Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

13.03.2012 10:42


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.03.2012 00:09


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.03.2012 00:26


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.03.2012 10:14


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.03.2012 18:39


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.03.2012 18:53


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.03.2012 18:59


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.03.2012 19:27


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.03.2012 19:31



Vieras

#2035 ISRAEL UPDATE / Israel-uutisia sanomalehdistä kääntänyt ja kommentoinut Gavriel Eskel

14.03.2012 20:31



ISRAEL löysi uuden öljy- ja kaasuesiintymän, tällä kertaa aivan Tel Avivin rannikon edustalta. Löydän suuruudeksi arvioidaan 100 miljoona tynnyriä arvoltaan 10 miljardia USD. Modiin Energy ja Adira Energy löysivät 128 miljoonaa tynnyriä öljyä ja 1.8 triljoonaa kuutiojalkaa kaasua Gabriela ja Yitzhak lisensseillään 15 mailin päässä luoteeseen rannikolta matalassa vedessä.

LÖYTÄJÄT kutsuvat löytöään merkittäväksi ja arvioivat, että kenttä voi laajeta potentiaalisesti 120 miljoonan tynnyrin verran. He vakuuttavat, että siellä on sataprosenttisesti öljyä, ja että löytö on kaupallisesti kannattava. Löydetty öljy on korkealaatuista ja sen hyödyntäminen on jopa helpompaa kuin kaasun, he arvioivat. Löytö kattaisi Israelin öljyntarpeen 18 kuukaudeksi.
Yhdessä aiempien löydettyjen Tamar ja Leviathan öljykenttien kanssa Israelista voi kehittyä öljyä vievä maa. Intian kanssa on neuvoteltu kaasutoimituksista lähivuosina. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/153723#.T2BKBXn3vO0

http://israelupdate.achlak.net/


Vieras

#2036 ISRAEL UPDATE / Israel-uutisia sanomalehdistä kääntänyt ja kommentoinut Gavriel Eskel

14.03.2012 20:32



UUTISOTSIKOITA
- Israelin aseteollisuus on kehittänyt oman ”bunker buster” pomminsa USA:n mallin mukaan. Pommi on valmis ja sitä on testattu lupaavin tuloksin. IDF sanoo, että pommi tukee Israelin puolustautumista uhkaa vastaan; sen ensimmäinen kohde voi olla Iranissa. Pommi painaa 500 kg ja se pystyy tukeutumaan viiden betoniseinän läpi ennen räjähtämistään. Pommin MP-500 kehitti Israelin Military Industries (IMI) lähtien USA:n MK82 vastaavasta pommista. Pommin keveys suhteessa sen tehoon on suuri etu suunniteltaessa lentoja kaukana sijaitseviin kohteisiin. IAF:n F-15 ja F-16 koneitten lentäjät ovat harjoitelleet pitkän matkan lentoja kuukausimäärin. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/153745#.T2BNb3n3vO0

http://israelupdate.achlak.net/

Vieras

#2037 Anna Kontula: Israel määrää, mikä Suomessa on salaista

14.03.2012 20:39




Ote alkuperäisestä uutisesta:

Anna Kontula: Israel määrää, mikä Suomessa on salaista

Vasemmistoliiton kansanedustaja Anna Kontula arvioi, että parhaillaan eduskuntakäsittelyssä oleva asekauppasopimus mahdollistaa Israelin pääsyn Suomen turvaluokiteltuun tietoon.

Hallitus ja puolustusvaliokunnan enemmistö esittävät hyväksyttäväksi sopimusta. Kontulan mielestä asian käsittely eduskunnassa on ollut riittämätöntä. Esitys on eduskunnan valiokunnista ollut esillä vain puolustusvaliokunnassa, jossa siitä kuultiin asiantuntijoina kahta virkamiestä.

– Tämä on ensimmäinen kerta, kun Suomi tekee tietoturvallisuussopimuksen pelkästään puolustus- ja turvallisuusyhteistyötä varten. Jo pelkästään siksi sitä olisi pitänyt valiokuntavaiheessa tarkastella myös perustuslain ja ihmisoikeuksien näkökulmasta, Kontula sanoo.

Hallituksen esityksessä ehdotetaan hyväksyttäväksi Suomen ja Israelin välisen sopimuksen turvallisuusluokitellun tiedon vastavuoroisesta suojaamisesta.



Israelille määrittelyvaltaa

Kontula on eduskunnan perustuslakivaliokunnan jäsen. Hän pitää selvänä, että ainakin sopimuksen suhde julkisuusperiaatteen tiedonsaantioikeuteen vaatisi perustusvaliokunnan arviointia. Keskiviikkona eduskunnan palautekeskusteluun tulevassa hallituksen esityksessä määräysoikeus säilyy aineiston luovuttaneella valtiolla eli Israelilla.

– Käytännössä se tarkoittaa, että kun Suomi ostaa Israelista aseita, se samalla antaa Israelille määrittelyvaltaa siihen, mitä tietoja Suomessa salataan.

Tämän toteaa myös puolustusvaliokunta mietinnössään.

– Vastaavasti sopimus antaa Israelin teollisuudelle mahdollisuuden saada sellaisia tilauksia tai osallistua sellaisiin hankkeisiin, joiden toteuttaminen edellyttää pääsyä Suomen turvaluokiteltuun tietoon, mietinnössä myönnetään.



Mahdollisuus tilauksiin

Puolustusvaliokunta sanoo, että sopimuksen tarkoituksena on varmistaa salassa pidettävän tiedon suojaaminen Suomen ja Israelin välillä puolustus- ja turvallisuushankintojen yhteydessä.

– Kysymys on arkaluonteisista tietoaineistoista, jotka lähettävässä sopimusvaltiossa on erikseen luokiteltu korkean tietoturvallisuuden tason toteuttamista edellyttäviksi, valiokunta arvioi.

Valiokunta toteaa myös, että sopimus antaa suomalaiselle puolustus- ja turvallisuusalan teollisuudelle mahdollisuuden saada sellaisia tilauksia, joiden toteuttaminen edellyttää pääsyä Israelin turvallisuusluokiteltuihin tietoihin.



Vastoin periaatteita

Puolustusvaliokunnassa mietintöön jätti eriävän mielipiteen vasenryhmän kansanedustaja Jyrki Yrttiaho. Hän otti esiin sen, että sopimuksen edellyttämä salassapito on vastoin Suomen periaatetta.

– Suomessa viranomaisten asiakirjojen julkisuus on pääsääntö, Yrttiaho muistutti.

– Israel kieltää yrityksiä kertomasta julkisuuteen puolustus- ja turvallisuusalan toimitussopimuksista ja yhteistyöhankkeista.

Hän totesi, että Suomen ja Israelin käymä asekauppa on nousemassa keskeiseksi ulkopoliittiseksi puheenaiheeksi Suomessa.

– Merkittävien EU-maiden, kuten Ison-Britannian, tai pohjoismaiden kuten Norjan ja Ruotsin, uudelleen arvioidessa ja katkaistessa kauppasuhteitaan Israelin aseteollisuuteen, ovat Suomen hallitus ja puolustusministeriö valinneet päinvastaisen lähestymistavan, Yrttiaho ihmetteli.

Vuosina 2004 – 2007 Suomi oli toiseksi merkittävin ohjusteknologian viejä Israeliin. Lisäksi Suomi on hankkinut vuodesta 1999 lähtien israelilaisia aseita yli 152 miljoonalla eurolla.



Suomen uskottavuus?

Kontula nosti esiin asekaupat Israelin kanssa jo syyskuussa eduskunnan kyselytunnilla. Tuolloin hän tiedusteli puolustusministeri Stefan Wallinilta (r.), eikö Suomen uskottavuus nakerru, kun maa samaan aikaan käy asekauppaa Israelin kanssa ja ajaa YK:ssa sopimusta, joka estäisi asekaupan ihmisoikeusloukkauksiin syyllistyvien maiden kanssa,

Kyse oli Suomen aikeesta ostaa miehittämättömiä lennokkeja Israelista yli 17 miljoonalla eurolla.

Wallin perusteli aietta sillä, että luopuessaan henkilömiinoista Suomi menettää osan suorituskyvystään, joka nyt täytyy korvata muun muassa tiedustelutehtäviin tarkoitetuilla lennokeilla.

VL

Jumalan Laki vs. kansainvälinen laki!
Vieras

#2038 Ketkä ovat väärällä alueella?

14.03.2012 20:55

http://koti.phnet.fi/petripaavola/12sukukuntaa.jpg...

Israelin kaksitoista heimoa
Israelin kahdentoista sukukunnan maa-alueet.

Sinä määräsit kaikki maan rajat, sinä asetit kesän ja talven.  
Ja hän, joka on Israelin kunnia, ei valhettele eikä kadu; sillä hän ei ole ihminen, että hän katuisi.

Luvatun maan rajat
Herra sanoi Moosekselle: 
 "Anna israelilaisille tämä käsky. Te tulette nyt Kanaaninmaahan, siihen maahan, jonka te saatte omaksenne, ja nämä ovat Kanaaninmaan rajat.

"Etelässä maanne raja kulkee Sinin autiomaassa pitkin Edomin maan rajaa. Tämä raja alkaa idässä Kuolleenmeren eteläpäästä, kääntyy kohti Skorpionisolaa ja jatkuu sen eteläpuolitse Sinin kautta Kades-Barnean eteläpuolelle.
Sieltä raja kulkee Hasar- Addariin ja Asmoniin, kääntyy sitten Egyptin rajapuroa kohti ja jatkuu sitä pitkin mereen."Läntisenä rajana on Suurimeri rantoineen.* Se on teidän rajanne lännen puolella."Tämä on teidän pohjoisrajanne: vetäkää raja Suurestamerestä Horinvuoreen, 8 Horinvuoresta Lebo- Hamatiin ja sieltä Sedadiin saakka. 9 Sitten raja jatkuu Sifroniin ja edelleen Hasar-Enaniin saakka. Tämä on teidän rajanne pohjoisen puolella."Idän puolella teidän tulee vetää raja Hasar- Enanista Sefamiin, josta raja laskeutuu Riblaan, Ainin itäpuolelle, ja sieltä edelleen, kunnes se kohtaa Gennesaretinjärven itäisen rantatörmän. Sieltä raja kulkee Jordaniin ja sitä pitkin Kuolleeseenmereen. Tämä on teidän maanne, ja nämä ovat sitä ympäröivät rajat." Mooses ilmoitti israelilaisille tämän käskyn: "Tämä on se maa, joka teidän on jaettava keskenänne arpomalla. Herra on määrännyt sen annettavaksi yhdeksälle ja puolelle heimolle, sillä Ruubenin ja Gadin heimot sukukuntineen sekä puolet Manassen heimosta ovat jo ottaneet itselleen oman osuutensa maasta. Nämä kaksi ja puoli heimoa ovat saaneet osuutensa Jordanin itäpuolelta vastapäätä Jerikoa."

Turha on taistella Herran voideltua vastaan!

#2039 Re: Ketkä ovat väärällä alueella?

14.03.2012 21:08

#2038: Jumalan Laki vs. kansainvälinen laki! - Ketkä ovat väärällä alueella? 

Miksi pakanat pauhaavat ja kansat turhia ajattelevat?
Maan kuninkaat nousevat, ruhtinaat yhdessä neuvottelevat Herraa ja hänen voideltuansa vastaan:
"Katkaiskaamme heidän kahleensa, heittäkäämme päältämme heidän köytensä".
Hän, joka taivaassa asuu, nauraa; Herra pilkkaa heitä.
Kerran hän on puhuva heille vihassansa, peljättävä heitä hirmuisuudessaan:
"Minä olen asettanut kuninkaani Siioniin, pyhälle vuorelleni".
Minä ilmoitan, mitä Herra on säätänyt. Hän lausui minulle:
"Sinä olet minun poikani, tänä päivänä minä sinut synnytin.
Ano minulta, niin minä annan pakanakansat sinun perinnöksesi ja maan ääret sinun omiksesi.
Rautaisella valtikalla sinä heidät muserrat, niinkuin saviastian sinä särjet heidät."
Tulkaa siis järkiinne, kuninkaat, maan tuomarit, ottakaa nuhteesta vaari.
Palvelkaa Herraa pelvolla ja iloitkaa vavistuksella.
Antakaa suuta pojalle, ettei hän vihastuisi ettekä te hukkuisi tiellänne.
Sillä hänen vihansa syttyy äkisti. Autuaat ovat kaikki, jotka häneen turvaavat. 

Israel on Jumalan esikoispoika!

#2040 Re: Re: Ketkä ovat väärällä alueella?

14.03.2012 21:11

#2039: Turha on taistella Herran voideltua vastaan! - Re: Ketkä ovat väärällä alueella? 

Näin sanoo Herra:
Israel on minun esikoispoikani;
sentähden minä sanon sinulle:
Päästä minun poikani palvelemaan minua.


Vieras

#2041

14.03.2012 21:15



manasse, gaad ja ruuben jäivät väärälle puolelle jordania.

daan ei pysynyt sille määrätyllä paikalla, koska pelkäsi maan asukkaita eikä kyennyt voittamaan niitä. Daan siirtyi pohjoiseen.

kartasa puuttuu libanonin osa-alue, jonka Jumala lupasi Abrahamille, samoin kartasta puuttuu Eufratille ulottuva kaistale, ja Kaislameri (Aqaban lahti)- Egyptin puro (wadi El Arish) väli, jonka Jumala lupasi Abrahamille.


Lisäksi on otettava huomioon, että kokonaisuudessaan Luvattu Maa rajoineen toteutuu vasta Tuhatvuotisessa Valtakunnassa, jolloin toteutuu myös Jumalan suunnitelma, jonka mukaan juutalaiset toimivat Hänen pappiskansanaan.

gavriblock

#2042 ajantasatietoa israelista http://israblockupdate.blogspot.com/

14.03.2012 21:19

Wednesday, March 14, 2012
KESKIVIIKKO 14.03.12

1. HAURAS tulitauko on rikkoutunut useita kertoja eilisen päivän ja keskiviikon vastaisen yön aikana. Vähän epäselvät raportit kertovat, että terroristit ampuivat tiistaina ennen puoltapäivää viisi kranaattia ja kaksi rakettia raja-alueen eteläosaan. Niiden ei kerrota aiheuttaneen aineellisia tai henkilövahinkoja. Kaksi rakettia ammuttiin Ashelonin aluekeskuksen alueelle tiistaina puolen päivän jälkeen.

TIISTAI-ILTANA terroristit ampuivat Grad-raketin Netivotin kaupunkiin haavoittaen yhtä 40-vuotiasta miestä ja saaden 11 muuta siviiliä shokkitilaan.
Netivotin kaupunkiin ammuttu Grad-raketti sai IAF:n koneet ilmaan keskiviikon vastaisena yönä. Koneet iskivät kahteen kohteeseen Gazassa, raporttien mukaan tarkasti kohteisiinsa.
Pääministeri Benyamin Netanyahu vakuutti, että Israel kunnioittaa tulitaukoa, vaikka se ei ole allekirjoittanut sitä, mutta että tuleen vastataan tulella. Samaa vakuutti IDF:n komentaja kenraaliluutnantti Benny Gantz. Pääministeri selitti IAF:n iskujen osuneen tarkoin suunniteltuihin kohteisiinsa terrorisolujen ja terrorin infrastruktuurin eliminoimiseksi.
Kotirintaman johto antoi luvan koulujen avaamiseksi etelässä neuvoteltuaan Beersheban, Ashkelonin ja Ashdodin paikallisjohtajien kanssa.

PALESTIINALAISTEN median ilmoituksen mukaan kolme palestiinalaista haavoittui IDF:n luodeista ottaessaan osaa kahden surmansa saaneen hautajaissaattueeseen lähellä raja-aluetta. Surmansa saaneet olivat Islamic Jihadin jäseniä. IDF:n mukaan viitisenkymmentä palestiinalaista lähestyi raja-aluetta ja että sotilaat avasivat tulen heidän karkottamisekseen. Kotirintaman komentaja Matan Vilnay arvioi, että hetkittäisistä rikkomuksista huolimatta tulitauko näyttää pääosin kestävän, ellei tapahdu jotain yllättävää.
Myös Islamic Jihadin johto lupaa pitää tulitauon, jos IDF lopettaa johtajien teloitukset. http://www.jpost.com/Defense/Article.aspx?id=261773

2. HAMAS ei näytä enää olevan yksinvaltias Gazassa, toteaa JP :n kolumnisti Khaled Abu Toameh. Sekä PRC:n (Kansan vastarintakomiteat) että Islamic Jihadin johtajat ylistävät tulitaukoa Israelin kanssa vakuuttaen saavuttaneensa suuren voiton IDF:stä. Näiden ryhmien uskotaan olleen perjantaista lähtien Gazasta ammuttujen rakettien ja kranaattien takana. Hamas lienee pyrkinyt estämään tulituksia, mutta kukaan ei kuunnellut sitä, mikä on osoituksena siitä, että sen vaikutusvalta on heikentynyt ja PRC:n ja Jihadin valta vastaavasti kasvanut. Aiemmin Hamasin poliisit pidättivät käskyjen rikkojia tahtonsa mukaan.
Kh A Toameh arvioi, että Hamasin kääntyminen Egyptin puoleen tulitauon sopimiseksi osoittaa osaltaan Hamasin vallan heikentymisestä.

TOISAALTA on huomioitava, että Hamas on Egyptiä hallitsevan Muslimiveljeskunnan haaraosasto, joten on luontevaa hakea yhteistoimintaa sen kanssa. Lisäksi Hamasin ja Fatahin sovintokeskustelut yhteishallituksen muodostamiseksi ja yhteisen politiikan sopimiseksi sitovat Hamasin käsiä. Hamasin pysytteleminen neljä päivää kestäneiden raketti ja ohjusiskujen ulkopuolella on vähentänyt sen kansansuosiota, mikä tuli selvästi ilmi palestiinalaisten hautajaissaattueisiin osallistuneitten kiihottuneissa huudoissa ja ilmeissä.
Hamasin sisällä kytevä valtataistelu Ismail Haniyehin johtaman hallituksen ja ulkoministeriön johtajan Khaled Mashaalin välillä on hämmentänyt Hamasin jäseniä ja aiheuttanut sekaannusta sen tavoitteissa. Hamasin sisällä ei ole selvää, kuka järjestöä johtaa.

ISLAMIC JIHAD ja PRC sanovat saavuttaneensa rakettitulellaan ja sitä seuranneella tulitauolla sen, mihin Hamasin johto ei pystynyt, eli lupauksen Israelilta pidättyä johtajien teloituksilta. IDF kieltää, että se olisi luvannut tällaista, eikä se ole tulitaukosopimuksen allekirjoittajia. Sopimus neuvoteltiin Hamasin ja Egyptin viranomaisten välillä.
Tarkkailijat kuten KH A Toameh sanovat, että asiallisesti on samantekevää, antoiko IDF lupauksen tai ei, sillä seuraava kierros väkivaltaa vain odottaa vuoroaan. http://www.jpost.com/MiddleEast/Article.aspx?id=261754

”Yksi kierros taisteluista on käyty”, sanoo Islamic Jihadin johtaja lisäten: ”Mutta taistelu ei ole loppunut eikä lopu ennen kuin Palestiina on vapautettu”. Palestiinalaiset valuivat tiistaina kaduille Gazan kaupungeissa ”juhlien saamaansa voittoa Israelin armeijasta”. Jihadin pääsihteeri Ramadan Shallah sanoi Damaskoksessa antavansa tärkeän viestin Israelille.
”Huolimatta Gazan saarrosta, palestiinalaiset pystyvät puolustamaan itseään, aiheuttamaan pelkoa israelilaisten keskuudessa ja häiritä heidän elämäänsä ajaen heidät pommisuojiin.” Hän sanoi puhelinviestissään Syyriasta, että Israel erehtyy, jos se kuvittelee selviytyvänsä Gazasta helpolla. Hän sanoi joukkojensa saavuttaneen ”voiman tasapainon” IDF:n kanssa. ”Miehemme ovat muuttaneet Gazan kaistan kiväärienviidakosta rakettien viidakoksi.”
TOINEN Jihad-johtaja Mohammed al-Hindi vakuutti kansanjoukoille Gazassa, että Israel oli ottanut askeleen taaksepäin ja huomioi nyt Jihadin vaatimukset lopettaa teloitukset. Yleinen mieliala Jihadin ja PRC:n keskuudessa on valmistautua seuraavaan kertaan. http://www.jpost.com/MiddleEast/Article.aspx?id=261728

Jumala voi muuttaa tilanteet nopeasti!

#2043 Re: Sillä sanansa on Herra toteuttava maan päällä lopullisesti ja rutosti.

14.03.2012 21:23

#2041: -  

 Voipi olla, että toteutuu aikaisemmin!

Israelin Jumala, soti Israelin puolesta.

#2044 Myös tulevaisuudessa!

14.03.2012 21:30

Kaikki nämä kuninkaat ja heidän maansa Joosua sai valtaansa yhdellä otteella;
sillä Herra, Israelin Jumala, soti Israelin puolesta.

Silloin Mooses ja israelilaiset veisasivat Herralle tämän virren; he sanoivat näin: "Minä veisaan Herralle, sillä hän on ylen korkea; hevoset ja miehet hän mereen syöksi. Herra on minun väkevyyteni ja ylistysvirteni, ja hänestä tuli minulle pelastus. Hän on minun Jumalani, ja minä ylistän häntä, hän on minun isäni Jumala, ja minä kunnioitan häntä.
Herra on sotasankari, Herra on hänen nimensä.
Faraon vaunut ja hänen sotajoukkonsa hän suisti mereen, hänen valitut vaunusoturinsa hukkuivat Kaislamereen.
Syvyys peitti heidät; he vajosivat pohjaan niinkuin kivi.
Sinun oikea kätesi, Herra, sinä voimassa jalo, sinun oikea kätesi, Herra, murskaa vihollisen.
Valtasuuruudessasi sinä kukistat vastustajasi. Sinä päästät vihasi valloilleen, ja se kuluttaa heidät niinkuin korret.
Ja sinun vihasi puhalluksesta kasaantuivat vedet, laineet seisahtuivat roukkioiksi, syvyyden aallot hyytyivät keskelle merta.
Vihollinen sanoi: 'Minä ajan takaa, minä saavutan heidät, minä jaan saaliin ja tyydytän heissä kostonhimoni; minä paljastan miekkani, minun käteni hävittää heidät.'
Sinun tuulesi puhalsi, ja meri peitti heidät; he upposivat valtavesiin niinkuin lyijy.
Herra, kuka on sinun vertaisesi jumalien joukossa! Kuka on sinun vertaisesi, sinä pyhyydessä jalo; sinä ylistettävissä teoissa peljättävä, sinä ihmeitten tekijä!
Sinä ojensit oikean kätesi, maa nielaisi heidät.
Mutta armossasi sinä johdatit lunastamaasi kansaa, sinä veit sen voimallasi pyhään asuntoosi.
Kansat kuulivat sen ja vapisivat, tuska valtasi Filistean asukkaat.
Silloin peljästyivät Edomin ruhtinaat, Mooabin sankarit valtasi vavistus, kaikki Kanaanin asukkaat menehtyivät pelkoon.
Kauhu ja väristys valtasi heidät; sinun käsivartesi väkevyyden tähden he kävivät mykiksi niinkuin kivi. Niin sinun kansasi, Herra, kulkee perille, kulkee perille se kansa, jonka olet itsellesi hankkinut.
Sinä viet heidät perille ja istutat heidät vuorelle, joka on sinun perintöosasi, paikkaan, jonka sinä, Herra, olet asunnoksesi valmistanut, pyhäkköösi, Herra, jonka sinun kätesi ovat tehneet.
Herra on kuningas aina ja iankaikkisesti."
Sillä kun faraon hevoset ja hänen sotavaununsa ja ratsumiehensä menivät mereen, palautti Herra meren vedet heidän päällensä; mutta israelilaiset kulkivat kuivaa myöten meren poikki.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.03.2012 21:38


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.03.2012 21:43


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.03.2012 21:45


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.03.2012 21:48


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.03.2012 21:50


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.03.2012 22:08


Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…