Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen asetettava syytteeseen uskonnonvapauden kieltämisestä sekä valehtelemisesta

Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen asetettava syytteeseen uskonnonvapauden kieltämisestä sekä valehtelemisesta / Tiedotteet / Tiedoite 25.4.-20 Profetioita maamme tilanteesta / KommentitAdressin tekijä

#1 Oma lisäys

25.04.2020 21:42

Helmi-maaliskuu 2020 oli koronan voimakasta leviämisaikaa. Ennen kuin tiesin mistään tutkimuksista, mulle tuli intuitiona mieleen kysymys että mitenkähän koronavirus suhtautuu tähän otsonikadon aiheuttamaan UV-säteilyyn joka oli nimenomaan juuri helmi-   ja maaliskuussa voimakasta otsonikadon takia. --- "Lisääntynyt auringonvalo kiihdytti otsonikatoa helmi-maaliskuussa. Nyt otsonikato on pysähtynyt, kun polaaripyörre on lämmennyt, ja polaari stratosfääripilviä ei enää juurikaan esiinny", sanoo Leif Backman. Nyt jälkeenpäin esim. USA:n turvallisuusviraston tieteen ja teknologian osaston johtaja Bill Bryan totesi tutkimusten viittaavan siihen, että koronavirus ei elä lämpimissä ja kosteissa olosuhteissa niin kauan kuin muualla. – Virus kuolee nopeimmin auringonvalossa, Bryan sanoi.  Liekö Luoja kuullut rukouksiamme maamme koronatilanteen puolesta.

Vantaan Seurakuntayhtymä

#2 suuren jumalan armosta

25.04.2020 23:32

suuren jumalan armosta corona-virus on suuren kaikkivaltiaan jumalan asettama tuomio vääräuskoiselle pahuuden-legioonalle kuten mm. raija toivoaiselle. ym. elämme koettelemuksen aikakautta, mutta kun pysymme väkevänä uskossa ja vahvistamme yhdessä kristillistä uskoa, saamme iänkaikkisen elämän. sillä jokainen joka häneen uskoo, pelastuu ja saa iänkaikkisen elämän, isän, pojan ja pyhän hengen nimeen. Aamen!


Vieras

#3 Re: suuren jumalan armosta. Amen

26.04.2020 06:22


Vieras

#4

27.04.2020 06:53

tämä corona viirus ei tietenkään ole JUMALAN lähettämä tai valmistama viirus. ei JUMALA valmista sairauksia ihmisille, siinä tapauksessa RAAMATUN sana olis ristiriidassa. JEESUS sanoi menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia ja parantakaa sairaita. ihmiset ilmeisesti kiinasta ovat sen saattaneet liikkeelle jumalattoman elämän seurauksena. mutta JUMALA salli tämän tapahtua ja voi käyttää tätä herätellekseen ihmisiä synnin raskaasta unesta käsittämään että maailma on suuremman hallitsian käsissä jota nimitämme myös kaiken luojaksi. toivotaan että tämän coronan seurauksena ihmiset heräisi ymmärtämään elämän perusasiat paremmin ja etsisivät apua tähän ylhäältä valkeuksien isältä ja saisivat kokea RAAMATUN opettaman uudestisyntymän ja rippittäytyisivät synneistään JUMALALLE ja saisivat syntinsä anteeksi ja näin myös nimensä elämän kirjaan, ellei se siellä ole jo ennakolta laitettu,koska JUMALAHAN tietää jo etukäteen ketkä ovat se pelastettu joukko jotka kerran perivät taivasten valtakunnan. amen!
Pekka J. Mäkinen

#5 Re:

02.05.2020 19:47

#4: -  

Samaa mieltä lahes kaikesta , mutta tietääkö Jumala etukäteen kuka pelastuu, niin se hiukan mietityttää. 


Vieras

#6

20.05.2020 07:40

Kirjoitit:... "todelliset konservatiiviset uskovat kaikkoavat pienempiin seurakuntiin..". Tarkoititko sillä evankelisluterilaisesta kirkosta eroamista ja oliko se lause profetian kautta tullutta sanomaa vai lähtöisin omasta ajattelustasi? Oma kokemukseni on ollut nähdä kuinka "herätyskristilliset" pienet seurakunnat ovat menettäneet jäseniään evl-kirkkoon. Omakohtaisen kokemukseni perusteella voin kertoa, että siellä palvelutehtävässä työtä riittää vapaaehtoisillekin. En suosittelisi kaikkoamista, vaan evankelioimista tässä suuressa yhteisössä, jossa on joukossa vielä paljon heitä, jotka eivät ole uudestisyntyneitä Jeesuksen sovitustyön ansiosta. Mitä hyödyttää evankelioiminen sellaisessa pienessä "piirissä", jossa on ainoastaan uskovia? Vai mitä tarkoitit lauseellasi?

Kommentoi adressia
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…