Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!.


Vieras

#2201 USA sijoittaa ohjuspuolustusjärjestelmän myös Lähi-itään ja Aasiaan

28.03.2012 00:42




USA sijoittaa ohjuspuolustusjärjestelmän myös Lähi-itään ja Aasiaan


Yhdysvallat suunnittelee ohjuspuolustusjärjestelmän sijoittamista Euroopan lisäksi Aasiaan ja Lähi-itään. Asiasta kertoi USA:n puolustusministeriön tiedottaja tiistaina.

Lähde: Stimme Russlands
Toimittaja: Heikki Sipilä
27.3.2012, Verkkomedia.org



USA sijoittaa ohjuspuolustusjärjestelmän myös Lähi-itään ja Aasiaan



Ohjuspuolustusjärjestelmien rakentaminen toteutetaan yhteistyössä Australian, Etelä-Korean ja Japanin kanssa. USA aikoo myös parantaa yhteistoimintaa ja tietojen vaihtoa Persianlahden arabimaiden yhteistyöneuvoston kanssa.

Uusien ohjuspuolustusjärjestelmien osien sijoittamisen Lähi-itään ja Aasiaan sanotaan olevan suunnatun Irania ja Pohjois-Koreaa vastaan ja niiden tarkoituksena on "suojella Yhdysvaltoja Iranin tai Pohjois-Korean pitkän kantomatkan ballistisilta ohjuksilta".



Stimme Russlands / KOMINFORM

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

28.03.2012 00:45


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

28.03.2012 00:49



Vieras

#2204 Juutalaisuus Suomessa / Yle Elävä arkisto (1953)

28.03.2012 00:55


Juutalaisuus Suomessa


Suomen juutalaisten historiaa (audio)
0:23:37 | 15.3.1953

http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/juutalaisuus_suomessa_9144.html#media=9148


Vieras

#2206 Juutalaisia suvussa?

28.03.2012 01:07




Juutalainen sukunimi

Yksi omituisimmista reaktioista oman sukuni keskuudessa juuriimme on isäni serkku, jolle tärkein kysymys on "Ovatko Gottlebenit juutalaisia? Kuullostaa juutalaiselta nimeltä." Kysymykseen ei riittänyt vastaukseksi, että ainakin Lyypekin Gottlebenit käyttivät kristillisen kirkon palveluita.

Tämän syksyn alussa käytiin SukuHakurissa keskustelua, jossa puolestaan väitettiin, että äitini esivanhempiin kuuluvat Nagelit olisivat juutalaisia. Esitettyäni tarkentavan kysymyksen sain vastaukseksi "Nimi Nagel ainakin on erittäin juutalainen."

Aihetta on luonnollisesti käsitelty amerikkalaisissa sukututkimuspiireissä. Sikäläinen asiantuntija kirjoittaa, että monet saksalaiset nimet "kuullostavat" juutalaisilta. Mutta vain kolmen nimen (Cohen, Levy and Israel) osalta asia on jokseenkin yksiselitteinen.

Verkosta löytyvän juutalaisten nimien tietokannan ohjesivu toteaa, että monet nimet ovat olleet käytössä sekä kristityillä että juutalaisilla. Siispä kun löysin Amerikasta juutalaisia Hohenthaleja, ei ollut syytä vetää johtopäätöstä, että samaa nimeä kantavat saksalais-ruotsalais-suomalaiset esivanhempani olisivat käännynnäisiä. Ensimmäinen Hohenthal ilmestyy kyllä niin tyhjästä, että voisi olla vaikka ulkoavaruudesta (tosin väitti olevansa Tukholmasta). Mutta hän siis käytti nimeä jo 30-vuotisen sodan jälkeen ja Amerikkaan päätyneet juutalaisperheet (käytössäni olevien lähteiden varassa) taas vasta 1800-luvun alusta. He saattoivat kuulua niihin Saksan ja Itävallan alueella asuneisiin, joiden oli pakko ottaa käyttöön (uusi) sukunimi. Tästä lisää tietoa Esther Bauerin sivulla.

1600-luvulla (jolloin saksalaisia esi-isiä Suomeen ainakin ilmaantui) on vaikea uskoa juutalaisten Pohjolaan rynnänneen. Ei täällä ainakaan mitään uskonnonvapautta odottanut.


Mutta onko protestantti maahanmuuttaja liian tavallinen esi-isäksi? Herääkö sukututkijoiden kysymys halusta identifioitua juutalaisten kärsimyshistoriaan vai todellisesta aikomuksesta tehdä sukututkimusta Saksassa? Jään ihmettelemään.



http://sukututkijanloppuvuosi.blogspot.com/2009/11/juutalainen-sukunimi.html


Vieras

#2207 HAMASIN POIKA

28.03.2012 01:27



22.03.2012 09:00

HAMASIN POIKA



Avainmedian arabiankielisillä tv-ohjelmilla oli vaikutuksensa Mosabin uskoontulossa.


Palestiinalaisen Hamas-terrorijärjestön johtohahmon poika Mosab Hassan Josef vakoili Israelille kymmenen vuoden ajan, tuli kuuluisaksi kääntymyksestään krstityksi ja kirjoitti muistelmateoksen Son of Hamas, suomeksi "Hamasin poika".

https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcS7pLIjpWdFAGMHEIYJFEVwVI_yH...



Kirjan vuoksi Mosabia haastateltiin useilla maailman suurimmilla tv-kanavilla ja lehdissä kuten CNN, BBC, Fox News, New York Times, Wall Street ja Forbes Magazine. Tiedot, joita hän antoi Israelin turvallisuuspalvelulle vuosina 1997-2007, johtivat useiden terroritekojen ja salamurhien estämiseen. Muun muassa Israelin presidentti pelastui hänen ansiostaan.

Mosab kääntyi kristityksi agenttitoimintansa loppuvuosina. Hän vertasi Raamatun ja Koraanin opetuksia ja lopulliset vastaukset kysymyksilleen hän sai kristillisistä tv-ohjelmista. Mosabin tarina kertoo Avainmedian tiimille, että mediatyö muslimimaailmassa kannattaa ja tuottaa tulosta. Koskaan ei tiedä, millainen ihminen katsoo kristillisiä tv-ohjelmia.

Avainmedia on julkaissut Mosabin kirjan suomeksi.

Kirjatilaukset

Kirja-arvostelulinkki/Tuulamarian kirjaikkuna/Hamasin poika

 

http://www.avainmedia.org/ajankohtaista/uutiset/2012/3/1153/hamasin_poika

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

28.03.2012 01:32



Vieras

#2209 YAD VASHEM LEADERSHIP SEMINAR

28.03.2012 01:35




YAD VASHEM LEADERSHIP SEMINAR

International Christian Leadership Seminar on Holocaust, anti-Semitism and Israel

http://fi.icej.org/news/commentary/yad-vashem-leadership-seminar

SANA

#2210 TÄLLE PÄIVÄLLE

28.03.2012 12:22

------------------------------------------------------------------------
SANA TÄLLE PÄIVÄLLE Keskiviikko 28.03.2012
------------------------------------------------------------------------

Sanokaa niille, jotka sydämessään hätäilevät: "Olkaa lujat,
älkää pelätkö. Tässä on teidän Jumalanne! Kosto lähestyy,
tilinteon hetki. Jumala itse tulee ja pelastaa teidät."

Jes. 35:4


Vieras

#2211 European coalition for Israel (ECI): Seminaari Euroopan parlamentissa

28.03.2012 17:00



Bryssel, 22. maaliskuuta 2012 – 'Palestiinalaisille tulee antaa enemmän arvostusta ja ihmisoikeuksia.' Tämä oli ECI:n Euroopan parlamentissa viime torstaina pidetyn seminaarin loppupäätelmä. Yksi puhujista oli Jerusalem Institute of Justice'in (Jerusalemin oikeusinstituutti) edustaja Calev Myers, joka puhui “palestiinalaisten vastuusta Gazassa ja Länsirannalla tapahtuvista ihmisoikeuksien loukkauksista”.

Myersin viime torstaina Brysselissä esittelemässä 35-sivuisessa raportissa tultiin päätelmään, että palestiinalaishallinto, ei Israelin hallitus, on palestiinalaisten ihmisoikeuksia eniten loukkaava taho. Lisäksi naapurimaat Jordania, Libanon ja Syyria saivat osakseen kritiikkiä omien palestiinalaisväestöjensä oikeuksien täydellisestä huomiotta jättämisestä.

“Naapurimaiden palestiinalaispakolaisia ei tulisi kohdella toisen luokan kansalaisina, vaan heidät tulisi täysin integroida näihin yhteiskuntiin ja heille tulisi antaa samat oikeudet kuin muillekin kansalaisille”, Myers totesi.

Myers arvosteli palestiinalaishallintoa myös itsenäisen oikeusjärjestelmän ja sananvapauden puutteesta. Puheessaan hän kysyi miksi Euroopan parlamentti yhä jatkaa palestiinalaishallinnon rahoittamista, vaikka demokraattiset uudistukset, perusoikeudet ja ihmisoikeudet puuttuvat. Kansainvälisten lahjoittajien konferenssissa, joka pidettiin Brysselissä viime keskiviikkona, kerrottiin Länsirannalle ja Gazan kaistaleelle investoidun 7 miljardia dollaria (4,9 miljoona euroa) terroristijärjestö Hamasin tultua valtaan Gazassa vuonna 2007. Näin meneteltiin, vaikka kansainvälinen yhteisö oli luvannut olla tukematta Hamasia. Lahjoittajien kokous anoi dollareissa laskettuna yhtä lisämiljardia (700 miljoonaa euroa) palestiinalaishallinnolle vuodelle 2012. Euroopan unioni on suurin yksittäinen lahjoittaja palestiinalaishallinnolle.

Myers myönsi, että ääriaineksia on molemmilla puolilla, mutta Israelin hallitus ottaa täyden vastuun omista ääriaineksistaan, ja edellyttää palestiinalaishallinnon tekevän samoin.

“Kun palestiinalaisilta kysyttiin raportissa, missä he mieluiten asuisivat – itsenäisessä palestiinalaisvaltiossa vai Israelissa – he valitsivat Israelin, alueen ainoan todella liberaalin demokratian”, hän sanoi.

Seminaarissa Myers ojensi koko raportin seminaarin isännälle, europarlamentaarikko Hannu Takkulalle, joka lupasi kertoa sen sisällöstä keskeisille Euroopan parlamentin jäsenille. Takkula totesi, että parlamentin jäsenten suhtautumisessa Israelia kohtaan on suurta epäjohdonmukaisuutta.

“Löytyy niitä, jotka mieluummin näkisivät islamilaisen palestiinalaisvaltion, jossa ei naisilla ja vähemmistöillä olisi oikeuksia, kuin olisivat valmiita vaatimaan todellisia demokraattisia uudistuksia.”

ECI:n johtaja Tomas Sandell muistutti kuulijoita, että jo vuonna 2005 ECI kiinnitti Euroopan parlamentin huomiota palestiinalaisviranomaisten laajalle levinneeseen korruptioon ja ihmisoikeusloukkauksiin, mutta parlamentin jäsenet havahtuivat vasta Hamasin tultua valtaan tammikuussa 2006. “Palestiinalaisvaltion muodostaminen on väistämätön prosessi. EU:n tulisi painostaa tekemään poliittisia uudistuksia palestiinalaisalueilla nyt, jotta rauhanprosessia voitaisiin edistää. Ilman demokratiaa ja perustavanlaatuisten ihmisoikeuksien kunnioittamista ei voi olla kahden valtion ratkaisua”, lausui Sandell lopuksi.

Seminaarin järjesti European Coalition for Israel yhteistyössä Jerusalem Institute of Justice'in ja Knessetin antisemitisminvastaisen komitean kanssa, ja tapahtumaa isännöi liberaaliin Alde-ryhmään kuuluva europarlamentaarikko Hannu Takkula.


Vieras

#2212 Rehovotin tulipalon uhrit isä ja viisi lasta haudattu

28.03.2012 17:05



- Satoja ihmisiä osallistui Rehovotissa tulipalossa kuolleiden perheen isän ja hänen viiden lapsensa hautajaisiin.

http://www.google.com/url?source=imglanding&ct=img&q=http://cdn.timesofi...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Perheen äiti Avivit menetti kerralla koko perheensä, mutta häntä tukemaan tulleet hämmästelevät hänen henkistä kestokykyään.

Tulipalon arvioidaan saaneen alkunsa lasten vuoteeseen viemästään ylikuumenneesta kannettavasta mikrosta, mikä sytytti vuodevaatteet aiheuttaen myrkyllisen savun, joka tainnutti lapset heidän tietämättään.

 

 

http://www.haaretz.com/news/national/hundreds-attend-funeral-of-victims-of-deadly-rehovot-fire-1.421145

 

http://israelupdate.achlak.net/


Vieras

#2213 Shaul Mofaz sai selvän voiton eilen pidetyissä Kadiman sisäisissä johtajavaaleissa

28.03.2012 17:12



- Shaul Mofaz sai selvän voiton eilen pidetyissä Kadiman sisäisissä johtajavaaleissa. Mofas sai 61.7% äänistä.

http://www.google.com/url?source=imglanding&ct=img&q=http://news.bbc.co....

 

 

 

 

 

 

 

 

Hän esitti välittömästi pyynnön kilpailijalleen Tzipi Livnille pysyä puolueessa eikä hajottaa sitä. Mofaz haluaa viedä puolueensa hallitukseen, mieluiten sen pääministerinä. Livni ei halunnut kertoa suunnitelmistaan.

http://www.jpost.com/NationalNews/Article.aspx?id=263713

http://israelupdate.achlak.net/

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

28.03.2012 17:22


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

28.03.2012 21:15


Ajankohtaista:

#2216 http://israblockupdate.blogspot.com/

29.03.2012 12:56


Vieras

#2217 Re: http://israblockupdate.blogspot.com/

29.03.2012 13:19

#2216: Ajankohtaista: - http://israblockupdate.blogspot.com/

 

Ompas huono präntti, aivan liian pientä ja tiuhaa, ja rivitys epäsäännöllinen, siis vaikea lukea.

Eikö olisi parempaa sivustoa, täällä ennen oli joku parempi Gavriel Eskelin sivu?

 

 


Vieras

#2218 Re: Re: http://israblockupdate.blogspot.com/

29.03.2012 13:46

#2217: - Re: http://israblockupdate.blogspot.com/

 

Tässä. Samat uutiset, mutta sivusto on kieltämättä lukukelpoisempi. Sekava rivitys johtuu luultavasti siitä, että tämä alkuperäinen teksti kopioidaan muihin Gavrielin blogeihin ym, jolloin samat parametrit eivät enää toimi, vaan teksti menee hieman sekaisin.

http://israelupdate.achlak.net/

 

 


Vieras

#2219 Yhteenlaskettu lentotukialusmäärä Iranin vastaisessa sotavalmistelussa on nousemassa kuuteen.

29.03.2012 13:56



Jo viides USA:n lentotukialus suuntaa osastoineen Persianlahdelle - kohteena Iran


Yhteensä viisi länsivaltojen lentotukialusta operoi jo Iranin vastaisella merialueella. Tämä on ollut ainutlaatuinen voimakeskitys, mutta nyt alueelle on lähtenyt jo kuudes lentotukialus taisteluosastoineen. USA on keskittänyt jatkuvasti uusia voimia ja jännitteiden odotetaan entisestään kiristyvän.

Toimittaja: Janus Putkonen
29.3.2012, Verkkomedia.org



Jo viides USA:n lentotukialus suuntaa osastoineen Persianlahdelle

Nyt liikkeelle on lähtenyt merijalkaväen lentotukialus USS Iwo Jima, joka kuuluu WASP-luokan lentotukialuksiin, jollainen Iranin vastaisella merialueella on jo ennestäänkin: USS Makin Island. Yhdistyneeseen lentotukialusvoimaan kuuluvat pian WASP-luokan alusten lisäksi ydinkäyttöiset supertukialukset USS Carl Vinson, USS Abraham Lincoln ja USS Enterprise. Näiden USA:n viiden USA:n lentotukialusten lisäksi alueella operoi ranskalainen lentotukialus Charles De Gaulle. Yhteenlaskettu lentotukialusmäärä Iranin vastaisessa sotavalmistelussa on siis nousemassa kuuteen.

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=3121




Vieras

#2220 Toulousen surmaajalla kytkös Ranskan tiedustelupalveluun?

29.03.2012 13:58



Toulousen surmaajalla kytkös Ranskan tiedustelupalveluun?


Valtavan mediakohun synnyttänyt Toulousen surma on pysynyt Ranskan pääuutisena. Entinen Ranskan tiedustelupalvelun johtaja arvelee, että surmaajalla saattoi olla kytköksiä Ranskan tiedustelupalveluun. Asiasta uutisoi RT ja ranskalainen La Depece.

Toimittaja: Janus Putkonen
28.3.2012, Verkkomedia.org



Toulousen surmaajalla kytkös Ranskan tiedustelupalveluun?

Surmista syytetty Mohammed Merah on pysynyt valokeilassa Ranskan lehdistössä. Entinen Ranskan tiedustelupalvelun johtaja Yves Bonnet sanoo Merahin mahdollisesti toimineen tiedonantajana Ranskan viranomaisille maan sisäisten asioiden tiedusteluyksikössä DCRI:ssä.

"Hänet tunnettiin DCRI:ssä, ei yksinomaan sen takia, että hän oli islamisti, mutta koska hänellä oli kontaktihenkilönsä sisäisessä tiedustelussa," Bonnet sanoi La Depece -sanomalehdelle maanantaina.


http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=3107


Vieras

#2221 Yhdysvaltain puolustushallinto vaatii lisää varoja Israelin rakettipuolustukseen

29.03.2012 14:02




Yhdysvaltain puolustushallinto vaatii lisää varoja Israelin rakettipuolustukseen


Yhdysvaltain puolustushallinto Pentagonissa kertoi tiistaina, että se aikoo pyytää lisävaroja Israelin 'Iron Dome' rakettipuolustukseen käytyään neuvotteluja Israelin viranomaisten kanssa. Rakettipuolustus on käytössä mm. Gazan vastaisella rajalla Israelissa.

Lähde: Jerusalem Post
Toimittaja: Janus Putkonen
28.3.2012, Verkkomedia.org



Yhdysvaltain puolustushallinto vaatii lisää varoja Israelin rakettipuolustukseen

USA:n kongressi on mahdollistanut tällaisen budjettivaltuutuksen myöntämisen ja Pentagonin esitys otettiin hyväksyvästi vastaan usean kongressijäsenen toimesta.

Aiemmin Yhdysvallat on myöntänyt 205 miljoonaa dollaria Iron Dome järjestelmien perustamiseen.

Israelin puolustusministeri Ehud Barak otti ilolla vastaan ilmoituksen ja kuvaili sitä "uudeksi osoitukseksi Yhdysvaltain ja Israelin syvästä yhteistyöstä" ja kiitteli siitä kunniasta joka koituu Iron Domen israelilaisille valmistajille.

Järjestelmän on kehittänyt israelilainen Rafael-yhtiö ja järjestelmä suunniteltiin vastaamaan rakettituleen Libanonista ja Gazasta. Yhdysvaltain presidentti Obama on kiivaasti osoittanut halunsa tukea Israelin puolustusta, varsinkin kuluvana vaalivuonna.



Toimittajan kommentti:

Iron Dome osoitti rakettien tuhoamiskykyä viimeisimmässä ja vain pari viikkoa sitten useita päiviä jatkuneessa konfliktissa, jossa yli 20 palestiinalaista sai surmansa ja lähes sata haavoittui. Kuolleiden joukossa oli myös kolme lasta. Kolme israelilaista haavoittui.

Israelin ilmavoimien pommitettua kohteita Gazassa, Iron Dome onnistui torjumaan puolustusalueillaan n. 80% niistä raketeista, jotka oli suunnattu Gazasta Israelia vastaan.

Israelin mediat, sotavoimat ja poliitikot ylistivät konfliktin aikana kilvan rakettipuolustusjärjestelmää ja järjestelmän kehittämisestä sekä sen laajentamisesta luvattiin muodostaa "kansallisten kehityskohteiden prioriteetti".

Nyt näemme ettei tämänkään Israelin kansallisen armeijaprioriteetin maksumiehiä ollut tarkoitus löytää Israelista vaan Yhdysvalloista, jonka vuosittaiset aseavut Israeliin alkavat olla jo tähtitieteellisellä tasolla - sisältäen kaikkea tekniikkaa ilmavoimien hävittäjistä sotilaskuorma-autoihin ja bunkkerintuhoamispommeihin.

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=3108

lol

#2222 Re: TV7 Israel puhuu: Sofar-torven valmistus ja merkitys Siionissa

29.03.2012 14:05


Vieras

#2223 Kilpavarustelua

29.03.2012 14:14




"Aiemmin Yhdysvallat on myöntänyt 205 miljoonaa dollaria Iron Dome järjestelmien perustamiseen.
Yhdysvaltain puolustushallinto vaatii lisää varoja Israelin rakettipuolustukseen."




Iran taas lupasi 33 miljoonaa dollaria Gazaan / Hamasille.
http://www.tv7.fi/vod/player/?program=20419



Vieras

#2224 Re: Re: TV7 Israel puhuu: Sofar-torven valmistus ja merkitys Siionissa

29.03.2012 14:15


Vieras

#2225 Eläimellistä peliä Israelin koripalloliigassa

29.03.2012 15:27



"Koira" jahtasi kulkukissaa korismatsissa– katso video

29.3.2012 14:31 | 0 | AP

JERUSALEM. Israelin koripalloliigan ottelu Tel Aviv Maccabi–Bnei Hasharon keskeytyi lauantaina oudon välikohtauksen takia. Kesken ottelun katsomosta hyppäsi parketille valkoturkkinen kulkukissa.
http://www.youtube.com/watch?v=kbKftfGQFpI


Hämmentynyt katti ryntäili ympäriinsä, kunnes Maccabin maskotti Donny the Dog onnistui ajamaan tämän pois parketilta. Kiinni kissaa ei ilmeisesti kuitenkaan saatu.

Israelin Channel 5 julkaisi kissajahdista videon, josta tuli nopeasti You tube-hitti.

Maccabi voitti ottelun 92–75.

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…