Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!.


Vieras

#1776 Dokumentti. Israelissa palestiinalaisen Osaman ja juutalaisen Jasminin avioliitto on lainvastainen

14.02.2012 23:16



http://areena.yle.fi/video/1329248008704

Dok: Rakkautta kriisin varjossa

Israelissa palestiinalaisen Osaman ja juutalaisen Jasminin avioliitto on lainvastainen, ja Palestiinassa heitä uhkaillaan.

Nuoret pakenevat Eurooppaan ja yrittävät pitää kiinni haaveistaan.

Julkaistu: 14.2.2012 klo 20.00
Katsottu: 369 kertaa
Poistuu: 21.2.2012 klo 20.00
Katseltavissa vain Suomessa
Kieli: Ruotsi
Tekstitys: Suomi
Asiaohjelmat
YLE FST5


Vieras

#1777 Sionisti-persun näkemys Israelista ja Lähi-Idän konfliktista

15.02.2012 01:49




Ajatuksia Israelin matkalta ja Lähi-idän konfliktista
7.2.2012 15:19 Simon Elo (Ulkomaat, puoluepolitiikka, nuoret, lähi-itä, ulkopolitiikka)

http://simonelo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/sites/default/files/imagecache/width-25...



Elon isä oli evankelisluterilaisen kirkon pastori Tapani Elo ja äiti on kuvaamataidon opettaja Liisa Elo (o.s. Rautiola). Elolla on kuusi sisarusta. Elo on asunut Lapinjärvellä, Nilsiässä, Lohjalla ja Helsingissä, kunnes vuonna 2008 muutti Espooseen. Hän on naimisissa. Elo valmistui valtiotieteiden kandidaatiksi Turun yliopistosta pääaineena poliittinen historia ja jatkaa maisteriopintoja Helsingin yliopistossa. Kandidaatin tutkielma käsitteli Israelin itsenäisyyssodan israelilaista historiantulkintaa.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Simon_Elo



Osallistuin viime viikolla Perussuomalaisten Nuorten edustajana viisipäiväiselle delegaatiomatkalle Israeliin. Mukana oli edustajat myös Kokoomuksesta, Kristillisdemokraateista, Keskustasta ja Sosialidemokraateista.

Matkan järjestivät Israelin ulkoministeriö ja kansalaisjärjestö B'nai B'rith, josta erityiskiitos Cata Mansikka-aholle ja Alan M. Schneiderille.

Kyseessä oli hieno mahdollisuus tutustua paremmin Israelin poliittiseen järjestelmään, puolueisiin ja muuhun yhteiskuntaan sekä tietysti Lähi-idän konfliktiin.

Jerusalemissa tapasimme kaupunginvaltuutetun Yakir Segevin, joka kertoi kaupungin monenkirjavista haasteista. Hän kiinnitti huomiota siihen, että Jerusalemissa asuvat arabit, joista koostuu päälle 30 prosenttia asukkaista, eivät ole Israelin kansalaisia, vaan kaupungin pysyviä asukkaita. Heillä on kaikki kaupungin asukkaan oikeudet ja velvollisuudet, mutta äänestysinto on erittäin laimeaa. Segevin mukaan Jerusalemin arabit eivät yksinkertaisesti ole ainakaan vielä halunneet kuulua virallisesti osaksi Israelia.

Toinen mielenkiintoinen ryhmä Jerusalemissa on ultraortodoksijuutalaiset, joita on 22 prosenttia asukkaista. Ryhmästä 90 prosenttia ei käy töissä, vaan elää sosiaaliturvan varassa. Ultraortodoksien ei silti tarvitse maksaa veroja. Kun perheissä on vielä keskimäärin 5-6 lasta, ei ihme, että maalliset juutalaiset ovat sosiaaliturvan hyväksikäytöstä käärmeissään. Pahaa verta lisää se, että ultraortodoksit eivät suorita asepalvelusta, joka on kova taakka muulle väestölle.

Keskimääräinen palkka Jerusalemissa on 2000 dollaria, mikä saa useat maalliset juutalaiset muuttamaan muualle. Tämä lisää entisestään kaupungin ääriuskonnollisen väestön painoarvoa ja siten lisää konfliktin riskiä eri väestöryhmien välillä.

Seuraavana päivänä tapasimme Jerusalemin vanhan kaupungin kierroksen jäkeen Israelin ulkoministeriössä Pohjois-Euroopan asioista vastaavan Mordechai Amihain ja Iran-asiantuntija Ariel Shafranskyn. He esittivät huolensa siitä, että ns. arabikevät muuttuu pian arabitalveksi, jolloin islamistit nousevat valtaan Tunisiassa, Libyassa, Egyptissä ja mahdollisesti Syyriassa, jonka al-Assadin hallinnon he uskovat romahtavan.

Kun Syyrian nykyhallinto kaatuu, se luo Libanonissa valtaa pitävästä terroristijärjestö Hizbollahista suoran ja vakavan uhan Israelin turvallisuudelle. Puhetta oli myös Turkin ja Israelin viilentyneistä väleistä. Shafransky katsoo, että Turkki on lainsäädännöllisesti avautunut, mutta poliittisesti kääntynyt sisäänpäin ja haluaa tulla kohdelluksi merkittävänä alueellisena tekijänä. Tämän hän näkee luoneen kitkaa maiden välille.

Shafransky pitää Iranin ydinaseohjelmaa todellisena uhkana. Hänen mukaansa YK:n turvallisuusneuvoston resoluutio 1929 sai Iranin ymmärtämään, että heillä on ongelma. Ylin uskonnollinen johtaja Ajatollah Ali Khamenei tekee strategiset päätökset, mikä huolettaa Israelia, kun ottaa huomioon, että Khamenei haluaa tuhota Israelin ja hävittää juutalaiset, koska he ovat uhka islamille.

Irania vastaan on suunnattava tiukempia pakotteita ja diplomaattista painostusta, mutta samalla pitää keskusteluyhteys Teheraniin. Iranin lukuisista ihmisoikeusrikkomuksista täytyy kertoa laajemmin, jotta kaikki ymmärtävät millaisen hirmuhallinnon kanssa ollaan tekemisissä.

Vierailimme Israelin parlamentissa Knessetissä, jossa tapasimme kansanedustaja Einat Wilfin lisäksi Iranin suurimman oppositioliikkeen Iranilaisten opiskelijoiden konfederaation edustajia. Kysyin ryhmän johtajalta Amir Abbas Fakhravarilta, että voisiko Iranin nykyjohto todella käyttää ydinasetta Israelia tai muita naapureitaan vastaan.

Fakhravarin vastaus oli lyhyt ja ytimekäs - kyllä.

Pidän häntä Iranin hallinnon asiantuntijana, sillä hän vietti yli viisi vuotta maan vankiloissa vuoden 1999 opiskelijamielenosoitusten jälkeen.

Juutalaisvaltio ei ole ainoa asia, jota vastaan kohdistuu vihaa Lähi-idässä. Pastori Petra Heldt ja varhais-kristillisyyden asiantuntija Malcolm Lowe kertoivat meille kristittyjen kohtaamasta vainosta esimerkiksi Syyriassa ja Egyptissä. Heldt huomautti, että Israel on ollut syrjityille kristityille ainoa Lähi-idän maa, josta he ovat voineet hakea turvaa. Eurooppalainen media ja älymystö ei ole kuitenkaan kovin kiinnostunut kristittyihin kohdistuneista vainoista.

Tohtori Manfred Gerstenfeld, joka on kirjoittanut kirjan Behind the Humanitarian Mask: The Nordic Countries, Israel and the Jews, syytti Norjaa ja Ruotsia antisemitistisiksi maiksi. Hänen mukaansa se näkyy erityisesti siinä miten juutalaisia kohdellaan esimerkiksi Oslossa tai Malmössä.



Vieras

#1778 Sionisti-persun näkemys Israelista ja Lähi-Idän konfliktista

15.02.2012 01:51

 

 

Viimeisenä päivänämme tutustuimme Jerusalemin turvallisuustilanteeseen Israelin armeijan entisen tiedottajan Miri Eisenin johdolla.

Jerusalemilla on paljon muutakin mietittävää kuin Lähi-idän konflikti, mutta siihen liittyvät oleellisimmat kysymykset ovat, että mikä olisi kahden valtion suunnitelman mukainen rajalinja? Olisiko Jerusalem jaettu kaupunki vai yhtenäinen, toisen osapuolen hallitsemana? Painotetaanko käytännön tasolla turvallisuutta vai sujuvuutta?

Ennen vuotta 1967 kaikki pyhät paikat olivat Jordanian hallitsemassa Itä-Jerusalemissa, josta tuhottiin kaikki synagogat. Nyt yksi merkittävä synagoga on jälleenrakennettu vanhaan kaupunkiin.

Miksi ennen vuotta 1967 vallinnut rajalinja on kanonisoitu? Eikö voitaisi löytää toimivampi ratkaisu, joka perustuisi nykyiseen tilanteeseen? Palestiinalaisten Yhdistyneille kansakunnille viemässä itsenäisyysjulistuksessa vaadittiin ennen vuotta 1967 vallinneita rajoja. Jokainen Israelissa käynyt tietää, että vaatimus on täysin epärealistinen.

Jerusalemin pyhät paikat voisivat olla kansainvälisessä, mutta ei Yhdistyneiden kansakuntien valvonnassa, sillä YK:n toimintaan Israel ei luota.

Totuus on, että Israelin hallinnassa olevan Jerusalemin pyhille paikoille ovat kaikki uskovat päässeet - juutalaiset, kristityt ja muslimit, joille kaupunki on erityisesti merkittävä.

Israel on antanut arabien hallita Kalliomoskeijan aluetta ja sinne pääsyä, joten ei-muslimeilla ei ole asiaa pyhätön sisälle. Näitä toiveita on kunnioitettu, mutta turvallisuudesta pitävät huolta Israelin armeija ja poliisi, koska alueelta on heitelty kivillä alhaalla Itkumuurin juurella rukoilevia juutalaisia.

On vaikea uskoa, ettei juutalaisten pyhää temppeliä olisi murskattu, mikäli se olisi ollut paikalla Jordanian valtakauden aikana.

Seuraavaksi vierailimme Gazan rajalla, Sderotin kaupungissa, jossa tapasimme pormestari David Buskilan. Vuosina 2001-2010 kaupunkiin ammuttiin yli 8000 rakettia Gazan kaistaleelta, joista suurin osa Quassam 2 -raketteja. Sinä aikana kuoli 11 lasta ja satoja haavoittui, vaikka kaupungilla onkin käytössään sireenillä ilmoittava varoitusjärjestelmä.

Varoitusäänestä on vain 15 sekuntia aikaa mennä turvaan ennen kuin raketti iskee kohteeseensa. Aikuiset ovat tilanteen joten kuten kestäneet, mutta yli 70 prosenttia Sderotin lapsista kärsii mielenterveysongelmista.

Kaupungin talojen yhteyteen on rakennettu yli 5000 turvahuonetta, mikä on maksanut 60 miljoonaa euroa. Ennen raketti-iskuja useat Gazan asukkaat kävivät töissä Sderotissa. Raketit ovat kuitenkin iskeneet myös teollisuusalueelle, jossa palestiinalaiset kävivät töissä. Samalla iskettiin sähkölaitokseen, minkä vuoksi Gaza ei saanut pitkään aikaan sähköä.

Pormestarin mukaan Euroopan unionin Gazaan antamat avustusrahat kanavoituvat valtaa pitävälle terroristijärjestö Hamasille, joka käyttää niitä parempaan aseistukseen. Buskila vaatii, että EU seuraisi tarkemmin rahojen käyttöä, jotta ne menisivät todelliseen kohteeseen.

Israelin armeijan vuonna 2010 suorittaman operaation jälkeen turvallisuustilanne Sderotissa on parantunut, mutta kaupunkiin on silti ammuttu sen jälkeen yli 3000 rakettia.

Saman päivän iltana, kun kävimme Sderotissa, kaupunkiin ammuttiin yhdeksän rakettia lisää.

Seuraavana päivänä kaupungissa vieraili YK:n pääsihteeri Ban Ki-Moon.

Yksi konfliktin syistä on Hamasin ja muiden terroristijärjestöjen kuoleman kulttuuri.

Hamas opettaa Gazan lapsille matematiikkaa kysymyksellä, että "kadulla kävelee kaksi juutalaista. Ammut heistä toisen. Kuinka monta jää jäljelle?"

Neuvottelupöytään päästään kun Hamas tunnustaa Israelin olemassaolon ja lopettaa terroritoiminnan sekä kuoleman kulttuurin.

Konfliktin uhka Lähi-idässä on käsinkosketeltava.

Vierailimme Herzliya-turvallisuuskonferensissa, jossa puhui Israelin armeijan esikuntapäällikkö Benny Gantz, joka totesi, että "Israelin on hyödynnettävä kaikkia kykyjään" Iranin ydinaseohjelmaa vastaan.

Puheen jälkeen kättelin Gatzia ja vaihdoimme muutaman sanan. Hän hymyili vaisusti.

Ymmärrän yhä paremmin, miksi.

 

 

Kommentit:

 

Sitä on Elo nielly kaiken mitä on syötetty Reza Kahillin juttuja myöten.

 

LOL
Miksi ette lähteneet Länsi-rannalle?
Olisit voinut kysyä; "Miksi aita on rakenettu vain valtatien toiselle puolelle?"

P.S. Sinulle on kerrottu höpöjä, vaikka eihän kuva ole mitenkään mustavalkoinen.
Lähde seuraavan kerran sellaiselle matkalle, jonka järjestää jokin rauhanjärjestö, jossa sekä juutalaiset, että palestinialaiset työskentelevät yhdessä!
Saat paljon objektiivisemman kuvan.

Henry

Simon Elo on näköjään nielaissut siionistien propagandan kokonaan.
On hyvä että perussuomalaisten kritiikitön suhtautuminen Israeliin tulee julki. Soinin ja Essayahin vastaavat mielipiteet tulivat näkyviin jo presidenttikampanjan yhteydessä ja saivat kansan tuomion heikkona vaalituloksena.
Olisi toivottavaa, että muidenkin puolueiden matkalle osallistuneet jäsenet kirjoittaisivat omat vaikutelmansa, niin saataisiin toinenkin näkemys.
Kuka maksoi matkan viulut?

 


Jälleen yksi kirjansa lukenut kandidaatti, joka on Israelin valtion narraama hyödyllinen hölmö.
Matkailun pitäisi avartaa, vaan ei sitä välttämättä aina tee, tässäkään tapauksessa.
Pöljä mikä pöljä.

 

"Vierailimme Herzliya-turvallisuuskonferensissa, jossa puhui Israelin armeijan esikuntapäällikkö Benny Gatz, joka totesi, että "Israelin on hyödynnettävä kaikkia kykyjään" Iranin ydinaseohjelmaa vastaan.

Puheen jälkeen kättelin Gatzia ja vaihdoimme muutaman sanan. Hän hymyili vaisusti.

Ymmärrän yhä paremmin, miksi."

Ehkä hän oli vain hieman vaivautunut imarteluistasi?

 

Kuka matkan maksoi ja kuka kokosi delegaation? Keitä nämä matkustajat olivat? Miksi RKP:n ja Vasemmistonuorten edustajia ei ollut matkalla?
Tähän emme ole saaneet Israel-aktivistilta vastausta. Oliko kyseessä tämä suosittuja turistiretkiä järjestävä Mossad?

 

 

 

http://simonelo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/96873-ajatuksia-israelin-matkasta-ja-l%C3%A4hi-id%C3%A4n-konfliktista


Vieras

#1779 Profetioita / Jouko Pihon sivustolle kerättyjä

15.02.2012 02:40


14.1.2012
Paavo Väyrysen mummon ennustus v. 1946

Erään Lapissa asuvan miehen mukaan Paavo Väyrysen uskova lestadiolainen mummo olisi sanonut Paavon synnyttyä v. 1946: "Tästä pojasta tulee Suomen presidentti."

- - - - - - -

Jouko Pihon kommentti 14.1.2012

Minulla ei ole täyttä varmuutta yllä olevan Väyrysen mummon ennustuksen todenperäisyydestä. Pidän kuitenkin hyvin mahdollisena, että mummo on noin sanonut.

Sanonta ei tarkoita sitä, että Väyrysestä pitää tulla presidentti näissä v. 2012 vaaleissa. Toivon että niin käy, mutta jos ei vieläkään ole oikea aika, niin Paavo Väyrysestä tulee presidentti sitten jossain vaiheessa myöhemmin.

http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/sivu38.htm

__________________________________________________________________________

Vieras

#1780 Profetioita / Jouko Pihon sivustolle kerättyjä

15.02.2012 02:42


9.1.2012
Nimimerkin "Maanviljelijä" välittämä mummonsa ennustus 1980-luvun alussa
Mummoni ennusti 1980-luvun alussa, että kun Suomen kansalla on kurjat oltavat, niin Paavo Väyrysestä nousee presidentti ja hän johdattaa Suomen kansaa parempaan. Niinistöstä voi tulla nyt presidentti, mutta se jää aika lyhytaikaiseksi, kuten hallituksen touhut, kunhan kansa ymmärtää mihinkä nämä johtajat ovat Suomea viemässä. Bilderberg-ryhmän eli supereliitin pyrkimyksenähän on vain saada koko maailma muutaman ihmisen haltuun ja nämä Suomen johtajat pelkäävät omien rakkaitten rahojensa menettämistä. Pitää olla kova johtaja kuten Väyrynen olisi ja ottaa se riski, että Suomen kansa kärsii siitä kun länsi kääntää vihansa meihin. Mutta suurempi kärsimys se olisi, kun oltaisiin maailman johtajan vietävänä kuin pässi narussa viivakoodit tai mikroprosessori kädessä. Joku päivä me tervehditään venäläisiä, kun ei muita ystäviä enää ole.

- - - - - - -

Jouko Pihon kommentti 9.1.2012

Toimin sen hyväksi, että Paavo Väyrysestä tulee Suomen tasavallan seuraava presidentti. Jos näin ei käy, vaan presidentiksi valitaan Sauli Niinistö, niin on hyvin mahdollista, että käy kuten nimimerkki "Maanviljelijä" kirjoittaa, että Niinistön aika presidenttinä jää lyhyeksi niin, että hän ei ole presidenttinä koko kuusivuotiskautta. Sen jälkeen - vaikeiden aikojen keskellä - presidentiksi nousee Paavo Väyrynen. Tähän liittyy ennustus siitä, että myös nykyisen hallituksen aika on lyhyt eikä kestä koko nelivuotiskautta.
Tai sitten Paavo Väyrynen valitaan suoraan presidentiksi näissä vaaleissa. Kävi niin tai näin, niin uskon, että Väyrynen on Jumalan valittu ja minä uskon, että hänen tehtävänsä on jossain vaiheessa toimia Suomen presidenttinä.

http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/sivu38.htm

_____________________________________________________

Vieras

#1781 Profetioita / Jouko Pihon sivustolle kerättyjä

15.02.2012 02:53


http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/sivu38.htm



Sadhu Sundar Selvarajin saama profetia 6.12.2011 Jerusalemissa Avointen taivaiden profeetallisessa konferenssissa

 



Sadhu Sundar
Selvaraj


Jerusalem tullaan jakamaan


Sadhu alkaa profetiansa kertomalla, että hänen luonaan kävi profeetta Sakarja. Myös Jeesus ja enkeleitä vieraili Sadhun luona vahvistaen sanoman.

Profeetta Sakarja kiinnitti Sadhun huomion Sakarjan kirjan luvun 14 jakeisiin 1-3, jotka kuuluvat seuraavasti:

”Jerusalem, Herran päivä on jo lähellä! Sinä päivänä sinut ryöstetään tyhjäksi, ja saalis jaetaan muuriesi sisällä.
Minä kokoan kaikki kansat taistelemaan Jerusalemia vastaan. Kaupunki valloitetaan, talot ryöstetään, naiset raiskataan, puolet kaupungin asukkaista viedään vieraaseen maahan. Mutta jäljelle jääneitä ei tuhota.
Herra itse lähtee sotaan viholliskansoja vastaan, niin kuin hän on lähtenyt ennenkin vihollisen hyökätessä.”

Luettuaan tekstin Sadhu kysyi Sakarjalta: ”Mitä tämä Kirjoitus tarkoittaa?” Sakarja vastasi: ”Jerusalemin kaupunki tullaan pian jakamaan.” ”Miten se on mahdollista?” Sadhu kysyi. Sen jälkeen Sakarja selitti Sadhulle, miten kaikki tulee tapahtumaan.

Kun Sadhu tuli Jerusalemiin konferenssiin, Jumalan enkeli ilmestyi hänelle 5.12.2011 ja sanoi: ”Jerusalemin kaupunki tullaan jakamaan hyvin pian.”

Sadhu kertoi konferenssissa: ”Kaikki suojelevat enkelit, myös Israelia suojeleva ylienkeli Mikael, joutuvat vetäytymään taaksepäin eikä heidän sallita turvata Israelia, koska Jerusalemin pitää tulla jaetuksi.”

”Kyseessä on tuskallinen tapahtuma, mutta Israelin pitää käydä sen läpi, jotta muut profeetalliset asiat voisivat toteutua. Vasta näiden kauheiden koettelemusten jälkeen israelilaiset kääntyvät Herran puoleen ja huutavat: ”Oi, Herra Jumala, missä sinä olet? Auta meitä!” Kyseessä on Israelin ristiinnaulitseminen. Mutta se on välttämätöntä. Silloin toteutuu Sakarjan kirjan luvun 12 jae 10 ”Mutta Daavidin sukuun ja Jerusalemin asukkaisiin minä vuodatan armon ja rukouksen nöyrän hengen”.

Sen jälkeen Sadhu kertoi, miten Jeesus ilmestyi hänelle Jerusalemin hotellihuoneen parvekkeella näyttäen hänelle kaikkia niitä paikkoja, joissa hän teki maanpäällistä työtään 2000 vuotta sitten.
Yhtäkkiä Sadhu näki näyssä, miten eräs korkea rakennus räjähti, sen jälkeen toinen iso rakennus romahti maahan ohjuksen osuttua siihen. Kaikkialla taivaalla näkyi hävittäjälentokoneita.

Kaiken tämän keskellä Jeesus sanoi kyynelet silmissään: ”Minun kaupunkini tulee kärsimään suuresti sodasta.” Myös paikalla olevat enkelit sanoivat: ”Israel tulee kärsimään suuria tappioita. Menneissä sodissa Israelin tappiot ovat olleet pienet, mutta tällä kertaa Israel tulee kärsimään raskaita menetyksiä. Israel tulee kärsimään kuten Jeesus, jota lyötiin, ruoskittiin ja joka ristiinnaulittiin. Jerusalemia lyödään, rusikoidaan ja teurastetaan. Kuolleita ruumiita, lapsia ja nuoria ihmisiä, makaa kaikkialla kaduilla pommien ruhjomina.”

Sitten Israelin lähin ystävä ja liittolainen USA tulee pettämään Israelin kuten Brutus Caesarin. USA virittää poliittisen ansan Jerusalemin valloittamiseksi. Sen jälkeen Antikristus tulee näyttämölle tarjoamaan rauhaa maaluovutuksia vastaan.

Sadhu näki näyssään, miten Israelin pääministeri oli hyvin avuton ja järkyttynyt tässä tilanteessa, jossa Israelin paras ystävä osoittautuikin petolliseksi.

Israelilla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin luopua puolen Jerusalemin hallinnasta. Näin Jerusalem jakaantui.

Antikristus, joka sai rauhan aikaan Lähi-idässä, lupasi rauhaa maaluovutusten vastapainoksi. Lisäksi Antikristuksella oli vielä yksi bonuskortti: jos israelilaiset suostuvat Jerusalemin jakamiseen, niin he saavat rakentaa Jerusalemiin temppelin.

Silloin toteutuu Danielin kirjan luvun 9 jae 27: ”Hän (Antikristus) on tekevä liiton raskaaksi monille yhden vuosiviikon (= 7 vuotta) ajaksi, ja puoleksi sitä viikkoa (= 3½ vuotta) hän (Antikristus) on lakkauttava teuras- ja ruokauhrin. Ja temppelin ylimmällä kohdalla on oleva turmion iljetys aina siihen saakka kun turmion tuoja (Antikristus) vääjäämättä joutuu turmioon.”

Silloin tehdään siis rauhansopimus, mutta teeskentelevä rauhanruhtinas, joka on itse asiassa kadotuksen ihminen, tulee rikkomaan sopimuksen 3½ vuoden kuluttua.

Sadhu kertoi lopuksi, että Israelin liittolaiset eivät ole oikeita liittolaisia. Ne vain näyttävät siltä. Itse asiassa ne vain odottavat tilaisuutta iskeä Israelia selkään.

Israel tulee jäämään täysin yksin. Israelilla ei tule olemaan yhtään ystävää. Israelin ainoa ystävä tulee olemaan Jumalan seurakunta, Jeesukseen uskovien joukko, ei virallinen kirkko.

Onko Jerusalemin, Jumalan kaupungin, jakamisesta mitään seurauksia?

Sadhun mukaan Jerusalemin jakamisesta seuraa suuria maanjäristyksiä ja valtavia hyökyaaltoja eri puolilla maailmaa.

On myös kolmas seuraus. Kun Sadhu oli rukoilemassa ja paastoamassa Siinain vuorella, hän näki mitä tulee tapahtumaan USAlle, joka tulee olemaan merkittävin Jerusalemin jakamisen puolestapuhuja. Sadhu näki kolmiulotteisen Yhdysvaltojen kartan. Sadhu näki kartan vierellä valtavan enkelin miekka kädessään. Enkeli kääntyi Sadhun puoleen ja sanoi: ”Tämä on tämän kansakunnan tuomio, joka tulee kääntämään selkänsä Jumalan kansaa vastaan.” Näin sanottuaan enkeli puhkaisi ja lävisti USAn keskeltä halki.

Sadhulta on kysytty paljon, miten Jeesukseen uskovien ihmisten käy Israelin tulevissa tuomioissa. Enkeli vastasi: ”Messiaaniset juutalaiset ja kaikki muut uskovat tullaan suojelemaan tulevien vaikeuksien aikana.”

Sadhu jatkoi: ”Jumala tulee puhumaan monille eri maiden uskoville siitä, että heidän tulisi muuttaa Israeliin, koska lopunaikana Israelissa tarvitaan vanhurskaiden ihmisten palavia rukouksia. Joten jos tunnet hengessäsi sisäistä kutsumusta muuttaa Israeliin, älä epäile. Meidät on kutsuttu olemaan Israelin rinnalla silloinkin, kun kaikki muut hylkäävät Jumalan omaisuuskansan."

Sadhun kotisivu: http://www.jesusministries.org/
_________________________________


Vieras

#1782 Tuomioja: Palestiinan YK-hanke ei ole rauhanprosessin kannalta hyödyllinen. (HS 19.7.2011

15.02.2012 03:27

 



"Suomessa on perinteisesti ollut viisaita (ulko)poliitikkoja, Ahtisaarta mainitsematta.



Kaukonäköiseksi osoittautunee myös EU:n jarruttelu Palestiinan YK-innossa,

josta ulkoministeri Tuomioja on sanonut:

”mielestäni hanke ei ole rauhanprosessin kannalta hyödyllinen.” (HS 19.7.2011 )

 

lähde:

Rukoussuoja ry

http://www.rukoussuoja.fi/?sid=9

 

 

Valitse nimimerkki

#1783 Rakennetaan RUKOUSSUOJA SUOMEN yli

15.02.2012 03:50



http://www.kolumbus.fi/neejarvi/rkk/index.htm


RAUHAA - Shalom!

Niin kuin maapalloa ympäröi elämää ylläpitävä ilmakehä, samoin kristityillä tulisi olla maailman ympäri ulottuva rukoussuoja, rukouskehä.

Rakennetaan RUKOUSSUOJA SUOMEN yli.
Rukouskomentokeskus (Prayer Command Center) on perusyksikkö maailmanlaajuisessa rukoussuojassa.

Kannamme rukousvastuun. Kerran viikossa kokoonnutaan (kotiin) RUKOILEMAAN ½ tuntia.

RUKOILLAAN seuraavien kahdeksan alueen puolesta:
1. Henkilökohtainen elämä (HUOM! Taistelukenttänä usein mieli)
2. Perhe (Puoliso, lapset)
3. Paikallisseurakunta
4. Yhteisö/kaupunki (esim. Helsinki)
5. Hallitus (Presidentti, eduskunta, esivalta)
6. Missio kaikkeen maailmaan (Rukoussuoja)
7. Jumalan armeijan rakentaminen (Työntekijöitä)
8. "Tule, Herra Jeesus! (Ilm. 22:20)
RUKOUSOHJE

- Sitoutuminen (1/2 tuntia viikossa) Prayer Command Center –kaavakkeella. (Saatavissa: http://www.kolumbus.fi/neejarvi/rkk/index.htm).

IHMEITÄ odottaen Suomenkin osalle.



Vieras

#1784 Tuomioja ja Lähi-itä

15.02.2012 22:48



Tuomioja ja Lähi-itä

Vuonna 2001 israelilaiset poliitikot mukaanlukien ulkoministeri Shimon Peres arvostelivat kovin sanoin Tuomiojan lausuntoja hänen haastattelussaan Suomen Kuvalehdessä. Tuomioja oli verrannut palestiinalaisten kohtelua juutalaisten kokemuksiin 1930-luvun Saksassa.[14]

Suomen EU-puheenjohtajuus sattui Libanonin sodan aikaan, jolloin Tuomioja toimi aktiivisesti pääasiassa Ranskan tuella aselevon saamiseksi Hizbollahin ja Israelin kesken.

Suomen kriisinhallintavaroja lisättiin yllättävän tilanteen myötä, ja Ranskan tapaan Suomi osallistui Etelä-Libanonin vakauttamiseen pääasiassa rakentajapioneerein, koska Israel järjesti Dan Haluzin johdolla strategiseksi katsottavia pommituksia siltoja, tienristeyksiä, viestiyhteyksiä ja vesilaitoksia vastaan.


Tuomiojan Israelin suhteisiin vaikuttanut asia oli kaasutunnistimien vientikielto Israelille.

Israel oli Suomen ulkopoliittisen linjauksen mukaan sotaa käyvä maa, johon ei pidä viedä sotatarvikkeita eikä kaksoiskäyttöön kelpaavia tarvikkeita.

Kyse ei kuitenkaan ollut kuin kahden kappaleen erästä, jolla ei olisi ollut käyttöä väestönsuojelussa, mutta olisi ollut käytettävissä tuotteen tutkimiseen ja jäljittelyyn.


Tämän seurauksena Tuomiojan sähköpostiin tuli tuhansittain roskapostia, joiden Tuomioja uskoi olleen peräisin Israelin ulkoministeriöistä.

Kauppasuhteet Israelin kanssa olivat muutoin normaalit.


http://fi.wikipedia.org/wiki/Erkki_Tuomioja


Vieras

#1785 Christ Under Occupation

15.02.2012 23:12



http://www.google.com/url?source=imglanding&ct=img&q=http://www.veterans...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

And “Christ you know it ain’t easy” to persist in the good fight for justice and peace

when one’s only weapons are truth and love.

- Eileen Fleming

 

 

 

 


Vieras

#1787 Settler Jack Teitel: murder of two Palestinians, terror counts, attacks on Messianic Jews

17.02.2012 19:39


Yaakov Teitel

From Wikipedia, the free encyclopedia

Yaakov "Jack" Teitel (Born Florida, USA, November 1972) is an American-Israeli Orthodox Jew arrested in October 2009 for his alleged connection to various acts of domestic terror. Teitel moved to Israel in 2000, and has been living since then in the West-Bank settlement of Shvut Rachel.[1][2][3]


Teitel lived in Israel for several months in 1997 and subsequently emigrated to Israel in 2000. He was arrested after handing out posters in a Haredi Jerusalem neighbourhood praising the 2009 Tel Aviv gay centre shooting.

Israel police revealed that Teitel, who apparently acted alone, admitted a string of terrorist attacks and attempted attacks, including a pipe-bomb attack against Zeev Sternhell, murdering a Palestinian taxi driver and a West Bank shepherd in 1997 and sending a booby-trapped package to the home of a Messianic Jewish family in Ariel.[4][5][6] A search of his home revealed a cache of guns and parts used in explosive devices.[1]


Teitel was also suspected of murdering two police officers in the Jordan Valley and confessed to the gay centre shooting, though the police have stated that they are certain he was not involved in either.[3][7]


On 10 November 2009, the Jerusalem District Prosecutor's office declared that Teitel will be charged with the murdering of the two Palestinians, incitement to racism, deploying explosive devices and sabotage.[8]

Teitel's legal defense is provided by Honenu, an organization which provides legal defense for Israelis accused of crimes against Arabs or the Israeli security forces. Honenu founder Shmuel Meidad suggested that Teitel may be mentally unstable, stating that "It's my impression that this man is sick, but he's not nearly as sick as the state."[9] On 4 May 2010, Jerusalem's district psychiatrist ruled Teitel unfit to stand trial. The evaluation was criticized by Israeli-Arab Knesset members, with Ahmed Tibi stating "An Arab who shoots a Jew in Israel is a terrorist, but a Jew who shoots Arabs is insane."[10] Following a new psychiatric evaluation, the district court overturned the previous ruling and declared Teitel fit for trial, on 30 August.[11]

http://en.wikipedia.org/wiki/Yaakov_Teitel

 

 

http://1.bp.blogspot.com/_i-QXY22ILec/TTvqVS6tKsI/AAAAAAAAA4Y/nq5pne23N-g/s320/2...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

16.2.2012

The State has reached a settlement with the attorneys representing the Settler Jack Teitel, who is charged with the murder of two Palestinians and a line of nationalistically-motivated terror counts including the attacks on Messianic Jews.

 

 

 

 

 

 

 

Luciferin Profeetta

#1788 Re: Profetioita / Jouko Pihon sivustolle kerättyjä

17.02.2012 21:53

#1781: - Profetioita / Jouko Pihon sivustolle kerättyjä

Hah hah ja vielä kerran hah!

Täysin naurettavia hullun jorinoita.tässä minun vastaprofetiani:

"Necromicon, tuo epäpyhien kirjoitusten kokoelma sanoo seuraavaa: Muinaisen unen läpi näin, kuin Sadu-heimin omin silmin tyhjyyden...ja seisemän pedon vangitut hahmot..Amon-Jahad,Adad-Jahad,Nunn-Jahad,Irra-Jahad,Beuu-Jahad,Nergal-Jahad ja Namrat-Jahad...

Pimeyteen ne oli kiedottu, ja ne uneksivat.Hilajisuuden tilassa liityin niihin.

Kahlittuja taivaassa he ovat.Seitsemän on heidän lukunsameren sylissä syntyneet, eivät uroita, eivät naaraita.he ovat kuin ulvova tuuli , joka ei tunne armoa,tunne ei sääliä.

Kuuroja ovat he rukouksille , pyynnöille.he ovat raivokas peto, myrskytuuli.

Paha tuuli he ovat.Pahan henkäys, joka tuo turmion tuulesta viestin.mahtavat lapset, tuhon airuet,Ereshigalin istuimenkantajat,hänen , joka on maailmojen välisen pimeyden kuningatar ja kuningas,

He ovat tulva joka huuhtoo yli maan.Seitsemän mahdin jumalaa,seitsemän sorron tuhojaa.Seitsemän maassa ja seitsemän taivaassa.

Jättiläisiä voimiltaan ja jättiläisiä jaloiltaan,Surua tuntematta he musertavat maan kuin maissintähkän.

Armoa tuntematta käyvät he ihmiskunta vastaan,vuodattaen verta kuin taivas kyyneliään ja ahmivat karitsan lihaa.

Vaviskaa kaikki lähestyvän loppun edessä."

Jos joku uskovainen sai luettua tähän asti niin voit varmaan jatkaa loppuun.Tuo profetia on täysin samaa sarjaa kuin raamatun profetiat .siinä ei ole mitään järkeä ja täyttä roskaa alusta loppuun;)

Mutta kyllähän joku paholaisen palvoja varmaan saisi tuostakin mehevän tulkinnan aikaiseksi jos olisi tarpeeksi pihalla.

 

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

19.02.2012 16:04



Vieras

#1790 Matkalla Israeliin konsertti synagogassa

19.02.2012 21:25



Matkalla Israeliin konsertti synagogassa -juutalaisen musiikin helmiä

Matkalla Israeliin konsertin esite:
http://www.israelinystavat.fi/Resources/kutsuKonserttiin180312.pdf

Konsertista saatava tuotto käytetään Juutalaisen koulun 8. ja 9. luokan Israelin opintomatkaan 2012.

Turvallisuussyistä ottakaa mukaanne todistus henkilöllisyydestänne (ajokortti, passi, henkilötodistus) ja välttäkää laukkujen mukaan tuomista. Tulkaa paikalle vähintään 30 min. ennen konsertin alkua.

 

http://info.mark.fi/files/mark/9-2010/Synagoga_292x180.jpg...

 

 

Vuonna 1906 Helsinkiin valmistuneen

juutalaisen synagogarakennuksen

on suunnitellut arkkitehti, taidemaalari

ja kirjailija Jac Ahrenberg.

Juhani Starczewski
Adressin tekijä

#1791 Konsertti ja vuosikokous ke 22.2.2012

19.02.2012 22:55

Israelilaisen musiikin konsertti klo 18-19
Jyväskylän helluntaiseurakunnan orkesteri, Shir Chadash, Juhani Pasanen ja Seppo Marttinen

Klo 19- kahvitarjoilu ja vuosikokous yms.
http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/JSIYRY_toimintakertomus_2011.htm

Pelastusarmeijan tilat, Ilmarisenkatu 2E

Lähde Israel- Jordania-Siinai 6.- 13.11.12
http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/Israel_Jordania_Egypti_syksy_2012.htm

Tervetuloa!
Jyväskylän Suomi-Israel –yhdistys ry
http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/jyvaskylansuomi-israelry.htm

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

20.02.2012 13:15


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

22.02.2012 00:33


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

22.02.2012 00:37


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

22.02.2012 16:39


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

22.02.2012 16:53


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

22.02.2012 17:01


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

22.02.2012 17:10


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

22.02.2012 17:23


Konsertin kuullut!

#1800 Re: Konsertti ja vuosikokous ke 22.2.2012

22.02.2012 22:44

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…