presidentit olleet. Luotettava ja vankka johtajuus on tärkeämpää!
Ilmoita asiattomasta kommentista

Vieras

#1705

01.02.2012 00:02



MAARIV-lehti kertoi äskettäin vahvistamattomiin tietoihin perustuen, että Netanyahu on valmis luopumaan Jordaninlaaksosta.

KORKEA poliittinen taho, jonka henkilöä uutisessa ei haluta julkistaa, vakuuttaa, että pääministeri Netanyahu on valmis luovuttamaan suurimman osan Juudeaa ja Samariaa. Arutz Sheva kertoo saaneensa tietonsa luotettavasta lähteestä, jonka mukaan pääministeri Netanyahu valmistautuu julkistamaan suunnitelmansa juutalaisyhteisöjen tuhoamiseksi ja juutalaisasukkaitten massasiirrosta Juudeasta ja Samariasta.
Artikkelissa kerrotaan, että koska poliittinen keskustelu PA:n kanssa on juuttunut umpikujaan, pääministeri aikoo julkistaa laatimansa yksipuolisen suunnitelman lopulliseksi sopimukseksi palestiinalaisten kanssa. Suunnitelman mukaan vain suuret juutalaisyhteisöt ja asutusblokit tulisivat jäämään Israelin valtion hallintaan. Niiden ulkopuolella olevat juutalaisyhteisöt tultaisiin tuhoamaan samaan tapaan kuin Gush Katif Gazassa.

PA:n virkailijat ovat jo aiemmin paljastaneet, että Netanyahu on lupautunut luovuttamaan 94 % Juudeasta ja Samariasta vastapainoksi suurien juutalaisyhteisöjen ja Jerusalemin itäosien sisällyttämiseksi Israelin valtioon.

Viiden sentin mittainen kalaharvinaisuus nimeltään Nemacheilun dori, jota tavataan vain pienessä 0.7 hehtaarin luonnonpuistossa Beit Sheanin lähellä, oli jo kuolemassa sukupuuttoon, mutta 2011 purossa havaittiin 200 yksilöä.

israel update

http://israelupdate.achlak.net/
Israelin homma ei pelitä!

#1706 Re: Kummallista touhua!

01.02.2012 13:13

#1705: -  

 Kummallista on, että Israel on valmis luovuttamaan Jumalaltaan perinnöksi saamansa alueet toiselle valtiolle. Tuollaisesta käytöksestä ei kyllä hyvää seuraa Israelille. Israelin hallitus hävittää perintöosansa asutuksia, jättäen ihmiset oman onnensa nojaan, melkoisia pogromeja omia kansalaisia ja Israelin Jumalan säätämyksiä vastaan.

Palestiinalaisilla on paremmin homma hallussa, vaikka omivatkin maat, joka ei heille edes kuulu, Allahinsa nimiin. Heille on selviö tehdä Palestiinasta ja koko Israelin alueesta judenrein. Israelilaisten pitäisi ottaa heistä mallia, eikä kumarrelaa kuin anteeski pyytäen joka suuntaan!

Nythän Israel turvaa kaikkien uskontojen mahdollisuuden toimia alaisuudessaan ja se ei voi olla Israelin Jumalan mielestä oikein. Hänähän sanoo, ettei Israel saa pitää muita jumalia rinnallaan, mutta näinhän nyt tapahtuu!

Nyt Israel toimii juuri päinvastoin!

#1707 Re: Re: Kummallista touhua!

01.02.2012 17:17

#1706: Israelin homma ei pelitä! - Re: Kummallista touhua! 

 Onhan se erikoista, että demonisia epäjumalanpalveluspaikkoja oikein erityisesti kehutaan suojeltavan Israelin valtion toimesta ja niitä katsomaan haalitaan väkeä ympäri maailmaa.

Eivätkö israelilaiset osaa lukea vai onko kysymys niskoittelusta? Niin karkoittakaa tieltänne kaikki maan asukkaat ja hävittäkää kaikki heidän jumalankuvansa, hävittäkää kaikki heidän valetut kuvansa ja kukistakaa kaikki heidän uhrikukkulansa. Hävittäkää perin pohjin kaikki ne paikat, missä karkoittamanne kansat ovat jumaliansa palvelleet, korkeilla vuorilla, kukkuloilla tai viheriäin puiden alla. Kukistakaa heidän alttarinsa, murskatkaa heidän patsaansa, polttakaa tulessa heidän asera-karsikkonsa ja hakatkaa maahan heidän jumaliensa kuvat, ja hävittäkää heidän nimensä niistä paikoista.

TeromuthafuckingK

#1708 Siunaanko vai kiroanko Israelin?

01.02.2012 18:42

Israel on siis homomyöteinen valtio.jos Jumala kiroaa minut kun kiroan Israelin niin samalla logiikalla Jumala hyväksyy homot ja jos siunaan apertheid politiikkaa harjoittavan valtion niin minun tulee äänestää homoa suomen presidentiksi?-siionistikristity eivät uskalla vastata tähänkään kysymykseen joten senkun sensuroi senkin pelle.
Luonnollisesta luonnonvastaiseen!

#1709 Re: Siunaanko vai kiroanko Israelin?

01.02.2012 19:09

#1708: TeromuthafuckingK - Siunaanko vai kiroanko Israelin?  

http://www.ksml.fi/yhteiso/keskustelu/images/transp.gif...

Elämme mielenkiintoista aikaa. Kun lukee Raamattua, siellä lukee mm., että ihmiset vaihtavat luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen. Nykyään luonnonvastaisuutta sanotaan suvaitsevaisuudeksi ja sitä yritetään sälyttää myös Kaikkivaltiaan tahdoksi. Henkilökohtaisesti en usko, että Luojamme on muuttanut tahtoaan ja Sanojaan. Muutos on tapahtunut meidän keskel-lämme ja meidän aikanamme erityisen nopea...sti.

Kannattaa miettiä mitä ja ketä lähtee tukemaan ja kannattamaan ja, jos ei ole ennen Sanaa lukenut, niin kannattaa kuitenkin tarkistaa asiat – usko tai älä – suositan ensimmäistä!

Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet!
http://www.credo.fi/raamattu/1933/Room.1.html

Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan, tekevät he molemmat kauhistuksen; heidät rangaistakoon kuolemalla, he ovat verivelan alaiset.
http://www.credo.fi/raamattu/1933/3Moos.18.html

Älä makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan; se on kauhistus. Älkää saas-tuttako itseänne millään näistä…Ja maa tuli saastaiseksi, ja minä kostin sille sen pahat teot, niin että maa oksensi ulos asujamensa.
http://www.credo.fi/raamattu/1933/3Moos.20.html

Sanotaan: Sen, minkä taakseen jättää, sen edestään löytää!
Ja, mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää!

…samoin kuin Sodoma ja Gomorra ja niiden ympärillä olevat kaupungit, jotka samalla tavalla kuin nekin harjoittivat haureutta ja eksyivät luonnottomiin lihanhimoihin, ovat varoittavana esimerkkinä, kärsiessään iankaikkisen tulen rangaistusta.
http://www.credo.fi/raamattu/1933/Juud.1.html

Vieras

#1710 IDF soldier - Savior of Kittens: The Cat who Crossed the Border

01.02.2012 19:37



http://farm1.staticflickr.com/67/221121177_4def7f1208.jpg...

http://www.flickr.com/photos/treesandrain/221121177/sizes/m/in/photostream/

 

IDF soldier - Savior of Kittens

The Cat who Crossed the Border
By Amir Kidon, August 2006

An unusual sight was seen a few days ago, with the exit of Paratrooper Brigade forces from Lebanon:

one of the brigade reserve soldiers was carrying, along with all his heavy equipment and weapon, a white kitten.

"On the way back to Israeli territory we passed through the village of Kauzer," said the soldier, "and all of a sudden I saw a kitten coming out of one of the houses. After a few seconds I realized it is wounded and that its hearing has been hurt.

I picked it up and carried it for six kilometers, until we reached Israeli territory. I decided it deserves a better future.

After all, it is not its fault that war broke out." The first thing the cat and its new owner did after having crossed the border into Israeli territory was to share IDF military canned meat. The cat was named Kauzer by its new owner.

 


Vieras

#1711 Tietokirja Israelista kuuluu vuoden parhaisiin

01.02.2012 22:04


Tietokirja Israelista kuuluu vuoden parhaisiin

Hannu Juusola erittelee historiaa kriittisesti ja moralisoimatta


Julkaistu: 13.12.2005 lehdessä osastolla Kulttuuri A A
HELSINGIN SANOMAT




Israelin historiasta on ollut suomalaisessa julkisuudessa vähän luotettavaa tietoa mutta paljon kärjistyneitä mielipiteitä. Juutalaisvaltion ja palestiinalaisten konfliktin osapuolilla on uskonvarmat tukijansa.

Pääministeri Ariel Sharonin puskutraktoripolitiikka ei horjuta kristillistä Israelin ystävyyttä eivätkä itsemurhaiskut vasemmistolaista solidaarisuutta palestiinalaisia kohtaan. Järkipuhe ei ole helppoa, kun yksien mielestä juutalaisilla on yksinoikeus historialliseen Palestiinaan mutta toiset eivät suo heille siihen mitään oikeutta.

Onneksi suomalaisellakin lukijalla on vihdoin mahdollisuus muodostaa vähemmän mustavalkoinen kuva monimutkaisesta poliittisesta umpisolmusta.

Hannu Juusola myöntää, että Israelista ja Palestiinasta on lähes mahdotonta käydä tieteellistä keskustelua ilman poliittisia sivumerkityksiä. Tutkijoita syytetään asenteellisuudesta ja tulokset tulkitaan poliittisiksi kannanotoiksi.

Konfliktin osapuolet ovat eri mieltä jo siitä, mitä kiista koskee. Juusola yrittää olla varovainen, mutta käyttää lähinnä israelilaisen tutkimuksen käsitteitä. Toisaalta hän puhuu Palestiinan arabeista palestiinalaisina jo silloin, kun heillä ei vielä ollut muista arabeista erottuvaa identiteettiä.

Israel on esimerkki siitä, mitä hollantilainen filosofi

Frank Ankersmit on kutsunut historian narratiivisiksi substansseiksi. Historiankirjoitus rakentaa kohteensa mielekkäiksi kokonaisuuksiksi jälkiviisaiden kertomusten pohjalta. Niiden ydinkäsitteet eivät ole poliittisesti viattomia, olipa kysymys vapaussodasta, torjuntavoitosta tai palestiinalaisuudesta.

Tutkimus voi kuitenkin pyrkiä objektiivisuuteen osoittamalla, että historia ei vain luo kohteitaan kertomusten kautta vaan usein sisältää paikkansa pitämättömiä väitteitä.

Juusola on tehokas myyttien murentaja. Israelilaisten tutkijoihin

Benny Morrisiin ja Avi Shlaimiin viitaten hän osoittaa, että arabien massapako Israelin itsenäistyessä vuonna 1948 ei johtunut vain arabimaiden propagandasta vaan myös juutalaisten tietoisesta politiikasta, joka tähtäsi arabien karkottamiseen.

Kuvatessaan Iso-Britannian hallinnoimaa Palestiinan mandaattiaikaa (1920-48) Juusola säröttää myös arabien hellimää myyttiä, jonka mukaan juutalaiset olivat alun perinkin pelkkiä kolonialisteja ja maananastajia.

Valtaosa juutalaissiirtolaisista tuli maahan rauhallisesti ja hankki maata arabiomistajilta ostamalla. Konfliktiin vaikuttivat kummatkin osapuolet, naapurimaat, suurvallat ja maailmanpolitiikan tapahtumat.

Modernin Israelin historian Juusola aloittaa 1800-luvulta juutalaisen kansallisuusaatteesta sionismista, Palestiinan siirtolaisuudesta ja juutalaisyhteisön Yišuvin muodostumisesta.

Tarinan jatko on sotien ja väkivaltaisuuksien rytmittämä. Mandaattiajan arabikapina, holokausti, itsenäisyyssota 1948, Suezin kriisi 1956, kuuden päivän sota 1967, jom kippur -sota 1973, rauha Egyptin kanssa 1979, Libanonin sota 1982, intifada 1987, 1990-luvun rauhanprosessi ja toinen intifada 2000 ovat maamerkkejä.

Painotukset ovat ymmärrettäviä, sillä sota on varjostanut koko Israelin historiaa. Jos sotilasmenoihin kuluu kolmannes kansantuotteesta ja kumpaakin sukupuolta koskeva asevelvollisuus on vuosien mittainen, yhteiskuntaa voidaan kuvata sotilasleiriksi.

Sodat korostuvat Israelin historiassa otsikkoon nähden liikaakin. Talous- ja kulttuurihistoria jäävät syrjään. Sodista huolimatta Israel on saavuttanut eurooppalaista keskivertoa lähentelevän elintason ja yltänyt mittaviin saavutuksiin tieteessä ja taiteessa.

Kun siirtolaisia on tullut maailman kaikilta laidoilta, etnisten ja kulttuuristen ryhmien välille on muodostunut jännitteitä. Juusola osoittaa, miten kulttuurierot ovat monien poliittisten ja uskonnollisten kiistojen taustana.

Eliitti muodostui Euroopasta ja Venäjältä muuttaneista maallistuneista aškenasijuutalaisista. 1950-luvulta alkaen muuttajien enemmistö sen sijaan tuli Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän arabimaista, joista Israel houkutteli siirtolaisia mutta joissa myös vainottiin juutalaisia ja hävitettiin näiden vanhoja yhteisöjä.

Idän sefardijuutalaiset olivat vähemmän koulutettuja, uskonnollisempia ja arabeihin kielteisemmin suhtautuvia kuin aškenasit. Sefardien siirtyminen oikeiston kannattajiksi jyrkensi Israelin politiikkaa 1960-luvulta alkaen.

Hajanaisuutta on lisännyt poliittinen järjestelmä. Puhdas suhteellisuusperiaate on suosinut pikkupuolueita, joilla on taipumus hajota ja muodostaa alati uusia koalitioita.

Juusola kiinnittää huomiota Israelin teokraattisiin piirteisiin. Kansalaisoikeudet ovat samat uskonnosta riippumatta, mutta kansalaisen on kuuluttava johonkin valtion hyväksymään uskonnolliseen ryhmään. Uskonnottomuutta ei tunnusteta.

Perhelaki on alistettu uskonnollisille tuomioistuimille. Juutalaisuuden erityisasema näkyy juutalaisen maahanmuuttajan välittömänä oikeutena kansalaisuuteen ja juutalaisia suosivassa maanomistuskäytännössä.

Israel pitää kiinni valtion juutalaisesta identiteetistä ja on huolissaan palestiinalaisten väestönkasvun seurauksista. Vuonna 1948 paenneille tai karkotetuille arabeille ei olla aikeissakaan myöntää paluumuutto-oikeutta.

Vaikka monet vertaavat Israelia apartheidin ajan Etelä-Afrikkaan, maan arabiväestöllä on laajemmat poliittiset oikeudet kuin yhdenkään arabimaan kansalaisilla. Juusola osoittaa, että on myös perusteltuja katkeruuden aiheita.

Toiseen intifadaan tyrehtyneen rauhanprosessin jälkeen Israelin ja palestiinalaisten konfliktissa alkoi synkeä vaihe, joka jatkui ainakin palestiinalaisten presidentin Jasser Arafatin kuolemaan vuonna 2004.

Uskonnollinen radikalismi voi uhata itsenäisen Palestiinan muodostamista, mutta Juusola uskoo, että Israelista voi kehittyä vähemmän juutalaisvaltio ja enemmän tavallinen liberaali demokratia. Se voisi olla aidosti kaikkien kansalaistensa valtio samalla, kun se suojelee juutalaisia vainolta ja väkivallalta.


http://www.hs.fi/kirjat/artikkeli/Tietokirja%20Israelista%20kuuluu%20vuoden%20parhaisiinHannu%20Juusola%20

erittelee%20historiaa%20kriittisesti%20jamoralisoimatta/HS20051213SI1KU017xn

Juha Sihvola

Kirjoittaja on Helsingin yliopiston tutkijakollegiumin johtaja.

Hannu Juusola: Israelin historia. Gaudeamus. 317 s. 33 e.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

02.02.2012 22:48


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.02.2012 00:57



Vieras

#1714 Rukousaihe: islam

04.02.2012 01:07


Mitä enemmän islam leviää, leviää samalla myös ääri-islam, jonka tavoitteena on tuhota Israel ja juutalaiset. Suomessa on jo vahva islam-yhteisö, mutta vain vähän ääri-islamia, Herran armosta.

Rukoilkaamme siis maamme ja kansamme puolesta, etteivät ääriainekset kotiutuisi Suomeen, eivätkä alkaisi kouluttaa ja värvätä täältä islamilaisia maahanmuuttajia sekä islamiin kääntyneitä suomalaisia. Vastakääntyneet ovat usein kaikkein innokaimpia - myös myös kääntymään "pyhään sotaan".

Toiseksi rukoilkaamme, että maltilliset muslimit saisivat maassamme koulutusta, työtä, toimeentuloa ja suomalaisia ystäviä. sanalla sanoen: että heillä olisi mahdolisuus löytää paikkansa yhteiskunnassa, eikä olisi tarvetta kostaa syrjintää ja huonoa kohtelua, jotka nekin voivat kostautua, jos maltilliset muuttuvat ääri-islamisteiksi.

Kaikkein tärkein asia on rukoilla, että he löytäisivät Messiaan Jeesuksen vapahtajakseen, ja saisivat Hänessä iankaikkisen elämän. Kun he löytävät Jeesuksen, he eivät enää tarvitse Allahia tai Jihadia.

Tällä tavoin siunamme myös Israelia ja juutalaisia, koska esirukous islamilaisten puolesta siunaa heitä, ja käytännön tasolla siten ehkäisee ääri-islamista johtuvaa antisemitismiä.



Netistä löytyy runsaasti lähteitä Suomen islamilaisista, esim moskeijoista, kouluista, yrityksistä, yhdistyksistä. Tämä on jo vanha lista (2007?), mutta googlaamalla suomen kielelläkin löytyy runsaasti kohteita, joiden puolesta rukoilla.

Islamic Organizations in finland - Add Here Masjids and Islamic Centers

Al Iman Al Baker Islamilainen yhdistys ry, Turku
Al-Huda[Helsinki Islam keskus], Helsinki
Al-kaaim Islamilainen keskus ry, Lempaala
Daaru-lmuslim // Muslimikoti // Muslim Home // دار المسلم, Helsinki
Etelä-Karjalan muslimit ry, Lappeenranta
hakunilan islamic centre, Vantaa
Helsingin Muslimit, Masjidu Tawheed, Helsinki
Helsinki Islamic Center, Helsinki
Islamic Center, Turku
Islamic Multicultural Dawah Center of Helsinki, Helsinki
Islamic Rahma center in Finland, Helsinki
Islamilaisen Kutt. Yhdistys. Hy, Jyvaskyla
Järvenpää Moskeija, Järvenpää
KAAKKOIS-SUOMEN MUSLIMIYHDISTYS, Lappeenranta
Kainuun Islamilainen Yhdyskunta, Kajaani
Kainuun islamilainen yhdyskunta, Kajaani
Kerho ja Islamilainen Yhdyskunta, Espoo
Keski-Suomen Islamilainen yhdyskunta, Jyvaskyla
Masjid Al-khair, Vantaa
MASJID AS-SALAAM, Salo
Masjid Abubakarsadik, Espoo
Masjid Al Huda (Helsinki Islamic Center), Helsinki
Masjid Al Taqwa (near Leppavaara), Espoo
Masjid Al-Salam, Helsinki
Masjid Al-Shifaa, Vantaa
Masjid Al-Taqwa, Helsinki
Masjid Alrahman Porvoo, Porvoonjoki
masjid alsuna, Helsinki
Masjid AnNoor, Espoo
Masjid Annuur , Turku
Masjid Darul Aman, Helsinki
Masjid in Kerava, Kerava
Masjid Joensuu, Joensuu
Masjid Vaasa, Vaasa
Masjis Islam, Esbo
Mosque (Moskeija), Helsinki
Mosque An-Nur , Jyvaskyla
mosques salah din ayoubi, Pietarsaari
Porin moskeija, Pori
Rabita[Suomen Islamilainen Yhdyskunta], Helsinki
Savon Islamilainen Yhdyskunta, Kuopio
Suomen Islam -keskus [Pakistanilaisten moskeija ], Helsinki
Suomen Islam-seurakunta, Helsinki
Suomen Islam-seurakunta , Kuopio
Suomen Islam-seurakunta , Kotka
Suomen Islam-seurakunta , Jarvenpaa
Tampereen Islamilainen Seurakunta , Tampere
Tampereen islamin yhdyskunta, Tampere
The Islamic Society of Finland, Helsinki
The islamic union in Finland, Esbo
More...


Add Here Islamic Organizations and Services


Al.ikhlaas Lehti, a monthly Islaamic Finnish magazine, Helsinki
Ashti Yhdistys Ry - Turku, Turku
International Muslim Women Union of Finland, Helsinki
Islam House or Mosque (Moskeija), Helsinki
Islam-Info Yhdistys Ry, Espoo
islamic information services, Helsinki
Islamic Society of Turku, Turku
Morocco community in Finland ry, Helsinki
Muslim brothers in Ylivieska, Ylivieska
Pohjois-Suomen Islamilainen Yhdyskunta, Oulu
Suomen Islamilainen Yhdyskunta, Helsinki
Tariq Al-Hidaya Islamic community, Helsinki
The Muslim Association of Åland Islands , Mariehamn, Mariehamn
Totuudentie, Espoo
Tulevaisuus.org - Islam in Finland (Forum, Chat, Islamic Information..), Helsinki
Turun suomalaiset musliminaiset ry., Turku
USKOLLISUUS YHDISTYS ry, Cultural Center, Lappeenranta
وقف المركز الاسلامي الفنلندي suomen Islam Keskus saatio, Helsinki
Vaasa Islamic Society, Vaasa


Add Here Muslim Owned Businesses


1) www.iTori.net Shopping Network, Espoo
Al malik call center & gift shop, Helsinki
AL-AMAL HALAL-LIHA JA ELINTARVIKEKAUPPA, Espoo
Alimpo: Halal-lihaa; Oriental, African and mediterranean food and delicatesses, Helsinki
Asma Fashion, Helsinki
Baghdadco Halal, Turku
baradie food, Lappeenranta
CALLTOALL, Helsinki
ET-TOURS TRAVEL AGENCY, Helsinki
F&F TEXTILES OY (GARMENTS FROM PAKISTAN), Helsinki
Family Needs, Joensuu
GREEN CHILLI, Espoo
grilli pizzeria kebab jahala zainana, Kuopio
Halvat Hinnat Verkkokauppa, Turku
Islamilainen valistusyhdistys Al-Hamd ry, Lahti
Israa Trading, Oulu
Kebab Pizzeria Kemer, Kuopio
ORIENTAL TRANSLATIONS TM, Helsinki
Oulun Minimarket , Oulu
OY AB NIILIN POIKA LTD, Vaasa
Pearlrich.com Shoes Online, Helsinki
Pizza Kebab House, Joensuu
Polkupyörä Tori/Bicycle Shop, Jyvaskyla
quattro kebab pitseria, Kuopio
Rayan Hajj / Umrah, Turku
Ria Financial Service, Helsinki
sahara halal Kebab, Turku
Silkkitie, Jyvaskyla
TAIFUUNI KEBAB PIZZERIA/%100HALAL, Turku
Taqwa Media, Helsinki
TIGRIS SHOP اسواق دجله, Vaasa
Vihreä Ravintola, Espoo
حج و عمرة , Helsinki


Add Here Islamic Schools/Colleges


School Al-Huda[Helsinki Islam keskus], Helsinki
islamic School, Turku
مدرسة الخير الفنلندية SUOMALAINEN YLEISHYÖDYLLINEN KOTIKOULU, Helsinki

Muita listoja
 
http://tulevaisuus.org/keskustelu/viewtopic.php?t=153&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=&sid=e8ee1c9eaf94c65596aa2d276a1ef70c

http://worldwarx.blogspot.com/2009/09/helsingin-moskeijat.html

jne

Juhani Starczewski

#1715 Onnea ja Siunausta Suomen Tasavallan Presidentille ja Hänen puolisolleen! : ))

05.02.2012 23:04

Kiitos Jumalalle! Hän nostaa hallitsijat valtaan!
Sillä niitä, jotka ovat meidän kanssamme, on enemmän kuin niitä, jotka ovat heidän kanssansa." Ja Elisa rukoili ja sanoi: "Herra, avaa hänen silmänsä, että hän näkisi." Ja Herra avasi palvelijan silmät, ja hän näki, ja katso: vuori oli täynnä tulisia hevosia ja tulisia vaunuja Elisan ympärillä.
Syrjäytyneillä nuorilla miehillä on mahdollisuus päästä takaisin yhteiskuntaan Haloslandian puristuksesta!
http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/


Mutta tämä on raastettu ja ryöstetty kansa, kaikki nuoret miehet ovat sidotut ja vankihuoneisiin kätketyt; he ovat joutuneet saaliiksi, eikä ole auttajaa, ryöstetyiksi, eikä ole, kuka sanoisi: "Anna takaisin!"


Vieras

#1716 Niinistö puolestaan sanoi uskovansa, että Jeesus on Jumalan Poika

05.02.2012 23:33


PERJANTAI, 27. TAMMIKUUTA 2012

Juhlat vaalien varjossa

Presidentinvaalit ovat uskontojournalismin juhlaa. Elämme juuri nyt sellaista aikaa, jolloin arvojohtajiksi pyrkiviltä sopii taas kysyä, uskooko hän Jumalaan, kuuluuko kirkkoon. Esimerkiksi tämän aamun (27.1.) Helsingin Sanomissa kysyttiin Pekka Haavistolta ja Sauli Niinistöltä muun maussa edellä mainittuja asioita. Haavisto vastasi näin: ”En kuulu. Erosin koulun uskonnonopetuksen takia, koin että siinä oli puutteita lukiossa. Uskon, että korkeampi voima on olemassa.” Niinistö puolestaan oli lyhytsanaisempi: ”Kuulun. Uskon.”

Samat kysymykset ja vastaukset ehdokkailta kysyttiin eri yhteyksissä jo ensimmäisellä kierroksella. Esimerkiksi Kotimaasta (19.1.) löytyy laajempi ehdokkaiden kirkkosuhteen kysely.

Vielä yksityiskohtaisemmin uskonasioita eli suoraan uskosta Jeesukseen kyseltiin toisen kerroksen ehdokkailta Radio Deissä (26.1.) Haavisto sanoi suoremmin kuin Hesarissa yllä, että uskoo Jumalaan, mutta ettei ole varma, onko se kirkossa saarnattava Jumala. Haavisto luonnehti itseään agnostikoksi. Niinistö puolestaan sanoi uskovansa, että Jeesus on Jumalan Poika, ja että usko ja rukous tulevat herkemmin mieleen kun on hankalaa.

Kysymys Jeesuksesta ei ollut ensi kertaa presidentinvaalissa esillä. Vuonna 1994 Elisabeth Rehnin sanotaan kompastuneen, kun vastasi, että ei ole varma Jeesuksen historiallisuudesta. Martti Ahtisaari sen sijaan uskoi Jeesuksen olleen historiallinen henkilö. ”Jeesus ratkaisi vaalin”, hehkuttivat innokkaimmat. Vaan tuskinpa sentään, kyllä siihen annettuja ääniä tarvittiin.

- Olli Seppälä - http://uskontojournalismi.blogspot.com/


Vieras

#1717 ANTEEKSIPYYNTÖ PALESTIINALAISILTA

06.02.2012 01:10

Pyydän koko Suomen puolesta anteeksi ettei Israelilaisten karkottamien Palestiinalaispakolaisten puolesta ole tehty riittävästi töitä.

Vieras

#1718 Re: Niinistö puolestaan sanoi uskovansa, että Jeesus on Jumalan Poika

06.02.2012 01:12

#1716: - Niinistö puolestaan sanoi uskovansa, että Jeesus on Jumalan Poika 

     Vaalien alla uskotaan siihen mikä saattaa tuottaa lisä-ääniä.

 

   Vaalien välillä Niinistön "usko" ei näy missään.


Vieras

#1719 Re: Tietokirja Israelista kuuluu vuoden parhaisiin

06.02.2012 01:16

#1711: - Tietokirja Israelista kuuluu vuoden parhaisiin 

RE<<<<<<< Vaikka monet vertaavat Israelia apartheidin ajan Etelä-Afrikkaan, maan arabiväestöllä on laajemmat poliittiset oikeudet kuin yhdenkään arabimaan kansalaisilla<<<<<<<<<<

 

   Israelin miehittämällä Länsi-Rannalla harjoitetaan aivan rasistista Apartheid-politiikkaa.

 

   Kaikki aina lässyttävät "demokraattisesta" Israelista, mutta unohtavat sen, mitä he tekevät laittomasti miehittämällään alueella.


Vieras

#1720 Re: Re: Kummallista touhua!

06.02.2012 01:19

#1706: Israelin homma ei pelitä! - Re: Kummallista touhua! 

 RE<<<<<<<Kummallista on, että Israel on valmis luovuttamaan Jumalaltaan perinnöksi saamansa alueet toiselle valtiolle.>>>><

 

   Mitä kummallista siinä on?

 

   Joulupukki antoi mulle lahjaksi Australian, mutta ajattelin että pitäkööt maansa.


Vieras

#1721 Israeli soldiers talk about the occupied territories

08.02.2012 02:33


Breaking the Silence
is an organization of veteran combatants who have served in the Israeli military since the start of the Second Intifada and have taken it upon themselves to expose the Israeli public to the reality of everyday life in the Occupied Territories. We endeavor to stimulate public debate about the price paid for a reality in which young soldiers face a civilian population on a daily basis, and are engaged in the control of that population’s everyday life.

 

http://www.breakingthesilence.org.il/

IDF-sotilaitten omia kertomuksia sota/miehityskokemuksistaan palestiinalaisten parissa.

kertomukset on luokiteltu seuraavasti:

Abuse

Bribery

Checkpoints

Confirmation of killing

Deaths

Destruction of property

General

House demolitions

House incursions

Human shields

Humiliation

Looting

Loss of livelihood

Routine

Rules of engagement

Settlements

Settler violence

 

Myös entisten sotilaitten videotodistuksia IDF:n väärinkäytöksistä:

http://www.breakingthesilence.org.il/testimonies/videos

 


 

 


Vieras

#1722

08.02.2012 02:33


israeli settler violence

http://www.canpalnet-ottawa.org/IsraeliKids.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Who's teaching their children to hate.........

 



Vieras

#1723

08.02.2012 02:35


Vieras

#1724

08.02.2012 02:38




Israelin uskonnolliset Hengen miekka kädesään...

 

http://www.google.com/url?source=imglanding&ct=img&q=http://palsolidarit...


Vieras

#1725 Israelin itsenäisyyssota 1948 - tutkimukset arkistojen avauduttua

08.02.2012 02:47

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…