Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!.


Vieras

#1876

03.03.2012 23:03


Karmel-vuoren luonto vihertää jälleen


Karmel-vuoren luonto vihertyy jälleen 
Joulukuussa tuli kuluneeksi vuosi Pohjois-Israelissa sijaitsevan Karmel-vuoren metsäpaloista. Nopeasti levinneet palot olivat maan historian tuhoisimmat. Palot vaativat 44 uhria ja niissä tuhoutui kolmasosa alueen metsistä ja tuhansia koteja. Yksi pahiten palaneista kylistä oli Yemin Orde.

Tuhon jälkiä on korjattu nyt vuoden ajan muun muassa lukuisten vapaaehtoistyöntekijöiden ja lahjoitusten avulla. Kunnostukseen on osallistunut tähän mennessä arviolta 18,000 israelilaista ja ulkomaalaista vapaaehtoista. Työ on tuottanut tulosta, ja Karmel-vuorella nähdään jo merkkejä luonnon toipumisesta. Alue on alkanut jälleen vihertää aluskasvillisuuden ja talvikukkien noustessa hiiltyneestä maasta.

Lue lisää ja katso video (englanniksi):

http://helsinki.mfa.gov.il/mfm/web/main/missionhome.asp?MissionID=30&
One year later, the Carmel is recovering
Yemin Orde one year after the fire disaster


Vieras

#1877 Geenitutkija torjuu "kadonneet Israelin - heimot Suomessa" - teorian

03.03.2012 23:06




Geenitutkija torjuu Suomi–Israel-teorian (2.12.09)

Jumala vie suomalaiset kerran takaisin esi-isiensä maahan Israeliin, uskovat suomalaisten heprealaista alkuperää tutkivan Juuri-ryhmän jäsenet.
Tuntuu kaukaiselta ajatukselta, sanoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) Kansantautien genetiikan yksikön erikoitutkija Teppo Varilo kuultuaan teoriasta, jonka mukaan suomalaisten enemmistö on Israelin kadonneiden heimojen jälkeläisiä.

Teoriaa on viime vuosina pitänyt esillä epävirallinen Juuri-ryhmäksi itseään kutsuva noin kymmenen aktiivin ryhmittymä. He väittävät todisteiden osoittavan, että Suomessa on vahva keskittymä 700-luvulla eKr. Assyrian pakkosiirtolaisuuteen joutuneiden ja sittemmin kadonneiden Israelin heimojen geneettisiä perillisiä.

2000-luvun alkuvuosina muodostunut tiimi tekee vapaa-ajallaan asiaan liittyvää tutkimusta, on julkaissut aiheesta muun muassa verkkosisältöä sekä järjestää tutkimustuloksia esitteleviä seminaareja yhteistyössä seurakuntien kanssa. Ryhmä pitää yhteyttä muissa maissa Israelin kadonneita heimoja etsiviin henkilöihin.

Yhteistyötä geenilaboratorion kanssa
Näkemystä perustellaan Raamatulla sekä kielitieteen, DNA-, nimi-, kulttuuri- ja historiantutkimuksen sekä arkeologian piirissä tehdyillä havainnoilla. Teorian kannattajat näkevät suomalaisten ja israelilaisten välillä yhtäläisyyksiä esimerkiksi sanastossa, käytetyissä perinnetyökaluissa ja -aseissa sekä nimistössä.

Genetiikan osalta ryhmä tekee yhteistyötä yhdysvaltalaisen tutkimuslaboratorion kanssa, johon liittyen suomalaisia on rohkaistu lähettämään solunäyte laboratorioon. Tutkimuksessa etsitään geeniperimästä miesten isä- ja naisten äitilinjoja. Laboratorion mukaan monilla tutkituilla suomalaisilla on israelilaisia sukujuuria.

Keskeisessä asemassa selvityksessä on miesten Y-kromosomi. Suomalaismiesten keskuudessa on osoitettu olevan keskimääräistä runsaammin kromosomin niin sanottua N-haplotyyppiä. Tulkinnan kannattajien mukaan haplotyypin alkukoti on Lähi-idässä Assyrian pakkosiirtolaisuuden ajoilla. Lisäksi he ovat väittäneet, että suomalaisten perinnöllisillä sairauksilla on yhtäläisyyksiä juutalaisiin enemmän kuin muilla eurooppalaisilla kansoilla.

Teppo Varilo ei pidä teorian geneettisiä perusteluja vakuuttavina. Yhteiset sairaudet eivät aina johdu yhteisistä geenivirheistä, eivätkä myöskään äitilinjoista tehtävät tulokset hänen mukaansa viittaa yhteisen perimän suuntaan.

– Ja vaikka Suomessa, Skandinaviassa ja Itä-Euroopassa yleisen N-haploryhmän voitaisiin osoittaa tulleen Lähi-idän kautta, se on lähtöisin Afrikasta ja muuttunut nykyiseen muotoonsa Siperiassa. Ei voida sanoa, että se liittyisi juuri kadonneisiin israelilaisheimoihin.

– Nykykäsityksen mukaan Suomeen tuli noin 4000 vuotta sitten muutamia perheitä idästä ja noin 2000 vuotta sitten muutamia perheitä etelästä. Suomalaiset ovat pääosin heidän jälkeläisiään. Sitä, mistä he tulivat, ei tiedetä tarkemmin. Noin kolme neljäsosaa geeniperimästämme on etelästä. Tällä voi tietenkin spekuloida. Suomeen ei kuitenkaan ole koskaan tullut suuria muuttoaaltoja, Varilo sanoo.

”Tulokset vielä keskeneräisiä”
Juuri-ryhmän kuuluva projekti-insinööri ja raamatunopettaja Ossi Ikonen myöntää, että teorian geneettisiin perusteluihin liittyy vielä îkysymysmerkkejä Häen mielestään eri tutkimusalueilla tehdyt havainnot antavat yhdessä kuitenkin jo nyt varmuuden luottaa tulkinnan paikkansapitävyyteen.

– Tutkimustyö on keskeneräistä. Kuva alkaa silti hahmottua. Raamatussa tämä asia on selkeä.

Jotkut kristityt ovat epäilleet teorian kannattajien ajavan juutalaisen tapakulttuurin omaksumista. Ikonen kiistää väitteen. Tarkoitus ei ole, että kenenkään tulisi palata rabbiiniseen juutalaisuuteen tai edes siirtyä messiaanisten juutalaisten noudattamien tapoja käyttöön, vaikka ryhmän jäsenet uskovatkin Raamatun perusteella, että Jumala tuo kadonneet heimot takaisin isiensä maahan aikojen lopussa.

Pääosin luterilaisista ja helluntailaisista koostuvan ryhmän jäsenet kokevat, että suomalaisten juurien selvittäminen ja tuominen ihmisten tietoon on Jumalan heille antama tehtävä.


Heikki Salmela


http://www.ristinvoitto.fi/sisalto/uutiset/geenitutkija_torjuu_suomiisrael-teorian__21209/



Vieras

#1878 Juutalaisseurakunnan edustaja: En ole kuullutkaan

03.03.2012 23:11





Juutalaisseurakunnan edustaja: En ole kuullutkaan

Helsingin juutalaisen seurakunnan asiamies Dan Kantor pitää hämmentävän väitettä suomalaisten kuulumisesta Israelin kadonneisiin heimoihin.

– En ole kuullutkaan tällaisesta Suomen osalta. Israelissa on Shavei Israel -niminen laitos, joka virallisella tasolla selvittää kansojen yhteyksiä. Laitos on myöntänyt muun muassa Intiassa asuvalle heimolla virallisen statuksen Manassen sukukunnan edustajina. Suomesta laitos ei mainitse mitään.

Kantorin mukaan juutalaisten keskuudessa ei kovin aktiivisesti keskustella kadonneiden heimojen kohtalosta.

(RV)


Vieras

#1879 Nimi- ja kulttuuriyhteyksien etsimistä

03.03.2012 23:13






faktaa
Nimi- ja kulttuuriyhteyksien etsimistä

* Suomi-Israel-teorian raamattuperusteluna käytetään muun muassa Jeremian kirjan jaetta 31:8, jossa Jumala sanoo tuovansa Israelin ”pohjoisesta maasta”, ”maan perimmäisiltä ääriltä” takaisin pyhälle maalle. Termin ”maan ääret” nähdään sisältyvän myös maamme Finland-nimeen. Herätyskristillisissä piireissä kyseistä ”pohjoinen maa” ja ”maan ääret” -käsitteiden tulkintaa pidetään yleisesti virheellisenä.

* Teoriaa on perusteltu myös suomen ja heprean sadoilla toisiaan muistuttavilla sanoilla. Myös lukuisten suomalaisnimien väitetään olevan muunnoksia heprealaisista henkilönimistä tai Lähi-idän paikannimistä (esim. heprealainen sukunimi Hune – Hynynen, Assyrialainen kaupunki Gasur – Kasurinen).

* Tapakulttuurin osalta näkemyksen kannattajat näkevät yhtäläisyyttä esimerkiksi karjalaisten praasniekkaperinteiden ja muinaisten israelilaisten epäjumalanpalvelusmenojen välillä.

* Juuri-ryhmän jäsenten verkkosivuja:
www.fkf.net/Kadonneet
jarmo10.org/kartat.htm

(RV)



faktaa
Anglo-israelistit löytävät kadonneita heimoja Euroopasta

* Anglo-israelismi (British Israelism) on aatesuunta, jonka mukaan Ison-Britannian anglosaksinen väestö on Israelin kymmenen kadonneen sukukunnan jälkeläisiä, ja Jumalan valittu kansa hallitsemaan maailmaa. Teorian esitti ensimmäisenä John Sadler 1649.

* Näkemyksen mukaan englantilaiset ovat Efraimin heimoa, ja esimerkiksi suomalaiset ovat Isaskarin, ruotsalaiset Naftalin, norjalaiset Benjaminin ja tanskalaiset Daanin heimoa.

* Juutalainen Encyclopaedia Judaica -tietosanakirja pitää anglo-israelismia humpuukina. Muuten se pitää mahdollisena, että maailmalla on hajallaan aivan oikeitakin juutalaisperäisiä heimoja, kuten Etiopian falashat.

(RV)


Vieras

#1880 katukaa sillä herra näkee teidän pahat tekonne

04.03.2012 00:34

te ruojat tekopyhät olennot.hyttysen te siivilöitte mutta nielaisette kamelin.siionismi on paholaisen keksintö.te palatte tulisessa järvessä muhamettilaisten kanssa.ainoastaan jeesusta kumartavat ihmiset pääsevät taivasten valtakuntaan ja juutalaiset eivät sitä tee.

Vieras

#1881 Journeyman pictures, Israel-aiheisia videoita

04.03.2012 01:28


Vieras

#1882 Re: State comptroller secretly quizzed Netanyahu in 'Bibi-Tours' probe

04.03.2012 01:53

#1866: - State comptroller secretly quizzed Netanyahu in 'Bibi-Tours' probe

 

 

Rahoitussotkut piinaavat Israelin Netanjahua

02.03.2012 16:50

 




Rahoitussotkut piinaavat Israelin Netanjahua
2.3.2012 12:54 | 0 | HELSINGIN SANOMAT
Israelin valtion tilintarkastajat ovat jo 11 kuukauden ajan hissukseen tutkineet, mistä pääministeri Benjamin Netanjahu on saanut rahaa ylellisiin matkoihin, loistohotelleihin ja kampanjointiin, Haaretz.com-verkkolehti kertoi perjantaina.

Netanjahua on alkuviikosta kuulusteltu matkoista, jotka lehti leimaa nimellä "Bibi-Tours". Bibi on Netanjahun etunimestä luotu lempinimi.

Kuulusteltavina ovat olleet myös Netanjahun avustajat viimeisten kymmenen vuoden ajalta.

Haaretzin tiedon mukaan rahoittajat olivat liikemiehiä ja "lahjoittajia".

Israelilainen televisiotoimittaja väittää Netanjahun perheen saaneen yksityistä hyötyä myös valtion varoista.

http://www.hs.fi/ulkomaat/Rahoitussotkut+piinaavat+Israelin+Netanjahua/a1305556848995

 

Juhani Starczewski

#1883 Keren Kajemet on tärkeä Israelille!

04.03.2012 11:00

#1876: -  Karmel-vuoren luonto vihertää jälleen

 

http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/Israel13.jpg...

 

http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/Israel24.jpg...

 

Carmelin aluetta tuhonnut tulipalo on saatu hallintaan ja sammutettua, 
mutta palon aiheuttaman tuhon jälkihoito on vasta alkamassa.

Carmel-vuorella ja sen ympäristössä riehunut tulipalo on yksi Israelin tuhoisimmista katastrofeista 
aiheuttaen mittavat ekologiset ja yhteiskunnalliset tuhot, joiden korjaaminen kestää vuosikymmeniä.

ISRAEL TARVITSEE TUKEASI, SE ON TÄRKEÄÄ!

Keren Kajemet Finland ry
http://www.kolumbus.fi/kkl/  
Hallitus

Pankkiyhteys: Sampo 800013-593465

http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/Keren_Kajemet_Juutalainen_kansallisrahasto.htm

http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/keren_kajemet_finland_ry_9.12.2011.htm

Tiedoksi:
Vieras

#1884 Thanks to Scandinavia -säätiön Wergeland ja Holst -apurahat kesäopintoihin Israelissa

04.03.2012 11:15

http://helsinki.mfa.gov.il/mfm/data/181148.jpg...


 

Thanks to Scandinavia -säätiö myöntää tänä vuonna apurahan kahdelle suomalaiselle hakijalle kesäopintoihin Jerusalemissa. Apuraha myönnetään joko kieliopintoihin (heprea, arabia) tai yhteen muuhun Jerusalemin heprealaisen yliopiston kansainvälisen koulun kesäkurssiin.

 

Apuraha on suuruudeltaan USD 2500, ja se on tarkoitettu kattamaan kurssimaksu, majoituskulut sekä kurssin hinnasta riippuen hieman muita kuluja. Apurahan hakijan tulee olla korkeakouluopiskelija (tutkinto- tai jatko-opiskelija), joka on opiskellut vähintään vuoden, tai jo korkeakoulusta valmistunut.

 

Suomalaisten hakijoiden tulee lähettää hakemukset liitteineen Israelin suurlähetystöön perjantaihin 13. huhtikuuta mennessä.

 

Lisätietoa: Susanna Rajala, p. 09-68120225, sp. info@helsinki.mfa.gov.il

 

Hakuilmoitus ja hakuohjeet:

Wergeland and Holst scholarships in Israel

Hakulomakkeet:

Application for Modern Hebrew courses; Application for Summer Intensive language programs; Application for Summer courses; Application for Trauma and Resilience course; Report of Medical Examination; Housing reservation form      



Tiedoksi:
Vieras

#1885 Uusi sopimus helpottaisi lääkkeiden tuontia Israelista Eurooppaan

04.03.2012 11:16

 

 

http://helsinki.mfa.gov.il/mfm/data/181148.jpg...

Euroopan parlamentti harkitsee lääkkeiden tuontia helpottavan uuden kauppasopimuksen (The Agreement on Conformity Assessment and Acceptance of Industrial Products, ACAA) solmimista Israelin kanssa.

 

Toteutuessaan sopimus helpottaisi korkealaatuisten ja edullisten lääkkeiden tuontia Israelista Euroopan Unionin alueelle mm. vähentämällä tuontiin liittyviä sertifikaatiomenettelyjä.

Monipuolisemmasta ja edullisemmasta lääkevalikoimasta olisi hyötyä monille talouskriisissä kamppaileville Euroopan maille jo nyt, minkä lisäksi sopimus toisi helpotusta myös tulevaisuudessa väestön ikääntyessä. 

 

Sopimusta on valmisteltu EU:n ja Israelin välisen ns. assosiaatiosopimuksen puitteissa. Sopimusta ei ole vielä ratifioitu.

 

Lue lisää (englanniksi):

Europe needs access to high-quality and affordable medicines (17.2.2012)


Tiedoksi:
Vieras

#1886 Ryhmä suomalaisia nuorisopoliitikkoja vieraili Israeli

04.03.2012 11:18

 

 

http://helsinki.mfa.gov.il/mfm/data/181148.jpg...

http://helsinki.mfa.gov.il/mfm/Data/204295.jpg...

(Suurenna)
Suomalaiset nuorisopoliitikot vierailivat Israelissa tammikuussa 2012.
Ryhmä suomalaisia nuorisopoliitikkoja vieraili Israelissa tammikuun lopulla.

Juutalaisen B´nai B´rith -järjestön isännöimälle vierailulle osallistuivat Aki Ruotsala (kd), Heikki Autto (kok), Nasima Razmyar (sd), Antti Kurvinen (kesk), Simon Elo (ps) ja Cata Mansikka-aho (kok).

Viisipäiväisen vierailun aikana ryhmä tapasi mm. Israelin ulkoministeriön, Knessetin ja Jerusalemin kaupungin edustajia, paikallisia nuorisopoliitikkoja sekä tutkijoita. Ohjelmaan sisältyi myös tutustuminen Jerusalemin keskeisiin kohteisiin ja Gazan rajalla sijaitsevaan Sderotin kaupunkiin, tapaaminen Suomen Israelin-suurlähettilään kanssa sekä osallistuminen Israelin turvallisuuskysymyksiä käsittelevään konferenssiin Herzliyassa.

Vierailu toteutettiin B´nai Brith -järjestön, Israelin ulkoministeriön ja Israelin Suomen-suurlähetystön tuella.

Lue lisää (englanniksi):
B´nai B´rith hosts young Finnish political delegation in Israel
Tiedoksi:
Vieras

#1887 Näyttely: Anne Frank - historiaa nykypäivälle

04.03.2012 11:20

 

http://helsinki.mfa.gov.il/mfm/data/181148.jpg...

http://helsinki.mfa.gov.il/mfm/Data/203819.jpg...

(Suurenna)
Anne Frank (Kuva: Anne Frank House)

Muistamalla menneisyyden muutamme tulevaisuuden.

 

Anne Frank - historiaa nykypäivälle - näyttely kiertää tänä vuonna Suomessa usealla paikkakunnalla. Helsingin lisäksi näyttely on esillä Turussa, Hämeenlinnassa, Raahessa, Vaasassa, Kokkolassa, Kuopiossa, Mikkelissä, Rovaniemellä ja Espoossa.  

 

Näyttely kertoo Anne Frankin koskettavan tarinan, mutta käsittelee samalla myös oman aikamme ennakkoluuloja, syrjintää ja ihmisoikeuskysymyksiä. Näyttely on suunnattu erityisesti nuorille. Nuoret myös toimivat näyttelyn oppaina.

  

Anne Frankin talo Amsterdamissa on näyttelyn pääjärjestäjä. Näyttelyn Suomen-kiertueen ovat rahoittaneet opetus- ja kulttuuriministeriö, Hollannin suurlähetystö, Israelin suurlähetystö ja kuljetusyhtiö DHL Freight.

 

Lisätietoa näyttelystä: 

Näyttely: Anne Frank - historiaa nykypäivälle

 


Vieras

#1888 Thanks to Scandinavia -säätiön Sperling-apurahat jatko-opintoihin Israelissa

04.03.2012 11:21

http://helsinki.mfa.gov.il/mfm/data/181148.jpg...

 

Thanks to Scandinavia –säätiö  myöntää 12 000 Yhdysvaltain dollarin suuruisia apurahoja jatko-opintoihin Jerusalemin heprealaisessa yliopistossa.  Apurahat myönnetään Frances ja Benjamin Sperlingin muistorahastosta lukuvuodelle 2012-13, ja niitä voivat hakea Tanskan, Suomen, Norjan ja Ruotsin kansalaiset.

 

Apuraha myönnetään jatko-opintoihin Jerusalemin heprealaiseen yliopistoon kuuluvan Rothbergin kansainvälisen koulun jatko-opinto-ohjelmassa. Apurahan hakijalla tulee olla suoritettettuna alempi korkeakoulututkinto.  Hakemusten määräaika on 1.4.2012.

 

Lue lisää ja täytä hakemus:

http://overseas.huji.ac.il/ttsf

 

Lisätietoa:

Heprealainen yliopisto, Rothbergin kansainvälinen koulu: risgraduate@savion.huji.ac.il

Israelin suurlähetystö Helsingissä: info@helsinki.mfa.gov.il


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

04.03.2012 15:39



Vieras

#1892 Re: Re: State comptroller secretly quizzed Netanyahu in 'Bibi-Tours' probe

04.03.2012 15:40

#1882: - Re: State comptroller secretly quizzed Netanyahu in 'Bibi-Tours' probe

 

 

Rahoitussotkut piinaavat Israelin Netanjahua

02.03.2012 16:50

 




Rahoitussotkut piinaavat Israelin Netanjahua
2.3.2012 12:54 | 0 | HELSINGIN SANOMAT
Israelin valtion tilintarkastajat ovat jo 11 kuukauden ajan hissukseen tutkineet, mistä pääministeri Benjamin Netanjahu on saanut rahaa ylellisiin matkoihin, loistohotelleihin ja kampanjointiin, Haaretz.com-verkkolehti kertoi perjantaina.

Netanjahua on alkuviikosta kuulusteltu matkoista, jotka lehti leimaa nimellä "Bibi-Tours". Bibi on Netanjahun etunimestä luotu lempinimi.

Kuulusteltavina ovat olleet myös Netanjahun avustajat viimeisten kymmenen vuoden ajalta.

Haaretzin tiedon mukaan rahoittajat olivat liikemiehiä ja "lahjoittajia".

Israelilainen televisiotoimittaja väittää Netanjahun perheen saaneen yksityistä hyötyä myös valtion varoista.

http://www.hs.fi/ulkomaat/Rahoitussotkut+piinaavat+Israelin+Netanjahua/a1305556848995

 

 


Vieras

#1893 ISRAEL UPDATE / Israel-uutisia sanomalehdistä kääntänyt ja kommentoinut Gavriel Eskel

04.03.2012 15:59


- Viikonvaihteen runsaat sateet nostivat Kinneretin vedenpintaa 20 sm, ja sateitten alkamisesta lähtien 30 sm. Jerusalem sai sateita 168 mm, Ariel 93 ja Tel Aviv 58 mm. Maan pohjoisosaan satoi runsas lumipeite, ja tulvia on esiintynyt monin paikoin. 7-vuotias tyttö joutui veden kuljettamaksi Samariassa, ja vaikka hänet saatiin elävänä ylös, hän kuitenkin menehtyi. http://www.haaretz.com/news/national/kinneret-rises-20-centimeters-after-israel-s-stormy-weekend-1.416339
- Venäjältä tulleet kylmät tuulet lumisateineen yltyivät paikoin puuskaisiksi myrskyiksi, jotka kaatoivat puita ja sähköpylväitä varsinkin ranta-alueilla. http://www.haaretz.com/news/national/storm-wreaks-havoc-on-israeli-streets-knocking-over-trees-1.415554

http://israelupdate.achlak.net/

Vieras

#1894 Israel keskustelu- ja blogimediassa

04.03.2012 16:06




Israel keskustelu- ja blogimediassa

Facebook

Laaja hakemisto Israeliin ja juutalaisuuteen liittyvistä facebook-sivustoista
Yksittäisiä facebook-sivustoja:
I Love Israel! We love Israel
Hatikvah Spirit of Israel
I Israeli Music Gilad Shalit
Yad Vashem Holocaust-ryhmä
TV7 Israel News Kibbutsivolunteerit
Haaretz JP Front Page
Israel Newswire Israelin ulkoministeriö
IDF Spokesperson Finland & Israel
Friendship Connection
Israelilainen kansantanssi Israel Suomessa
Twitter

Israelin ulkoministeriö
Israel Newswire
MySpace

Israel Newswire
Muita blogeja

IsRealli, Israelin kulttuuriblogi
Israelin valtion politiikka-blogi

http://www.suomi-israel.fi/uusi/facebook.php


Tietäjä!

#1895 Re: Siis kuka tässä syyttää ja ketä? Kehen ei pidä luottaa?

04.03.2012 20:05

#1891: - Siis kuka tässä syyttää ja ketä? Kehen ei pidä luottaa? 

 Varmaan on kysymys siitä, että koetelkaa kaikki, pitäkää se, mikä hyvää on; karttakaa kaikenlaista pahaa.

Kaikella aikansa!

#1896 Re: Re: Siis kuka tässä syyttää ja ketä? Kehen ei pidä luottaa?

04.03.2012 20:20

#1895: Tietäjä! - Re: Siis kuka tässä syyttää ja ketä? Kehen ei pidä luottaa?                                                         Varmaan on kysymys siitä, että koetelkaa kaikki, pitäkää se, mikä hyvää on; karttakaa kaikenlaista pahaa.

 Vie aikansa ennen kuin aistit tottumuksesta ovat harjaantuneet erottamaan hyvän pahasta.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

04.03.2012 22:06


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

05.03.2012 00:19


SANA

#1899 TÄLLE PÄIVÄLLE

05.03.2012 07:28

------------------------------------------------------------------------
SANA TÄLLE PÄIVÄLLE Maanantai 05.03.2012
------------------------------------------------------------------------

- Älkää enää menneitä muistelko,
älkää muinaisia miettikö!

Katso: minä luon uutta.
Nyt se puhkeaa esiin - ettekö
huomaa? Minä teen tien autio-
maahan ja joet kuivuuden
keskelle.

Jes.43:18-19

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

05.03.2012 07:52


Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…